-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Άλλωστε δεν βλέπετε το πρότυπό μου κάτω απ΄το sirbasil?!
Εγώ δεν προδίδω τα ινδάλματά μου...
Πάντως, αν μας διαβάζει ο migf1: Άρχοντα του Γέλιου, κάνε το θαύμα σου, pleeease!
Λοιπόν έχω να κάνω πρόταση:
Αντί να καθίσει ένας να του φύγει η μαγκιά στο κόπι-πέιστ , καλύτερα να πάρουν μερικοί από μας από 4-5 σελίδες, να τις περάσει σε ένα κείμενο Word και να τις στείλουμε όλοι σε ένα e-mail μέλους.Αυτός το μόνο που θα έχει να κάνει είναι να ενώσει 20 κείμενα σε ένα και να φτιάξει ένα νέο, δηλαδή μισή ώρα δουλειά.το μόνο που χρειάζεται είναι αυτός που θα τα συγκεντρώσει, να μπορεί να τα κατεβάσει ως link, (moderator πχ) στο φόρουμ για να τα κατεβάσουμε όλοι μετά το πλήρες κείμενοΣωστό σωστό πολύ σωστό!!!! (μ' έσωσες ) Έετσι μάλιστα!
100 σελίδες είναι περίπου, άρα αρκούν 20 από μας για τη δουλειά.
Οι πρόθυμοι μιλήστε!edit: Άτιμε Trele, κάνεις τον τρελό ε?
-
¶íôå óïõ Ýöåîå !
Åãþ åßìáé ìÝóá -
Για να μην μπλεκομαι στα ποδια σας αυτοοριζομαι εθελοντης λουφατζης
-
sirbasil êÜíå ôçí ìïéñáóéÜ
-
Όποιος δηλώνει, θα παίρνει και τις 5 επόμενες σελίδες. (να γράφει κιόλας ποιες θα παίρνει, μη γίνει μπέρδεμα)
Εγώ τσιμπάω σελ.1-5
Trelos 6-10(και οι υπόλοιποι συνεχίστε)
κάποιος mod να προσφερθεί για τη συλλογή στο τέλος
edit: να μαζέψουμε μόνο του migf1 ή ολονών?
-
êáé ðïõ èá ôéò óôÝëíïõìå ñå?
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
και που θα τις στέλνουμε ρε?Ας τα μαζέψουμε πρώτα σε ένα έγγραφο στο Word ή σε ένα εξερχόμενο email και μετά κάποιος θα βρεθεί!
migf1 ή ολονών?
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Όποιος δηλώνει, θα παίρνει και τις 5 επόμενες σελίδες. (να γράφει κιόλας ποιες θα παίρνει, μη γίνει μπέρδεμα)Εγώ τσιμπάω σελ.1-5
Κυρ Βασίλη χρωστάς χάρη...πλάκα κάνω!Εγώ 11-15 και προτείνω όλες τις δημοσιεύσεις γιατί και ο HUNTER έχει γράψει απίστευτα
-
mif f1 ìüíï
áõôÜ åßíáé ôá êáëýôåñá -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Όποιος δηλώνει, θα παίρνει και τις 5 επόμενες σελίδες. (να γράφει κιόλας ποιες θα παίρνει, μη γίνει μπέρδεμα)
Εγώ τσιμπάω σελ.1-5
Κυρ Βασίλη χρωστάς χάρη...πλάκα κάνω!Εγώ 11-15 και προτείνω όλες τις δημοσιεύσεις γιατί και ο HUNTER έχει γράψει απίστευτα
ΟΚ όλες (άλλωστε από 5 σελίδες ο καθένας δεν είναι πολύ)!
Μόνο να ξεδιαλέγετε τα ανέκδοτα από τα διάφορα άλλα σχόλια!
Άντε...δουλειά!
-
ïê êáé ôïõ HUNTER
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
οκ και του HUNTERΑυτός το παίζει trelos για να λουφάρει...
-
ñå ìçí ôá ëåò Ýôóé èá ìå ðÜñïõí ÷áìðÜñé
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
οκ και του HUNTERΣτο πάνω μέρος του κειμένου να γράφουμε ποιές σελίδες κατεβάσαμε για να μπουν με τη σειρά (όχι οτι έχει αξία αλλά για να μην πήξει ο moderator).Επίσης να μην στείλουμε όλοι την ίδια μέρα το mail γιατί θα το κολλήσουμε το δίκτυο.Εγώ σχολάω τώρα και σπίτι δεν έχω ιντερνετ.αύριο πρωί θα κάνω τις 11-15.Άντε καλό απόγευμα σε όλους!Τα λέμε αύριο
-
Δεν χρειάζεται moderator!
Μπορείτε και εσεις να βάλετε το link που θα τα ανεβάσετε ή να συνενοηθείτε με pm με όσους ζητήσουν να λάβουν τα ανέκδοτα!Θα σας πρότεινα, πριν ξεκινήσετε την δουλειά, να ρωτήσετε αν τα θέλει κανείς!! Μπορεί να τα θέλετε μόνο εσείς!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα σας πρότεινα, πριν ξεκινήσετε την δουλειά, να ρωτήσετε αν τα θέλει κανείς!! Μπορεί να τα θέλετε μόνο εσείς!!Unpektable kouk...
-
óõíå÷ßæù ìå 16-20
-
21-25 το ΣΚ.
-
'Δώστε μου 50.000 $ για να μη σκοτώσω το κουνέλι!'
-
Να του στειλω μια συνταγη για στιφαδο ;
Εγω θελω το μπουτακι παντως .
Ανέκδοτα [#2]