-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κάτι σχετικό με το Sony Ericsson K750i που είχα ρωτήσει.
Το αγόρασα και απλά θα πω, ότι όποιος θέλει - ψάχνει ένα τηλέφωνο που να τα κάνει όλα γρήγορα και εύκολα ας το προτιμήσει.Δωσε μας σε παρακαλω λεπτομερειες, ειμαι σε διαδικασια αναβαθμισης προγραμματος και συσκευης !
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κάτι σχετικό με το Sony Ericsson K750i που είχα ρωτήσει.
Το αγόρασα και απλά θα πω, ότι όποιος θέλει - ψάχνει ένα τηλέφωνο που να τα κάνει όλα γρήγορα και εύκολα ας το προτιμήσει.Χε χε χε σας το είπα...
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...έχω το Κ750
Αξίζει με το παραπάνω η διαφορά διότι:-βγάζει καταπληκτικές φωτό με 1600Χ1200 ανάλυση (2 mp)
-έχει τρομερό mp3 player
-ραδιόφωνο με RDS (!)
-καλύτερη οθόνη 262Κ χρωμάτων
-τρομερή μπαταρία (με νορμάλ χρήση κρατά 4 με 5 ημέρες)
-παίρνει κάρτα μνήμης (εγώ του έχω βάλει μία του 1GB (τίγκα στο mp3)
-αναβαθμίζεται το firmware του από το σπίτι σουΟ 'elteo' με έκανε να το πάρω (ευχαριστώ για τη προτροπή elteo πραγματικά άξιζει σαν κινητό και όχι μόνο) .
'citastak' , εκτός από τα παραπάνω που είχε γράψει ο 'elteo' έχει
Φωνητικές εντολές
Υπέρυθρες
Bluetooth
Συχρονισμό με Υ/Η (παρέχεται καλώδιο usb στη συσκευασία)
34 ΜΒ ενσωματωμένη μνήμη (παρέχεται και κάρτα memory stick duo 64 ΜΒ και kard reader)
Organizer
Επεξεργασία εικόνας
Στη συσκευασία ακόμα έχει, ακουστικά που χρειάζονται για το ραδιόφωνο είναι και hands free και cd rom με προγράμμματα ελέγχου του κινητού.
(Σημαντικό είναι ότι όλες του οι λειτουργείες γίνονται γρήγορα χωρίς να υπάρχει το εκνευριστικό 'περίμενε να φορτώσω' άλλων κινητών) .Γενικά έχει αρκετές ευκολίες. Με μία συσκευή έχεις μαζί σου κινητό, φωτογραφική , ραδιόφωνο, mp3 player.
-
για αυτό είμαστε εδώ tazio για να σας «διώχνουμε» από τις κακοτοπιές...
μία διόρθωση: δεν έχει card reader αλλά ένα adaptor-α για να μετατρέπει τo Memory Stick Duo που έχει το Κ750 σε απλό Memory Stick ώστε να μπορεί να το δεχτεί το card reader μας εάν δεν έχει αντίστοιχη υποδοχή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για αυτό είμαστε εδώ tazio για να σας «διώχνουμε» από τις κακοτοπιές...μία διόρθωση: δεν έχει card reader αλλά ένα adaptor-α για να μετατρέπει τo Memory Stick Duo που έχει το Κ750 σε απλό Memory Stick ώστε να μπορεί να το δεχτεί το card reader μας εάν δεν έχει αντίστοιχη υποδοχή.
Η βιασύνη μέ 'έφαγε' .
-
οποτε τωρα ειμαι αναμεσα σε 6310i και στο Sony Ericsson...
(1. Δεν καταλαβα καλα, στη συσκευασια υπαρχει καλωδιο usb, και card reader και extra μνημη;;;;)
Mιλάμε για αυτο εδω το κινητό;;;
http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage. ... ion_Id=13# -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
οποτε τωρα ειμαι αναμεσα σε 6310i και στο Sony Ericsson...Δε νομίζω να υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα δύο αυτά τηλέφωνα.
Το 6310i είναι αρκετά παλιό μοντέλο και δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα στην αγορά.Ναι αυτό είναι το Κ750i .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Θέλω μια διευκρίνιση εδώ:
Όσον αφορά τα αποθηκευμένα αρχεία (εικόνες, mp3 κλπ) στο τηλέφωνο, πέραν του να το συνδέσεις με το καλώδιο στον Η/Υ χρειάζεται η εγκατάσταση κάποιου οδηγού ή εξωτερικού προγράμματος ή γίνεται και έτσι; (να το βλέπει σαν αφαιρούμενο δίσκο δηλαδή) -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε νομίζω να υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα δύο αυτά τηλέφωνα.
Το 6310i είναι αρκετά παλιό μοντέλο και δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα στην αγορά.Ναι αυτό είναι το Κ750i .
εχεις δικιο. 6230i εννοουσα... τωρα εχω το 6230 το απλο.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Θέλω μια διευκρίνιση εδώ:
Όσον αφορά τα αποθηκευμένα αρχεία (εικόνες, mp3 κλπ) στο τηλέφωνο, πέραν του να το συνδέσεις με το καλώδιο στον Η/Υ χρειάζεται η εγκατάσταση κάποιου οδηγού ή εξωτερικού προγράμματος ή γίνεται και έτσι; (να το βλέπει σαν αφαιρούμενο δίσκο δηλαδή)Υπάρχουν στο συνοδευτικό cd rom όλοι οι 'οδηγοί' ώστε να το 'βλέπει' ο Η/Υ σαν αφαιρούμενο δίσκο αν το συνδέσεις με usb και οδηγοί για σύνδεση με υπέρυθρες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Υπάρχουν στο συνοδευτικό cd rom όλοι οι 'οδηγοί' ώστε να το 'βλέπει' ο Η/Υ σαν αφαιρούμενο δίσκο αν το συνδέσεις με usb και οδηγοί για σύνδεση με υπέρυθρες....που είναι άχρηστοι αν δεν έχεις windows (hint! hint!).
-
Το μοναδικό Νόκια που είχα (έχω κινητό από το 1996) ήταν ένα 6310i (γι αυτό απόρησα με το προηγούμενο πόστ σου) και το κράτησα μόλις τρείς μήνες, γενικά δε συμπαθώ τα τηλέφωνα της συγκεκριμένης εταιρείας. Οπότε δε θα είναι η κρίση μου τόσο αντικειμενική.
-
Το 6230 το εχω 1 χρονο, ειναι πολυ καλο.. το μονο που με χαλαει ειναι η καμερουλα του, αλλα απο την αλλη ειναι πολυ καλο. Σκυλι, χωρις να εχει πεσει καθολου η μπαταρια και ανθεκτικό (εχει φαει τουμπιτσες χωρις να εχει κανενα προβλημα.) Πολυ καλυτερο απο to siemens sl45 που ειχα επι 3 χρονια και που απο το 1ο ετος λειτουργιας ετρωγε κολληματα και η μπαταρια του στον 1 χρονο ηθελε φορτιση καθε 1,5 μερα!!!
-
Ηλία ασυζητητί το 750. Δοκιμασμένα. Άσε που από το 6230 στο 6230i δεν θα νιώσεις ότι έχεις καινούργιο τηλέφωνο.
-
ωραια gadgetakia εχει και στο http://www.bangingmachines.com και πολυ διασκεδαστικα.......αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
-
Τι κανετε για να προστατευσετε τον υπολογιστη σας απο ιους trοjans κλπ; Με το dsl τωρα γινεται ενας ψιλοχαμος ενω με ολα αυτα τα προγραμματακια που κατεβαζεις διαφορα δεν μπορεις να εισαι και τοσο σιγουρος για τις αγνες προθεσεις τους. Εγω εχω firewall στο μοντεμ, ad-ware, zone alarm και Spybot αλλα νιωθω παλι εκτεθειμενος.
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Τι κανετε για να προστατευσετε τον υπολογιστη σας απο ιους trοjans κλπ; Με το dsl τωρα γινεται ενας ψιλοχαμος ενω με ολα αυτα τα προγραμματακια που κατεβαζεις διαφορα δεν μπορεις να εισαι και τοσο σιγουρος για τις αγνες προθεσεις τους. Εγω εχω firewall στο μοντεμ, ad-ware, zone alarm και Spybot αλλα νιωθω παλι εκτεθειμενος.βαλε linux
-
edit
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τι κανετε για να προστατευσετε τον υπολογιστη σας απο ιους trοjans κλπ; Με το dsl τωρα γινεται ενας ψιλοχαμος ενω με ολα αυτα τα προγραμματακια που κατεβαζεις διαφορα δεν μπορεις να εισαι και τοσο σιγουρος για τις αγνες προθεσεις τους. Εγω εχω firewall στο μοντεμ, ad-ware, zone alarm και Spybot αλλα νιωθω παλι εκτεθειμενος.
βαλε linux
Κάποια καλύτερη πρόταση για όσους δε θέλουν ή δε μπορούν να βάλουν linux ;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]