-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
παρε και το burnout revenge να εισαι κομπλεΗ βασική εφαρμογή του τσιπακίου είναι ότι δεν 'παίρνεις' τίποτα, αλλά τα κατεβάζεις και παίζουν κανονικά (είμαι ποταπός εγκληματίας, λυπάμαι ). Εγώ βέβαια το ήθελα για ταινιούλες, για παιχνίδια προτιμώ το PC. Είναι καλή φάση να γράφεις σε ένα επανεγγράψιμο δισκάκι DVD 5-6 ταινίες με υπότιτλους ή μια ντουζίνα σειρών όπως 24, CSI, Lost και να τα βλέπεις στην TV (ποιότητα ουσιαστικά ίση ή ελαφρώς κατώτερη σε σχέση με DVD).
Επίσης όλα τα μενού είναι εξελληνισμένα, πάρτε μια ιδέα από εδώ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Του 'ριξα κι εγώ μια ματιά... είχε το απίστευτο να ΜΗΝ μπορείς να κάνεις scroll τη σελίδα την ώρα που φορτώνει
Αυτό δεν ισχύει. Δοκίμασες με κάποια άλλη σελίδα;
Μονάχα στο φόρουμ το δοκίμασα (και μάλιστα από το laptop, όχι από το PC). Θα το δοκιμάσω και στο PC.
ΥΓ. Τον δοκίμασες τον Maxthon;
-
mano δε μου ετοιμαζεις καννα-δυο bootable dvds με ολα τα player-cosnole-softwareικα?
εχω τετοιο τσιπακι αλλα δεν το χρησιμοποιουσα το xbox ποτε σαν media-τετοιο..
για κανονισε.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
mano δε μου ετοιμαζεις καννα-δυο bootable dvds με ολα τα player-cosnole-softwareικα?
για κανονισε..ε ναι, μόνο με άλλα 'τσιπαρίσματα' και προγράμματα ασχολείσαι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
για κανονισε..ε ναι, μόνο με άλλα 'τσιπαρίσματα' και προγράμματα ασχολείσαι
Ναι, αλλά ρίχνει σε γαλατάδες στην ευθεία.
-
εχω δυο xbox και τα δυο τσιπαρισμενα ρε lkar.
απλα δεν εχω mediabox και console και hacks..
..μεχρι προτεινος, ετσι manos?..εδω που τα λεμε, και ενα σκληρο δισκακι να ετοιμαζαμε, δεν θα με χαλαγε καθολου....
-
Επιφυλάσσομαι μέχρι να τα πάρω στα χέρια μου κι εγώ. Όπως είπα, όλα μου τα έστησε φίλος μέσω δικτύου. Θα του ζητήσω ένα dvd με τα σχετικά γιατί το χρειάζομαι κι εγώ, οπότε θα έχεις νέα μου.
-
Πώς είπαμε κάνουμε bypass το Authenticity Validation της MS στο Windows update;
-
ΠΡΙΝ πατήσουμε Express ή Custom, αντιγράφουμε την παρακάτω σειρά στον IE και πατάμε Go. ΜΕΤΑ πατάμε Express ή Custom.
javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΠΡΙΝ πατήσουμε Express ή Custom, αντιγράφουμε την παρακάτω σειρά στον IE και πατάμε Go. ΜΕΤΑ πατάμε Express ή Custom.javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')
Thanks Μάνο, το βρήκα τελικά με λίγο googling και κατεβάζω (πολύ πράμα).
-
Ελα το καινουργιο πραμα εφθασε
Firefox 1.0.7
http://www.mozilla.org/products/firefox/all -
manosk,
βρηκα τελικα και κατεβασα ενα pack που περιεχει το τελευταιο XBMC καθως και πολλα καλουδια οπως ολα τα visualizations, scripts, menus κλπ κλπαυτο τι το κανω? το περναω κατευθειαν με ftp στο δισκο του box?
στο root τουή καπου αλλου?
χρειαζεται να σβησω κατι απο τα αλλα? -
Firefox users!!!
ο update server του Smiley Xtra ΑΥΤΗΝ τη στιγμή δουλεύει! Τρέχτε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Firefox users!!!ο update server του Smiley Xtra ΑΥΤΗΝ τη στιγμή δουλεύει! Τρέχτε!
Done!
Θενξ Σπύρο...
Να ρωτήσω κάτι επ' αυτού, πώς περνάτε το smilie στα φόρα;
Mε copy paste τα properties αφού κάνετε group preview την κατηγορία που σας ενδιαφέρει πχ laughing...; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Firefox users!!!
ο update server του Smiley Xtra ΑΥΤΗΝ τη στιγμή δουλεύει! Τρέχτε!
Done!
Θενξ Σπύρο...
Να ρωτήσω κάτι επ' αυτού, πώς περνάτε το smilie στα φόρα;
Mε copy paste τα properties αφού κάνετε group preview την κατηγορία που σας ενδιαφέρει πχ laughing...;Αν δεν ξέρεις ποιο smilie θέλεις, ναι. Αν ξέρεις ποιο θέλεις, αρκεί διπλό κλικ πάνω στο όνομα του smilie στην λίστα
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Ελα το καινουργιο πραμα εφθασε
Firefox 1.0.7
http://www.mozilla.org/products/firefox/allΕγκαταστάθηκε!!
Διαφορές δεν βλέπω!!Λίγο πιο γρήγορος!!
Χρειάζεται απεγκατάσταση ο 1.0.6 πριν εγκαταστήσει κανείς?!
-
Εγώ βαριέμαι και δεν θέλω να χάνω τις ρυθμίσεις και να επανεγκαθιστώ τα extension.
Ρίχνω από πάνω τις νέες εκδόσεις και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ βαριέμαι και δεν θέλω να χάνω τις ρυθμίσεις και να επανεγκαθιστώ τα extension.
Ρίχνω από πάνω τις νέες εκδόσεις και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.νομίζω ότι δεν τις χάνεις όταν κάνεις απεγκατάσταση εάν δεν σβήσεις το σχετικό φάκελο...
η 1.07 υπάρχει και σε ελληνική...; (edit: ΑΚΥΡΟ την βρήκα, την κατέβασα και την εγκατέστησα) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρίχνω από πάνω τις νέες εκδόσεις και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.νομίζω ότι δεν τις χάνεις όταν κάνεις απεγκατάσταση εάν δεν σβήσεις το σχετικό φάκελο...
η 1.07 υπάρχει και σε ελληνική...; (edit: ΑΚΥΡΟ την βρήκα, την κατέβασα και την εγκατέστησα)ΜΗΝ απεγκαθιστάτε τις παλιές εκδόσεις, δεν υπάρχει λόγος.
kouk, η νέα έκδοση προφανώς έχει ελάχιστες διαφορές με την παλιά, ίσως κάποια security fixes.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Firefox users!!!ο update server του Smiley Xtra ΑΥΤΗΝ τη στιγμή δουλεύει! Τρέχτε!
edit:
και να ρωτησω και κατι..
στο firefox και οταν κανω post,
αμα πατησω για να κανω insert καποιο λινκ ή emoticon δεν παει οπου ειναι ο κερσορας,
αλλα κατω-κατω.. αυτο το κανει παντα.
ειναι γνωστο bug? υπαρχει λυση?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]