-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
...παθών φίλε Νάσο για αυτό στο ανέφερα.
όταν μου απάντησες αρνητικά λέω δεν μπορεί...στάνταρ αυτό είναι!εγώ έβαλα το Kaspersky Anti-Hacker...καλό κ ελαφρύ firewall
Κι άλλο Kaspersky; Σε λίγο θα χρειαστεί να το αγοράσουμε... Χεχε!
Ξέρεις γιατί σου απάντησα αρνητικά; Δεν είναι ότι είμαι περίεργος, αλλά στο φορητό μου, έχω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια προγράμματα, με τις ίδιες ρυθμίσεις και όμως λειτουργεί κανονικά. Άρα το πρόβλημα από κάπου αλλού ξεκινάει, έστω και αν τελικά φαίνεται να μην ταιριάζουν αυτά. Αλλιώς, δεν θα δούλευε το φορητό μου, σωστά;
Αγαπητέ φίλε κι εγώ laptop έχω και στην αρχή (πριν κανα 2αρι χρόνια) δούλευα με Zone Alarm και Νorton AV.
Oταν θέλησα να βγάλω τον απαράδεκτο Νorton-α και να βάλω το Kaspersky φοβήθηκα γιατί διάβαζα για ασυμβατότητες σε πολλά φόρα.
Το έκανα όμως και δούλεψαν...πώς ένας θεός ξέρει.
Τις προάλλες όμως που έκανα φορμάτ και προσπάθησα να τα εγκαταστήσω αμφότερα έφαγα την πατάτα!
Δεν δούλευε με τίποτα ο συνδιασμός των 2 στο σύστημά μου κι επειδή το Kaspersky δεν το αλλάζω με τίποτα πήρε πόδι το ΖΑ και ησύχασα.Επέλεξα το Αnti-Hacker γιατί από την μία βρήκα ένα πολύ ελαφρύ, πρακτικό και αποτελεσματικό firewall και από την άλλη είχα δοκιμάσει και τις άλλες λύσεις τύπου sygate και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.
Σίγουρα δεν το επέλεξα λόγω ονόματος!Καλημέρα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...παθών φίλε Νάσο για αυτό στο ανέφερα.
όταν μου απάντησες αρνητικά λέω δεν μπορεί...στάνταρ αυτό είναι!εγώ έβαλα το Kaspersky Anti-Hacker...καλό κ ελαφρύ firewall
Κι άλλο Kaspersky; Σε λίγο θα χρειαστεί να το αγοράσουμε... Χεχε!
Ξέρεις γιατί σου απάντησα αρνητικά; Δεν είναι ότι είμαι περίεργος, αλλά στο φορητό μου, έχω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια προγράμματα, με τις ίδιες ρυθμίσεις και όμως λειτουργεί κανονικά. Άρα το πρόβλημα από κάπου αλλού ξεκινάει, έστω και αν τελικά φαίνεται να μην ταιριάζουν αυτά. Αλλιώς, δεν θα δούλευε το φορητό μου, σωστά;
Αγαπητέ φίλε κι εγώ laptop έχω και στην αρχή (πριν κανα 2αρι χρόνια) δούλευα με Zone Alarm και Νorton AV.
Oταν θέλησα να βγάλω τον απαράδεκτο Νorton-α και να βάλω το Kaspersky φοβήθηκα γιατί διάβαζα για ασυμβατότητες σε πολλά φόρα.
Το έκανα όμως και δούλεψαν...πώς ένας θεός ξέρει.
Τις προάλλες όμως που έκανα φορμάτ και προσπάθησα να τα εγκαταστήσω αμφότερα έφαγα την πατάτα!
Δεν δούλευε με τίποτα ο συνδιασμός των 2 στο σύστημά μου κι επειδή το Kaspersky δεν το αλλάζω με τίποτα πήρε πόδι το ΖΑ και ησύχασα.Επέλεξα το Αnti-Hacker γιατί από την μία βρήκα ένα πολύ ελαφρύ, πρακτικό και αποτελεσματικό firewall και από την άλλη είχα δοκιμάσει και τις άλλες λύσεις τύπου sygate και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.
Σίγουρα δεν το επέλεξα λόγω ονόματος!Καλημέρα!
Με παρεξήγησες μάλλον, δεν πέρασε απ' το μυαλό μου ότι το επέλεξες λόγω ονόματος. Απλά το είπα έτσι στην αρχή, για να γελάσουμε... (Κάτι πρέπει να κάνω με το χιούμορ μου...)
Ευχαριστώ για τις συμβουλές, ελπίζω μετά το επερχόμενο format που θα φάει το φορητό μου, να μην έχω τα ίδια, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω βολευτεί με το ΖΑ.
-
Kαμία παρεξήγηση... ...κατάλαβα τι ήθελες να πεις απλά εξήγησα τους λόγους της επιλογής μου!
-
Κι εμένα μου δουλεύει αυτός ο συνδυασμός, αν και χρειάστηκαν κάποιες επανεγκαταστάσεις.
Πολύ καλά firewall είναι τα Kerio και Sygate. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι εμένα μου δουλεύει αυτός ο συνδυασμός, αν και χρειάστηκαν κάποιες επανεγκαταστάσεις.
Πολύ καλά firewall είναι τα Kerio και Sygate.Εγώ πάντως το Kerio δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει με το δίκτυο στο γραφείο.
-
Αν υπάρχει εγκατεστημένο το SP2 των Windows, φαντάζομαι γιατί. Το αναθεματισμένο Windows Firewall δημιουργεί προβλήματα σε πολλά software firewall, ακόμα κι απενεργοποιημένο.
Δοκίμασε για antivirus το NOD32, παίρνει τελευταία πολύ καλές κριτικές.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν υπάρχει εγκατεστημένο το SP2 των Windows, φαντάζομαι γιατί. Το αναθεματισμένο Windows Firewall δημιουργεί προβλήματα σε πολλά software firewall, ακόμα κι απενεργοποιημένο.Δοκίμασε για antivirus το NOD32, παίρνει τελευταία πολύ καλές κριτικές.
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Με έχετε τρελάνει!!! Ένα απλό συνδυασμό firewall-antivirus θέλω, για τον υπολογιστή της κοπέλας μου! Κάναμε την κίνηση να τον πάρουμε σε κομμάτια για πιο οικονομικά και μόνο τα λεφτά που έχω φάει σε βενζίνες πήγαινε-έλα στο γραφείο της, φτάνουν! Χώρια ο κόπος και το άγχος μας!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ MODEM ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!! (ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ROBOTICS.)
-
ΑΧΑ! Θες κάτι απλό, βολικό και 'άστο εκεί να κάθεται'.
Norton Antivirus Corporate Edition και Zone Alarm Pro.
Το συγκεκριμένο Norton είναι σαφώς πιο ελαφρύ από τις πατάτες 2004-2005, δεν λήγει ποτέ και προσφέρει αρκετή ασφάλεια. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να εγκατασταθεί ως Client (το επιλέγεις στην εγκατάσταση) για να μη σε ζαλίζει με βλακώδη μηνύματα περί δικτύου κλπ.Screenshot:
http://www.eiu.edu/~itshelp/faculty/nor ... e/nav1.gif
User guide (pdf)
http://www.upenn.edu/computing/virus/do ... vce76u.pdf
Σελίδα προϊόντος:
http://enterprisesecurity.symantec.com/ ... ductID=155 -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΑΧΑ! Θες κάτι απλό, βολικό και 'άστο εκεί να κάθεται'.Norton Antivirus Corporate Edition και Zone Alarm Pro.
Το συγκεκριμένο Norton είναι σαφώς πιο ελαφρύ από τις πατάτες 2004-2005, δεν λήγει ποτέ και προσφέρει αρκετή ασφάλεια. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να εγκατασταθεί ως Client (το επιλέγεις στην εγκατάσταση) για να μη σε ζαλίζει με βλακώδη μηνύματα περί δικτύου κλπ.Ξέχασα να αναφέρω το 'αποτελεσματικό'... Λόγω προσωπικών δεδομένων στο PC της κοπέλας μου, καθώς και χρήση web-banking, πρέπει να είναι σωστά προστατευμένο το μηχάνημα!
Αχ, θα δούμε, θα δούμε... Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας παιδιά και το ενδιαφέρον φυσικά!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κάτι άλλο τώρα, μπας και ξέρει κανείς πώς βγαίνει το ηλίθιο εικονιδιάκι του δικτύου με το κόκκινο X(cable unplugged) ; Εμφανίζεται μόνο όταν ο άλλος υπολογιστής του δικτύου είναι κλειστός, όταν είναι ανοιχτός δεν το δείχνει απ'τη στιγμή που το Show ... είναι ατσεκάριστο. Αλλά εγώ δε θέλω να το βλέπω καθόλου, χωρίς να κάνω το connection disable. Για XP SP2 μιλάμε
Είναι bug, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα προς το παρόν.
{εκτός αν πρέπει να αλλάξει κανένα κλειδί στη registry, αλλά δεν έτυχε να πέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο}OK thanks
Χρόνια πολλά btw!
Χμμμ...
Συνδέσεις δικτύου -> Τοπική σύνδεση (ή όπως αλλιώς την ονομάζεις) -> Ιδιότητες και ξετσεκάρεις το 'Εικονίδιο στο χώρο ειδοποιήσεων όταν γίνει σύνδεση' και (αν θέλεις) επίσης το 'Ειδοποίηση όταν αυτή η σύνδεση δεν έχει ή έχει περιορισμένη συνδεσιμότητα)
Ομοίως για αγγλικά:
Network connections -> Local Area Connection -> Properties και το ίδιο για τις επιλογές: Show icon in notification area when connected και Notify me when this connection has limited or no connectivitytnx Νάσο, αυτό είναι feature του SP2 που δεν είχα προσέξει ποτέ επειδή έτυχε να τα φτιάχνω πριν περάσω το SP2
(ε ρε γκαβομάρα που με δέρνει..)
Τελικά...το πρόβλημα παραμένει, αν και το ξετσέκαρα το εικονιδιάκι εξαφανίζεται, μάλλον θα οφείλεται σε bug όπως λέει ο Σταύρος, κι εχθές νόμιζα ότι βγήκε, αλλά γράψε λάθος (βλ. γκαβομάρα )
-
ΑΧΑ! Θες κάτι απλό, βολικό και 'άστο εκεί να κάθεται'.
Norton Antivirus Corporate Edition και Zone Alarm Pro.
Το συγκεκριμένο Norton είναι σαφώς πιο ελαφρύ από τις πατάτες 2004-2005, δεν λήγει ποτέ και προσφέρει αρκετή ασφάλεια. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να εγκατασταθεί ως Client (το επιλέγεις στην εγκατάσταση) για να μη σε ζαλίζει με βλακώδη μηνύματα περί δικτύου κλπ.Ξέχασα να αναφέρω το 'αποτελεσματικό'... Λόγω προσωπικών δεδομένων στο PC της κοπέλας μου, καθώς και χρήση web-banking, πρέπει να είναι σωστά προστατευμένο το μηχάνημα!
Αχ, θα δούμε, θα δούμε... Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας παιδιά και το ενδιαφέρον φυσικά!
Το Sygate Personal Firewall Pro είναι καλό, άλλα θέλει προσοχή στις ρυθμίσεις, κι έχεις και εξωτερική προστασία και LAN
-
Αν υπάρχει εγκατεστημένο το SP2 των Windows, φαντάζομαι γιατί. Το αναθεματισμένο Windows Firewall δημιουργεί προβλήματα σε πολλά software firewall, ακόμα κι απενεργοποιημένο.
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Με έχετε τρελάνει!!! Ένα απλό συνδυασμό firewall-antivirus θέλω, για τον υπολογιστή της κοπέλας μου! Κάναμε την κίνηση να τον πάρουμε σε κομμάτια για πιο οικονομικά και μόνο τα λεφτά που έχω φάει σε βενζίνες πήγαινε-έλα στο γραφείο της, φτάνουν! Χώρια ο κόπος και το άγχος μας!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ MODEM ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!! (ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ROBOTICS.)
Νάσο βάλε και τα 2 kaspersky. Δέν περνάει τίποτα και είναι και αρκετά απλό το firewall
Αν θές βοήθεια με το αντιχάκερ κάνε σήμα. -
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Antivir Personal Classic & ZA
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το έκανα όμως και δούλεψαν...πώς ένας θεός ξέρει.Επειδη και εγω ετοιμαζομαι να διωξω τον Νορτονα μηπως θυμασαι πως το εκανες γιατι εχω διαβασει πολλα οτι δεν ησυχαζεις ευκολα;;
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Το έκανα όμως και δούλεψαν...πώς ένας θεός ξέρει.Επειδη και εγω ετοιμαζομαι να διωξω τον Νορτονα μηπως θυμασαι πως το εκανες γιατι εχω διαβασει πολλα οτι δεν ησυχαζεις ευκολα;;
Συμβουλή: όταν βγάλεις τον Norton AV και θέλεις να βάλεις άλλο τότε format c:\ δυστυχώς γιατί αφήνει πολλά κατάλοιπα που σου κάνουν το σύστημα άνω κάτω!
-
Λοιπόν, να ξεφύγουμε λίγο;
Είδατε το PSP; Το είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ χτες και είναι ΑΠΙΘΑΝΟ!!! Είχε και ένα παιχνιδάκι με αυτοκίνητα μέσα (εντάξει, πολύ arcade) αλλά ρε παιδιά, η οθόνη του είναι πραγματικά μοναδική! Τέτοια συσκευή (βάρος και μέγεθος) να έχει τέτοια οθόνη;;; Και τα λεφτά που ζητάει δεν είναι τρομακτικά πολλά. Αν σκεφτεί κανείς τι κάνει...
Η μόνη μου ένσταση είναι ότι... να σε βλέπουν τώρα στο δρόμο, σοβαρό άτομο, να βγάζεις PSP να παίζεις;;; Ε, δεν λέει...
Αλλά το i-pod, το έχω βάλει στο μάτι, το κόβω για Χριστούγεννα. Τι λέτε, θα πέσει καθόλου η τιμή του;
-
Λοιπόν, να ξεφύγουμε λίγο;Είδατε το PSP; Το είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ χτες και είναι ΑΠΙΘΑΝΟ!!! Είχε και ένα παιχνιδάκι με αυτοκίνητα μέσα (εντάξει, πολύ arcade) αλλά ρε παιδιά, η οθόνη του είναι πραγματικά μοναδική! Τέτοια συσκευή (βάρος και μέγεθος) να έχει τέτοια οθόνη;;; Και τα λεφτά που ζητάει δεν είναι τρομακτικά πολλά. Αν σκεφτεί κανείς τι κάνει...
Η μόνη μου ένσταση είναι ότι... να σε βλέπουν τώρα στο δρόμο, σοβαρό άτομο, να βγάζεις PSP να παίζεις;;; Ε, δεν λέει...
Αλλά το i-pod, το έχω βάλει στο μάτι, το κόβω για Χριστούγεννα. Τι λέτε, θα πέσει καθόλου η τιμή του;
Nάσο έχει κι ένα κακό το PSP...την τιμή του, το είχαμε συζητήσει σε αυτό το θέμα μια εβδομάδα πριν.
270 ευρώ είναι όντως πολλά για αυτά που δίνει..κι εγώ που έχω PS2 με αρκετά games θέλω μεγαλύτερο δέλεαρ για να πάω σε αυτό και να ξαναπληρώσω τα ακριβά του παιχνίδια από την αρχή γιατί μόνο original τα παίρνω.
Το σκέφτομαι όμως τα Χριστούγεννα εάν έχει πέσει στα ~€200...ipod έχω ...αυτό με τα 20GB...απλά καταπληκτικό μηχανάκι! αξίζει τα λέφτα του!...απίστευτος ήχος και ακουστική!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λοιπόν, να ξεφύγουμε λίγο;
Είδατε το PSP; Το είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ χτες και είναι ΑΠΙΘΑΝΟ!!! Είχε και ένα παιχνιδάκι με αυτοκίνητα μέσα (εντάξει, πολύ arcade) αλλά ρε παιδιά, η οθόνη του είναι πραγματικά μοναδική! Τέτοια συσκευή (βάρος και μέγεθος) να έχει τέτοια οθόνη;;; Και τα λεφτά που ζητάει δεν είναι τρομακτικά πολλά. Αν σκεφτεί κανείς τι κάνει...
Nάσο έχει κι ένα κακό το PSP...την τιμή του, το είχαμε συζητήσει σε αυτό το θέμα μια εβδομάδα πριν.
270 ευρώ είναι όντως πολλά για αυτά που δίνει..κι εγώ που έχω PS2 με αρκετά games θέλω μεγαλύτερο δέλεαρ για να πάω σε αυτό και να ξαναπληρώσω τα ακριβά του παιχνίδια από την αρχή γιατί μόνο original τα παίρνω.
Το σκέφτομαι όμως τα Χριστούγεννα εάν έχει πέσει στα ~ -
Ναι, αυτό με τα 20 έλεγα κι εγώ. Έχει 300 τώρα. Και άλλα 40 για το FM-adaptor, 340. Quite a respective amount of money, don't you think?Ελπίζω να πέσει λίγο η τιμή του, γιατί ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ρε γαμώ το! Έχω MD, mp3 player σε discman, δυσκολεύομαι να δικαιολογήσω την επένδυση αυτή...
υπάρχει και το i-river όμως, που όλα αυτά τα έχει από τη μάνα του (fm receiver, δυνατότητα ηχογράφησης κ.λπ.), που κοστίζει πολύ λιγότερα, αλλά βέβαια δεν έχει ούτε το design ούτε το i-tunes του i-pod. Το δε Interface του δε μου άρεσε καθόλου, αλλά φαντάζομαι ότι συνηθίζεται...
-
Ναι, αυτό με τα 20 έλεγα κι εγώ. Έχει 300 τώρα. Και άλλα 40 για το FM-adaptor, 340. Quite a respective amount of money, don't you think?Ελπίζω να πέσει λίγο η τιμή του, γιατί ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ρε γαμώ το! Έχω MD, mp3 player σε discman, δυσκολεύομαι να δικαιολογήσω την επένδυση αυτή...
281+ ΦΠΑ έχει.. Εγώ ζαχαρώνω το U2 από τα χριστούγεννα, έχω μια 300άρα στην άκρη και δεν βλέπω να μου γλυτώνει.. (παρόλο που έχω mp3 player με 20GB)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]