-
Απ'οτι ξέρω πάντως τα megapixels δε λένε και πολλά απο μόνα τους.Αν δεν υπάρχει καλός φακός και 10mp να είναι δε θα βγαίνουν καλές φωτογραφίες..
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Απ'οτι ξέρω πάντως τα megapixels δε λένε και πολλά απο μόνα τους.Αν δεν υπάρχει καλός φακός και 10mp να είναι δε θα βγαίνουν καλές φωτογραφίες..Αναφέρομαι σε φωτογραφίες που βγαίνουν από κινητό και με αυτά το συγκρίνω...
Γνωρίζω ότι τα mp δεν λένε από μόνα τους τίποτα αλλά αυτή την στιγμή βγάζει τις καλύτερες από όποιο κινητό κυκλοφορεί στην αγορά.
Το μενού μοιάζει πολύ με της Cybershot και ένα άλλο που μου αρέσει είναι το macro mode. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απ'οτι ξέρω πάντως τα megapixels δε λένε και πολλά απο μόνα τους.Αν δεν υπάρχει καλός φακός και 10mp να είναι δε θα βγαίνουν καλές φωτογραφίες..
Αναφέρομαι σε φωτογραφίες που βγαίνουν από κινητό και με αυτά το συγκρίνω...
Γνωρίζω ότι τα mp δεν λένε από μόνα τους τίποτα αλλά αυτή την στιγμή βγάζει τις καλύτερες από όποιο κινητό κυκλοφορεί στην αγορά.
Το μενού μοιάζει πολύ με της Cybershot και ένα άλλο που μου αρέσει είναι το macro mode.Elteo εγω σου δινω και το πρασινο φως να το συγκρινεις με φωτογραφικες κανονικες.... και ποιο συγκεκριμενα με την Ixus v2, οπου το 750 θριαμβευει και σε καθαροτητα φωτογραφιας και στο μακρο ειδικα την σκιζει την φωτογραφικη μου, οπως επισης εχει και λιγοτερο θορυββο στα σκοταδια.
Αφου θα την σπρωξω την Ixus και θα παω να παρω το 750. Θα επιτυχω ετσι και το 2 σε 1....
-
-
Πριν λίγο καιρό είχα κατεβάσει το Thunderbird αλλα δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον λογαριασμό που έχω στην Hotmail. Πάντως δεν έχω παράπονο από το Outlook Express.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χε χε χε το ξέρω κορσέρ...
Δεν έχω και καμιά εύκαιρη φωτό να πάθουν πλάκα...edit : βρήκα...τις έχω μικρύνει λίγο (800Χ600) - (κάντε κλικ στην φωτό)
[snip]
λοιπόν πώς σας φαίνονται...με κριτίρια κάμερας κινητού τηλεφώνου...έτσι;
μπορούν να βγουν και καλύτερες εάν γνωρίζεις...Όντως πολύ καλές για κινητό!
Btw, οι καλές cybershot έχουν φακό Carl Zeiss... δεν πιστεύω να έχει και το Ericson τέτοιο φακό. Αν ναι, δεν το συζητώ, πάω να το πάρω με τη μια. Πόσο έχει αλήθεια;
-
Maxthon Update
Recent release version : 1.3.3 [Download]
v1.3.3 [2005-07-31]
- 'more rss' button on rss sidebar.
- Search drop down.
- Fixed a user object leak which cause 'error load menu' message.
- Podcasting support.
- Online update will remember item's check state.
- memory usage adjustment.
- feed.maxthon.com , Maxthon feed directory.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Μια ερωτηση για τους χρηστες του Antivir.Kανει email scanning? Γιατι σημερα με πλακωσαν στους ιους κ χτυπησε οταν πηγα να ανοιξω το attachment (ευτυχως!). Πηγα στις ρυθμισεις του αλλα δεν βρηκα πουθενα κατι για email scanning. (νομιζα οτι γινεται αυτοματα ).
Δεν μ αρεσε αυτο καθολου γιατι στο αλλο τερματικο που χρησιμοποιει Norton δεν τ αφησε να περασουν λογω του email scanning.
Καμια πληροφορια on the matter pls!?
Αυτόματα γίνεται το email-scanning (ή για να είμαστε ακριβείς, γίνεται έμμεσα).
Αφού σου βρήκε τους ιούς γιατί παραπονιέσαι; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο;
ΥΓ. Όταν σε ρωτάει τι να κάνεις, λέγε του 'Deny Access' ή/και 'Delete'
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
PC ή Mac?Συγγραφέας maxmara
Δημοσιεύθηκε: 14/07/05 10:33 Θέμα δημοσίευσης: PC ή Mac?Το laptop μου πλέον ταιρειάζει για το μουσείο. Θέλω νέο μηχάνημα για το σπίτι.
Χρήση: αποθήκευση φωτογραφιων - απλά αρχεία Word κτλ - μουσική - διαδίκτυο.
Να πάρω Πι-Σι η Μακ? Μου αρέσει (εμφανισιακά ) το νέο μικροσκοπικό Μακ. Ανησυχώ βέβαια για την συμβατότητα - π.χ. εάν φέρνω δουλειά απο το γραφέιο, τι γίνεται?
Αν οι απιατήσεις σου είναι μονάχα αυτές που περιγράφεις κι έχεις και αρκετά φράγκα (όχι μόνο για αγορά αλλά και για μετά), μπορείς να πάρεις και Mac.
Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν αρχίζουν να αλλάζουν οι απαιτήσεις σου (με καινούριο Η/Υ είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα σου συμβεί... sooner or later ).
Αν π.χ. σου τη δώσει να παίξεις το τάδε παιχνίδι που βγήκε κι έχεις Mac, πιθανόν να μην υπάρχει για Mac ή να είναι ακριβότερο στην... 'απόκτησή' του
Σε γενικές γραμμές, παίρνοντας Mac σκας φράγκα και παίρνεις πολύ καλό μηχάνημα, περιορίζεις σημαντικά όμως τους ορίζοντές σου... (δυστυχώς).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Rulez ξεrulez, από ποικιλία προγραμμάτων είναι πολύ πίσω σε σχέση με τα PC/notebooks.Αφού θες εμφάνιση, για δες εδώ:
http://news.com.com/Photos+Luxurious+la ... 18677.html
Πάτα και στις επόμενες εικόνες.
Αυτή η Tulip Computers είναι εκείνη η ιταλική Tulip όταν είχαν πρωτοβγεί τα συμβατά Μάνο; Ήταν κορυφή στην ποιότητα!
-
Ρώτησε κάποιος για media player κάμποσες σελίδες πρίν; Αν ναι, τότε Media Player Classic
Παίζει ακόμα και DVD (mpeg2) χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό codec! Ούτε καν εγκατάσταση δεν χρειάζεται... -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Χε χε χε το ξέρω κορσέρ...
Δεν έχω και καμιά εύκαιρη φωτό να πάθουν πλάκα...edit : βρήκα...τις έχω μικρύνει λίγο (800Χ600) - (κάντε κλικ στην φωτό)
[snip]
λοιπόν πώς σας φαίνονται...με κριτίρια κάμερας κινητού τηλεφώνου...έτσι;
μπορούν να βγουν και καλύτερες εάν γνωρίζεις...Όντως πολύ καλές για κινητό!
Btw, οι καλές cybershot έχουν φακό Carl Zeiss... δεν πιστεύω να έχει και το Ericson τέτοιο φακό. Αν ναι, δεν το συζητώ, πάω να το πάρω με τη μια. Πόσο έχει αλήθεια;
Οχι ρε Χάρη απλό CMOS έχει γιατί :
α. θα εκτοξεύονταν το κόστος
β. θα μειώνονταν η αυτονομία του τηλ δραματικά382 ευρώ έχει καινούριο ...δεν δουλεύω στην SE...
-
το σκεφτομαι και γω αυτο το ερικσον...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αν οι απιατήσεις σου είναι μονάχα αυτές που περιγράφεις κι έχεις και αρκετά φράγκα (όχι μόνο για αγορά αλλά και για μετά), μπορείς να πάρεις και Mac.Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν αρχίζουν να αλλάζουν οι απαιτήσεις σου (με καινούριο Η/Υ είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα σου συμβεί... sooner or later ).
Αν π.χ. σου τη δώσει να παίξεις το τάδε παιχνίδι που βγήκε κι έχεις Mac, πιθανόν να μην υπάρχει για Mac ή να είναι ακριβότερο στην... 'απόκτησή' του
Σε γενικές γραμμές, παίρνοντας Mac σκας φράγκα και παίρνεις πολύ καλό μηχάνημα, περιορίζεις σημαντικά όμως τους ορίζοντές σου... (δυστυχώς).
σε τι ακριβώς περιορίζεσαι πέρα από παιχνίδια;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σε ποικιλία εναλλακτικών λύσεων γενικώς.
Π.χ. το πολύ δημοφιλές εναλλακτικό του Photosop, PaintShopPro αν δεν απατώμαι δεν έβγαινε για Mac (δεν ξέρω αν αυτό άλλαξε τώρα που το πήρε η Corel).
Π.χ. Φίλος με κόρη που σπουδάζει στη Γερμανία κι έχει iMac (η κόρη) ψάχνει μια βδομάδα να... 'βρει' το Office και δεν μπορεί.
Π.χ. αν, ω μη γέννετω, σου πάθει κάτι το Mac σχεδόν το ξαναπληρώνεις από την αρχή.
Και πάει λέγοντας...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε ποικιλία εναλλακτικών λύσεων γενικώς.
Π.χ. το πολύ δημοφιλές εναλλακτικό του Photosop, PaintShopPro αν δεν απατώμαι δεν έβγαινε για Mac (δεν ξέρω αν αυτό άλλαξε τώρα που το πήρε η Corel).
Π.χ. Φίλος με κόρη που σπουδάζει στη Γερμανία κι έχει iMac (η κόρη) ψάχνει μια βδομάδα να... 'βρει' το Office και δεν μπορεί.
Π.χ. αν, ω μη γέννετω, σου πάθει κάτι το Mac σχεδόν το ξαναπληρώνεις από την αρχή.
Και πάει λέγοντας...
ε όχι και να μιλάμε για ελλείψεις σε εναλλακτικά του Photoshop!!!!
Graphic Converter, shareware, κάνει σχεδόν τα πάντα
Ποιο office θέλει; να του το δώσω και με ελληνικά εννοείται! (λέμε τώρα, αφού θα ταν παράνομο ενώ εγώ το έχω αγοράσει )
το καλό με τα mac είναι ότι δεν παθαίνουν τίποτα, το πολύ κανένας σκληρός να τα παίξει, αν και με τα Χ λειτουργικά δύσκολο κι αυτό.
Το ακόμα καλύτερο με τα mac είναι ότι δεν ξέρουν τι σημαίνει ιός, spyware, adware κι όλα αυτά τα 'καλά' που συμβαίνουν στον κόσμο του πι σι
Όπως και στ' αυτοκίνητα, (αναξιόπιστα ιταλικά, αξιόπιστα γερμανικά, ιταλικά που στρίβουν κλπ) κυκλοφορούν πολλές φήμες, παρανοήσεις, άγνοια κλπ
αν θες να παίζεις παιχνίδια, οκ υπάρχουν ελλείψεις, αν και στο νετ βρίσκεις τα πάντα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οχι ρε Χάρη απλό CMOS έχει γιατί :
α. θα εκτοξεύονταν το κόστος
β. θα μειώνονταν η αυτονομία του τηλ δραματικά382 ευρώ έχει καινούριο ...δεν δουλεύω στην SE...
Χμμ.. δεν είναι και φτηνό (δεν είναι και πολύ ακριβό όμως)!
Βασική ερώτηση: μπορώ να περάσω τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα που έχω από το Siemens στο Ericson σχετικά... αναίμακτα (μέσω PC υποθέτω);
Μιας και μιλάμε και για φωτογραφικές, να ενημερώσω το φόρουμ πως μου χάλασε ο μηχανισμός του φακού στην Olympus C50 και μου ζητήσανε €200 για την επισκευή του (δεν μου το καλύπτει λένε η εγγύηση γιατί είναι κακή χρήση... κολοκύθια με τη ρίγανη). Έχω σπαστεί πολύ άσχημα γιατί δεν την έχω ούτε 10 μήνες τη μηχανή (€380 την είχα αγοράσει).
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το ακόμα καλύτερο με τα mac είναι ότι δεν ξέρουν τι σημαίνει ιός, spyware, adware κι όλα αυτά τα 'καλά' που συμβαίνουν στον κόσμο του πι σι
Όντως! Ακριβώς επειδή υστερούν δραματικά σε δημοτικότητα.
Όπως και στ' αυτοκίνητα, (αναξιόπιστα ιταλικά, αξιόπιστα γερμανικά, ιταλικά που στρίβουν κλπ) κυκλοφορούν πολλές φήμες, παρανοήσεις, άγνοια κλπ
Εγώ δηλώνω θαυμαστής τόσο του Macintosh, από το 1985 μάλιστα, όσο και του MacOS X v10 (εξ ου και το 'δυστυχώς σε παρένθεση στο πρώτο μου post). Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην προειδοποιήσω τον φίλο maxmara για το τι συνεπάγεται η αγορά ενός Mac, ιδιαίτερα στη χώρα μας.
-
Την Τετάρτη αγόρασα έναν φορητό Toshiba M40-185, ο οποίος ήρθε με WinXP Home με Service Pack2. Μπορεί κάποια ευγενική ψυχή να με ενημερώσει πώς στην οργή θα απενεργοποιήσω πλήρως το γ@#$$$%νο built-in firewall και το Security Center;
Από το Control Panel δεν μπορώ ότι και να κάνω. Μου βγάζει μονίμως το εικονίδιο του Security Center στο tray, χώρια ότι ε΄χω απενεργοπιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις και κάθε φορά που μπουτάρω μου βγάζει μια γ@^%$%νη πινακίδα 'Ο υπολογιστής σας μπορεί να κινδυνέυει... μπλα...μπλα...μπλα..'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ε όχι και να μιλάμε για ελλείψεις σε εναλλακτικά του Photoshop!!!!
Graphic Converter, shareware, κάνει σχεδόν τα πάντα
Βρε συ, τι σχέση έχει το Graphic Converter με το PSP9 (latest shareware version); Πόσο μάλλον με το Photoshop.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]