-
Η ΕΕΕΤ η όπως λέγεται τι λέει γι αυτό. Γ@μω τα μονοπώλια μου γ@μώ
-
παλι προεβλεψε ο ΟΤΕΣ!!!
παντως για οσους χρησιμοποιουσαν dial-up απο ενα σημειο και μετα δε συνεφερε αυτου του ειδους η συνδεση...για τους εκτος αστικων κεντρων τους εχω ικανους να προτεινουν δορυφορικο που ερχεται...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η ΕΕΕΤ η όπως λέγεται τι λέει γι αυτό. Γ@μω τα μονοπώλια μου γ@μώτο ενεκρινε...
Ειλικρινα σκεφτομαι να ζωστω με εκρητκικα και να μπω μεσα στα κεντρικα του ΟΤΕ. Θα φωναξω μια ' Free PSTN mothefuckas ' και μπουμμμ
Πολυ καταντια μιλαμε... θυμαμαι οταν το 2001 στην Βρεταννια ειχαν FLAT PSTN με 15 λιρες τον μηνα... Αυτο δεν εφτασε ποτε Ελλαδα, γιατι ο ΟΤΕ σκεφτεται παντα για το καλο μας (πληρωνε μαλ@κα...)
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Eχω το Νοkia 6680 και ψαχνω (αν υπαρχει) μια εφαρμογη που να απορριπτει τις κλησεις απο επιλεγμενους αριθμους αλλα ταυτοχρονα να κραταει σαν ημερολογιο οτι ειχα αυτες τις κλησεις.Υπαρχει κατι τετοιο (και free αν γινεται) ;
Βασίλη υπάρχει ονομάζεται call filter
κάπου πρέπει να το έχω αν το βρώ θα στο στείλω.
EDIT:Το βρήκα αν θες δώσε μου το μαιλ σου να στο στείλω.
Πολυ βολικο προγραμματακι!!!Επιτελους μπορω να αποκλεισω ολες τις κλησεις με αποκρυψη αριθμου .
Λουκα και παλι ευχαριστω -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
το ενεκρινε...
Ειλικρινα σκεφτομαι να ζωστω με εκρητκικα και να μπω μεσα στα κεντρικα του ΟΤΕ. Θα φωναξω μια ' Free PSTN mothefuckas ' και μπουμμμ
Πάντως τόσο ξεκάθαρη καθοδήγηση προς το DSL δεν το φανταζόμουνα. Μήπως θα έρθουν και σπίτια μας να μας γα... για να βάλουμε DSL? Έλεος.
-
μωρέ ας βάζαμε adsl, αλλά οι βλάκες ούτε καν καλό δίκτυο έχουν, τα περισσότερα dslam είναι πηγμένα!
όσο για το call filter Βασίλη, γιατί να αποκλείσεις τις εισερχόμενες με απόκρυψη? Μπορεί καμιά φορά να'ναι κάτι επείγον ή/και σημαντικό
αυτό το usb coffee heater είναι 1.1 ή 2.0 ?
-
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί, αλλά το ρωτάω τώρα που πονάω...
Σήμερα το μεσημέρι αγόρασα το καινούριο iPod video 60GB. Ωραία ως εδώ, αν και (οφτόπικ) ήταν Οδύσσεια η αγορά...
Πάω λοιπόν σήμερα το απόγευμα που επέστρεψα να το συνδέσω στο φορητό μου και αρχίζει να το αναγνωρίζει. ΟΚ.
Σημείωση πως το σύνδεσα μέσω θύρας USB2.0 με το δικό του καλώδιο, γιατί ΜΟΝΟ τέτοια σύνδεση έχει, ούτε καν φορτιστή δίνει στο πακέτο, οπότε και η φόρτιση μόνο έτσι θα γίνεται...
Μόλις τελειώσει η αναγνώριση μου λέει πως μέχρι να κάνω επανεκκίνηση μπορεί να μη λειτουργεί σωστά. Μόνο του αμέσως μετά ανοίγει το iTunes που εγκατέστησα την Κυριακή (είναι η τελευταία έκδοση και υποτίθεται συμβατή με το μοντέλο αυτό). Μου ζητάει να το κάνω register, αλλά το αφήνω για αργότερα. Πατάω το Finish και μπλε οθόνη!!!!!!!
Ξανανοίγω, αυτή τη φορά βρίσκει και mass storage device και όντως το βλέπω στον υπολογιστή μου, και μπορώ να μπω στους φακέλους του.
Ξανανοίγει μόνο του το iTunes και μόλις εμφανιστεί η συσκευή στην αριστερή μπάρα πλοήγησης ΞΑΝΑ μπλέ οθόνη!!!Επαναλαμβάνεται και 3η φορά!!
Αν κλείσω το iTunes πριν το αναγνωρίσει και μετά αποσυνδέσω τη συσκευή (από το μενού των Windows, και μετά, αφού τελειώσει, τραβώντας το καλώδιο) δεν κρασάρει...
Έχω τα WinXP χωρίς κανένα Service Pack, φρεσκοεγκατεστημένα και χωρίς άλλο πρόβλημα.
Για πείτε ιδέες, τι φταίει, και κυρίως τι μπορώ να κάνω να γλιτώσω;
Πρώτη φορά παίρνω κάτι και είναι ΤΟΣΟ απογοητευμένος!!! -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
το ενεκρινε...
Πάντως τόσο ξεκάθαρη καθοδήγηση προς το DSL δεν το φανταζόμουνα. Μήπως θα έρθουν και σπίτια μας να μας γα... για να βάλουμε DSL? Έλεος.
Εγώ πάλι θέλω αλλά δεν μπορώ...δεν έχει γραμμές το dslam της περιοχής μου. Και ξανά γ@μώ τα μονοπώλια μου γ@μώ και μαζί και την ΕΕΕΤ...Κατά τα άλλα μιλάμε για διάδοση του Internet για φτηνό Internet για ακόμα φτηνότερο Internet για τους φοιτητές ( το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ούτε φτηνές adsl λοιπόν ούτε καν φτηνές PSTN ) και φταίω εγώ άμα κατεβάζω καντήλια...
-
Επικοινώνησε με την apple καλύτερα.Εγώ έτσι έκανα με την creative για το zen touch 20gb.Αν δεν υπάρχει κάτι εύκολο για να διορθώσει το πρόβλημα θα στο αντικαταστήσουν.Έχουν αντικαταστήσει το δικό μου ήδη δυο φορες( ga@£$@£@£noi σκληροί δίσκοι!).
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί, αλλά το ρωτάω τώρα που πονάω...Σήμερα το μεσημέρι αγόρασα το καινούριο iPod video 60GB. Ωραία ως εδώ, αν και (οφτόπικ) ήταν Οδύσσεια η αγορά...
Πάω λοιπόν σήμερα το απόγευμα που επέστρεψα να το συνδέσω στο φορητό μου και αρχίζει να το αναγνωρίζει. ΟΚ.
Σημείωση πως το σύνδεσα μέσω θύρας USB2.0 με το δικό του καλώδιο, γιατί ΜΟΝΟ τέτοια σύνδεση έχει, ούτε καν φορτιστή δίνει στο πακέτο, οπότε και η φόρτιση μόνο έτσι θα γίνεται...
Μόλις τελειώσει η αναγνώριση μου λέει πως μέχρι να κάνω επανεκκίνηση μπορεί να μη λειτουργεί σωστά. Μόνο του αμέσως μετά ανοίγει το iTunes που εγκατέστησα την Κυριακή (είναι η τελευταία έκδοση και υποτίθεται συμβατή με το μοντέλο αυτό). Μου ζητάει να το κάνω register, αλλά το αφήνω για αργότερα. Πατάω το Finish και μπλε οθόνη!!!!!!!
Ξανανοίγω, αυτή τη φορά βρίσκει και mass storage device και όντως το βλέπω στον υπολογιστή μου, και μπορώ να μπω στους φακέλους του.
Ξανανοίγει μόνο του το iTunes και μόλις εμφανιστεί η συσκευή στην αριστερή μπάρα πλοήγησης ΞΑΝΑ μπλέ οθόνη!!!Επαναλαμβάνεται και 3η φορά!!
Αν κλείσω το iTunes πριν το αναγνωρίσει και μετά αποσυνδέσω τη συσκευή (από το μενού των Windows, και μετά, αφού τελειώσει, τραβώντας το καλώδιο) δεν κρασάρει...
Έχω τα WinXP χωρίς κανένα Service Pack, φρεσκοεγκατεστημένα και χωρίς άλλο πρόβλημα.
Πρώτη φορά παίρνω κάτι και είναι ΤΟΣΟ απογοητευμένος!!!Περασε τα service packs γιατι πιθανον να φταιει το οτι δεν εχεις την τελευταια ενημερωση για την USB 2.0 που υπαρχει στο SP2 .
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί, αλλά το ρωτάω τώρα που πονάω............................................
Πρώτη φορά παίρνω κάτι και είναι ΤΟΣΟ απογοητευμένος!!!Που πας χωρις Service Pack 2????
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όσο για το call filter Βασίλη, γιατί να αποκλείσεις τις εισερχόμενες με απόκρυψη? Μπορεί καμιά φορά να'ναι κάτι επείγον ή/και σημαντικό
Οσοι εχουν τον αριθμο του κινητου μου ηδη βρισκονται στις δικες μου επαφες,οποτε ξερω ποιος με παιρνει.Δεν θα το ενεργοποιουσα το callfilter αν τωρα τελευταια δεν μου εκαναν πολλες φαρσες ,με παιρνουν τηλ και το κλεινουν αμεσως,απλα σπαστικο.Δεν θελω να αλλαξω νουμερο γιατι ειναι με συνεχομενους αριθμους και πολυ ευκολο.
-
Καινούριες αναζητήσεις στο ebay:
Το προαναφερθέν 8880 με 195 λίρες Αγγλίας.
Και το θεικό Νοκια Ν92 με 132:
http://cgi.ebay.co.uk/Nokia-N92-Nokia-N ... dZViewItem
Προλάβετε, λήγει σε 3 ωρες!
-
WinXP χωρίς SP-2 τρώγονται, χωρίς SP-1 όμως είναι άκρως προβληματικά. Βάλε τουλάχιστον το SP-1.
-
εκανα τις ρυθμίσεις που μου ειπε ο Βασιλης και τα πραγματα μαλλον ειναι καλύτερα.
-
SOS SOS SOS SOS!
Πως μετατρέπω έναν δυαδικό αριθμό σε δεκαδικό?
Και ένα παράδειγμα αν γίνεται.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
SOS SOS SOS SOS!Πως μετατρέπω έναν δυαδικό αριθμό σε δεκαδικό?
Με.. scientific calculator
ΥΓ. Γκούγκλα το και θα το βρεις (εγώ δεν θυμάμαι πλεόν πως γίνεται)
-
http://www.cut-the-knot.org/binary.shtml
kai
http://www.triplenine.org/main/baseconverter.aspExei kapoia sxolia kai sto meso ths selidas yparxei prorgrammataki pou kanei diafores metatropes.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
SOS SOS SOS SOS!Πως μετατρέπω έναν δυαδικό αριθμό σε δεκαδικό?
Kid check this http://www.csd.uoc.gr/~hy120/05f/lab05_add.html
Einai apo to tmima mou
-
Και σεις σε εργαστήριο το χετε ε?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]