-
δεν ήξερα ότι το DVDDecrypter κάνει και authoring παρόλο που το χρησιμοποιώ πολύ αλλά θα το τσεκάρω όταν πάω σπίτι
βασικά θέλω ν'αποφύγω τη διαδικασία περάσματος στον σκληρό για επεξεργασία, θέλω να το κάνω dynamically όπως το dvd shrink
-
Αν δεν με απατά η γέρικη μνήμη μου, το DVD-Shrink κάνει basic authoring χρησιμοποιώντας το σε Reauthoring mode και Start/End Frames.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αν δεν με απατά η γέρικη μνήμη μου, το DVD-Shrink κάνει basic authoring χρησιμοποιώντας το σε Reauthoring mode και Start/End Frames.Σωστά τα λες.
Έτσι μπορείς να χωρέσεις ασυμπίεστη (χωρίς όμως μενού) μια ταινία σε DVD μονής στρώσης.Αφήνεις μόνο την ταινία, και βάζεις να ΜΗΝ έχει συμπίεση. Αν δε χωράει κόβεις από το τέλος όσο χρειάζεται (30 λεπτά, 1 ώρα, 15.29 μέρες... ).
Γράφεις το πρώτο δισκάκι, και στο δεύτερο βρίσκεις που τελείωνε το πρώτο και συνεχίζεις χρησιμοποιώντας το σημείο τέλους του πρώτου ως αρχή του δεύτερου.Αυτό που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις από τα νορμάλ μενου του DVDShrink είναι να αφαιρέσεις μεσαία κεφάλαια από έναν τίτλο.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν δεν με απατά η γέρικη μνήμη μου, το DVD-Shrink κάνει basic authoring χρησιμοποιώντας το σε Reauthoring mode και Start/End Frames.
Σωστά τα λες.
Έτσι μπορείς να χωρέσεις ασυμπίεστη (χωρίς όμως μενού) μια ταινία σε DVD μονής στρώσης.Αν θέλεις να χωρέσεις (χωρίς συμπίεση ή επανασυμπίεση) ενα διπλής σε ένα μονής, κόβοντα μενού και λοιπές αηδίες, ή να το σπάσεις σε δύο μονής αν ακόμα και ο κύριος τίτλος μόνο δεν χωράει σε ένα (πολύ πιο φθηνά τα δυο μονής από το ένα διπλής) ΕΝΑ είναι το πρόγραμμα. DVDFab! Εγγύηση!
-
Κατέληξα σε αυτόν τελικά. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια (ιδιαίτερα τον silencer) και ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα.
TOSHIBA 2.5' HARD DISK 60GB - 5400RPM
Και θήκη για τον spare...
-
Όταν με το καλό το πάρεις στα χέρια σου ( το case), ενημέρωσε αν χρειάζεται σύνδεση με 2 θύρες USB ή όχι!
Απ' ότι είδα δεν θέλει εξωτερική τροφοδοσία, έτσι δεν έιναι;
Ενδιαφέρομαι και γω, για να αξιοποιήσω ένα ήδη υπάρχοντα σκληρό (2,5') -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Σωστά τα λες.
Έτσι μπορείς να χωρέσεις ασυμπίεστη (χωρίς όμως μενού) μια ταινία σε DVD μονής στρώσης.Αν θέλεις να χωρέσεις (χωρίς συμπίεση ή επανασυμπίεση) ενα διπλής σε ένα μονής, κόβοντα μενού και λοιπές αηδίες, ή να το σπάσεις σε δύο μονής αν ακόμα και ο κύριος τίτλος μόνο δεν χωράει σε ένα (πολύ πιο φθηνά τα δυο μονής από το ένα διπλής) ΕΝΑ είναι το πρόγραμμα. DVDFab! Εγγύηση!
Σωστος!!!
Αλλωστε μετα απο δικη σου συμβουλη το χρησιμοποιω και ειναι πολυ καλο και πολυ απλο στην χρηση. -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Όταν με το καλό το πάρεις στα χέρια σου ( το case), ενημέρωσε αν χρειάζεται σύνδεση με 2 θύρες USB ή όχι!
Ενδιαφέρομαι και γω, για να αξιοποιήσω ένα ήδη υπάρχοντα σκληρό (2,5')Έχω πάρει ένα πρόσφατα.
http://www.stegcomputer.ch/details.asp?prodid=sar-256U2ΔΕ θέλει εξωτερική παροχή.
Όμως θέλει 2 θύρες USB... μία για την τροφοδοσία, και άλλη μία για τη μεταφορά δεδομένων.
Βέβαι αη πρώτη σου δίνει έξοδο USB οπότε συνδέεις κάτι άλλο επάω της αν θες.
Όταν πήγα να συνδέσω το iPod όμως μου έβγαλε το λάδι...ΤΟΝ ΙΔΙΟ τον σκληό μπορείς να τον συνδέσεις εκεί επάνω, οπότε τελικά πιάνει μία θύρα. ΑΛΛΑ!
Αν το έχεις από πριν επάνω κολλάει πολλές φορές!! (αν το κάνεις όταν ο υπολογιστής είναι ακόμη σβηστός ουδέν πρόβλημα)
Έτσι πρώτα βάζεις την τροφοδοσία, και μετά τη μεταφορά δεδομένων στο θηλυκό που σου δίνει...Πιθανώς να είναι έτσι (2 θύρες) γιατί η θήκη μου βγαίνει και σε έκδοση Firewire με τροφοδοσία μέσω USB και βαριόντουσαν να το επανασχεδιάζουν...
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ενδιαφέρομαι και γω, για να αξιοποιήσω ένα ήδη υπάρχοντα σκληρό (2,5')Ναι δεν θέλει εξωτερική τροφοδοσία. Το καλό είναι ότι είναι από αλουμίνιο πράγμα που βοηθά λιγάκι και στην σωστή ψύξη.
-
Εγώ έχω μια θήκη για 2.5 δίσκο (20GB Fujitsu) και δεν χρησιμοποιώ αυτό με τα 2 USB που είχε στο κουτί αλλά κάτι παλιά που είχα με 1. Μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα; Τον έχω συνδέσει σε 2-3 μηχανήματα με το απλό καλώδιο και δούλευε κανονικά.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ενδιαφέρομαι και γω, για να αξιοποιήσω ένα ήδη υπάρχοντα σκληρό (2,5')gvala εχω πάρει το ίδιο θέλει σύνδεσει με 2 usb για σκληρούς μεγαλύτερους απο 40gb η οποιοι θέλουν περισσότερω απο 0,5Α.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αυτό που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις από τα νορμάλ μενου του DVDShrink είναι να αφαιρέσεις μεσαία κεφάλαια από έναν τίτλο.Έχω την εντύπωση πως και αυτό μπορείς να το κάνεις, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά (ίσως να το μπερδεύω με το TMPGEnc DVD Author).
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Ενδιαφέρομαι και γω, για να αξιοποιήσω ένα ήδη υπάρχοντα σκληρό (2,5')gvala εχω πάρει το ίδιο θέλει σύνδεσει με 2 usb για σκληρούς μεγαλύτερους απο 40gb η οποιοι θέλουν περισσότερω απο 0,5Α.
Ιδιαιτέρως χρήσιμη πληροφορία! Thanks
-
Hi guys! Sorry gia ta greeklish alla grafw apo to Zaurus Pda, vlepei kanonika ellinika alla den exw vrei akoma pws na grafw ellinika! Pantws to Opera pou exei einai teleio!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To πόσταρα και σε tech forum αλλά δεν πήρα απάντηση. Θέλω να αλλάξω τον δίσκο μου έναν 20GB S.M.A.R.T. από ένα laptop που έχω το Toshiba Satellite 1400-503 (Celeron 1.33MHz, 512MB Ram).....Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα -ελλειψη χωρου- με τον δικο μου Toshiba Satellite SP 2100
(30GB, Celeron 1800, 256 MB) και τελικα κατεληξα σε εξωτερικο 2.5''....Μνημες Toshiba ξερεις που μπορουμε να βρουμε? Η' ποιες ειναι συμβατες? Απο το πλαισιο που ειχα παρει μια 512 δεν την εβλεπε αν και ειχε παρομοια χαρακτηριστηκα........
-
Οι περισσότεροι φορητοι εχουν κάποιο ανώτατο όριο μνήμης και συνήθως βλέπουν μέχρι 256άρια SODIMM.
Ψαξε στο ebay h στο fleamarket, εκεί πούλησα πριν λίγο καιρό μια 128άρα SODIMM του Satellite μου...
-
δεν υποστηρίζει resume download ο firefox?
-
Αν σταματήσεις το κατέβασμα και τον κλείσεις ή πατήσεις cancel όχι. Έχει πάντως pause-resume.
To καλύτερο είναι να εγκαταστήσεις το extension Flashgot και να περνάς αμέσως τα κατεβάσματα στον download manager που χρησιμοποιείς (το ρυθμίζεις στα options του extension). -
έχω το DAP αλλά δε το βλέπει λέει
το κάνω manual add και browse, αλλά κολλάει όταν τ'ανοίγειάσχετο, έκλεισε το γκρικσαμπς.κομ?
-
Ίσως με τον DAP έχει πρόβλημα, κάπου το έχω ξανακούσει. Εγώ έχω τον Getright, αλλά υποστηρίζονται πολλοί ακόμα.
Δυστυχώς το γκρικσαμπς φαίνεται κλειστό, μεγάλη ζημιά αυτή. Αν δεν ξανανοίξει, όλο και κάτι άλλο θα εμφανιστεί στη θέση του (ελπίζω).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]