-
Oι client για torrent έχουν ενσωματωμένη ρύθμιση για την ταχύτητα ανεβάσματος και κατεβάσματος. Το 'στούμπωμα' του router πάντως δεν το γλιτώνεις περιορίζοντας απλώς την ταχύτητα.
-
Ένα κομπρεσέρ κάνει φοβερή δουλειά για το pc σας, αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βάλετε υδατοπαγίδα, γιατί αλλιώς... Ξέρετε τι θα γίνει! Γενικά το κομπρεσέρ βγάζει πολλή υγρασία! Οπότε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μην το ρίξετε κατευθείαν στο pc. Εγώ που το έχω για μοντελισμό, το χρησιμοποιώ καμια φορά για το laptop, αλλά όχι για το pc, γιατί βαριέμαι τις μετακινήσεις.
Γιατί κανείς σας δεν σκέφτεται την ηλεκτρική σκούπα της μαμάς;
-
Γιατί με τη δύναμη που έχει μπορεί να ρουφήξει κανένα τσιπάκι και καληνύχτα.
Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι κάνει αρκετά καλή δουλειά όμως. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί με τη δύναμη που έχει μπορεί να ρουφήξει κανένα τσιπάκι και καληνύχτα.
Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι κάνει αρκετά καλή δουλειά όμως.Εμένα δεν μου έχει ρουφήξει ποτέ τίποτα πάντως. Δεν βγαίνουν έτσι εύκολα ρε παιδιά τα τσιπάκια, εγώ κάποτε που προσπαθούσα να βγάλω ένα, από μια κατεστραμένη μητρική, είχα φάει τα χέρια μου.
Τώρα πια, η σκούπα έχει και ρυθμιστή ισχύος, οπότε δεν ανησυχώ!
-
Εμένα μου έχει ρουφήξει κουμπιά από το πληκτρολόγιο και μετά έψαχνα μέσα στη σακούλα να τα βρω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμένα μου έχει ρουφήξει κουμπιά από το πληκτρολόγιο και μετά έψαχνα μέσα στη σακούλα να τα βρω.Καλό! Τι πληκτρολόγιο ήταν αυτό;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εμένα μου έχει ρουφήξει κουμπιά από το πληκτρολόγιο και μετά έψαχνα μέσα στη σακούλα να τα βρω.
Καλό! Τι πληκτρολόγιο ήταν αυτό;
οποιοδήποτε πληκτρολόγιο... αν 'σκαλώσει' το ακροφύσιο της σκουπας σε πλήκτρο, πάει, το κατάπιε...
μου έχει συμβεί κι εμένα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλό! Τι πληκτρολόγιο ήταν αυτό;
οποιοδήποτε πληκτρολόγιο... αν 'σκαλώσει' το ακροφύσιο της σκουπας σε πλήκτρο, πάει, το κατάπιε...
μου έχει συμβεί κι εμένα
Μα τι σκούπε έχετε;;; Αυτές που έχουν τα βενζινάδικα για να καθαρίζουν τα αμάξια; Εμένα, τα k/bs της MS ποτέ δεν έχουν πάθει κάτι τέτοιο! Είναι πάρα πολύ δύσκολο να φύγουν τα πλήκτρα, μάλιστα κάποτε που ήθελα να τα βγάλω εγώ ο ίδιος, παιδεύτηκα πολύ!
-
Είμαι ο μόνος που 2-3 φορές το χρόνο, βγάζω ένα-ένα τα πλήκτρα και καθαρίζω τόσο τα ίδια όσο και το εσωτερικό του πληκτρολογίου;
(me nerd?)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είμαι ο μόνος που 2-3 φορές το χρόνο, βγάζω ένα-ένα τα πλήκτρα και καθαρίζω τόσο τα ίδια όσο και το εσωτερικό του πληκτρολογίου;(me nerd?)
με τον Μάζωχ καμία σχέση;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είμαι ο μόνος που 2-3 φορές το χρόνο, βγάζω ένα-ένα τα πλήκτρα και καθαρίζω τόσο τα ίδια όσο και το εσωτερικό του πληκτρολογίου;(me nerd?)
Εγώ!
Αλλά μια φορά κάθε 2 χρόνια, γιατί βαριέμαι και παιδεύομαι πολύ να τα βγάλω... -
Άκου έθιμα!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Κάποτε το έκανα κι εγώ. Τώρα το laptop δεν λερώνεται τόσο πολύ και είναι πιο δύσκολο να το ανοίγω.
Μάλιστα, έβαζα και βαζελίνη στα πλήκτρα, για να συνεχίσουν να είναι εύκολα στο πάτημα...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κάποτε το έκανα κι εγώ. Τώρα το laptop δεν λερώνεται τόσο πολύ και είναι πιο δύσκολο να το ανοίγω.Μάλιστα, έβαζα και βαζελίνη στα πλήκτρα, για να συνεχίσουν να είναι εύκολα στο πάτημα...
Τα πλήκτρα του λάπτοπ βγαίνουν κανονικά κι αυτά; (δεν το έχω δοκιμάσει)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
με τον Μάζωχ καμία σχέση;Ούτε μιας ώρας δουλειά δεν είναι...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμένα μου έχει ρουφήξει κουμπιά από το πληκτρολόγιο και μετά έψαχνα μέσα στη σακούλα να τα βρω.και γω, και γω
Τελικα δεν ηταν μονο δικη μου η ιδεα για ηλεκτρικη σκουπα στο πληκτρολογιο
θυμαμαι χαρακτηριστικα πως ειχα χασει το R σε μια σκουπα της εστιας και την οποια δεν ελεγε να την ανοιξω. Οποτε ξηλωσα το 5, εγραψα πανω του R και το κολλησα. Την παλια θεση του 5 την χρησιμοποιουσα για να βαζω κανα στυλο Τραγικο εεε?
-
Τα πιο γερά πληκτρολόγια πάντως, ήταν κάτι παράξενα παλιά της Sun που είχαμε σε ένα εργαστήριο στο ΕΜΠ. Ενώ στα υπόλοιπα αλλάζαμε εύκολα θέσεις στα κουμπιά μεταξύ τους ( ), σ'αυτά δυσκολευόμασταν πολύ...
-
Και το πιο γερό πληκτρολόγιο δεν είναι coffee-proof.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και το πιο γερό πληκτρολόγιο δεν είναι coffee-proof.Ούτε καν... hair-proof
-
Πάντως εγώ πρόσφατα του έσπασα τα ποδαράκια από τα νεύρα μου Είναι από εκείνα τα περίεργα της Microsoft με τα πλήκρα χωρισμένα στην μέση
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]