-
Άσχετο, ποιος θέλει πρόσκληση για GMail? Μου έχουν περισσέψει 99. 2,5 GB χώρος, POP access από τον mail client που χρησιμοποιείτε, καλό spam protection.
Όποιος ενδιαφέρεται,
me!
-
tazio you are a lifesaver
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
tazio you are a lifesaver -
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όταν στέλνω ένα μήνυμα, αυτό μένει στα 'εξερχόμενα' για λίγη ως πολλή ώρα;
Έχω στείλει pm εδώ και 1,5 περίπου ώρα και ακόμα κάθεται στα εξερχόμενα. Τι να του κάνω; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όταν στέλνω ένα μήνυμα, αυτό μένει στα 'εξερχόμενα' για λίγη ως πολλή ώρα;
Έχω στείλει pm εδώ και 1,5 περίπου ώρα και ακόμα κάθεται στα εξερχόμενα. Τι να του κάνω;Στα απεσταλμένα πάει όταν ο άλλος το διαβάσει.
-
A, εντάξει τότε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχω στείλει pm εδώ και 1,5 περίπου ώρα και ακόμα κάθεται στα εξερχόμενα. Τι να του κάνω;Δοκίμασε να του μιλήσεις τρυφερά, κολάκεψε το και, αν δεν αλλάξει αμέσως συμπεριφορά απείλησε το ότι αν συνεχίσει έτσι, θα επανεξετάσεις την σχέση σας.
-
Υπάρχει ελληνική έκδοση του thunderbird;
Κατλεβασα μια έκδοση από link για ελληνικά, αλλά δεν ήταν! Μήπως επειδή έκανα εγκατάσταση πάνω απ΄ την αγγλική; -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Τελικά δεν έκατσε το transaction στο ebay. Ο τύπος τελικά δεν μπορούσε να το στείλει Ελλάδα (ενας θεός ξέρει γιατί) και οταν του πρότεινα να το στείλει σε γνωστό μου στην Αγγλία μου είπε οτι γίνεται αλλα δεν δέχεται Paypal (γιατι ετσι χάνεις το Seller Protection)... Ε, τελικά καναμε mutual agreement να ακυρωθεί το transaction... Αν κάποιος ειναι δυσκοίλιος τι φταίω εγω!Τελικά το βρήκα κι απο άλλον σε εξίσου καλή κατάσταση, σε 2 μέρες θα ξέρω αν το κέρδισα το auction...
Καλά έκανες, ήταν 100% απατεώνας!
Κατλεβασα μια έκδοση από link για ελληνικά, αλλά δεν ήταν! Μήπως επειδή έκανα εγκατάσταση πάνω απ΄ την αγγλική;Από εδώ θα το βρεις...http://moz.sourceforge.net/index.php
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κατλεβασα μια έκδοση από link για ελληνικά, αλλά δεν ήταν! Μήπως επειδή έκανα εγκατάσταση πάνω απ΄ την αγγλική;Από εδώ θα το βρεις...http://moz.sourceforge.net/index.php
Ή απο εδω http://www.mozilla.org/products/thunderbird/all.html
Οταν εβαλα την Ελληνικη πανω απο την αγγλικη δεν εγινε τιποτα. Αναγκαστηκα να απεγκαταστησω την Αγγλικη και μετα να βαλω την Ελληνικη
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Οταν εβαλα την Ελληνικη πανω απο την αγγλικη δεν εγινε τιποτα. Αναγκαστηκα να απεγκαταστησω την Αγγλικη και μετα να βαλω την Ελληνικη
Τελικά έτσι δούλεψε!
Ευχαριστώ -
- Annex A: DSL over PSTN: δεν χρειάζεται διαχωριστή για το σήμα
- Annex B: DSL over ISDN: Χρειάζεται διαχωριστή για το σήμα ISDN(Netmod) και ADSL
Το pstn και isdn εκτός απ'την διαφορά τάσης, έχουν και διαφορετική συχνότητα. `Ερχομαι εγώ λοιπόν εδώ και ρωτάω: ΓΙΑΤΙ να μην υπάρχει κάποια μικροσυσκευή η οποία θα μετατρέπει τη τάση και τη συχνότητα της γραμμής που να τη βάζεις στην έξοδο ADSL του διαχωριστή ώστε να μπορείς σε μια Annex B γραμμή να χρησιμοποιείς Annex A modem? Ε? Γιατί? Το αντίστροφο δε με ενδιαφέρει προς το παρόν
Μερικά modems μπορούν μέσω αλλαγής firmware να δουλέψουν σωστά, φαίνεται διότι δέχονται διαφορετική εντολή εισόδου τάσης, όπως και συγχρονισμός μέσω του firmware και όχι του hardware. By the way, υπάρχει καμιά λίστα με αυτά τα modems ?
-
Mπορείτε να μου προτείνετε ένα λογισμικό free ή 'free' για δημιουργία .pdf ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mπορείτε να μου προτείνετε ένα λογισμικό free ή 'free' για δημιουργία .pdf ;ειναι ολοκληρωμενο office πακετο
και αξίζει
(με ενα κλικ απο word ή οποιοδηποτε fomat υποστηριζει φτιαχνεις .PDF) -
Γιατί δεν μου ανοίγει η σελίδα του GMail;;;;;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Γιατί δεν μου ανοίγει η σελίδα του GMail;;;;;..γιατι εχω μπει εγω και διαβαζω τα μεηλ σου. περιμενε!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Γιατί δεν μου ανοίγει η σελίδα του GMail;;;;;
..γιατι εχω μπει εγω και διαβαζω τα μεηλ σου. περιμενε!!
Άντε τελείωνε, θέλω να μπω κι εγώ
Να δω τι σόι λογαριασμό άνοιξα που δεν έχω μπει ούτε μια φορά να δω καν πως είναι το layoutΣοβαρά τώρα, γιατί δεν ανοίγει με τίποτα; Μια 'φόρτωση' μου γράφει και μένει εκεί (ON τα έχω τα cookies).
-
Καμιά φορά μου το κάνει κι εμένα.
Για να ξεμπερδεύεις με το πρόβλημα, ρύθμισε το Outlook Express να κατεβάζει τα μηνύματά σου (παραμένουν στον server). -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για να ξεμπερδεύεις με το πρόβλημα, ρύθμισε το Outlook Express να κατεβάζει τα μηνύματά σου (παραμένουν στον server).thanks Mano... για πες μου pop3 και smtp servers (να υποθέσω mail.google.com ? )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Για να ξεμπερδεύεις με το πρόβλημα, ρύθμισε το Outlook Express να κατεβάζει τα μηνύματά σου (παραμένουν στον server).thanks Mano... για πες μου pop3 και smtp servers (να υποθέσω mail.google.com ? )
Πηγαινε στις ρυθμισεις στο gmail και μετα στο 'Προώθηση και POP ' εχει οδηγιες https://mail.google.com/support/bin/ans ... swer=12103
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]