-
Για mail-server και HTTP-server για απλή χρήση τι Linuxακι προτείνετε..
Γέρνω προς SuSe 10, αλλα διάβασα παραπάνω για ελαφρύ VectroLinux και ψήνομαι..
any suggestions?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου είπαν σήμερα πως το ΡΑΜ ανέδειξε τον Maxthon καλύτερο browser (δεύτερος -και καταϊδρωμένος- ο Firefox )... έγραφε μου είπαν πως όποιος μάθει τα κόλπα του Maxthon δεν ξανγυρίζει ποτέ σε άλλο browser (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει; )
Άσχετο: μετά από διάφορους windows-skining πειραματισμούς, κατέληξα στο παρακάτω desktop...
Το ημερολόγιο με τις εργασίες και τις υπενθυμίσεις ονομάζεται Rainlendar, έχει διάφορα skins και μένει μόνιμα στην επιφάνεια εργασίας (έχει και ελληνικα). Ομοίως και το ρολόι, που ονομάζεται ClocX. Και τα δυο freeware!
Η α-λα Mac OS X γραμμή εργασιών και οι καρτέλες (tabs) στην επάνω και κάτω μεριά της οθόνης είναι δημιούργημα του Objectdock Plus ($19,0) της Stardock (διατίθεται και free, ως Objectdock χωρίς όμως να υποστηρίζει tabs και μερικές αλλες δυνατότητες... όπως π.χ. τα flyout menus που φαίνονται στην 2η εικόνα με τις εφαρμογές του Office).
Χάρη πώς τα κάνεις αυτά; Δώσε εάν θες εδώ ή με pm έναν οδηγό προς ναυτιλομένους και τι εργαλεία χρησιμοποιείς. Με ενδιαφέρει...
Ενα τετοιο ρολοι εψαχνα εδω και ενα χρονο
Migf1 ευχαριστω πολυ. Αληθεια πως περνας τα Ελληνικα στο rainlendar. Δυστυχως εχω το απλο Objectdock. Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν τρεχει δειχνει μαυρες οθονες στο Power DVD και στην WinTv αλλα το απενεργοποιω οταν βλεπω απο τα παραπανω
Elteo βρεστα σε μια μηχανη αναζητησης κατεβασε τα και πειραματισου. Εγω που ειμαι κομματακι ασχετος δεν ειχα κανενα προβλημα
Μεγαλη αρρωστια το skinning στα παραπανω -
παιδες μια επειγουσα βοηθεια!
εχω μια μικρη καρτα mmc την στην οποια προσπαθω να περασω αρχεια μεσω card reader, αλλα μου λεει οτι ειναι write protected!!! δεν εχει καποιο διακοπτακι που την απασφαλιζει και δεν εχω ορισει καποιο κλειδωμα της απο το κινητο. Τις πταει???
-
Μήπως είναι read only ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μήπως είναι read only ?δεν βλεπω να εχει τετοια επιλογη
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μήπως είναι read only ?
δεν βλεπω να εχει τετοια επιλογη
δεξί κλικ > properties..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μήπως είναι read only ?
δεν βλεπω να εχει τετοια επιλογη
δεξί κλικ > properties..
i know...
δεν εχει -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παιδες μια επειγουσα βοηθεια!εχω μια μικρη καρτα mmc την στην οποια προσπαθω να περασω αρχεια μεσω card reader, αλλα μου λεει οτι ειναι write protected!!! δεν εχει καποιο διακοπτακι που την απασφαλιζει και δεν εχω ορισει καποιο κλειδωμα της απο το κινητο. Τις πταει???
Μπορείς να την φορμάρεις;
-
το εκανα ηδη, μεσω του κινητου ομως!
απο το pc δε με αφηνει[/img] -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το εκανα ηδη, μεσω του κινητου ομως!
απο το pc δε με αφηνει[/img]Δοκιμασε να την φορμαρεις παλι απο το κινητο.
-
το εκανα, χωρις αποτελεσμα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το εκανα, χωρις αποτελεσμαΚατι με το FAT γινεται αλλα δεν μπορω να το θυμηθω.Ο κωπηλατης που ειναι οταν τον χρειαζομαστε;Ψαχνει για λουκετα ασφαλειας;
-
ειναι κουφο παντως, το ψαχνω ακομη...
την βλεπει σαν read only το πισι, αλλα δεν ξερω γιατι...
-
Για τις φορτίσεις των νέων κινητών ισχύει ότι παλιά?
1η φόρτιση για πολλές ώρες κλπ?
και καλύτερα να αδειάσει την 1η φορά ή κατευθείαν στην πρίζα?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Για τις φορτίσεις των νέων κινητών ισχύει ότι παλιά?1η φόρτιση για πολλές ώρες κλπ?
Τελικα ποιο πηρες;
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Για τις φορτίσεις των νέων κινητών ισχύει ότι παλιά?1η φόρτιση για πολλές ώρες κλπ?
Όπως και να το φορτίσεις το ίδιο θα είναι μια και η μπαταρία θα κρατήσει περισσότερο από το τηλέφωνο.
Προσωπικά είμαι της 'σχολής' πρώτη φόρτιση για πολλές ώρες (για να βρούμε χρόνο να διαβάζουμε και τις οδηγίες) .Σε ένα Alcatel που βρέθηκε στα χέρια μου διάβασα στις οδηγίες ότι καλύτερα να το φορτίζουμε καθημερινά (κι ας μην έχει 'αδειάσει' η μπαταρία) γιατί έτσι αποδίδει καλύτερα το τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για τις φορτίσεις των νέων κινητών ισχύει ότι παλιά?
1η φόρτιση για πολλές ώρες κλπ?
Όπως και να το φορτίσεις το ίδιο θα είναι μια και η μπαταρία θα κρατήσει περισσότερο από το τηλέφωνο.
Προσωπικά είμαι της 'σχολής' πρώτη φόρτιση για πολλές ώρες (για να βρούμε χρόνο να διαβάζουμε και τις οδηγίες) .Σε ένα Alcatel που βρέθηκε στα χέρια μου διάβασα στις οδηγίες ότι καλύτερα να το φορτίζουμε καθημερινά (κι ας μην έχει 'αδειάσει' η μπαταρία) γιατί έτσι αποδίδει καλύτερα το τηλέφωνο.
Λάθος!
Μιλάμε για λιθίου μπαταρίες πλέον. Μόλις φορτιστεί Κώστα βγάλτο.
Αυτό ίσχυε για τις παλιές Νικελίου Καδμίου.Α και κάτι άλλο ΠΟΤΕ μην αφήνεις μία λιθίου να αδειάσει ΠΟΤΕ!
Την καταστρέφεις! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κατι με το FAT γινεται αλλα δεν μπορω να το θυμηθω.Ο κωπηλατης που ειναι οταν τον χρειαζομαστε;Ψαχνει για λουκετα ασφαλειας;
Παρών!
Ο δική μου mmc είχε κάνει τα ίδια, όσο δοκίμαζα format σε fat, δεν γινόταν. Προσοχή, να γίνει το format σε fat32.
-
ATI vs NVIDIA?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κατι με το FAT γινεται αλλα δεν μπορω να το θυμηθω.Ο κωπηλατης που ειναι οταν τον χρειαζομαστε;Ψαχνει για λουκετα ασφαλειας;
Παρών!
Ο δική μου mmc είχε κάνει τα ίδια, όσο δοκίμαζα format σε fat, δεν γινόταν. Προσοχή, να γίνει το format σε fat32.
ama με αφηνε να κανω φορματ θα μιλαγαμε τωρα??
μου λεει οτι ειναι write protecked!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]