-
Υπάρχει κανένα λινκ για download του Κασπερσκυ?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Υπάρχει κανένα λινκ για download του Κασπερσκυ?H ίδια του η σελίδα.
Κατέβασε το trial και μετά....
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κάποιος την εμβέλεια που έχουν περίπου τα wifi??Αναφέρομαι στα απλά wifi rooter
στο 100% των δυνατοτήτων του, εμένα πιάνει περιπου μισο τετράγωνο..
Τα καλά routers μπορείς και το χαμηλώνεις μέχρι 15-25% το signal strenght. -
μηπως καποιο καλο παιδακι εχει να μου στειλει το route66 για S60, συγκεκριμενα για Νοκια 6630 ???
ας μου στειλει ενα pm να του δωσω email....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μηπως καποιο καλο παιδακι εχει να μου στειλει το route66 για S60, συγκεκριμενα για Νοκια 6630 ???ας μου στειλει ενα pm να του δωσω email....
Στείλε μου Pm με το e-mail σου και το βράδυ θα το έχεις
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μηπως καποιο καλο παιδακι εχει να μου στειλει το route66 για S60, συγκεκριμενα για Νοκια 6630 ???
ας μου στειλει ενα pm να του δωσω email....
Στείλε μου Pm με το e-mail σου και το βράδυ θα το έχεις
ok thank you !
-
Ακόμα ένας ευρυζωνικός forumas...
ADSL στα 384 by Tellas ήρθε σήμερα και αισθάνομαι σαν από Lada να οδηγώ Ferrari 430 -
Welcome to the club, ευρυζωνικέ Θανάση!
Να ξέρεις ότι οι ώρες σου στο forum θα πολλαπλασιαστούν (και άλλο; ) και ότι αν σε ψάχνουμε για καμιά συνάντηση, για καμιά 6 μήνες, δεν θα είσαι διαθέσιμος!
-
Πλέον το σπίτι μου έχει γίνει εντελός δικτυωμένο! Θα πάθω τίποτα απο την ακτινοβολία!
Αυτο το έγραψα στον καινούριο μου φορητό...
-
Και μόλις συνειδητοποίησα οτι ειναι 6 το πρωί... Μάλλον πρέπει να πάω για ύπνο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ακόμα ένας ευρυζωνικός forumas...
ADSL στα 384 by Tellas ήρθε σήμερα και αισθάνομαι σαν από Lada να οδηγώ Ferrari 430Me γειές!!
Να ρωτήξω κατι ? Η Tellas σου δινει και την γραμμή ή πρέπει να πληρώνουμε το παγιο στον ΟΤΕ ?? -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Welcome to the club, ευρυζωνικέ Θανάση!Να ξέρεις ότι οι ώρες σου στο forum θα πολλαπλασιαστούν (και άλλο; ) και ότι αν σε ψάχνουμε για καμιά συνάντηση, για καμιά 6 μήνες, δεν θα είσαι διαθέσιμος!
Τι λές τώρα από χτές δεν το έχω κλείσει τον υπολογιστή. Αλλά για συναντήσεις εγώ πάντα μέσα είμαι αρκεί να έχω χρόνο και η DSL δεν περιλαμβάνεται σε αυτά που δεν θα μου αφήνουν ελεύθερο χρόνο .
Η γραμμή είναι του ΟΤΕ πάντως και όχι της Τellas αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πώς ακριβώς θα έρχεται ο λογαριασμός. Θα ενημερώσω μόλις μου έρθει ο πρώτος -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι λές τώρα από χτές δεν το έχω κλείσει τον υπολογιστή. Αλλά για συναντήσεις εγώ πάντα μέσα είμαι αρκεί να έχω χρόνο και η DSL δεν περιλαμβάνεται σε αυτά που δεν θα μου αφήνουν ελεύθερο χρόνο .
Η γραμμή είναι του ΟΤΕ πάντως και όχι της Τellas αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πώς ακριβώς θα έρχεται ο λογαριασμός. Θα ενημερώσω μόλις μου έρθει ο πρώτοςΦαίνεται, Θανάση! Τα σημεία στίξης (κόμματα κλπ.) τα έχεις ξεχάσει!!!
Πάντως, για συνάντηση, πρέπει να ψηθούμε!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η γραμμή είναι του ΟΤΕ πάντως και όχι της Τellas αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πώς ακριβώς θα έρχεται ο λογαριασμός. Θα ενημερώσω μόλις μου έρθει ο πρώτοςΦαίνεται, Θανάση! Τα σημεία στίξης (κόμματα κλπ.) τα έχεις ξεχάσει!!!
Πάντως, για συνάντηση, πρέπει να ψηθούμε!!!
Άντε με το καλό.
Υ.Γ Κόμματα δεν συνηθίζω να βάζω γενικότερα -
Xάρη κατεβάζω την 6.32.00.51 του Antivir Personal Classic.
Με έχει σπάσει λίγο το Kaspersky με κάποια κολλήματα και είμαι στο τσακ να την βάλω. Να το πράξω;Με τι firewall να το συνδιάσω εκτός του Kerio;
Με το Zone Alarm δουλεύει;
-
Μια μικρή βοήθεια.
Μέχρι πριν λίγες ημέρες όταν έβαζα κάποιο cd rom στον υπολογιστή μου άνοιγε με τον firefox. Από τη μέρα που έβαλα το msn messenger (αν και το πρόσεξα αργότερα και δεν είμαι τόσο σίγουρος) όταν βάζω κάποιο cd rom μου ανοίγει με τον i explorer.
Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βαήθεια.
-
Φίλοι φορουμάδες, ζητώ τη βοηθειά σας!
Χρειάζομαι επιγόντως ενα serial για τα Windows 2000 Pro τα Ελληνικά!
Όποιος μπορεί να με βοηθήσει ας στείλει p.m.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xάρη κατεβάζω την 6.32.00.51 του Antivir Personal Classic.
Με έχει σπάσει λίγο το Kaspersky με κάποια κολλήματα και είμαι στο τσακ να την βάλω. Να το πράξω;Με τι firewall να το συνδιάσω εκτός του Kerio;
Με το Zone Alarm δουλεύει;
Μια χαρά δουλεύει και με το ZΑ (απλά το ZA το δικό μου σύστημα το γονάτιζε... και δεν το είχα πάρει και χαμπάρι ώσπου το αντικατέστησα με το Kerio και είδα τη διαφορά.
ΥΓ. Περιμένω εντυπώσεις από το Antivir (keep it updated).
-
Έβαλα το Kaspersky Anti-Virus Personal Pro και μου βρήκε ένα σωρό πράγματα, αλλά δεν βρήκε αυτό που βρήκαν οι Norton antivirus και SpywareDoctor και δεν κατάφερναν να 'εξολοθρεύσουν'.
Μου φαίνεται πώς δεν γλιτώνω το φόρματ και βαριέμαι... -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Έβαλα το Kaspersky Anti-Virus Personal Pro και μου βρήκε ένα σωρό πράγματα, αλλά δεν βρήκε αυτό που βρήκαν οι Norton antivirus και SpywareDoctor και δεν κατάφερναν να 'εξολοθρεύσουν'.
Μου φαίνεται πώς δεν γλιτώνω το φόρματ και βαριέμαι...Συμπατριώτη ενεργοποίησες το risk ware detection από τα settings ???? .
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]