-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Συμπατριώτη ενεργοποίησες το risk ware detection από τα settings ???? .Δεν βρίσκω τέτοιο πράγμα.
Edit: Εννοείς real-time protection?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Συμπατριώτη ενεργοποίησες το risk ware detection από τα settings ???? .
Δεν βρίσκω τέτοιο πράγμα.
Edit: Εννοείς ral-protection?
http://www.kaspersky.com/extraavupdates
Tα αναφέρει σαν extendet antivirus database.
-
Συμπατριώτη ενεργοποίησες το risk ware detection από τα settings ???? .
Δεν βρίσκω τέτοιο πράγμα.
Edit: Εννοείς ral-protection?
http://www.kaspersky.com/extraavupdates
Tα αναφέρει σαν extendet antivirus database.
Οκ θενξ συμπατριώτη!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Xάρη κατεβάζω την 6.32.00.51 του Antivir Personal Classic.
Με έχει σπάσει λίγο το Kaspersky με κάποια κολλήματα και είμαι στο τσακ να την βάλω. Να το πράξω;Με τι firewall να το συνδιάσω εκτός του Kerio;
Με το Zone Alarm δουλεύει;
Μια χαρά δουλεύει και με το ZΑ (απλά το ZA το δικό μου σύστημα το γονάτιζε... και δεν το είχα πάρει και χαμπάρι ώσπου το αντικατέστησα με το Kerio και είδα τη διαφορά.
ΥΓ. Περιμένω εντυπώσεις από το Antivir (keep it updated).
Είναι μεγάλο το δίλημμα...εσύ επιβεβαιωμένα είσαι «καθαρός»..;
Το Kerio συνεργάζεται με το Kaspersky; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το Kerio συνεργάζεται με το Kaspersky;Εμ τι βρε; Λες να σου λέω μούφες;
Έχουν φτιάξει και το update τους ώστε να κατεβάζει μονάχα τις αναβαθμίσεις.
ΥΓ. Και μη ξεχνάς: η Επαναφορά Συστήματος είναι και δική σου φίλη
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το Kerio συνεργάζεται με το Kaspersky;Εμ τι βρε; Λες να σου λέω μούφες;
Έχουν φτιάξει και το update τους ώστε να κατεβάζει μονάχα τις αναβαθμίσεις.
Dεν είπα ότι λες μούφες, αντιθετα επειδή είναι έγκυρη η γνώμη σου ρωτώ!
Τα έβαλα Antivir+Kerio. Τα έκανα και ένα update και από εδώ και πέρα βλέπουμε. Οτι info έχεις για το Antivir let me know.
Merci!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Και μη ξεχνάς: η Επαναφορά Συστήματος είναι και δική σου φίληH καλύτερη!
Να 'ναι καλά γιατί ξαναγύρισα στα Kaspersky. ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!. - -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
H καλύτερη!
Να 'ναι καλά γιατί ξαναγύρισα στα Kaspersky. ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!. -Σαββα!!!!!
Τι πας να κάνεις???
Είχα κάνει το λάθος να βάλω Antivir στον υπολογιστή μου στη σχολή….
Με ρήμαξαν και αυτό χαμπάρι δεν είχε πάρει.
-
H καλύτερη!
Τι πας να κάνεις???
Ελα ντε ρε Λουκά...;
Το Antivir μου φάνηκε πολύ παιδικό σε σχέση με το Kaspersky ενώ το Kerio δεν με βόλεψε καθόλου.
Τελικά έμεινα στον ρώσο!
-
Ο ρώσος είναι κορυφή. Στο πρώτο μου σκαν φοβήθηκα πάρα πολύ, γιατί μου έβγαλε το μισό pc στο report!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
H καλύτερη!
Τι πας να κάνεις???
Ελα ντε ρε Λουκά...;
Το Antivir μου φάνηκε πολύ παιδικό σε σχέση με το Kaspersky ενώ το Kerio δεν με βόλεψε καθόλου.
Τελικά έμεινα στον ρώσο!
Έχεις και antihacker ???
Αν τα ψιλό κολλήματα που έχεις είναι στην εκκίνηση
Για ψάξε στα settings generals kai uncheck το πρώτο τετραγωνάκι. Το πρόγραμμα πάλι τρέχει αλλά δεν κάνει αυτά το κολλήματα
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ο ρώσος είναι κορυφή. Στο πρώτο μου σκαν φοβήθηκα πάρα πολύ, γιατί μου έβγαλε το μισό pc στο report!Και στο δέυτερο δεν είχε αφήσει τίποτα????
-
Ο ρώσος είναι κορυφή. Στο πρώτο μου σκαν φοβήθηκα πάρα πολύ, γιατί μου έβγαλε το μισό pc στο report!
Και στο δέυτερο δεν είχε αφήσει τίποτα????
Αμέ!
-
H καλύτερη!
Τι πας να κάνεις???
Ελα ντε ρε Λουκά...;
Τελικά έμεινα στον ρώσο!
Έχεις και antihacker ???
Αν τα ψιλό κολλήματα που έχεις είναι στην εκκίνηση
Για ψάξε στα settings generals kai uncheck το πρώτο τετραγωνάκι. Το πρόγραμμα πάλι τρέχει αλλά δεν κάνει αυτά το κολλήματα
Ναι και AntiHacker.
Οταν λέω κολλήματα εννοώ ότι σε μερικά πλήρη scans κόλλαγε σε ένα σημείο και δεν προχώραγε. Τώρα που το απεγκατέστησα και το ξανα-εγκατέστησα κι έκανα scan όλα καλά. -
-
Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι συμβαίνει με αυτό το φόρουμ και τις παρακολουθήσεις θεμάτων;
Εχω παρατηρήσει εδώ και πολύ καιρό ότι ενώ έχεις δηλώσει να παρακολουθείς ένα θέμα και να δέχεσαι email για νέες απαντήσεις αυτό :- είτε θα σου δείχνει ότι το παρακολουθεί (ένδειξη κάτω αριστερά) αλλά δεν θα σου στέλνει email
- είτε θα σου αφαιρεί αυθαίρετα μόνο του την παρακολούθηση.
Τα άλλα φόρα που παρακολουθώ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα (τα περισσότερα είναι σαφώς ανώτερα από αυτό -vbulletin-)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ti update να σου κάνει, αφού είσαι up to date ήδη (αριστερά σού δείχνει ποιες εκδόσεις έχεις στο PC σου και δεξιά ποιές είναι διαθέσιμες στο Ίντερνετ... στη δική σου περίπτωση, αν προσέξεις, είναι ίδιες )
ΥΓ1. Μη κρίνετε από την εμφάνιση, αλλά από την ουσία. To Antivir είναι από τα πιο λιτά και πιο αποτελεσματικά αντιϊκά που υπάρχουν.
ΥΓ2. Λουκά, το ότι σε σένα παρουσίασε πρόβλημα δεν σημαίνει πως το Antivir δεν είναι από τα καλύτερα και ελαφρύτερα αντιϊκά που υπάρχουν (εδώ και χρόνια) για το PC.
-
Χτές εγκατέστησα το VectorLinux στο Vaio.
Είναι ενα εντελώς lightweight distribution, το iso είναι μόλις 350mb. Έχει όλα τα απαραίτητα και τρέχει και σε παλιό hardware. Είναι ίσως απο τα πιο γρήγορα distros μαζί με τη Slackware.
To συνιστώ ανεπιφύλακτα...
-
Το φορητό μου παρουσίασε το εξής:
Ξεκινώντας απ' την κάτω αριστερή γωνία, σε διαγώνια μικρής κλίσης ανάπτυξη, εμφανίζονται γραμμές. Είναι πάρα πολύ ενοχλητικές και με στενοχωρούν, αλλά το περίεργο είναι ότι φαίνονται μόνο όταν κοιτάω την οθόνη υπό γωνία. Όταν την κοιτάω κάθετα, δεν φαίνεται τίποτα, καθαρή!
Σημειώνω τα εξής:
Το μηχάνημα έχει υποφέρει μία πτώση που του απέφερε ένα ράγισμα στο κάλυμα στην ίδια γωνία.
Επίσης, ένα λουτρό με αγνό παρθένο ελαιόλαδο (κακή στιγμή... ), το οποίο καθαρίστηκε κατά το δυνατόν αποτελεσματικά. Ελάχιστες σταγόνες έφτασαν στην οθόνη, ήταν όμως... κάμποσες.Τι μπορεί να είναι και ΓΙΑΤΙ φαίνεται μόνο υπό γωνία;
Πρόκειται για ένα Sony Vaio VGN-A275HP
-
Νάσο, είναι ακόμα στην εγγύηση? Αν ναι, εκμεταλλεύσου το!
Ερώτηση: Το πράσινο και το μαύρο δεν βραχυκυκλώνεις σ'ένα τροφοδοτικό ATX για να ξεκινήσει? `Ελα όμως που δεν ξεκινάει? Εν τω μεταξύ έχω τάση περίπου 4.32V στο πράσινο και 5 στο μωβ(το μωβ είναι για τροφοδοσία της motherboard?)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]