-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Παιδες για προτεινετε κανεναν καλο Download manager για τον Firefox εαν ειναι δυνατον freeware
ΕυχαριστωFlashget μαζι με το plugin flashgot.
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Παιδες για προτεινετε κανεναν καλο Download manager για τον Firefox εαν ειναι δυνατον freeware
ΕυχαριστωΑπό εδώ επιλέγεις και κατεβάζεις.
-
Βοήθεια pls!
Έχω 2 διαφορετικά accounts στο Thunderbird. Το ένα είναι default κ κατεβάζει αυτόματα τα mail, ενώ το 2ο μου ζητάει manually το password. Πηγαίνοντας να κατεβάσω απο το 2ο account έδωσα το password αλλά ήταν πατημένο το CapsLock. Κ τώρα μου βγάζει password missmatch. Πως μπορώ ν αλλάξω το password? Ψάχνω τόση ώρα κ άκρη δεν βρίσκω...!
Help pls!!! -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Βοήθεια pls!
Έχω 2 διαφορετικά accounts στο Thunderbird. Το ένα είναι default κ κατεβάζει αυτόματα τα mail, ενώ το 2ο μου ζητάει manually το password. Πηγαίνοντας να κατεβάσω απο το 2ο account έδωσα το password αλλά ήταν πατημένο το CapsLock. Κ τώρα μου βγάζει password missmatch. Πως μπορώ ν αλλάξω το password? Ψάχνω τόση ώρα κ άκρη δεν βρίσκω...!
Help pls!!!σβησε τον κωδικο απο το preferences
-
Χάρη good news!
Το Antivir βγήκε 8ο σε αυτό το πρόσφατο τεστ από 20ο που ήταν τον Απρίλιο!
8. AntiVir Personal έκδοση 6.32.00.51 - 86.55%
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Βοήθεια pls!
Preferences??? Που είναι τα preferences στο Thunderbird?[/img]
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Βοήθεια pls!
Preferences??? Που είναι τα preferences στο Thunderbird?[/img]
στο Linux ειναι στο μενου Edit
δεν ξερω για Windows (πιθανον στο tools)[/list]
-
Okkkkkk
Το βρήκα ευτυχώς!
Σε Win δουλεύω από τα Option -> Advanced
Έβγαλα άκρη!Ευχαριστώ anyway j.marr
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
ΕυχαριστωDownThemAll
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χάρη good news!Το Antivir βγήκε 8ο σε αυτό το πρόσφατο τεστ από 20ο που ήταν τον Απρίλιο!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Για χρήστες IE/Maxthon/Avant, το παρακάτω tip επιταχύνει σημαντικά την περιήγησή σας στο Ίντερνετ:
How can you speed up Internet Explorer?
Προσοχή: προϋποθέτει αλλαγή στο μητρώο των Windows (registry).
Κοινώς, ΜΑΚΡΙΑ!
Μια χαρά μου πάει εμένα Σπύρο. Σφαίρα!
(βασικά μεγαλώνεις τα streams του πρωτόκολλου HTTP 1.1 από 2 σε 6, και πετάει !!!)Το έκανα και στο laptοp μόλις τώρα κι έπαθα την πλάκα μου με τον Maxthon (ήταν που ήταν γρήγορος, τώρα απογειώθηκε!!!!!) Το συστήνω ανεπιφύλακτα (οι οδηγίες είναι απλούστατες και σαφείς).
-
Σε FF δεν πιάνει;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σε FF δεν πιάνει;;;Νομίζω όχι, διότι ο FF χρησιμοποιεί άλλο πρωτόκολλο HTTP.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε FF δεν πιάνει;;;
Νομίζω όχι, διότι ο FF χρησιμοποιεί άλλο πρωτόκολλο HTTP.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σε FF δεν πιάνει;;;
Νομίζω όχι, διότι ο FF χρησιμοποιεί άλλο πρωτόκολλο HTTP.
Κι ο FF γρήγορος είναι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χάρη good news!Το Antivir βγήκε 8ο σε αυτό το πρόσφατο τεστ από 20ο που ήταν τον Απρίλιο!
F-Secure rules!
Το βάζεις και σώθηκες! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΕυχαριστωDownThemAll
Χαρη αυτο κατεβασα πρωτο αλλα επειδη δεν καταφερα να το ορισω σαν προεπιλογη τον φακελο που ηθελα να αποθηκευονται τα αρχεια και επρεπε να διαλεγω καθε φορα αρχισα να ψαχνω παραπερα. Καμμια ιδεα ;;
Κατεβασα τον Free Download manager ο οποιος φαινεται να δουλευει καλα με
το extension flashgot. Θα κοιταξω και το Flashget που προτεινε ο φιλος Demetriades.
Μακρια ολοι απο Download Accelator Plus -DAP (Καμμια σχεση με τον φορουμα ) ειναι γεματο spyware -
Getright. Συμβατό με τα πάντα (και με το extension Flashgot), το χρησιμοποιώ 7 χρόνια χωρίς πρόβλημα. Η πληρωμένη (ή 'πληρωμένη') έκδοση είναι απαλλαγμένη από spyware.
-
χαιρετω τους high teck φορουμαδες .
θελω να βαλω dsl και εχω καποιες αποριες .
ποιο κιτ ειναι το καλυτερο στα 384 ? για ιδιωτικη χρηση απο το λιγο που εψαξα μαλλον το vivodi dls cube ειναι οτι πρεπει ,3+2 μηνες δωρο ,στα 117 ευρα. ποια η γνωμη σας ?
μετα τους πεντε μηνες τι κανω ? ανανεωνω τη συνδομη και ποσο πληρωνω το μηνα ? η τιμη ειναι σταθερη ? π.χ 30 ευρο/μηνα ? στον οτε τι θα χρεωνομαι ?
τι ειναι η χρονοχρεωση και η ογκοχρεωση ?
με το που θα ανοιγω το πι σι θα μπαινω κατευθειαν ιντερνετ χωρις κληση ?
θα μπορω να μιλαω στο τηλ. και ταυτοχρονα να ειμαι ιντερνετ ?
πρεπει να κανω μεσω του οτε αλλη ξεχωριστη γραμμη για dsl ?
σας ευχαριστω προκαταβολικα , η βοηθεια σας μου ειναι πολιτιμη
-
*ποιο κιτ ειναι το καλυτερο στα 384 ? για ιδιωτικη χρηση απο το λιγο που εψαξα μαλλον το vivodi dls cube ειναι οτι πρεπει ,3+2 μηνες δωρο ,στα 117 ευρα. ποια η γνωμη σας ? *
Η Vivodi δεν είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες. Ό,τι κι αν επιλέξεις, προτίμησε να έχεις ADSL modem που να συνδέεται σε θύρα δικτύου (ethernet), εφόσον διαθέτει το PC σου τέτοια, όχι αποκλειστικά USB.
Δες για τιμές στο http://www.adslgr.com/*τι ειναι η χρονοχρεωση και η ογκοχρεωση ? *
Χρονοχρέωση: πληρώνεις αναλόγως με την ώρα που είσαι συνδεδεμένος στο νετ.
Ογκοχρέωση: πληρώνεις αναλόγως με το πόσα δεδομένα κατεβάζεις.
Νομίζω ότι δεν συμφέρουν καθόλου αν κάνεις τακτική χρήση του δ/δ, ενώ σε περιορίζουν εφόσον επιθυμείς να κατεβάσεις πολύ πράγμα (λόγω κόστους).με το που θα ανοιγω το πι σι θα μπαινω κατευθειαν ιντερνετ χωρις κληση ?
Ναι.
*θα μπορω να μιλαω στο τηλ. και ταυτοχρονα να ειμαι ιντερνετ ? *
Ναι. Δεν έχουν σχέση.
*πρεπει να κανω μεσω του οτε αλλη ξεχωριστη γραμμη για dsl ? *
Μετατροπή της υπάρχουσας με εφάπαξ κόστος.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]