-
Δεν μπορείς. Χθες έκαναν απεργία για αυξήσεις 8-10% για το 2006. Μ' εσένα θα ασχολούνται;
Άλλαξε μπαταρία στο UPS ή αντικατάστησέ το με καινούριο και ισχυρότερο. Η δική μου ακόμα κρατάει (το απέδειξε σήμερα) μετά από ~3 χρόνια. Η ζημιά που μπορεί να πάθουν τα μέρη του PC (από σκληρούς ως μνήμες και μητρική) είναι σοβαρή, ειδικά αν στην περιοχή σου οι πτώσεις της τάσης είναι συχνές. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν μπορείς. Χθες έκαναν απεργία για αυξήσεις 8-10% για το 2006. Μ' εσένα θα ασχολούνται;
Άλλαξε μπαταρία στο UPS ή αντικατάστησέ το με καινούριο και ισχυρότερο. Η δική μου ακόμα κρατάει (το απέδειξε σήμερα) μετά από ~3 χρόνια. Η ζημιά που μπορεί να πάθουν τα μέρη του PC (από σκληρούς ως μνήμες και μητρική) είναι σοβαρή, ειδικά αν στην περιοχή σου οι πτώσεις της τάσης είναι συχνές.Ωραία... Πάμε στην επόμενη ερώτηση:
Πώς ξέρω αν είναι θέμα μπαταρίας ή κάτι χειρότερο; Και συμφέρει να αλλάξω μπαταρία ή να πάρω καινούριο; Δεν είναι και κανένα σοβαρό!
Πάντως, ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα, έτσι;
Τι λέτε για αυτό εδώ;
-
Εγώ πάντως το τελευταίο καιρό δεν είμαι τόσο σίγουρος, ίσως να είμαστε σε τριτοκοσμική χώρα με βασικό πληθυσμό τον Homo Apolitstus και τον Homo Anagogous, μπορούν πραγματικά να σε τρελάνουν
Εγώ προτείνω αυτό
Merlin Gerin NOVA -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ πάντως το τελευταίο καιρό δεν είμαι τόσο σίγουρος, ίσως να είμαστε σε τριτοκοσμική χώρα με βασικό πληθυσμό τον Homo Apolitstus και τον Homo Anagogous, μπορούν πραγματικά να σε τρελάνουν
Εγώ προτείνω αυτό
Merlin Gerin NOVAΜ' αρέσεις! Ευχαριστώ πολύ!!!
Αυτό θα πάρω λοιπόν... Το δικό μου (ένα pico) μάλλον παρέδωσε πνεύμα...
Θα παραγγείλω αμέσως λοιπόν!
Να 'σαι καλά φίλε μου!
(Χμ... 5
-
[quote='nasos79']
(Χμ... 5 -
[quote='tazio'][quote='nasos79']
(Χμ... 5 -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εγώ προτείνω αυτό
Merlin Gerin NOVAΜ' αρέσεις! Ευχαριστώ πολύ!!!
Αυτό θα πάρω λοιπόν... Το δικό μου (ένα pico) μάλλον παρέδωσε πνεύμα...
Θα παραγγείλω αμέσως λοιπόν!
Να 'σαι καλά φίλε μου!
(Χμ... 5
-
Δεν πήρα τίποτα Γιάννη... Αλλά γιατί τέτοιος πανικός; Κι εσύ merlin δεν έχεις; Τι εννοείς σοβαρό; Τι εννοείς κάτι καλύτερο; Εγώ θέλω να μη σβήνει ο υπολογιστής μου με το που θα κοπεί το ρεύμα! Να μπορώ να κλείσω τα αρχεία μου και μετά που θα σβήσω το desktop να κρατάει για λίγο ανοιχτός ο router ώστε αν κάνω κάτι στο φορητό να μπορώ να το συνεχίσω. Τίποτα παραπάνω!
Τι άλλο μπορεί να κάνει ένα ups;
Δεν μπορώ να διαθέσω πολλά χρήματα, αυτός ο κανόνας μας οδηγεί!
-
Έχεις σκεφτεί να πάρεις λάπτοπ? Αν βάλεις ένα χρόνο δόσεις, δεν είναι πολλά τα λεφτά μηνιαίως. Και έχεις χεσμένη και τη ΔΕΗ μετά
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δεν πήρα τίποτα Γιάννη... Αλλά γιατί τέτοιος πανικός; Κι εσύ merlin δεν έχεις; Τι εννοείς σοβαρό; Τι εννοείς κάτι καλύτερο; Εγώ θέλω να μη σβήνει ο υπολογιστής μου με το που θα κοπεί το ρεύμα! Να μπορώ να κλείσω τα αρχεία μου και μετά που θα σβήσω το desktop να κρατάει για λίγο ανοιχτός ο router ώστε αν κάνω κάτι στο φορητό να μπορώ να το συνεχίσω. Τίποτα παραπάνω!Τι άλλο μπορεί να κάνει ένα ups;
Δεν μπορώ να διαθέσω πολλά χρήματα, αυτός ο κανόνας μας οδηγεί!
ΜΠΕΣ MSN ΑΧΡΕΙΕ... Chat θα το κανουμε εδω μεσα?
Τεσπα, απλα η σειρα η Nova δεν ειναι και τοοοοσσοοο σοι.... περισσοτερες εξηγησεις στο MSN μετα... παω Πανοραμα να παρω Πτηση και ερχομαι -
Εγώ πρότεινα κάτι απλό και φτηνό απο εκεί και πέρα... για κάτι καλύτερο υπάρχουν και αυτά απλά ακριβαίνουν σημαντικά
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701038
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701029 -
To δικό μου:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701111Για PC με Athlon64, 4 drive, οθόνη 17' TFT, GForce 6800 μια χαρά αντέχει.
Γενικά τα APC είναι κορυφή, αλλά και τα Merlin Gerin είναι επίσης πολύ καλά. -
edited
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχεις σκεφτεί να πάρεις λάπτοπ? Αν βάλεις ένα χρόνο δόσεις, δεν είναι πολλά τα λεφτά μηνιαίως. Και έχεις χεσμένη και τη ΔΕΗ μετάΈχω laptop... Αλλά το desktop μου υπάρχει και το χρησιμοποιώ παράλληλα! Δεν θέλω να το εγκαταλείψω! Άσε που υπάρχει ο router, που πρέπει επίσης να μένει ανοιχτός.
Γιάννη, δεν μπόρεσα χτες να μπω msn... Θα τα πούμε απόψε.
mirage & manosk, κάτι φθηνό θέλω ρε παιδιά!!! Τα μεγάλα που δείχνεις mirage, κοστίζουν περισσότερο απ' την πραγματική αξία του υπολογιστή που θέλω να προστατεύσω. Τέλος πάντων, θα το δω, παρέα με τον corsair... Θα έχετε νέα σύντομα!
Σας ευχαριστώ όλους!!!
Είναι φοβερό τι μπορεί να κάνει ένα forum, τόσοι άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν!!! Ευχαριστώ πραγματικά!
-
Πάρε ένα mustek με ~60
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΜΠΕΣ MSN ΑΧΡΕΙΕ... Chat θα το κανουμε εδω μεσα?
Τεσπα, απλα η σειρα η Nova δεν ειναι και τοοοοσσοοο σοι.... περισσοτερες εξηγησεις στο MSN μετα... παω Πανοραμα να παρω Πτηση και ερχομαικαι τι κάνουμε αν το msn δεν μπαίνει με τίποτα???
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://webmessenger.msn.com/οκ αλλά το κανονικό msn γιατί δεν μπαίνει?
-
Εμένα μπαίνει κανονικά.
-
300 ευρώ για το HP Jornada 720 με 2 χρόνια εγγύηση είναι πολλά ή μου φαίνεται;
silencer51...?
Mε βολεύει ότι έχει μόντεμ και πλήρες πληκτρολόγιο και είναι ο ορισμός του κόμπακτ φορητού...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]