-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γίνεται από ένα τόρρεντ που είναι σε μορφή φακέλου να κατεβάσω κάποια αρχεία και όχι ολόκληρο τον φάκελο?στο μtorrent, τουλάχιστον, γίνεται. Στο κάτω παράθυρο, υπάρχει μια επιλογή 'files', από όπου μπορείς να κάνεις skip τα αρχεία που δε χρειάζεσαι...
-
Οι συσκευές αναγνωρίζονται κανονικά (βλέπει ότι είναι iPod) αλλά δεν δουλεύουν.
Αυτό συμβαίνει όταν δεν κάνει καλή επαφή.
Ώπα, για εξήγησέ το λίγο καλύτερα αυτό;;; Γιατί έχω την υποψία ότι τα φισάκια της είναι λίγο χαλαρά (της κάρτας)... Αλλά και πάλι, έχω δοκιμάσει την ίδια συσκευή με διαφορετικά καλώδια...
Είχα πάρει μια θήκη για σκληρό δίσκο (λεπτό) και είχε συνέχεια προβλήματα. Τον έβλεπε το πισί το δίσκο αλλά δεν έγραφε ούτε διαβαζε. Άνοιξα τη θήκη (USB) και τον ξαναέβαλα και από τότε δουλεύει τέλεια. Κάποια επαφή δεν πατούσε καλά. Σε μένα το πρόβλημα των επαφών ήταν εξωτερικό αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα κάνει αν οι εσωτερικές επαφές (κάρτας?) δεν πατάνε καλά.
Μα για ποιες επαφές μιλάμε; Τις pci; Τότε δεν θα δούλευε καμία συσκευή. Αν πάλι μιλάμε για τις εσωτερικές των συσκευών, τότε η ίδια συσκευή ΔΕΝ θα δούλευε ούτε στο laptop και φυσικά το iPod που είναι εργοστασιακές όλες οι συνδέσεις, θα δούλευε κανονικά... Αν πάλι ήταν θέμα φις ή καλωδίων, πάλι η ίδια συσκευή δεν θα δούλευε στο laptop...
Λέω να το βάψω μπλε...
μπορεί οι επαφές/συνδέσεις ΜΕΣΑ στο κουτί να παίζουν, να υπάρχουν δηλαδή κάποια μποσικά, και με το κούνημα να επαναφέρονται ή να χάνονται! Μου έχει τύχει γι'αυτό σου λέω, γι'αυτό άνοιξε το τιμημένο το κουτί και τσέκαρε κουνώντας το ότι ο σκληρός δεν έχει πουθενά να πάει και να βεβαιωθείς πως δε φεύγει απ'τη θέση του.
capisce?Απ'τη στιγμή που έχει κουμπώσει η pci και την βλέπει ο υπολογιστής δεν υπάρχει πρόβλημα μ'αυτήν, εκτός απ'το ποσοστό ασυμβατότητας, άλλο πράγμα αυτό όμως.
Βρε παιδιά, τι λέμε τώρα; Το τιμημένο το κουτί χωρίς να κινηθεί το ίδιο, το βγάζω απ' το laptop που δουλεύει, το βάζω στο desktop και δεν... Έπειτα, μέσα η καλωδιοταινία είναι ΤΑΙΝΙΑ η οποία έχει το περιθώριο να ακουλουθήσει τις κινήσεις του δίσκου, ο οποίος όμως είναι ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ με 4 βίδες και ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! Άρα, το πρόβλημα είναι κάπου μεταξύ κάρτας και windows. Άλλωστε να σας θυμίσω ότι το ίδιο συμβαίνει ΚΑΙ με το iPod... Και μην ακούσω κανέναν να μου λέει να ανοίξω το iPod...
-
Από άλλο θέμα:
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα ερθει και ο Krus τωρα να μας πει πως μπορει να γινεται αυτοματο refresh απο τον firefoxΒάλτε το extension 'Tabbrowser Extensions' στον firefox, download από εδώ: http://www.extensionsmirror.nl/index.ph ... uto+reload
Ανάμεσα στα πολλά άλλα που κάνει, δίνει δυνατότητα για auto-reload όποιου ανοιχτού tab θέλετε εσείς
Πώς δουλεύει: μετά την εγκατάσταση του εξτένσιον και restart του FF, ένα νέο υπομενού 'Tab' εμφανίζεται στο μενού. Πατώντας το, δίνει ένα σωρό επιλογές.
Πάμε λοιπόν Tab--> Tab features--> Auto Reload και δίνουμε χρονικό διάστημα ανά το οποίο θέλουμε να γίνεται reload το περιεχόμενο του tab. Λήξη!
-
γίνεται από ένα τόρρεντ που είναι σε μορφή φακέλου να κατεβάσω κάποια αρχεία και όχι ολόκληρο τον φάκελο?Ναι, γίνεται. Ποιον client χρησιμοποιείς;
Γενικά, στις ιδιότητες του συγκεκριμένου torrent επιλέγεις τα αρχεία που δεν θες να κατεβάσεις και με δεξί κλικ πάνω τους βάζεις download never ή κάτι παρόμοιο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
γίνεται από ένα τόρρεντ που είναι σε μορφή φακέλου να κατεβάσω κάποια αρχεία και όχι ολόκληρο τον φάκελο?
Ναι, γίνεται. Ποιον client χρησιμοποιείς;
Γενικά, στις ιδιότητες του συγκεκριμένου torrent επιλέγεις τα αρχεία που δεν θες να κατεβάσεις και με δεξί κλικ πάνω τους βάζεις download never ή κάτι παρόμοιο.Azureus
Τελικά έβαλα το Ghost 2003 κι έφτιαξε bootable dvd αλλά μέσω dos
Παρατήρησα επίσης ότι τα windows βλέπουν το δισκάκι 683MB ενώ είναι 4483MBκρίμα που οι επόμενες εκδόσεις 9 και 10 δεν παρέχουν τέτοιες δυνατότητες όπως η 8
edit: άκυρο το βρήκα για το torrent, θέλει να κάνεις διπλό κλικ (που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ)
-
Χάρη προχτές αναβαθμίστηκε το Antivir. Κατέβασα 3 ΜΒ την πρώτη φορά και
μετά άλλα 2 ΜΒ με τα definitions. Και βεβαίως τώρα λήγει 31-8-2006.Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για λίγο προσοχή στο εξής:
αν τυχόν κάποιος από εσάς ( ) δεν έχει αυθεντική έκδοση του Norton Ghost, να μην την αναβαθμίσει μέσω του Live Update γιατί πήρε το μάτι μου κάπου ότι οι μη γνήσιες εκδόσεις εντοπίζονται και με την αναβάθμιση μετατρέπονται σε trial. Αυτά.Μάνο εννοείται αυτό! Εγώ έχω την 9.0
-
Εγώ το εγκατέστησα μόλις χθες σε 3 υπολογιστές, αλλά σε κανέναν δεν μπορεί να συνδεθεί για να κάνει auto update... Κάνω κάτι λάθος?
ΥΓ: Οι υπολογιστές είναι σε 3 διαφορετικά σημεία, εννοείται.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ το εγκατέστησα μόλις χθες σε 3 υπολογιστές, αλλά σε κανέναν δεν μπορεί να συνδεθεί για να κάνει auto update... Κάνω κάτι λάθος?ΥΓ: Οι υπολογιστές είναι σε 3 διαφορετικά σημεία, εννοείται.
Eάν μιλάς για το Antivir θέλει κανα 5λεπτο. Περίμενε...
-
Γι'αυτό μιλάω, Σάββα. Κατάλαβα, της υπομονής είναι... Thanks!
-
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ppc με το οποίο να μπορούμε να δούμε off-line σελίδες από το internet τις οποίες θα έχουμε φορτώσει από τον υπολογιστή μας;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ppc με το οποίο να μπορούμε να δούμε off-line σελίδες από το internet τις οποίες θα έχουμε φορτώσει από τον υπολογιστή μας;Υπάρχουν αρκετά. Βάλε στο google OFF LINE BROWSER και θα βγουν κάμποσα.
-
To N70 να το πάρω;; έχω μπλεχτεί γμτ, ανάμεσα σε αυτό και στο V3i
-
TRAVELLER
Ποιές δυνατότητες ενός τηλεφώνου χρειάζεσαι περισσότερο;
-
Αξιοπιστία/ποιότητα κατασκευής.
Mεγάλη αυτονομία, όσο το δυνατό μεγαλύτερη.
Καλής ποιότητας οθόνη
Συγχρονισμό με Outlook
Kαλή φωτογραφική μηχανή
Μικρό αλλά όχι μινιατούρα σε μέγεθος.
Ευκολία και γρηγορη περιήγηση στα μενού
Ραδιόφωνο για την παραλία:)Αυτά
(πιθανό και κάποια άλλα λιγότερο σημαντικά. Αυτά μου έρχονται στο μυαλό τώρα)
-
N70 it is then!
-
Εγκάθετε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγκάθετε.Kαθόλου!
Το V3 (το απλό, όχι το 'i') θα το πάρω και για πάρτη μου την άλλη εβδομάδα που λήγει το συμβόλαιό μου. Είναι ένα κομψότατο, καλοφτιαγμένο (αλουμίνιο όλο) κινητό, που όμως πάσχει από λειτουργίες/μενού όπως τα περισσότερα Motorola. Απαραίτητο όμως αν θέλεις να το χώνεις σε κωλότσεπες χωρίς να φοβάσαι μην πάθει τίποτα και χωρίς να σε ενοχλεί (14 χιλιοστά πάχος).Το V3i είναι βελτιωμένη του έκδοση, με καλύτερη κάμερα +βίντεο, με κάρτα μνήμης (το απλό V3 ΔΕΝ έχει!) και διαφορετικά χρώματα και αυτό είναι όλο. Ανοιχτό λειτουργικό Symbian, την οθονάρα του Ν70, την ΠΟΛΥ καλή κάμερα + μπαταρία και τα καλούδια του, δεν τα έχει όμως
Ν70 vs. Moto V3i: http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=1153
V3 vs. V3i: http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... Phone1=853
-
Ξέρουμε μήπως πότε θα είναι διαθέσιμο το E60 της Nokia, καθώς και μια ενδεικτική τιμή?
-
Παιδες ευχαριστώ για τις γνώμες (και τα λινκ Σπύρο) .
Τελικά η μπίλια έκατσε στο V3i.
To N70, έχει πολλές δυνατότητες που εμένα μου είναι 'άχρηστες'.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ραδιόφωνο αλλά έχω την all time classic 'παντόφλα' μου γι αυτό (6310i)
Tιμή (με την επιδότηση) : 253 -
[quote='TRAVELLER']Παιδες ευχαριστώ για τις γνώμες (και τα λινκ Σπύρο) .
Τελικά η μπίλια έκατσε στο V3i.
To N70, έχει πολλές δυνατότητες που εμένα μου είναι 'άχρηστες'.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ραδιόφωνο αλλά έχω την all time classic 'παντόφλα' μου γι αυτό (6310i)
Tιμή (με την επιδότηση) : 253
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]