-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Για ψηφιακή μηχανή τι έχετε να μου προτείνεται;; Δεν θέλω κάποια επαγγελματική.Canon να'ναι, κι ότι να'ναι!
-
Ρίξτε μια ματιά και στο ελληνικό http://www.dpgr.gr
Για το Nokia Ε60 καμιά πληροφορία? Αν και είμαι στο τσακ να κλείσω το 6230i και να τελειώνω... (το Ν70 παραείναι ακριβό, PDA θα πάρω έτσι κι αλλιώς αργότερα).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ρίξτε μια ματιά και στο ελληνικό http://www.dpgr.grΓια το Nokia Ε60 καμιά πληροφορία? Αν και είμαι στο τσακ να κλείσω το 6230i και να τελειώνω... (το Ν70 παραείναι ακριβό, PDA θα πάρω έτσι κι αλλιώς αργότερα).
E60: http://www.myphone.gr/devices/preview.php?id=183
ΑΝ η μπαταρία του είναι όντως 940mAh, μιλάμε θα έχει ΤΡΟΜΕΡΗ αυτονομία το κινητό. Δεν έχει καθόλου κάμερα, αλλά φοράει Symbian 9.1, έχει wireless LAN ( λαμβάνει ο Administrator??? ) , υποστηρίζει VoIP, έχει θύρα υπερύθρων. Ακούγεται πολύ καλό.Σύμφωνα με το preview του λινκ που σου δίνω, αναμένεται πρώτο τρίμηνο 2006, δηλαδή όπου να ναι έρχεται
-
Thanks, Σπύρο. Τα είχα δει αυτά, αυτό που είχα ρωτήσει (στην προηγούμενη σελίδα) είναι μήπως ξέρουμε πότε ακριβώς έρχεται και πόσο θα κοστίζει.
-
Μάλιστα.... Οπότε μιλάμε για μια ψηφιακή απο 4-5 ΜΡ καιπάνω.. Σονυ δεν παιρνω για τις μνημες...
Οπότε γυρω στο 300αρι παιρνω κατι καλο ή να δωσω λιγα παραπανω;;
-
6MP και 10x οπτικό ζουμ.
306
-
Ποιο Μοντέλο είναι;;;
-
Σονυ δεν παιρνω για τις μνημες...Γιατί; Λόγω τιμών; Γιατί είναι πλέον μύθος ότι είναι ακριβές ενώ είναι πλέον
τόσες πολλές οι συσκευές Sony που όλο και κάπου αλλού τις χρησιμοποιώ.SanDisk 1GB Ultra II SD Plus [b][url=http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_53&products_id=914]75
-
Ποιο Μοντέλο είναι;;;OLYMPUS SP 5OO ULTRAZOOM
(H τιμή ειναι από το pixmania. Μπορει να τη βρεις και φθηνότερα αν ψάξεις αλλά δε νομίζω να έχει μεγάλες αποκλίσεις)
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ποιο Μοντέλο είναι;;;
OLYMPUS SP 5OO ULTRAZOOM
(H τιμή ειναι από το pixmania. Μπορει να τη βρεις και φθηνότερα αν ψάξεις αλλά δε νομίζω να έχει μεγάλες αποκλίσεις)
Ο αντίπαλος: Canon Powershot S1 IS. 3,2MP (και είναι ΑΡΚΕΤΑ), 10χ οπτικό και βέβαια είναι Canon! Στα
-
χμμμ.. μπερδεύτηκα ακόμα πιο πολύ.. Πάντως η 2η που έβαλες Σπύρο, έχει προταθεί και από άλλο φίλο μου...
Απλά ξεφεύγω σε budget (και πρέπει να αγοράσω και ενα λαπτοπ και διαφορα άλλα γκατζετακια)..
Τraveller σε ευχαριστώ...
Από αύριο βγαίνω στη γύρα (όχι για δανεικα , για να τις δω και από κοντά)
-
Η τιμή, ειναι σαφώς καλύτερη αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά στα ΜP.
Αν είναι τα 3.2 αρκετά, που δεν αμφιβάλλω ότι είναι για μη 'ψαγμένους', όπως εμείς (εγώ), τα 6 είναι σουπερ.Καλό ψάξιμο citastak
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Η τιμή, ειναι σαφώς καλύτερη αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά στα ΜP.
Αν είναι τα 3.2 αρκετά, που δεν αμφιβάλλω ότι είναι για μη 'ψαγμένους', όπως εμείς (εγώ), τα 6 είναι σουπερ.Καλό ψάξιμο citastak
Kαι εγώ μη ψαγμένος είμαι.. τελοσπάντων ευχαριστώ!
-
αν δεν εισαι πορωμενος με τους φακους κτλ κτλ δε νομιζω οτι λεει να δωσεις πολλα για τη ψηφιακη απο τη στιγμη που θες να παρεις και αλλα πραγματα...και με 150 περιπου τη κανεις τη δουλεια....
elteo σε συγκριση με τις υπολοιπες καρτες μνημης ειναι λιγο ακριβοτερες της σονυ!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
elteo σε συγκριση με τις υπολοιπες καρτες μνημης ειναι λιγο ακριβοτερες της σονυ!Από πού βγαίνει αυτό;
[quote='elteo']
SanDisk 1GB Ultra II SD Plus [b][url=http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_53&products_id=914]75 -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποιο Μοντέλο είναι;;;
OLYMPUS SP 5OO ULTRAZOOM
Ο αντίπαλος: Canon Powershot S1 IS. 3,2MP (και είναι ΑΡΚΕΤΑ), 10χ οπτικό και βέβαια είναι Canon! Στα
-
Για μένα οι καλύτερες φωτογραφικές point & shoot αυτή τη στιγμή ειναι οι Canon και οι Nikon.
Απλά διαφέρουν σε θέματα εργονομίας και form factor - διαλέγεις και παίρνεις οτι σου ταιριάζει περισσότερο.
Εγω έχω μια Nikon COOLPIX 5200 απο την οποία έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος (σκυλί, έχει πέσει χωρίς να πάθει τίποτα).
-
Πρόστιμο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, καλούνται να πληρώσουν οι Cosmote, TIM και Vodafone, σύμφωνα με απόφαση που πάρθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της ολομέλειας της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.
Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ ο τα πρόστιμα επεβλήθησαν γιατί «οι ταυτόσημες αυξήσεις της τιμής των γραπτών μηνυμάτων (SMS) που αποφάσισαν και εφάρμοσαν οι εταιρείες Cosmote, TIM και Vodafone από την άνοιξη του 2005, συνιστούν εναρμονισμένη πρακτική κατά παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας του ελεύθερου ανταγωνισμού».
Η Cosmote ήταν η πρώτη εταιρεία που εξέδωσε ανακοίνωση (17/03, 16:45) σχετικά με το θέμα, αναφέροντας ότι θα αναμένει την κοινοποίηση του κειμένου της απόφασης της ΕΕΤΤ, προκειμένου να «ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της». Η εταιρεία τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι «ουδέποτε εναρμόνισε τις πρακτικές της με τις άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο», ενώ παράλληλα αναφέρει ότι από την αρχή της εμπορικής της λειτουργίας, «εφαρμόζει μια ξεκάθαρη πελατοκεντρική στρατηγική, με κύριο χαρακτηριστικό τις ανταγωνιστικές χρεώσεις».
**Λίγα τους έριξαν. Επίσης γιατί δεν τους ανάγκασαν να πάρουν πίσω την αύξηση; **
-
Ξέρει κανείς πως μπορώ να μικρύνω μια φωτογραφία σε ποιότητα ώστε να γίνει avatar; Την έχω κροπάρει, και από τα 3Mb μέγεθος την έφτασα στα 8Kb, αλλά και πάλι είναι πολύ μεγάλη για το forum. Κάθε περαιτέρω απόπειρα μου να της μειώσω το μέγεθος στο photoshop μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο αρχείο προφανώς λόγω επεξεργασίας.
-
Γιατί photoshop αφού μπορείς να το κάνεις μέχρι και με το paint? Αντε με το Acdsee...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]