-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν ξέρω τί στην οργή γίνεται, αλλά σε κάθε update του Antivir7 στο laptop μου ο guard φεύγει από το tray και δεν επανέρχεται αν δεν κάνω επανεκκίνηση
Το κουφό είναι πως συνεχίζει να δουλεύει/προστατεύει κι ας μη φαίνεται στο tray (WinXP GR Home SP2, on Toshiba Satellite M40-185).Στο ΠιΣι στο σπίτι (WinXP EN Pro SP1) δουλεύει μια χαρά
Σήμερα παρατήρησα ότι μου κάνει κ μένα τα ίδια. Είναι φορτωμένο αλλά δεν εμφανίζεται στο tray.
Win XP GR SP2
Θα επιχειρήσω να το απεγκαταστήσω, και να το ξαναεγκααστήσω σε safe-mode με απενεργοποιημένο το Kerio, και θα επανέλθω με νεότερα.
-
Παιδιά σηκώνω τα χέρια ψηλά, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Το εικονίδιο φεύγει από το tray αμέσως μετά την αναβάθμιση (όπου το Antivir σταματά τα services του, αντιγράφει τα αναβαθμισμένα αρχεία και τα ξαναξεκινά). Στο ξαναξεκίνημα του AVGuard ξεκινά το service αλλά δεν εμφανίζεται το εικονίδιο στο tray.
Η ουσία είναι πως δουλεύει, απλά δεν φαίνεται το εικονίδιο.Το service ονομάζεται Antivir PersonalEdition Classic Service και βλέπετε την κατάστασή του από Πίνακα Ελέγχου->Εργαλεία διαχείρισης->Υπηρεσίες.
-
...αφού ντρέπεται άστο να κρύβεται Χάρη.
-
Δοκίμασα το AVG antivirus (δωρεάν) και γενικά μου φάνηκε καλό. Έχετέ το υπόψη.
-
Ποιά η γνώμη σας για το Hp Jornada 720;
Θέλω ένα μικρό φορητό...silencer51 τι λες; -
Το σκεφτόμουνα κι εγώ μια περίοδο Σάββα. Δεν πιστεύω οτι αξίζει πέρα απο την geeky αξία του - ειναι πανέμορφο το άτιμο!
Σου αντιπροτείνω το εξής:
Με 350-400 ευρώ περίπου μπορείς να αγοράσεις ενα VAIO Picturebook απο ebay (έχει βρωμίσει ο τόπος απο δαύτα στο ebay!):
Έχει μέγεθος ίδιο με το Jornada 720 που έχεις παραθέσει παραπάνω, αλλα:
CPU Intel Pentium II 400MHz
HDD 12GB (τον έχω αναβαθμίσει σε 40αρη)
RAM 192MB
Εξωτερικά floppy/cdrw
IrDA
USB
Camera στην οθόνη + μικρόφωνο
Απίστευτα στιβαρή κατασκευήκ.α.
Ξέρω οτι τα specs του ακούγονται μίζερα σε σχέση με καινούριους φορητούς, σκέψου όμως οτι μπορεί να κάνει τα πάντα (ιντερνετ, divx movies, audio κ.λ.π.) εκτός φυσικά απο τα παιχνίδια.
Το Jornada αν θυμάμαι καλά εχει οθόνη 256 χρωμάτων, CPU SH3 133Mhz και 16MB RAM... Κοινώς δεν λέει και πολύ παρα για να το κοιτάζεις.
Αν μάλιστα είσαι διατεθιμένος να δώσεις 500 ευρά παίρνεις το πιο καινούριο, με 633άρη CPU Transmeta της Crusoe (χαλαρά κάνα 5ωρο-6ωρο δουλειάς με μια μπαταρία!)
P.S. Αν κάνεις υπομονή, μπορώ να σου πουλήσω στο τέλος του χρόνου το δικό μου VAIO γιατί θέλω να πάρω το πιο ακριβό με τον 866άρη CPU.
P.S.2 Δείτε κι αυτό - κανονικότατο PC με μέγεθος θήκης CD:
Πραγματικά απίστευτο, κυκλοφορεί μόνο Japan αλλα μπορείς να το παραγγείλεις με αγγλικά Windows και πληκτρολόγιο. Είχα δεί μια φωτό στο ebay με το PC με ενα CD ακουμπισμένο πάνω του, οι διαστάσεις ηταν τρομακτικά μικρές!
-
Για να καταλάβετε για πόσο μικρό PC μιλάμε, δείτε αυτό:
Δείτε πως φαίνονται τα CD δίπλα στο VAIO!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δοκίμασα το AVG antivirus (δωρεάν) και γενικά μου φάνηκε καλό. Έχετέ το υπόψη.Το δοκίμασα, καλό φαίνεται. Του έκανα update και για δοκιμή μπήκα στο http://asta-killer.com. Προς μεγάλη μου απογοήτευση δεν μου μπλόκαρε το trojan Downloader.Lstbar όπως κάνει το Antivir.
Οπότε, το πέταξα και ξανάβαλα το Antivir7, ως εξής:
-
Έκανα επανεκκίνηση και καθάρισα τον προσωρινό φάκελο των Windows (αυτό γίνεται με Strt->Run->%temp% και κατόπιν διαγραφή όλων των αρχείων στο παράθυρο που ανοίγει. ΠΡΟΣΟΧΗ: κάντε το ΜΟΝΟ αμέσως μετά από επανεκκίνηση).
-
Ξανά επανεκκίνηση σε Ασφαλή Λειτουργία (Safe Mode)
-
Login ως Administrator
-
Εγκατάσταση του Antivir 7 (η ομπρέλα [=guard] εμφανίζεται κλειστή!)
-
Επανεκκίνηση
-
Τρέξιμο του Antivir7 και ενεργοποίηση του guard (η ομπρέλα ανοίγει)
-
Update από το Internet
-
Αμέσως μόλις φτάσει στο 100%, απενεργοποίηση του Kerio.
-
Μετά από λίγο, η ομπρέλα εμφανίζεται ξανά στο tray, ανοιχτή (YES!!!!)
-
Ενεργοποίηση του Kerio.
ΥΓ. Στο επόμενο update θα δοκιμάσω χωρίς απενεργοποίηση του Kerio, για να δω αν θα εμφανιστεί η ομπρέλα μετά το update. Αν όντως εμφανιστεί, τότε θα σημαίενι πως σε SP2 το Antivir7 θέλει εγκατάσταση σε Safe Mode.
-
-
Ακούστε τι έπαθα!
Έχω αγοράσει εδώ και μια βδομάδα το adsl in a box της Forthnet και περιμένω να μου ενεργοποιήσουν τη γραμμή...
Σήμερα κοιτώντας το control panel του modem της adsl, διαπίστωσα ότι η γραμμή ενεργοποιήθηκε. ΑΛΛΑ, δεν δουλεύει το netmod! Δεν δουλεύει καθόλου, τίποτα, νεκρό! Δεν υπάρχει ούτε στο device manager και το κυριότερο, δεν έχω ΟΥΤΕ τηλέφωνο!
Με τα πολλά κατάφερα να βγάλω γραμμή στο 801... της Forthnet απ' όπου έμαθα ότι ο ΟΤΕ δεν τους έχει ενημερώσει αν ενεργοποίησε την γραμμή μου. Δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει. Μου έδωσαν ένα demo για να δοκιμάσω και....ω! θαύμα! δουλεύει!
Τώρα μπαίνω με adsl, αλλά δεν έχω τηλέφωνο!
Πώς διάολο γίνεται αυτό;;;
Αύριο που θα πάρω στον ΟΤΕ, να τους βρίσω κατευθείαν ή να πω και καλημέρα;
-
Τι σχέση έχει το Netmod με την ADSL;
Έχεις βάλει splitter μεταξύ γραμμής και ADSL modem (ποιο έχεις); -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχεις βάλει splitter μεταξύ γραμμής και ADSL modem (ποιο έχεις);Έλα μου ντε!
Καμία σχέση, αφού έχω βάλει το splitter! Το modem της adsl είναι το crypto f200.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχω τηλέφωνο! Ακόμα και αν είχαν κάνει τη βλακεία να μου κόψουν τη γραμμή απ' τον ΟΤΕ (για άγνωστο λόγο), δεν θα δούλευε η adsl, φαντάζομαι...
-
Γεια
Εχω ενα προβλημα με ιο στο pc. O Ioς ειναι ο OLY7C96N και εχει ερθει με το Trojan Win32.Adload.m
Η πληρης διευθυνση που βρισκεται ειναι ...C:\Documents and Settings\User\Local Settings
Temporary Internet Files\Content.IE5\OLY7C96N\x{1}.chm.
Στη registry, δημιουργει ενα αρχειο το ACMru.
Το προβλημα ειναι οτι ο Kasperski το βρισκει αλλα δεν μου δινει καμμια επιλογη δηλαδη η να σβηστει η να μπει καραντινα .
Πηγαινοντας στο site του Kasperski στη λιστα με τους ιους δεν το βρισκει ουτε εχει κατι εκει που
εχει προγραμματα για ιους που δεν μπορουν να αφαιρεθουν με το αντιιυκο.
Προβλημα δευτερο. προσπαθωντας να τον σβησω , πρωτα απο το Temporary Internet Files και
επειτα απο την registry ανακαλυπτω οτι αυτος ο φακελος εκτος των αρχειων που βλεπω και σβηνω εχει ακομη αρχεια συνολο 820ΜΒ τα οποια δεν μπορω να δω και να σβησω.
Στις ιδιοτητες φακελων ειναι τσεκαρισμενο να βλεπω τα κρυφα αρχεια και τα αρχεια συστηματος.
Τα αρχεια αυτα ειναι πραγματικα και οχι κατι εικονικο που δημιουργει ο ιος.
Σε αλλο υπολογιστη χωρις ιο ειδα επισης στο Temporary Internet Files να υπαρχουν αορατα αρχεια.
και επειδη μου την δινουν ειδικα τα αορατα αρχεια ποσο μαλλον σε αυτο το folder ακουω συμβουλες. Συμβουλες δεχομαι και στο τι να κανω με τον ιο , οτιδηποτε ευπροσδευκτο παιδια. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Καμία σχέση, αφού έχω βάλει το splitter! Το modem της adsl είναι το crypto f200.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχω τηλέφωνο! Ακόμα και αν είχαν κάνει τη βλακεία να μου κόψουν τη γραμμή απ' τον ΟΤΕ (για άγνωστο λόγο), δεν θα δούλευε η adsl, φαντάζομαι...
μήπως δεν έχεις κάνει σωστά τη σύνδεση? το καλώδιο που έρχεται από την κεντρική πρίζα το συνδέεις στην είσοδο line του splitter, ενώνεις μ'ένα άλλο καλώδιο την έξοδο phone και το βάζεις στην είσοδο U του netmod (από κάτω δηλαδή) και άλλο ένα καλώδιο από την έξοδο adsl και το βάζεις στο dsl modem σου
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μήπως δεν έχεις κάνει σωστά τη σύνδεση? το καλώδιο που έρχεται από την κεντρική πρίζα το συνδέεις στην είσοδο line του splitter, ενώνεις μ'ένα άλλο καλώδιο την έξοδο phone και το βάζεις στην είσοδο U του netmod (από κάτω δηλαδή) και άλλο ένα καλώδιο από την έξοδο adsl και το βάζεις στο dsl modem σου
Nαι! Το modem και το splitter είναι συνδεμένα εδώ και μια βδομάδα και όλα δούευαν κανονικά! Από σήμερα που ενεργοποιήθηκε η adsl γ@μηθηκε το σύμπαν...
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
ΓειαΕχω ενα προβλημα με ιο στο pc. O Ioς ειναι ο OLY7C96N και εχει ερθει με το Trojan Win32.Adload.m
Η πληρης διευθυνση που βρισκεται ειναι ...C:\Documents and Settings\User\Local Settings
Temporary Internet Files\Content.IE5\OLY7C96N\x{1}.chm.
Στη registry, δημιουργει ενα αρχειο το ACMru.
Το προβλημα ειναι οτι ο Kasperski το βρισκει αλλα δεν μου δινει καμμια επιλογη δηλαδη η να σβηστει η να μπει καραντινα .
Πηγαινοντας στο site του Kasperski στη λιστα με τους ιους δεν το βρισκει ουτε εχει κατι εκει που
εχει προγραμματα για ιους που δεν μπορουν να αφαιρεθουν με το αντιιυκο.
Προβλημα δευτερο. προσπαθωντας να τον σβησω , πρωτα απο το Temporary Internet Files και
επειτα απο την registry ανακαλυπτω οτι αυτος ο φακελος εκτος των αρχειων που βλεπω και σβηνω εχει ακομη αρχεια συνολο 820ΜΒ τα οποια δεν μπορω να δω και να σβησω.
Στις ιδιοτητες φακελων ειναι τσεκαρισμενο να βλεπω τα κρυφα αρχεια και τα αρχεια συστηματος.
Τα αρχεια αυτα ειναι πραγματικα και οχι κατι εικονικο που δημιουργει ο ιος.
Σε αλλο υπολογιστη χωρις ιο ειδα επισης στο Temporary Internet Files να υπαρχουν αορατα αρχεια.
και επειδη μου την δινουν ειδικα τα αορατα αρχεια ποσο μαλλον σε αυτο το folder ακουω συμβουλες. Συμβουλες δεχομαι και στο τι να κανω με τον ιο , οτιδηποτε ευπροσδευκτο παιδια.Δοκίμασες στον Internet Explorer να πας Tools->Internet Options και πατάς Delete Files με τσεκαρισμένο το offline content ?
Επίσης άνοιξε το regedit και άνοιξε το παρακάτω κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
και σβήσε οτιδήποτε ύποπτο. αν έχεις καμιά απορία στείλε screenshot για βοήθεια. Στη συνέχεια κάνεις end task το πρόγραμμα απ'το Task Manager(Ctr+Alt+Del στα XP/2K) και μετά πας στο φάκελο που βρίσκεται και το σβήνεις. Κάνε ένα restart για το καλό
-
Nαι! Το modem και το splitter είναι συνδεμένα εδώ και μια βδομάδα και όλα δούευαν κανονικά! Από σήμερα που ενεργοποιήθηκε η adsl γ@μηθηκε το σύμπαν...
κανονικά όταν σου ενεργοποιούν την dsl η γραμμή σου είναι off για καμια δυο ώρες και μετά επανέρχονται όλα όπως ήταν+το dsl. Ξανατσέκαρε τη σύνδεση όπως σου περιέγραψα, αφού δε παίζει ρόλο το πριν, και αν όχι τότε πάρε αύριο στο 121
-
κανονικά όταν σου ενεργοποιούν την dsl η γραμμή σου είναι off για καμια δυο ώρες και μετά επανέρχονται όλα όπως ήταν+το dsl. Ξανατσέκαρε τη σύνδεση όπως σου περιέγραψα, αφού δε παίζει ρόλο το πριν, και αν όχι τότε πάρε αύριο στο 121
Το καλώδιο 'απ' την πρίζα' πάει στο Line. Ένα άλλο συνδέει το splitter με το modem και ένα τρίτο το netmod με την υποδοχή phone του splitter...
Το καλώδιο συνδέεταιστο netmod στην εσωτερική υποδοχή (εκεί που πήγαινε παλιά το καλώδιο της πρίζας)...Έτσι δεν είναι;
-
Το καλώδιο 'απ' την πρίζα' πάει στο Line. Ένα άλλο συνδέει το splitter με το modem και ένα τρίτο το netmod με την υποδοχή phone του splitter...Το καλώδιο συνδέεταιστο netmod στην εσωτερική υποδοχή (εκεί που πήγαινε παλιά το καλώδιο της πρίζας)...Έτσι δεν είναι;
Ναι, σωστά είναι, άρα κάποια βλακεία θα έγινε απ'το κέντρο. Δοκίμασες να κάνεις reset στο netmod? Πατημένο 15 δευτερόλεπτα πάνω κάτω. Αν τίποτα, τότε αύριο με το καλημέρα πάρε 121
-
Το καλώδιο 'απ' την πρίζα' πάει στο Line. Ένα άλλο συνδέει το splitter με το modem και ένα τρίτο το netmod με την υποδοχή phone του splitter...
Το καλώδιο συνδέεταιστο netmod στην εσωτερική υποδοχή (εκεί που πήγαινε παλιά το καλώδιο της πρίζας)...Έτσι δεν είναι;
Ναι, σωστά είναι, άρα κάποια βλακεία θα έγινε απ'το κέντρο. Δοκίμασες να κάνεις reset στο netmod? Πατημένο 15 δευτερόλεπτα πάνω κάτω. Αν τίποτα, τότε αύριο με το καλημέρα πάρε 121
Πως να το πάρει αφου δεν έχει τηλέφωνο;
-
Mπαααα! Τζίφος και το reset!
Αύριο 13888 (βλάβες από κινητό)...
Ευχαριστώ, πάντως!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]