-
Σε USB 1 δεν δουλεύουν τα κουτιά και το flashάκι;
-
Γιες δει ντου...
Αλλά πολύυυυ αργά...
Πάντως, ο card reader μου δουλεύει στο USB 2.0... Θα βγάλουμε άκρη λέτε;;;
-
Η αλλαγή μάλλον έπιασε! Εκκίνησε κανονικά!
-
Υπάρχει κατά τα φαινόμενα κάποια ασυμβατότητα της κάρτας USB 2.0 ή πρόβλημα με τους οδηγούς της. Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το λογισμικό της κάρτας USB 2.0 (αν υπάρχει), μετά να διαγράψεις την κάρτα και τους USB controller από το System Properties > Devices και να επανεκκινήσεις το PC εγκαθιστώντας ό,τι σου ζητηθεί.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υπάρχει κατά τα φαινόμενα κάποια ασυμβατότητα της κάρτας USB 2.0 ή πρόβλημα με τους οδηγούς της. Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το λογισμικό της κάρτας USB 2.0 (αν υπάρχει), μετά να διαγράψεις την κάρτα και τους USB controller από το System Properties > Devices και να επανεκκινήσεις το PC εγκαθιστώντας ό,τι σου ζητηθεί.Ωραία πράγματα... Σε λίγο οι μόνες συσκευές με τις οποίες ΔΕΝ θα έχει ασυμβατότητα αυτός ο υπολογιστής, θα είναι τα πληκτρολόγια-ποντίκια και ΜΟΝΟ τα PS/2... Χεχε...
Λοιπόν, τώρα βάζω SP2 πάνω και μόλις τελειώσει, αν δεν βάλει μυαλό, θα δοκιμάσω τις απεγκαταστάσεις που λες Μάνο... Πάντως ρε γμτ, δουλειά να μην έχεις και να βρίσκεις με τα κwloμηχανήματα...
Η πλάκα ξέρετε ποια είναι; Εγώ, αν δεν είχα την dsl, δεν θα ήθελα μεγαλύτερο δίσκο... Άρα...
200
-
δεν νομιζω να ξαναμπηκε
-
Μάνο, τίποτα! Τα έκανα όλα όσα μου είπες, δεν γίνεται τίποτα... Με βλέπω να την ξηλώνω την pci...
-
To έχω ξαναδεί το έργο με κάρτα PCI USB 2.0. Από το πλαίσιο την πήρες;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ναι Τορξ. Και υπάρχει σε κασετίνα με διάφορα μεγέθη..Γειά σου ρε Ηλία!
Πως φαίνονται οι κατέχοντες και πειράζοντες γαλλικά αυτοκίνητα...
-
Ναι, εκείνη η Sunix είναι... Γιατί όμως αναγνωρίζει σωστά τον card reader;;;
-
Άβυσσος...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άβυσσος...Δεν βαριέσαι... Όλα καλά και έτσι! Θα τα βολέψουμε!
-
nasos79
Βγάλε την κάρτα και πες μας αν λύθηκε το πρόβλημα Νάσο. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
nasos79
Βγάλε την κάρτα και πες μας αν λύθηκε το πρόβλημα Νάσο.Μα το πρόβλημα είναι ότι όταν συνδέω κάτι ΠΑΝΩ στην κάρτα δεν δουλεύει... Αν τη βγάλω, πώς ακριβώς θα λυθεί το πρόβλημα;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
nasos79
Βγάλε την κάρτα και πες μας αν λύθηκε το πρόβλημα Νάσο.Μα το πρόβλημα είναι ότι όταν συνδέω κάτι ΠΑΝΩ στην κάρτα δεν δουλεύει... Αν τη βγάλω, πώς ακριβώς θα λυθεί το πρόβλημα;;;
Σορυ ρε παιδιά, είμαι αλλού γι αλλού τις τελευταίες ημέρες...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
nasos79
Σορυ ρε παιδιά, είμαι αλλού γι αλλού τις τελευταίες ημέρες...
Κανένα πρόβλημα!
-
PCI σε USB είναι η κάρτα;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
PCI σε USB είναι η κάρτα;Ναι, pci σε 5 USB 2.0, 4 εξωτερικές και μία εσωτερική.
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Να ρωτησω και κατι μια που ειμαι καινουριος στη dsl?
Οταν κατεβαζω κατι με torrent, ακομα και οταν χρησιμοποιει πολυ λιγα kb για να κατεβαζει, ο firefox σερνεται...
Μηπως χρειαζεται καμια ειδικη ρυθμιση ο torrent για να μην απασχολει πορους που πιθανοτατα δεν του χρειαζονται εκεινη τη στιγμη?
ΕυχαριστωΜηπως κανεις γιατρος εχει γιατρεια για μενα
thank you -
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Να ρωτησω και κατι μια που ειμαι καινουριος στη dsl?
Οταν κατεβαζω κατι με torrent, ακομα και οταν χρησιμοποιει πολυ λιγα kb για να κατεβαζει, ο firefox σερνεται...
Μηπως χρειαζεται καμια ειδικη ρυθμιση ο torrent για να μην απασχολει πορους που πιθανοτατα δεν του χρειαζονται εκεινη τη στιγμη?
ΕυχαριστωΜηπως κανεις γιατρος εχει γιατρεια για μενα
thank youti programma exeis?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]