-
Μια και το'φερε η κουβέντα, οταν πάω να κάνω install οποιοδήποτε extension στον firefox μου βγάζει ''software installation is currently disabled. Click edit options.. to enable it and try again'' οτιδήποτε και αν αλλάξω φυσικά στα options-content συνεχίζει να βγάζει το ίδιο. Η πλάκα είναι οτι αν αλλάξω user στα windows xp κανένα πρόβλημα. Υποψιάζομαι οτι φταίει κάτι που έχω εγκαταστήσει στο συγκεκριμένο λογαριασμό (κανα spybot?) αλλά τί? καμιά ιδέα?
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Tools>Clear Private Data.edit ΤΟ ΒΡΗΚΑ!
αυτό τα καθαρίζει;
-
Βαβέλ καταντήσαμε.
Καθαρίζει ό,τι επιλέξεις. Η cache είναι το βασικό, είναι τα αντίστοιχα Temporary Internet Files.
-
Το επιλέγω...αλλά δεν μου βγάζει τίποτα.
-
-
-
επαναφέρω μια παλιότερη ερώτηση. Ανοίγω το γκουγκλ ερθ προ και αυτό μου βγάζει ένα διάλογο σε ποιον server να συνδεθεί κι έχει από default τον kh dot γκουκλ dot com αλλά μετά από λίγο βγάζει error πως δε μπορεί να συνδεθεί
-
και κάτι άλλο, αν βάλω το destinator ή κάποιο άλλο παρόμοιο πρόγραμμα στον υπολογιστή, θα μπορώ να το δουλέψω κανονικά χωρίς τη χρήση GPS? Να μου λέει δλδ για το πώς θα πάω απ'το σημείο Α στο σημείο Β
-
nai, mporeis
-
Χτες παίχτηκε σοβαρή αναβάθμιση του desktop μου, απο Athlon 64 3000+ σε Athlon 64 4200+ Dual Core και προστέθηκε ακόμα ενα giga μνήμης. Το μηχάνημα πετάαααααεειιιιιι....
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Χτες παίχτηκε σοβαρή αναβάθμιση του desktop μου, απο Athlon 64 3000+ σε Athlon 64 4200+ Dual Core και προστέθηκε ακόμα ενα giga μνήμης. Το μηχάνημα πετάαααααεειιιιιι....τι το κάνεις τέτοιο κτήνος ρε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χτες παίχτηκε σοβαρή αναβάθμιση του desktop μου, απο Athlon 64 3000+ σε Athlon 64 4200+ Dual Core και προστέθηκε ακόμα ενα giga μνήμης. Το μηχάνημα πετάαααααεειιιιιι....
τι το κάνεις τέτοιο κτήνος ρε?
word και Internet
(πλακα κανω)
με γεια
-
Διάβασα κάπου πρόβλημα ενός παιδιού με 4200 dualcore, του οποίου το μηχάνημα την ώρα που έπαιζε παιχνίδια άρχιζε να επιταχύνει τόσο πολύ που το παιχνίδι γινόταν unplayable.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
word και Internet
Εδώ που τα λέμε, η τελευταία έκδοση του ναρκαλιευτή και της πασιέντζας έχει αρκετές απαιτήσεις.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
word και Internet
Εδώ που τα λέμε, η τελευταία έκδοση του ναρκαλιευτή και της πασιέντζας έχει αρκετές απαιτήσεις.
Eάν είναι στα Vista ναι έχει!
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
nai, mporeisυπάρχει ειδική έκδοση του destinator για pc ή υπάρχει κάποιος pocket pc emulator που εγκαθιστάς στον υπολογιστή?
-
Μουχαχαχαχαχα... Και σήμερα παραγγέλθηκε μια Geforce 7800GS 256MB AGP... Γιατι έτσι μας αρέσει!
Έτρεξα το CPU Burn χτές (ειναι ενα super intensive test που φτάνει την θερμοκρασία του CPU στο όριο και κάνει το μηχάνημα unusable). Maximum θερμοκρασία 48 βαθμοί και το μηχάνημα να δουλεύει λες και δεν τρέχει τίποτα (εδώ φαίνεται ο διπλός πυρήνας). Όλα τα λεφτά...
P.S. Πουλάω μια GeForce 6800 128MB AGP, όποιος ψήνεται π.μ.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μουχαχαχαχαχα... Και σήμερα παραγγέλθηκε μια Geforce 7800GS 256MB AGP... Γιατι έτσι μας αρέσει!Έτρεξα το CPU Burn χτές (ειναι ενα super intensive test που φτάνει την θερμοκρασία του CPU στο όριο και κάνει το μηχάνημα unusable). Maximum θερμοκρασία 48 βαθμοί και το μηχάνημα να δουλεύει λες και δεν τρέχει τίποτα (εδώ φαίνεται ο διπλός πυρήνας). Όλα τα λεφτά...
P.S. Πουλάω μια GeForce 6800 128MB AGP, όποιος ψήνεται π.μ.
Τι AGP είναι; 4 ή 8;
(και πόσο πάει; )
-
AGP 8x φυσικά, την δίνω περι τα 130 ευρώ. Ειναι σε άριστη κατάσταση, έχει χρησιμοποιηθεί για λίγο περισσότερο απο ενα χρόνο.
Ειναι μοντέλο της ASUS, συγκεκριμένα η V9999. Δίνεται στο κουτί της μαζί με τους τελευταίους drivers σε CD και το manual.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]