-
Το pSpice 8.0 κανεί και σχήματα όπως ελατήρια, επίπεδα, κλπ κλπ?
Καταλαβαίνετε ότι το θέλω για ασκήσεις Γυμνασίου - Λυκείου -
μπα..τώρα είδα το pdf και βλέπω ότι φτιάχνει μόνο κυκλώματα
-
τώρα που μπαίνω κι εγώ λέω να πάρω κανα φορητό mp3 player να έχει και ράδιο και αν γίνεται να παίρνει και συμβατικές μπαταρίες. `Εχετε κανά καλό υπ'όψιν? Μιλάω για κάτι μικρό σε μέγεθος, με αρκετή αυτονομία, αρκετή χωρητικότητα, καλή ποιότητα ήχου και να μη στοιχίζει ο κούκος αηδόνι
-
dmitspan
κοίταξε τα μικρά Creative. http://www.play247.gr
-
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα δωρεάν για υπολογισμού φόρου για το 2006;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τώρα που μπαίνω κι εγώ λέω να πάρω κανα φορητό mp3 player να έχει και ράδιο και αν γίνεται να παίρνει και συμβατικές μπαταρίες. `Εχετε κανά καλό υπ'όψιν? Μιλάω για κάτι μικρό σε μέγεθος, με αρκετή αυτονομία, αρκετή χωρητικότητα, καλή ποιότητα ήχου και να μη στοιχίζει ο κούκος αηδόνιένα iRiver 256 είχα πάρει με radio & voice recorder και κλασικη μπαταρία, μία χαρά
καλό ψάξιμο πάντως
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα δωρεάν για υπολογισμού φόρου για το 2006;Αυτό που δίνει το RAM κάθε χρόνο δεν θα κάνει; Κι εμένα θα με ενδιέφερε... Όταν το δω πουθενά να κυκλοφορεί (το παίρνουν στη δουλειά) μπορεί να του κάνω μία κόπια... Σε ενδιαφέρει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τώρα που μπαίνω κι εγώ λέω να πάρω κανα φορητό mp3 player να έχει και ράδιο και αν γίνεται να παίρνει και συμβατικές μπαταρίες. `Εχετε κανά καλό υπ'όψιν? Μιλάω για κάτι μικρό σε μέγεθος, με αρκετή αυτονομία, αρκετή χωρητικότητα, καλή ποιότητα ήχου και να μη στοιχίζει ο κούκος αηδόνι
ένα iRiver 256 είχα πάρει με radio & voice recorder και κλασικη μπαταρία, μία χαρά
καλό ψάξιμο πάντως
Αυτό εδώ έχω βάλει στο μάτι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα δωρεάν για υπολογισμού φόρου για το 2006;Σάββα χρόνια πολλά!
Από εδώ κατέβασε το πρόγραμμα από το RAM Μαρτίου 2006 και κάνε εγκατάσταση.
Κατηφόρισε στην ενότητα Δώρο Τριπλό DVD. -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Γνωρίζει κανείς ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούν συχνά για στον σχεδιασμό κυκλωμάτων και σχημάτων για ασκήσεις φυσικής? (όπως υπάρχουν στα βιβλία οργανισμού αλλά και εξωσχολικά)Δεν ξέρω ποιο μπορεί να χρησιμοποιούν συχνά, γιατί παίζει να χρησιμοποιούν συχνά κλεψίτυπο / παράνομο λογισμικό!!
Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι παίζει σε free τουλάχιστον, είναι το Eagle:
Printed circuit board design tool
Eagle includes a layout editor, schematic editor, and an autorouter. The following limitations apply to the EAGLE Light Edition: The usable board area is limited to 100 x 80 mm (4 x 3.2 inches). Only two signal layers can be used (Top and Bottom). The schematic editor can only create one sheet.
Καθώς και διάφορα άλλα open source, δες π.χ. το electronics section του Debian:
http://packages.debian.org/unstable/electronics/
Τώρα για σχήματα δεν έχω να σου πω κάτι ειδικά για φυσική, αλλά υπάρχει το 'generic' Dia (Vector Diagram Editor) καθώς και το παλιό καλό xfig.
-
Ξερει κανεις ποια πορτα χρειαζεται να ανοιξω στο DC++ για να μπορεσει να κατεβαζει αρχεια?
-
Το θέμα είναι να ανοίξεις πόρτα στο router, ενδεχομένως και στο software firewall (πχ αν χρησιμοποιείς zonealarm). Μετά βάζεις την ίδια στο DC++.
-
nasos79
TakisBευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το θέμα είναι να ανοίξεις πόρτα στο router, ενδεχομένως και στο software firewall (πχ αν χρησιμοποιείς zonealarm). Μετά βάζεις την ίδια στο DC++.πως το κανεις αυτο στο zonealarm?
-
http://firewalling.com/personalfirewall ... armPro.htm
-
ανοιξα ολες τις πορτες για το προγραμμα αλλα και παλι εχει προβλημα.
ενω συνδεεται με τα hubs που θελω, οταν κανω αναζητηση καποιου αρχειου δεν βρισκει τιποτε!
επισης και οι αλλοι δεν μπορουν να συνδεθουν να κατεβασουν απο μενα.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα δωρεάν για υπολογισμού φόρου για το 2006;
Σάββα χρόνια πολλά!
Από εδώ κατέβασε το πρόγραμμα από το RAM Μαρτίου 2006 και κάνε εγκατάσταση.
Κατηφόρισε στην ενότητα Δώρο Τριπλό DVD.To τρέχω αλλά μου βγάζει αυτό...
what is this?
-
Σάββα, υπάρχει στο νετ site ειδικά για τα ocx αρχεία και όχι μόνο, αλλά δνε το θυμάμαι. Γκούγκλα το και θα βρεις, πρόσεξε μόνο να κατεβάσεις την έκδοση για τα Windows που χρησιμοποιείς (και μη ξεχνας, το Σύστημα Επαναφοράς είναι και δικός σου φίλος )
-
πφφφ εάν είναι να κατεβάσω και άλλα άστο θα πάω στον λογιστή μου...Χάρη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πφφφ εάν είναι να κατεβάσω και άλλα άστο θα πάω στον λογιστή μου...Χάρη.Είπα να στο προτείνω από την αρχή, αλλά φοβήθηκα μήπως με παρεξηγούσες!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]