-
Νίκο, έχω πάρα πολύ καιρό που ασχολήθηκα με το Rainlendar και δεν το θυμάμαι (χώρια ότι δεν το είχα βάλει ποτέ να συνεργαστεί με το Outlook).
Θυμάμαι όμως πως τα ελληνικά του ήταν για τα μπάζα και είχα αρχίσει να τα φτιάχνω εγώ. Θα ψάξω να βρω το αρχείο με τα δικά μου ελληνικά και θα το ποστάρω. -
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απενεργοποίησα την επιλογή για σύνδεση με το Outlook Μάνο!
Πως την ενεργοποιώ πάλι?!Layers>κάτω δεξιά Add Outlook Layer (με το Outlook ανοιχτό).
-
παιδια ξερει κανεις πως μπορω να βαψω ενα σχημα (και το εσωτερικο) στο autoCAD ?
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
παιδια ξερει κανεις πως μπορω να βαψω ενα σχημα (και το εσωτερικο) στο autoCAD ?αν ειναι για 3D εχει επιλογη color faces στο solid editing
αν ειναι για 2D δοκιμασε καποιο custom hatch
(εχω καιρο να το δουλεψω -δεν το εχω- και αυτα μου ερχονται στο μυαλο)
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
παιδια ξερει κανεις πως μπορω να βαψω ενα σχημα (και το εσωτερικο) στο autoCAD ?Κάνε λίγο πιο σαφή την ερώτησή σου, θα το βρούμε...
-
recovery μέρος 2ον
έκανα scan με το ontrack easy recovery όλα καλά βρέθηκαν αρκετά αρχεία τα οποία ακόμα τακτοποιώ, όμως δε μου βρίσκει αρχεία .cpp, .txt, .bas κτλπ, γιατί έτσι? Υπάρχει κανα άλλο καλό πρόγραμμα recovery που να σου βρίσκει και αυτά ?
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
παιδια ξερει κανεις πως μπορω να βαψω ενα σχημα (και το εσωτερικο) στο autoCAD ?
Κάνε λίγο πιο σαφή την ερώτησή σου, θα το βρούμε...
Το εκτυπώνεις και το βάφεις με έναν μαρκαδόρο. Έπειτα το σκανάρεις και το φιλάς στον υπολογιστή σου ως jpg. Και έτοιμο.
-
-
ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να δίνει εντολή στο keyboard να πατηθεί κάποιο κουμπί κάποια στιγμή?
Δηλαδή σε 1 ώρα από τώρα να πατηθεί μόνο του το κουμπί S ας πούμε
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να δίνει εντολή στο keyboard να πατηθεί κάποιο κουμπί κάποια στιγμή?Δηλαδή σε 1 ώρα από τώρα να πατηθεί μόνο του το κουμπί S ας πούμε
Πάρε έναν Ινδό, πλήρωσέ του 5 ευρώ και σε μία ώρα θα έχει πατηθεί το S σου...
Σοβαρά τώρα, γίνεται αυτό; Μ' αρέσει, θα είχε πολλή πλάκα! Μπορείς να στέλνεις μηνύματα στο msn ενώ λείπεις και να τρελαίνεις κόσμο!
Αλήθεια, εσύ για ποιο λόγο το χρειάζεσαι; Προσπαθώ να σκεφτώ έναν λόγο και δεν βρίσκω...
-
μιλάω για το keyboard του pc ε?
Θα σου πω μόλις απολυθώ
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
μιλάω για το keyboard του pc ε?Θα σου πω μόλις απολυθώ
Αργείς να απολυθείς;
-
~4 Μηνες αλλά βαριέμαι να ξυπνάω στις 3 κάθε μέρα για να πατήσω το enter
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
~4 Μηνες αλλά βαριέμαι να ξυπνάω στις 3 κάθε μέρα για να πατήσω το enterΣε ΚΕΠΙΚ είσαι ρε βύσμα;;; Τι ακριβώς κάνεις και χρειάζεται ένα enter κάθε μέρα στις 3;;;
-
Νίκο (κουκ), ορίσστε τα ελληνικά του Rainlendar. Είναι ελλειπή, αλλά πολύ καλύτερα από τα ορίτζιναλ.
Το αρχείο που θα ξεζιπάρεις, το βάζεις στο φάκελο Languages, ο οποίος με τη σειρά του βρίσκεται στο κεντρικό φάκελο του εγκατεστημένου Rainlendar. -
Ενα ξυπνητιρι με κουκο και το πληκτρολογιο μπροστα του ορθιο.Απλα θελει καλο κεντραρισμα.
-
Μετά το σημερινό update του Antivir, μου βγάζει virus warnings στις σελίδες του φόρουμ (το ίδιο και για το φόρουμ του pctech).
Συμβαίνει και σε άλλους;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενα ξυπνητιρι με κουκο και το πληκτρολογιο μπροστα του ορθιο.Απλα θελει καλο κεντραρισμα. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μετά το σημερινό update του Antivir, μου βγάζει virus warnings στις σελίδες του φόρουμ (το ίδιο και για το φόρουμ του pctech).Συμβαίνει και σε άλλους;
Το εβαλα χθες αλλα δεν βγαζει καποιο μυνημα για ιό.
Οταν κανει update κλεινει ,εστω και στιγμιαία ,την προστασια;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]