-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Καλώς με δεχθήκατε στον κόσμο του ADSL!Σήμερα το πρωί ο ΟΤΕ (μετά από 7 μέρες μόνο) έκανε την γραμμή μου ADSL! (Πάει ο 1,5 μήνας που περιμέναμε?)
Καλώς ήλθες στην ταχύτητα.
Αν την αίτηση την έκανες στον Ο.Τ.Ε. κατευθείαν, κι όχι μέσω παρόχου, ο χρόνος ενεργοποίησης είναι λογικός (5 ημέρες έκαναν συνήθως).
Αν την έκανες μέσω παρόχου και ενεργοποιήθηκε τόσο γρήγορα μη το λές πουθενά. Πάρε και κανένα λαχείο μπορεί να έχει μείνει υπόλοιπο τύχης. -
Υπάρχουν σελίδες που μπορεί κανείς να κατεβάσει ολόκληρα cd απο το ίντερνετ free ....
Μπορούμε να αναφέρουμε εδώ όποιες γνωρίζει ο καθένας μας ? Μάλλον όχι υποθέτω ..... -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Βοήθεια!Με ποιο πρόγραμμα κατεβάζω τραγούδια
Με ποιο πρόγραμμα κατεβάζω ταινίες
Με ποιο πρόγραμμα κατεβάζω παιχνίδια
Με ποιο τρόπο ξεκολλάω από το internet?1)Τραγούδια από πολλά...LimeWire,DC++ και πολλά άλλα...προς θεού ΟΧΙ Kazaa...
2) κ 3)Ταινίες και παιχνίδια κατεβάζεις torrents..Κατεβάζεις το μtorrent (εγώ αυτό έχω) και αφού βρείς το torrent σε μια σελίδα όπως http://www.mininova.org (υπάρχουν πολλές ψάξτο στο google) τα κατεβάζεις στο μtorrent και βουαλά...έτοιμος..Εγώ πριν μια βδομάδα κατέβασα το GTA SAN Andreas που το ήθελα καιρό..(4 μερόνυχτα κατέβαινε με 512 αλλά άξιζε )
4) ΔΕΝ ξεκολλάς.. Δέξου το και προχώρα.. Από τη στιγμή που έβαλα το dsl σταμάτησα να βλέπω και τηλεόραση.. -
αμα θες να ξεκολησεις απο το ιντερνετ, παντρεψου τη Μονικα....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αμα θες να ξεκολησεις απο το ιντερνετ, παντρεψου τη Μονικα....Lewinski?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αμα θες να ξεκολησεις απο το ιντερνετ, παντρεψου τη Μονικα....Όχι, αν παντρευτείς τη Μόνικα μην ξεκολλήσεις! Να μας ανεβάζεις συνεχώς νέες φωτό της! Όχι σαν τον ξενέρωτο τον Βενσάν... Που την έχει μόνο για την πάρτη του!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλώς με δεχθήκατε στον κόσμο του ADSL!
Σήμερα το πρωί ο ΟΤΕ (μετά από 7 μέρες μόνο) έκανε την γραμμή μου ADSL! (Πάει ο 1,5 μήνας που περιμέναμε?)
Καλώς ήλθες στην ταχύτητα.
Αν την αίτηση την έκανες στον Ο.Τ.Ε. κατευθείαν, κι όχι μέσω παρόχου, ο χρόνος ενεργοποίησης είναι λογικός (5 ημέρες έκαναν συνήθως).
Αν την έκανες μέσω παρόχου και ενεργοποιήθηκε τόσο γρήγορα μη το λές πουθενά. Πάρε και κανένα λαχείο μπορεί να έχει μείνει υπόλοιπο τύχης.όχι έτσι πρέπει να είναι πλέον γιατί και σε ένα φίλο το ίδιο έγινε και μια κοπέλα στο τηλ μου είπε ότι πλέον έχει αλλάξει η διαδικασία μπλα μπλα μπλα ...
-
αξίζουν οι κλήσεις μέσω internet? έρχονται πιο φτηνά?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αξίζουν οι κλήσεις μέσω internet? έρχονται πιο φτηνά?ΝΑΙ!!! Voipbuster.. Μιλας πολυ φθηνα με το εξωτερικό, αστικα δωρεαν.. το χω 6 μήνες και εχω μαζέψει λιγο τους λογαριασμους μου. Δεν απαιτει ο αλλος χρηστης να εχει pc. Τηλεφωνεις στο σταθερο του.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βοήθεια!
Με ποιο πρόγραμμα κατεβάζω τραγούδια
Με ποιο πρόγραμμα κατεβάζω ταινίες
Με ποιο πρόγραμμα κατεβάζω παιχνίδια
Με ποιο τρόπο ξεκολλάω από το internet?1)Τραγούδια από πολλά...LimeWire,DC++ και πολλά άλλα...προς θεού ΟΧΙ Kazaa...
2) κ 3)Ταινίες και παιχνίδια κατεβάζεις torrents..Κατεβάζεις το μtorrent (εγώ αυτό έχω) και αφού βρείς το torrent σε μια σελίδα όπως http://www.mininova.org (υπάρχουν πολλές ψάξτο στο google) τα κατεβάζεις στο μtorrent και βουαλά...έτοιμος..Εγώ πριν μια βδομάδα κατέβασα το GTA SAN Andreas που το ήθελα καιρό..(4 μερόνυχτα κατέβαινε με 512 αλλά άξιζε )
4) ΔΕΝ ξεκολλάς.. Δέξου το και προχώρα.. Από τη στιγμή που έβαλα το dsl σταμάτησα να βλέπω και τηλεόραση..Σωωωωστός!
Εδώ ολόκληρη η introduction (21min 15 sec videaki!!),που δεν έρχετε με το παιχνίδι (μόνο collectors edition).
http://video.google.com/videoplay?docid ... troduction -
Carl Johnson
Όταν το έγραφα αυτό για το San Andreas ΗΞΕΡΑ ότι θα απαντήσεις.. Δεν ξέρω έτσι για κάποιο λόγο το ψυλλιάστηκα..!!Αν και δεν γράφεις συχνά σε θυμόμουν..
Άσε το Vice City το είχα φτάσει 79% αλλά έπαιζα μερικό καιρό με cheats.. Ίσως για αυτό δεν το τερμάτισα..Αλλά το San Andreas είναι απίστευτο παιχνιδάκι... Από τα καλύτερα που έχουν βγει ΠOTE και ανυπομονώ για το 2007 που θα βγει και το GTA 4... -
Έτσι! Και χωρίς cheats το SA οκ;
Και αν είσαι ακόμα αρχή άσε χρόνο με το παιχνιδάκι μη πιάσεις τις στάνταρντ αποστολές τη μία μετά την άλλη. Γύρνα, ψάξε μάθε δες κλπ. Είναι πολύυυυ πιο απολαυστικό έτσι.
Είμαι σιωπηλός αναγνώστης του φόρουμ συνήθως, αλλά όταν βλέπω για gta... χεχε κάτι με πιάνει.
Στο video.google.com αν κάνεις αναζήτηση για gta san andreas βρίσκεις πάρα πολλά videos μεταξύ των άλλων και όλες τις αποστολές (καλύτερα όμως να μη τις δεις αν δεν τις έχεις παίξει).
Καλή διασκέδαση. -
Ο χρήστης Carl Johnson έγραψε:
Έτσι! Και χωρίς cheats το SA οκ;
Και αν είσαι ακόμα αρχή άσε χρόνο με το παιχνιδάκι μη πιάσεις τις στάνταρντ αποστολές τη μία μετά την άλλη. Γύρνα, ψάξε μάθε δες κλπ. Είναι πολύυυυ πιο απολαυστικό έτσι.
Είμαι σιωπηλός αναγνώστης του φόρουμ συνήθως, αλλά όταν βλέπω για gta... χεχε κάτι με πιάνει.Ε ναι δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για cheats στο SA.. Το έχω από το Δεκέμβριο του 2004 στο Playstation αλλά επειδή το Vice City το έπαιζα στο PC,ξενέρωσα άσχημα όταν το έπαιξα στο Πλευ...Πέρασα κάποιες αποστολές αλλά τώρα στο πισι κόβω βόλτες αν και οι πόλεις είναι τεράστιες.. Τέλος πάντων είμαι σίγουρος πως θα το απολαύσω και αυτό το GTA.. Thanx!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
αξίζουν οι κλήσεις μέσω internet? έρχονται πιο φτηνά?
ΝΑΙ!!! Voipbuster.. Μιλας πολυ φθηνα με το εξωτερικό, αστικα δωρεαν.. το χω 6 μήνες και εχω μαζέψει λιγο τους λογαριασμους μου. Δεν απαιτει ο αλλος χρηστης να εχει pc. Τηλεφωνεις στο σταθερο του.
1.αφού λέει ότι αγοράζω credits.
2.Δεν έχει καθυστέρηση σε σένα?
-
Βαζεις ενα ποσο για να μπορεις να το χρησιμοποιεις. Εγω εχω βαλει 10 ευρω και τα καταναλωσα σε 6 μηνες.
Σχετικα με την καθυστεριση. Αν εχεις 384 και παραλληλα με την κληση κανεις και αλλες δουλειες στο νετ, ναι τοτε θα εχει καθυστεριση. Εγω κλεινω οτι αλλο κανω στο νετ και κάνω τη δουλεια μου..
Φιλος με μεγαλυτερη ταχυτητα μου εχει πει πως ολα ειναι οκ..
(Αστικες κλησεις δωρεαν!)
-
Ψάχνω για κάρτα μνήμης για το Ε60. Ο τύπος είναι RS-MMC DV (δηλαδή Reduced Size Dual Voltage MultiMedia Card, δηλαδή πρέπει να δουλεύει τόσο στα 1,8V όσο και στα 3V).
Κατά την αναζήτηση βρήκα αυτή (1GB@ 29
-
Εχμ, και μια που θα μπείτε στη διαδικασία, πείτε και καμιά ιδέα για ΒΤ handsfree για το ίδιο κινητό (συμβατό και με 6230i). Χαμηλό βάρος, καλή αυτονομία, μέση τιμή είναι οι παράγοντες.
(Σάββα, μήπως να έκανες καμιά ερώτηση στο myphone? Θα γινόμουν μέλος αλλά δεν μπορώ να παρακολουθώ ακόμα ένα forum)...
-
Την πιλοτική φάση αναβάθμισης των ταχυτήτων πρόσβασης ADSL, ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΤΕ. Το πρόγραμμα που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα αφορά τη διάθεση αναβαθμισμένων ταχυτήτων πρόσβασης ADSL σε περιορισμένη και ελεγχόμενη έκταση.
Πιο συγκεκριμένα, από τις 26 Ιουνίου, ο ΟΤΕ ξεκινάει τον διπλασιασμό των ονομαστικών ταχυτήτων σε επιλεγμένες υποδομές του (DSLAMs), που εξυπηρετούν τμήματα των εξής περιοχών: Δάφνη, Μαρούσι, Πατήσια, Πεδίο Άρεως, Ραφήνα, Τερψιθέα, Χολαργός. Για την πιλοτική φάση, οι υφιστάμενες ταχύτητες στις επιλεγμένες υποδομές θα διαμορφωθούν ως εξής:
* Από 384/128 kbps σε 768/192 kbps * Από 512/128 kbps σε 1024/256 kbps και * Από 1024/256 kbps σε 2048/256 kbps
Μετά το πέρας της πιλοτικής φάσης και μέσα στο φθινόπωρο, ο ΟΤΕ σκοπεύει να αναβαθμίσει ουσιαστικά τις ταχύτητες σε όλες τις προσβάσεις ADSL, προσφέροντας ταχύτητες έως και 2 Mbps, χωρίς καμία αύξηση στα μηνιαία τέλη, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στον τελικό χρήστη, ιδιώτη ή επιχείρηση.
-
Ο ΟΤΕ δεν έχει καλά-καλά πόρτες και οι αιτήσεις περιμένουυυυυυυυυν και θα κάνει αναβάθμιση;
Αν κάποιος συνδεεται μέσω άλλης εταιρίας, θα πρέπει να πληρώσει και να αλλάξει πρόγραμμα για να δει διαφορά;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Την πιλοτική φάση αναβάθμισης των ταχυτήτων πρόσβασης ADSL, ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΤΕ. Το πρόγραμμα που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα αφορά τη διάθεση αναβαθμισμένων ταχυτήτων πρόσβασης ADSL σε περιορισμένη και ελεγχόμενη έκταση.Πιο συγκεκριμένα, από τις 26 Ιουνίου, ο ΟΤΕ ξεκινάει τον διπλασιασμό των ονομαστικών ταχυτήτων σε επιλεγμένες υποδομές του (DSLAMs), που εξυπηρετούν τμήματα των εξής περιοχών: Δάφνη, Μαρούσι, Πατήσια, Πεδίο Άρεως, Ραφήνα, Τερψιθέα, Χολαργός. Για την πιλοτική φάση, οι υφιστάμενες ταχύτητες στις επιλεγμένες υποδομές θα διαμορφωθούν ως εξής:
- Από 384/128 kbps σε 768/192 kbps
- Από 512/128 kbps σε 1024/256 kbps και
- Από 1024/256 kbps σε 2048/256 kbps
Μετά το πέρας της πιλοτικής φάσης και μέσα στο φθινόπωρο, ο ΟΤΕ σκοπεύει να αναβαθμίσει ουσιαστικά τις ταχύτητες σε όλες τις προσβάσεις ADSL, προσφέροντας ταχύτητες έως και 2 Mbps, χωρίς καμία αύξηση στα μηνιαία τέλη, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στον τελικό χρήστη, ιδιώτη ή επιχείρηση.
Καλά θυμόμουν λοιπόν ότι οι 386 θα γίνουν 768, Νικόλα
(κρίμα που δεν είναι και η περιοχή μου στο πιλοτικό πρόγραμμα)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]