-
Προχθές παρέλαβα την καινούργια μου Panasonic NV-GS37 !!!
...αλλά δεν έχω προλάβει καθόλου να παίξω...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
στα πακετα ετσι ειναι..αλλα με τη ληξη του πακετου, μπορει να θες να πας σε αλλη εταιρεια και να περιμενεις εκνεου εγκριση...γενικα ειναι καλο να την αλλαξεις απο μονος σου και να μη ξανασχοληθεις με ενεργοποιησεις...
Σε αυτο δεν εχεις αδικο....θα το κοιταξω
Βαρέθηκα να το γράφω. ΟΧΙ ΠΑΚΕΤΟ από καμμία εταιρεία Παρε όποια εταιρεία θέλεις για πάροχο αλλά η γραμμή δική σου όχι του πάροχου.
Αν έχεις τη γραμμή δική σου δοκιμάζεις με demo και αποφασίζεις πια εταιρεία θα διαλέξεις.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νάσο πάντως σε λίγο καιρό (υπολόγισε 2-3 μήνες από τώρα) θα έχεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ (πρόβλημα όμως.. ) με τη μπαταρία...Θα σε παίρνουν τηλέφωνο και με το που θα λες 'Ελα' θα χει κλείσει... Σοβαρά σου μιλάω... Έτσι έπαθα κι εγώ....Α! Σας είπα να μείνετε μακρια από τα SE;;;;
Πασκουάλε υπερβάλεις αδίκως. 10 μήνες το έχω το 750 (και χωρίς καμμία αναβάθμιση) και η μπαταρία του κρατάει όσο κράταγε σαν καινούργιο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
στα πακετα ετσι ειναι..αλλα με τη ληξη του πακετου, μπορει να θες να πας σε αλλη εταιρεια και να περιμενεις εκνεου εγκριση...γενικα ειναι καλο να την αλλαξεις απο μονος σου και να μη ξανασχοληθεις με ενεργοποιησεις...
Σε αυτο δεν εχεις αδικο....θα το κοιταξω
Βαρέθηκα να το γράφω. ΟΧΙ ΠΑΚΕΤΟ από καμμία εταιρεία Παρε όποια εταιρεία θέλεις για πάροχο αλλά η γραμμή δική σου όχι του πάροχου.
Αν έχεις τη γραμμή δική σου δοκιμάζεις με demo και αποφασίζεις πια εταιρεία θα διαλέξεις.
Ρε παιδιά, εγώ είχα πάρει πακέτο στην αρχή, γιατί ήταν καλή η προσφορά της forthnet (συν ότι την εταιρία αυτή τη συμπαθώ γενικότερα) και τώρα που λήγει, ανανέωσα ξανά για 8+4 μήνες στο 1-bill με κάτι λιγότερο από 20 ευρώ το μήνα. Η γραμμή εξακολουθεί να είναι δική τους. ΑΑΑΝ κάποια στιγμή στο μέλλον θελήσω να την αλλάξω, ε, θα μείνω 10 μέρες χωρίς ίντερνετ, δεν νομίζω ότι θα πεθάνω κιόλας... Προς το παρόν, η forthnet με καλύπτει. Συμφωνώ πάντως ότι γενικά είναι καλύτερο να έχεις δική σου γραμμή. Μήπως όμως το μηνιαίο κόστος ανεβαίνει; Γιατί εγώ σας λέω, 384 με λιγότερο από 20 ευρώ το μήνα. Απ' όσο ξέρω, ο ΟΤΕ μόνο θέλει περίπου 15. Πόσο έρχεται συνολικά με γραμμή που πληρώνει ο χρήστης;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Νάσο πάντως σε λίγο καιρό (υπολόγισε 2-3 μήνες από τώρα) θα έχεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ (πρόβλημα όμως.. ) με τη μπαταρία...Θα σε παίρνουν τηλέφωνο και με το που θα λες 'Ελα' θα χει κλείσει... Σοβαρά σου μιλάω... Έτσι έπαθα κι εγώ....Α! Σας είπα να μείνετε μακρια από τα SE;;;;
Πασκουάλε υπερβάλεις αδίκως. 10 μήνες το έχω το 750 (και χωρίς καμμία αναβάθμιση) και η μπαταρία του κρατάει όσο κράταγε σαν καινούργιο.
Καλό το Πασκουάλε..!!!
Δεν υπερβάλλω βρε...άλλο αν βάζω μια χιουμορίστικη δόση...Στον ενάμιση χρόνο που είχα το Κ700 έβγαλα σπυριά από τον 3ο μήνα..Κρίμα που πήγα κι έδωσα το Σεπτέμβρη του 2004 400 ευρώ...Μάλιστα το κινητό έκανε 400,01 ευρώ (δεν κάνω πλάκα) και μου αρέσει που ρώτησα την ταμία 'Θέλετε και ένα λεπτό;;' και αυτή μου απαντάει 'Εαν έχετε..' Και της το έδωσα βέβαια.. Μετά το κατάλαβα ότι με δούλεψαν.. ΠΟΛΥ καλό στην οθόνη,τη λειτουργία,τη φωτογραφική και σαν μενού..Αλλά όταν δεν μπορώ να μιλήσω στο τηλέφωνο και συμβαίνει το παραπάνω που έγραψα στο Νάσο τί να το κάνω..;;; Ίσως βέβαια το δικό μου να ήταν ελαττωματικό...τί να πω..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι, αλλά πόσο κράταγε σαν καινούριο; Εμένα νομίζω ότι δεν κρατάει και τόσο συναρπαστικά πολύ... 2-3, το πολύ 4 μέρες; Δεν την κόβω για παραπάνω... Κάτι βδομάδες που ακούω, πώς βγαίνουν;;; Το κλείνετε το βράδυ, δεν μιλάτε καθόλου, δεν το αγγίζετε καθόλου; Γιατί για να βγάλει βδομάδα το τηλέφωνο, έτσι μόνο... Τώρα θα μου πείτε, γιατί να μην το κλείνω το βράδυ, ε; Χμ, από συνήθεια...
-
Νάσο δεν έχω πρόβλημα με τη forthnet (ίσως και για λόγους συναισθηματικούς) και γενικά με καμμία εταιρεία.
Αν κάποιος θέλει να μην έχει δική του τη γραμμή δικαίωμά του.
Ελπίζω μόνο να μη χρειαστεί να διαπιστώσει πόσες μπορεί να είναι οι 10 ημέρες χωρίς dsl. -
pasxos
άλλο 700 άλλο 750. Απλά καμία σχέση στο θέμα μπαταρία. Σαφώς ανώτερο το 750 ακόμα και από το 6230i.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Νάσο δεν έχω πρόβλημα με τη forthnet (ίσως και για λόγους συναισθηματικούς) και γενικά με καμμία εταιρεία.
Ελπίζω μόνο να μη χρειαστεί να διαπιστώσει πόσες μπορεί να είναι οι 10 ημέρες χωρίς dsl.Α, μα κοίτα. Εν γνώσει μου το κάνω. Δεν είναι ότι θα μου έρθει ξαφνικό και απότομο, το να μου πουν κάποια στιγμή: Ξέρετε, πρέπει να σας κόψουμε τη γραμμή και ζητήστε μετά απ' τον ΟΤΕ να σας βάλει καινούρια... Χεχε... Όμως το ερώτημα παραμένει. Έστω ότι το σκέφτομαι να αποκτήσω δική μου γραμμή (το σκεφτόμουν ειλικρινά, πριν κάνω την ανανέωση με το 1-bill). Πόσο θα μου κοστίζει το μήνα;
-
pasxos Καμμία σχέση το 700 με το 750.
nasos79 Κρατάει περίπου 3 - 4 ημέρες. Για εβδομάδες δε νομίζω να ισχύει, όχι μόνο γι αυτό αλλά για κανένα τηλέφωνο σύγρονο.
Ακόμα και το 6310i (το μοναδικό Nokia που είχα) ποτέ δε κράτησε παραπάνω από 6 - 7 ημέρες.
Εξάλου με τις σύχρονες μπαταρίες και κάθε μέρα να φορτίζονται δε παθαίνουν τίποτα (το αντίθετο ίσως) και δε νομίζω να μη βρεθεί κανείς σε σημείο που δε μπορεί αν φορτίσει περισσότερο από 3 ημέρες.(Καλό είναι μια φορά κάθε τρείς τέσσερις ημέρες να το κλείνεις, έστω για λίγο).
-
elteo
Σύμφωνοι εγώ από την πρώτη στιγμή είπα ότι είχα το 700..Επειδή όμως την είχαμε ξαναπατήσει στο θέμα κινητό Sony Ericsson (οικογενειακά εννοώ) έφαγα το ανάλογο δούλεμα όπως καταλαβαίνεις..Μακάρι να είναι όπως τα λες (δεν το είχα ποτέ το 750 πάνω από 2 μέρες για να ξέρω) αφού σαφώς και οι λειτουργίες του για μένα είναι εντυπωσιακές..
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ελπίζω μόνο να μη χρειαστεί να διαπιστώσει πόσες μπορεί να είναι οι 10 ημέρες χωρίς dsl.Α, μα κοίτα. Εν γνώσει μου το κάνω. Δεν είναι ότι θα μου έρθει ξαφνικό και απότομο, το να μου πουν κάποια στιγμή: Ξέρετε, πρέπει να σας κόψουμε τη γραμμή και ζητήστε μετά απ' τον ΟΤΕ να σας βάλει καινούρια... Χεχε... Όμως το ερώτημα παραμένει. Έστω ότι το σκέφτομαι να αποκτήσω δική μου γραμμή (το σκεφτόμουν ειλικρινά, πριν κάνω την ανανέωση με το 1-bill).
** Πόσο θα μου κοστίζει το μήνα;**Για το 512 ο Ο.Τ.Ε. θέλει για πάγιο 19,90 πλέον Φ.Π.Α..
Από εκεί και μετά με λίγο ψάξιμο θα δεις τι ζητά η κάθε εταιρεία.
Τα πακέτα δεν έχουν τέτοιους 'μπελάδες' και ψαξίματα και γι΄αυτό τα προτιμούν οι περισσότεροι. -
Αυτό το έχετε πάρει είδηση;
http://www.chris-tv.com/online/ -
προσπαθω να αντιγράψω το δε λοστ.. το θεμα ειναι οτι καποιο περιεργο κλειδωμα μαλλον εχει διοτι στο κλον ντι βι ντι ετσι λεει και με το σρινκ ξεκιναει το μπακαπ για λιγο και μετα σταματαει..
καμια ιδεα καθώς σημερα πρεπει να επιστρεψω το δισκακι;;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
προσπαθω να αντιγράψω το δε λοστ.. το θεμα ειναι οτι καποιο περιεργο κλειδωμα μαλλον εχει διοτι στο κλον ντι βι ντι ετσι λεει και με το σρινκ ξεκιναει το μπακαπ για λιγο και μετα σταματαει..καμια ιδεα καθώς σημερα πρεπει να επιστρεψω το δισκακι;;;;
dvdfab platinum.
-
BILL33
το κατέχουμε το άθλημα βλέπω...
-
ΧΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡ!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
BILL33το κατέχουμε το άθλημα βλέπω...
Ας ειναι καλα o gvala* που μου το εχει προτεινει.Αψογο προγραμμα.Εχω αντιγραψει τα παντα χωρις ποτε να μου κανει προβλημα.
που χαθηκε αυτο το παιδι;
-
Παίδες γειά χαρά!
Πρώτη φορά γράφω σ αυτό το τόπικ.επειδή δε διακρίνομοαι για τις κομπιουτερίστικες γνώσεις μου, θέλω βοήθεια.
Πρόσφατα πήρα νέα συσκευή κινητού - Μοτορόλα Ε770v.
Τα βίντεο έχουν κατάληξη .3gp
Με ποιό πρόγραμμα ανοίγουν στον υπολογιστή;
Για Media Winamp κτλ το τσέκαρα
Μου παν για Real & Quick Time αλλά το τελευταίο το χω και μου βγάζει error.!
Για...βοηθήστε ρε ξεφτέρια!
ΤΗΑΝΧ! -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Παίδες γειά χαρά!
Πρώτη φορά γράφω σ αυτό το τόπικ.επειδή δε διακρίνομοαι για τις κομπιουτερίστικες γνώσεις μου, θέλω βοήθεια.
Πρόσφατα πήρα νέα συσκευή κινητού - Μοτορόλα Ε770v.
Τα βίντεο έχουν κατάληξη .3gp
Με ποιό πρόγραμμα ανοίγουν στον υπολογιστή;
Για Media Winamp κτλ το τσέκαρα
Μου παν για Real & Quick Time αλλά το τελευταίο το χω και μου βγάζει error.!
Για...βοηθήστε ρε ξεφτέρια!
ΤΗΑΝΧ!Εγω χρησιμοποιω τον RealPlayer.Μηπως στο cd του ΜΟΤΟROLA εχει καποιο δικο του προγραμμα;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]