-
Έχει το ίδιο chipset με το δικό μου ASUS A7V-E
οπότε μπορεί να παίρνει τον 1400.Αλλά δεν αξίζει τον κόπο (τα χρήματα είναι ελάχιστα ούτως ή άλλως).
Ψάξε καλύτερα για κάρτα γραφικών.Είχα υπερχρονίσει τον δικό μου στα 1350τόσο και το μόνο που έκανε ήταν να ανεβάζει κι' άλλο θερμοκρασία.
(μέχρι να γίνει παρανάλωμα, το ανέφερα αυτό ε; ) Δεν παρατήρησα καμία διαφορά στην απόδοση.Οι διαφορετικές εκδόσεις στα 100FSB είναι απλά διαφορετικά χρονισμένες εκδόσεις του ίδιου πυρήνα οπότε αν θες δοκιμάζεις να υπερχρονίσεις και συ πολύ ευκολά
(με ένα μολυβάκι μόνο ) αλλά παίζει να μείνεις απο επεξεργαστή. -
BTW τι κάρτα με 256MB είχες;
Αν είχες καμιά GeForce 4Ti παίζει να είναι και καλύτερη της 5200 -
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
BTW τι κάρτα με 256MB είχες;
Αν είχες καμιά GeForce 4Ti παίζει να είναι και καλύτερη της 5200ούτε που θυμάμαι.
Έχω το κακό (ή καλό!) να μαθαίνω τα πάντα για pc όταν θέλω να αγοράσω κάτι και μετά από λίγους μήνες ξεχνάω τι pc έχω -
που μπορουμε να βρουμε την τελευταια εκδοση του microsoft Outlook?
-
Δεν είναι μέσα στο Office 2003; Εγώ αυτήν έχω.
-
εχω το οffice 2002, ξεχωριστα δεν υπαρχει?
-
Κώστα (Sirgus) μας έχεις ξεκάνει με τα λινκς ρε (πιο μεγάλα κι από...), από χτες τα.. μικραίνω!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Thanks!Το GTL σέρνεται
το Demo πήγαινε καλά αλλά τώρα το παιχνίδι δεν παίζεται.AMD 900 με 512 μνήμη και κάρτα γραφικών 512.
προφανώς ο επεξεργαστής είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα?
overclocking σηκώνει λέτε?
Το GTL χρησιμοποιεί γραφικά DirectX 9.0c, που σημαίνει ό,τι τελευταίο διαθέτει η πλατφόρμα των WinXP αυτή τη στιγμή. Που σημαίνει μεγάλες απαιτήσεις σε πόρους (είτε cpu, είτε gpu, είτε ram).
Δοκίμασε το LFS που χρησιμοποιεί γραφικά DirectX 8 και είναι εφάμιλλο αν όχι καλύτερο του GTL (μόνο που για single player είναι μόνο για hotlapping, μιας και το AI είναι άθλιο). Άμα του φουλάρεις τα γραφικά όσο αντέχει το μηχάνημά σου θα μείνεις παραπάνω από ικανοποιημένος!
-
Να ρωτήσω κάτι;;; Το καινούριο μου pc κάνει κάτι νούμερα... Εκεί που παίζει ωραία και καλά μουσική, ξαφνικά την ακούει και αρχίζει να κάνει θορύβους παραμόρφωσης, σαν να περνάει διαρροή ρεύματος απ' το βύσμα των ηχείων ή σαν να παραμορφώνεται ο ήχος από κακής ποιότητας ηχεία.
Τι παίζει με το σκηνικό αυτό; Η κάρτα ήχου είναι η on-board της μητρικής και μη μου πείτε σας παρακαλώ (corsair κυρίως) να βάλω κάρτα ήχου, το θέμα είναι ότι μίας μητρικής των 160 ευρώ, δεν δουλεύει όπως πρέπει η κάρτα ήχου.
Καμία ιδέα;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι;;; Το καινούριο μου pc κάνει κάτι νούμερα... Εκεί που παίζει ωραία και καλά μουσική, ξαφνικά την ακούει και αρχίζει να κάνει θορύβους παραμόρφωσης, σαν να περνάει διαρροή ρεύματος απ' το βύσμα των ηχείων ή σαν να παραμορφώνεται ο ήχος από κακής ποιότητας ηχεία.Τι παίζει με το σκηνικό αυτό; Η κάρτα ήχου είναι η on-board της μητρικής και μη μου πείτε σας παρακαλώ (corsair κυρίως) να βάλω κάρτα ήχου, το θέμα είναι ότι μίας μητρικής των 160 ευρώ, δεν δουλεύει όπως πρέπει η κάρτα ήχου.
Καμία ιδέα;
Μου έχει κάνει το ίδιο και το δικό μου. Τελικά ήταν corrupted το .mp3 αρχείο, το έκανε σε συγκεκριμένα τραγούδια.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι;;; Το καινούριο μου pc κάνει κάτι νούμερα... Εκεί που παίζει ωραία και καλά μουσική, ξαφνικά την ακούει και αρχίζει να κάνει θορύβους παραμόρφωσης, σαν να περνάει διαρροή ρεύματος απ' το βύσμα των ηχείων ή σαν να παραμορφώνεται ο ήχος από κακής ποιότητας ηχεία.
Τι παίζει με το σκηνικό αυτό; Η κάρτα ήχου είναι η on-board της μητρικής και μη μου πείτε σας παρακαλώ (corsair κυρίως) να βάλω κάρτα ήχου, το θέμα είναι ότι μίας μητρικής των 160 ευρώ, δεν δουλεύει όπως πρέπει η κάρτα ήχου.
Καμία ιδέα;
Μου έχει κάνει το ίδιο και το δικό μου. Τελικά ήταν corrupted το .mp3 αρχείο, το έκανε σε συγκεκριμένα τραγούδια.
Nope, το κάνει σε όλα. Κάνω επανεκκίνηση και διορθώνεται. Νομίζω ότι το κάνει όταν έχει μείνει ανοιχτό πολλή ώρα ή όταν τρέχω συγκεκριμένα προγράμματα...
-
Καμία ιδέα;
Nope, το κάνει σε όλα. Κάνω επανεκκίνηση και διορθώνεται. Νομίζω ότι το κάνει όταν έχει μείνει ανοιχτό πολύ ώρα ή όταν τρέχω συγκεκριμένα προγράμματα...
Νάσο, δοκίμασε να βρεις καινούριους drivers για τη μητρική ΚΑΙ για την κάρτα ήχου, στο site του κατασκευαστή (bus, chipset και sound).
-
Καμία ιδέα;
Nope, το κάνει σε όλα. Κάνω επανεκκίνηση και διορθώνεται. Νομίζω ότι το κάνει όταν έχει μείνει ανοιχτό πολλή ώρα ή όταν τρέχω συγκεκριμένα προγράμματα...
Μηπως καποιο προγραμμα αρχιζει να δουλευει στο background καταναλώνοντας πορους;
-
Ναι, Χάρη, παίζει κ αυτό... Μου τους έστειλε ήδη ο corsair, απλά δεν τους έβαλα ακόμα.
Για το πρόγραμμα στο background... Ε ρε γαμώ, τέτοιο μηχάνημα και να κολλάει με οτιδήποτε τρέχει στο background;;; Έλεος δηλαδή!
-
Ναι, Χάρη, παίζει κ αυτό... Μου τους έστειλε ήδη ο corsair, απλά δεν τους έβαλα ακόμα.Δοκίμασέ το και πες μας, δεν είναι σίγουρο ότι είναι αυτή η λύση παντως. Α, βάλε και τη νέα έκδοση του DirectX (9.0c) σε περίπτωση που δεν την έχεις ήδη (τσεκάρισε την τεκμηρίωση των drivers γραφικών και ήχου για να δεις για ποια έκδοση του DirectX είναι βελτιστοποιημένοι)
Για το πρόγραμμα στο background... Ε ρε γαμώ, τέτοιο μηχάνημα και να κολλάει με οτιδήποτε τρέχει στο background;;; Έλεος δηλαδή!
Μη το λες, υπάρχουν... οτιδήποτε κι οτιδήποτε
ΥΓ. Περιμένω εντυπώσεις σου από το LFS ρε συ με το νέο μηχάνημα, για πες για πες... ειδικά σε συνδυασμό με τη νέα σου τιμονιέρα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κώστα (Sirgus) μας έχεις ξεκάνει με τα λινκς ρε (πιο μεγάλα κι από...), από χτες τα.. μικραίνω!ααα εσύ τα αλλάζεις?
Και λέω πως γίνεται μετά από 1 λεπτό και αλλάζει μόνο του
-
Hidden Battery power
Imagine your cell battery is very low, u r expecting an important call
and u don’t have a charger. Nokia instrument comes with a reserve
battery.
To activate, press the keys *3370# Your cell will restart with this
reserve and the instrument will show a 50% increase in battery. This
reserve will get charged when u charge your cell next time.Το ξέρει κανείς αυτό?!!!
ή αυτό..
Locked the keys in the car? Your car has remote keys?This may come in handy someday. Good reason to own a cell phone: If
you happen to lock your keys in the car and the spare keys are home,
call someone on your cell phone. Hold your cell phone about a foot
from your car door and have the other person at your home press the
unlock button, holding it near the phone on their end. Your car will
unlock. Saves someone from having to drive your keys to you.
Distance is no object. You could be hundreds of miles away, and if
you can reach someone who has the other 'remote' for your car, you can
unlock the doors (or the trunk).Editor's Note: *It works fine! We tried it out and it unlocked our car
over a cell phone!' -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Hidden Battery powerImagine your cell battery is very low, u r expecting an important call
and u don’t have a charger. Nokia instrument comes with a reserve
battery.
To activate, press the keys *3370# Your cell will restart with this
reserve and the instrument will show a 50% increase in battery. This
reserve will get charged when u charge your cell next time.Το ξέρει κανείς αυτό?!!!
Για το δεύτερο δεν ξέρω (πίπα μου ακούγεται βέβαια), αλλά αυτό που έκανα quote είναι ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑ SOFT FORMAT σε κινητά Nokia!!!
-
από ποιο φιδο-site τα βρήκες?
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]