-
Παίδες, χρειάζομαι τα φώτα σας. Το πρόβλημα έχει ως εξής: έχω συνδέσει στη θύρα USB του PC ένα infrared port. Ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά, εγκαθιστά τους drivers, και το εμφανίζει στο control panel. Όταν ενεργοποιώ τη θύρα υπερύθρων του κινητού και το φέρνω σε κοντινή απόσταση, ο υπολογιστής ναι μεν βλέπει τη συσκευή, την οποία και εμφανίζει ως 'ir modem' στο control panel, αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω αρχείο από και προς το τηλέφωνο. Φαντάζομαι ότι κανονικά με το που θα πλησίαζα το κινητό στον υπολογιστή θα έπρεπε να ανοίγει αυτόματα κάποιο folder με τα περιεχόμενα του κινητού ή έστω να το έβλεπα στο my computer ως συσκευή συνδεδεμένη στον υπολογιστή - αλλά κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω και με κινητό Nokia και με Sony Erricson. Καμιά ιδέα κανείς;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Παίδες, χρειάζομαι τα φώτα σας. Το πρόβλημα έχει ως εξής: έχω συνδέσει στη θύρα USB του PC ένα infrared port. Ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά, εγκαθιστά τους drivers, και το εμφανίζει στο control panel. Όταν ενεργοποιώ τη θύρα υπερύθρων του κινητού και το φέρνω σε κοντινή απόσταση, ο υπολογιστής ναι μεν βλέπει τη συσκευή, την οποία και εμφανίζει ως 'ir modem' στο control panel, αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω αρχείο από και προς το τηλέφωνο. Φαντάζομαι ότι κανονικά με το που θα πλησίαζα το κινητό στον υπολογιστή θα έπρεπε να ανοίγει αυτόματα κάποιο folder με τα περιεχόμενα του κινητού ή έστω να το έβλεπα στο my computer ως συσκευή συνδεδεμένη στον υπολογιστή - αλλά κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω και με κινητό Nokia και με Sony Erricson. Καμιά ιδέα κανείς;Για ΝΟΚΙΑ είναι φυσιολογική αντίδραση! Χρειάζεσαι το πρόγραμμα του κινητού, ΔΕΝ ανοίγει κάποιο φάκελο για τη μεταφορά αρχείων, δεν μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από και προς το τηλέφωνο χωρίς το λογισμικό του. Για SE δεν ξέρω, αλλά θα μου φαινόταν λογικό να ισχύει κάτι ανάλογο!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Παίδες, χρειάζομαι τα φώτα σας. Το πρόβλημα έχει ως εξής: έχω συνδέσει στη θύρα USB του PC ένα infrared port. Ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά, εγκαθιστά τους drivers, και το εμφανίζει στο control panel. Όταν ενεργοποιώ τη θύρα υπερύθρων του κινητού και το φέρνω σε κοντινή απόσταση, ο υπολογιστής ναι μεν βλέπει τη συσκευή, την οποία και εμφανίζει ως 'ir modem' στο control panel, αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω αρχείο από και προς το τηλέφωνο. Φαντάζομαι ότι κανονικά με το που θα πλησίαζα το κινητό στον υπολογιστή θα έπρεπε να ανοίγει αυτόματα κάποιο folder με τα περιεχόμενα του κινητού ή έστω να το έβλεπα στο my computer ως συσκευή συνδεδεμένη στον υπολογιστή - αλλά κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω και με κινητό Nokia και με Sony Erricson. Καμιά ιδέα κανείς;
Για ΝΟΚΙΑ είναι φυσιολογική αντίδραση! Χρειάζεσαι το πρόγραμμα του κινητού, ΔΕΝ ανοίγει κάποιο φάκελο για τη μεταφορά αρχείων, δεν μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από και προς το τηλέφωνο χωρίς το λογισμικό του. Για SE δεν ξέρω, αλλά θα μου φαινόταν λογικό να ισχύει κάτι ανάλογο!
Nop...έχω το Nokia 6230i και το μόνο που κάνω είναι να φέρω σε επαφή το ir του κινητού με του laptop (toshiba). Δεν χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα.
tazz έκανες μια επανεκκίνηση; Γιατί και μένα κάποιες στιγμές τρώει κόλλημα. Με ένα restart το βλέπει αμέσως.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για ΝΟΚΙΑ είναι φυσιολογική αντίδραση! Χρειάζεσαι το πρόγραμμα του κινητού, ΔΕΝ ανοίγει κάποιο φάκελο για τη μεταφορά αρχείων, δεν μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από και προς το τηλέφωνο χωρίς το λογισμικό του. Για SE δεν ξέρω, αλλά θα μου φαινόταν λογικό να ισχύει κάτι ανάλογο!
Nop...έχω το Nokia 6230i και το μόνο που κάνω είναι να φέρω σε επαφή το ir του κινητού με του laptop (toshiba). Δεν χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα.
tazz έκανες μια επανεκκίνηση; Γιατί και μένα κάποιες στιγμές τρώει κόλλημα. Με ένα restart το βλέπει αμέσως.
Ντόιγκ... Σάββα, έχω το 6230 και η κοπέλα μου το 6230i. Με bt βέβαια, χωρίς το πρόγραμμα δεν κάνει τίποτα. Παλιότερα με υπέρυθρες, στο 6610, μία απ' τα ίδια! Μήπως η toshiba έχει τίποτα περίεργο μέσα;
-
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ντόιγκ... Σάββα, έχω το 6230 και η κοπέλα μου το 6230i. Με bt βέβαια, χωρίς το πρόγραμμα δεν κάνει τίποτα. Παλιότερα με υπέρυθρες, στο 6610, μία απ' τα ίδια! Μήπως η toshiba έχει τίποτα περίεργο μέσα;
Δεν ξέρω πάντως με καμία συσκευή δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τις υπέρυθρες...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:whistlink: Nokia ε;Μετά από πολύ μπινελίκι που έφαγε το nokia της γυναίκας μου επειδή δεν μπορούσε να συνδεθεί με συσκευή υπερύθρων, ανακάλυψα τί 'έφταιγε':
ήθελε ΜΕΙΩΣΗ της ταχύτητας διαμεταγωγής δεδομένων στο κατώτερο όριο (9600). Για δοκίμασε να παίξεις λίγο με τις ταχύτητες.Σωστός!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν ξέρω πάντως με καμία συσκευή δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τις υπέρυθρες...Θα με κάνεις τώρα να βγάλω τις υπέρυθρες... Δεν σε αμφισβητώ, αλλά νοιώθω ελαφρώς άχρηστος... Αλλά μετά το 50-50... Χεχε!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για δοκίμασε να παίξεις λίγο με τις ταχύτητες.Μάνο, τις κατέβασα όσο πιο χαμηλά γίνεται, αλλά και πάλι, δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία. Το πρόβλημα είναι ότι παρόλο που βλέπει το κινητό, δεν εμφανίζεται εικονίδιο wireless link στο control panel μου. Επιπλέον, τα advanced properties του δικού μου driver δε μοιάζουν καθόλου με το screenshot σου. Έχεις κάποιο link για να κατεβάσω τον δικό σου driver;
-
Δεν έβαλα οδηγούς. Τους είχαν τα Windows (XP, SP-2).
-
Έχω λογαριασμό στο yahoo.com. Θέλω να το συνδέσω με το outlook express μόνο και μόνο γιατί δίνω εξετάσεις για το ECDL και πρέπει να εξασκηθώ.
Στις προσπάθειες μου για διασύνδεση αυτών μου ζητάει τύπο διακομιστή εξερχόμενων και εισερχόμενων μηνυμάτων . ποιός είναι αυτός? -
Μάλλον POP (pop.mail.yahoo.com)για εισερχόμενα και SMTP (smtp.mail.yahoo.com) για εξερχόμενα. Οδηγίες παρακάτω:
- From the Tools menu, choose 'Accounts.'
- Select the 'Mail' tab.
- Click the 'Add' button.
- From the Add menu, click 'Mail.'
- In the text box labeled Display Name, type your name and click 'Next.'
- In the Email Address box, type your Yahoo! Mail address (be sure to include '@yahoo.com') and click 'Next.'
- Under 'My incoming mail server is a...' select 'POP3.'
- Type 'pop.mail.yahoo.com' in the Incoming Mail (POP3, IMAP, or HTTP) Server box.
- Type 'smtp.mail.yahoo.com' in the Outgoing Mail (SMTP) Server box.
- Click 'Next.'
- In the Account Name box, type your Yahoo! Mail ID (your email address without the '@yahoo.com').
- In the Password box, type your Yahoo! Mail password.
- If you want Outlook Express to remember your password, check the 'Remember password' box.
- Do not check the boxes labeled 'Log on using Secure...'
- Click 'Next.'
- Click 'Finish.'
-
Aπό όσο ξέρω το yahoo δεν δουλεύει με Outlook όταν είναι το .com
Mόνο το yahoo.gr ...αυτό έχω κι εγώ. -
Σχετικά με τις υπέρυθρες Σάββα...
Mea Culpa!
Μόλις είδα ότι μπορείς να στείλεις αρχείο, όπως στέλνεις από άλλο τηλέφωνο (ζητάει το κινητό επιβεβαίωση)... Αλλά πάλι δεν κατάφερα να δω τα περιεχόμενα του τηλεφώνου μου χωρίς να έχω εγκατεστημένο το λογισμικό του.
Όμως μάλλον θα έχετε δίκιο... Sorryyyyyy!!!
-
Εγω με τις υπερυθρες και το 3650 ειχα πολλα προβληματα.Ποτε κοβοταν η συνδεση,ποτε σταματαγε την μεταφορα δεδομενων,ποτε κολλαγε το πισι.Αλλαξα σε ΒΤ και ησυχασα.Τωρα με το 6680 που εχει καλωδιο για συνδεση ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα,αλλα οχι τελεια.Εχω παρατηρησει οτι αν δεν ειναι τελειως φορτισμενο το κινητο την ωρα που κανω backup κοβεται η συνδεση και το κινητο κανει επανεκκινηση.Οποτε εχω και τον φορτιστη μαζι μου .
-
Πάει το Antivir...πλέον έχουμε το Kaspersky Personal Pro 5.0.527 ζευγάρι με το Kaspersky AntiHacker που είχα από πριν.
Θα κάνω το πρώτο scan να δω πόσο αποτελεσματικό ήταν το Αntivir.
Ιn God (Russia) we trust!
-
Το θέμα με τις υπέρυθρες είναι λίγο περίεργο. Εγώ έχω έναν (μπλε) adaptor στον οποίο πρέπει ν'αλλάξεις κάτι στις ρυθμίσεις του γιατί αλλιώς διακόπτεται συνέχεια το link. Δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα πέρα απ'των windows για τη μεταφορά αρχείων. Για την παρεταίρω εξερεύνηση του κινητού όμως, ένα καλό είναι το float mobile agent
-
Mετά από ένα πλήρες scan δεν βρήκε τίποτα. Τελικά κάνει δουλειά το Antivir.
Αλλά εμείς προς το παρόν θα πορευτούμε με το Kaspersky. -
ρε παιδια...τι ταχυτητες παινετε με τα τορεντ προγραμματα...σκεφτομαι να βαλω το azureus αλλα ακουσα κατι για χαμηλες ταχυτητες και δε λεει να κατεβζζω με 10...
-
30άρες τις πιάνεις σε torrent με πολλούς διαμοιραστές. Δοκίμασε όμως πρώτα το uTorrent, είναι πολύ ελαφρύτερο και με ίδιες ουσιαστικά δυνατότητες.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]