-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παντως τα χοντρα προβληματα της φορθνετ σταματησαν μετα τον επικο ιανουαριο...τετοια μπινελικια δεν ειχαν ξαναγινει...τι έγινε; έχω forthnet...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
παντως τα χοντρα προβληματα της φορθνετ σταματησαν μετα τον επικο ιανουαριο...τετοια μπινελικια δεν ειχαν ξαναγινει...
τι έγινε; έχω forthnet...
τον ιανουαριο δεν ηταν που κοψανε απο τα 3/4 της ελλαδας τη παροχη?χαμος ειχε γινει...και σε ολη την υπολοιπη ειχε φρεναρει η ταχυτητα κατα πολυ...
αλλα τωρα ειναι αρκετα καλα...βεβαια, θα το σκεφτω αν θα ξαναβαλω...
-
Αν είναι αλήθεια αυτό που αναφέρατε παραπάνω, για ιδιωτικές γραμμές της Forthnet σε μερικούς μήνες, να κάνω την ετήσια ανανέωση, να μην τρέχω να αλλάζω και e-mail. Βέβαια, δεν θα με χάλαγε ένας νέος router, αλλά δεν τον χρειάζομαι κιόλας.
Παιδιά, παίρνω γραμμή από κέντρο του ΟΤΕ απ' το οποίο παίρνει μία τεράστια περιοχή και μάλλον και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ΙΤΕ, Πανεπιστήμιο κτλ (αν και αυτά θα έχουν άλλες γραμμές και συνδέσεις). Και είναι ΚΑΙ μακριά απ' τα κεντρικά! Αλλά όπως και να έχει, αυτό δεν είναι δικαιολογία! Αν είναι, να με χρεώνουν τα 2/3 της τιμής, γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα 2/3 της υπηρεσίας απολαμβάνω κι εγώ.
-
παντως τα χοντρα προβληματα της φορθνετ σταματησαν μετα τον επικο ιανουαριο...τετοια μπινελικια δεν ειχαν ξαναγινει...
**τον ιανουαριο δεν ηταν που κοψανε απο τα 3/4 της ελλαδας τη παροχη?**χαμος ειχε γινει...και σε ολη την υπολοιπη ειχε φρεναρει η ταχυτητα κατα πολυ...
Ναι ναι.............τότε με τις πλυμμήρες και τους καταποντισμούς....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
**τον ιανουαριο δεν ηταν που κοψανε απο τα 3/4 της ελλαδας τη παροχη?**χαμος ειχε γινει...και σε ολη την υπολοιπη ειχε φρεναρει η ταχυτητα κατα πολυ...
Ναι ναι.............τότε με τις πλυμμήρες και τους καταποντισμούς....
το χιονι των δυο ημερων λες...?το θεμα για μενα ειναι οτι ειχαν ξεχασει να σηκωσουν τα τηλεφωνα...
τεσπα...εφοσον τελειωσε, τα πραγματα ειναι αρκετα καλα τωρα...μη το γρουσουζευω...
-
Καλά, μη το συζητάτε, το tech support της Forthnet (όπως και όλων των άλλων providers) ειναι τραγικό...
Για καλή μου τύχη τόσα χρόνια δεν έχει χρειαστεί να καλέσω... Αλλα ένας κολλητός με adsl-in-a-box τραβάει τα μαλλιά του... Αρκεί να σας πω οτι απο τους 2,5 μήνες τώρα που έχει DSL έχει συνδεση το πολύ 3 βδομάδες...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Καλά, μη το συζητάτε, το tech support της Forthnet (όπως και όλων των άλλων providers) ειναι τραγικό...Χωρίς να είμαι ο δικηγόρος του διαβόλου,μην χαρακτηρίζουμε υπηρεσίες με βάση ΚΑΠΟΙΑ εμπειρία ΕΝΟΣ φίλου ή μερικών άλλων..Δηλαδή επειδή ένας φίλος μου είχε πρόβλημα στην καινούρια του BMW ή το Honda του πάει να πεί ότι οι εν λόγω εταιρίες είναι αναξιόπιστες και προσφέρουν τραγικά προϊόντα;;;
-
H υποστήριξη της Forthnet είναι καλή - ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα μαζί τους και ποτέ δεν ευθυνόταν η εταιρεία για την πτώση της γραμμής ADSL (5-6 φορές σ' ένα έτος). Όποιος έχει εμπειρία από την αντίστοιχη υποστήριξη της Otenet μπορεί να διαπιστώσει τις τεράστιες διαφορές. Για να καταλάβετε για τι μιλάμε, γνωρίζω ότι είχαν ζητήσει παλιότερα άτομα από το 131-Πληροφορίες Τηλ. Καταλόγου για να βοηθήσουν στα τλφ της υποστήριξης internet. Συχνά δε η υποστήριξη ADSL του ΟΤΕ (121 νομίζω) ήταν χάλια, αργή και τύπου 'ΘΑ δούμε όταν ΘΑ είναι διαθέσιμος τεχνικός γιατί τώρα είναι Σ/Κ, αργά, να είστε σπίτι από 8-2, όχι αργότερα κλπ'.
-
Δεν δουλεύει αυτό το #@#%)(*&#@ το USB στο γραφείο!!! Το είχα όλο το Σ/Κ εκτός πρίζας, τίποτα δεν έγινε!!! Τι να του κάνω; Εγχείριση;;;
-
ειδικά σε εκείνη τη περίπτωση των αρχών του έτους, η απουσία βοήθειας ήταν χαρακτηριστική...ένας χριστιανός δε σήκωνε το τηλέφωνο...και για αυτό άμα ψάξεις σε οποιοδήποτε σχετιζόμενο φόρουμ εκείνη την ημερομηνία, μόνο μπινελίκια θα δεις...τα χαμε πει και τότε...
όταν είχα πει να πάρω και τον οτε εκείνες τις μέρες η εξυπηρέτηση ήταν άμεση...παραδόξως! αλλά ξέρω οτι και αυτός έχει πολλά προβλήματα...
θα το σκεφτώ πολύ για τον επόμενο isp...αν συνεχίσει καλά η φορθνετ, θα της τα ακουμπήσω αν και θα ξέρω ότι άμα γίνει κάτι, θα κάνω προσευχες...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δεν δουλεύει αυτό το #@#%)(*&#@ το USB στο γραφείο!!! Το είχα όλο το Σ/Κ εκτός πρίζας, τίποτα δεν έγινε!!! Τι να του κάνω; Εγχείριση;;;Εφόσον δουλεύουν οι υπόλοιπες συσκευές USB το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα το stick.
-
θα το σκεφτώ πολύ για τον επόμενο isp...αν συνεχίσει καλά η φορθνετ, θα της τα ακουμπήσω αν και θα ξέρω ότι άμα γίνει κάτι, θα κάνω προσευχες...
Aν υποθέσουμε ότι η Φορθνετ δεν πάει καλά τους επόμενους μήνες (στα δικά σου μάτια...) :Σε Ποιόν isp έχεις σκεφτεί να τα ακουμπήσεις; Από περιέργεια ρωτάω και για να δω τί πιστεύεις γύρω από τους isp....
-
εγώ μάλλον στην Otenet να ξεμπερδεύω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ μάλλον στην Otenet να ξεμπερδεύω...θα το σκεφτω...
2ο περιστατικο τετοιου ειδους με τη φορθνετ θα ναι τελειωτικο...προς το παρον δεν εχω προβλημα, ελπιζω να μην εχουμε κανα απροοπτο...
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Δεν δουλεύει αυτό το #@#%)(*&#@ το USB στο γραφείο!!! Το είχα όλο το Σ/Κ εκτός πρίζας, τίποτα δεν έγινε!!! Τι να του κάνω; Εγχείριση;;;
Εφόσον δουλεύουν οι υπόλοιπες συσκευές USB το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα το stick.
Nope! To stick δουλεύει σε όλα τα άλλα μηχανήματα, ενώ στο δικό μου μηχάνημα έχουμε δοκιμάσει 3 stick-άκια, εκ των οποίων ένα καινούριο, εκείνη τη στιγμή το άνοιξα και... τίποτα! Το παράξενο είναι ότι το παρουσίασε ξαφνικά! Να ρίξω ένα format μπας και λυθεί ΚΑΙ αυτό το πρόβλημά μου; Δεν θα είναι το μόνο που θα λυθεί έτσι κι αλλιώς! Τι λέτε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ μάλλον στην Otenet να ξεμπερδεύω...Μάλιστα........... Να ξεμπερδεύεις ε;;;; Θα έλεγα να το ψάξεις λίγο καλύυυυτερα...
-
Αυτοί έχουν το καρπούζι αυτοί κ το μαχαίρι. Θα προτιμήσω αυτούς.
-
Οoookay!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οoookay! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οoookay!
Tί;;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]