-
να προσθέσω κι άλλα;
-
Σάββα έχω λιώσει με το δεύτερο....
Πού τα βρίσκεις;;;;Θέλω και γω μερικά για τον Godzilla...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.eweek.com/article2/0,1895,1985186,00.asp
το μελλον ειναι open
Μπαααααα.... κρατα μικρο καλαθι.
Αυτα τα open shit περα της φασαριας που κανουν (κυριως στους κυκλους των open source fans) πανε ακλαυτα γιατι πολυ απλα κανενας αλλος δεν ασχολειτε με κατι περαν του MS Office. To Office και τα φορματ τους ειναι πολυ πετυχημενα εδω και πολλααααα χρονια, λειτουργουν αψογα και πολυ δυσκολα μπορεις να παραγκωνισεις πραγματα που εχουν γινει στανταρ οπως το .doc και οχι για λογους μονοπωλιου, αλλα γιατι εχουν ηδη πολυ υψηλες δυνατοτητες.
ειληκρινεστατη απορια
μπορεις να μου πεις τι παραπανω απο αυτα που προσφερει το ΟpenΟffice θελει ο μεσος χρηστης (απο εκει και περα μπορεις να πληρωνεις (ή να το 'χρησιμοποιεις' απλα -γιατι ετσι κανουν ολοι-) για οτι θες)http://en.wikipedia.org/wiki/OpenDocument (διαβασε το standarization)
εάν είχα επιχείρηση αβλεπεί θα έβαζα σε όλα τα pc το Openoffice.
Γλυτώνεις πολλά λεφτά και χάνεις πολύ λίγα σε ωφέλη. Απλά θέλει μια μικρή περίοδο εξοικίωσης. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κορυφή...!!!
Όπως και ο ΙΕ...
Ακούς εκεί Godzilla Firebox....
ρεεεεε
που ναι οι mods όταν τους χρειάζεσαι για ΒΑΝ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μα κι αυτοί ΙΕ έχουν..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μα κι αυτοί ΙΕ έχουν..
ΔΕΝ ΘΑ 'ΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ Α-ΜΕ-ΣΩΣ!!!
-
Όχι δεν το παίρνω..
Υγ:Ψέμματα είναι;;
-
ΒΑΝ ΗΙΜ!!!
-
-
κατι λεγαμε για Office
http://news.com.com/Windows%2C+Office+t ... g=nefd.top
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όχι δεν το παίρνω..Υγ:Ψέμματα είναι;;
πέρα από την πλάκα η σύγκριση με ΙΕ είναι περισσότερο για τα πανηγύρια.
Οταν αποκτήσει ο ΙΕ tabs, extensions, ασφάλεια και ταχύτητα ίσως γυρίσω.
Ετσι όπως είναι ...άστο καλύτερα. Είναι σαν να συγκρίνεις την 911 με το Golf. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
κατι λεγαμε για Officehttp://news.com.com/Windows%2C+Office+t ... g=nefd.top
Υποστήριξη για ανταγωνιστικό φορμά εγγράφων θα προσφέρει το Microsoft Office
also
Τον «εξολοθρευτή του iPod» φέρεται να σχεδιάζει η Microsoft
Στις ΗΠΑ θα εκδοθεί τελικά ο διαβόητος Βρετανός χάκερ Γκάρι ΜακΚίνον [πηγή]
-
Υπάρχει οποιοσδήποτε player σε pc που να παίζει τα videos από τα replays στο Gran Turismo 4?
-
Τί κατάληξη έχουν;
-
Είχε κανείς ποτέ πρόβλημα με την Sound Blaster Audigy SE με το μήνυμα : 'The audio device supported by this application is not detected' ?
-
Ταλαιπωρία στο e-store.
Πήγα να πάρω ένα dvdrw .διάλεξα ένα NEC.Όλα καλά μέχρι που φτάνω σπίτι και βλέπω ότι είναι χαλασμένο!
Γρανάζια να κουδουνίζουν μέσα και να μην ανοίγει το πορτάκι
Πάω πίσω και μου λένε ότι πρέπει να το στείλουν στα κεντρικά να το τσεκάρει ο τεχνικός και μετά από λίγες μέρες να γίνει η αντικατάσταση!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Αφού με άκουσε όλη η Στουρνάρη τελικά έγινε η αντικατάσταση και τώρα όλα οκ.
Ξέχασαν όμως να μου βάλουν το cd που είχε μαζί!Το χρειάζομαι??????
Βαριέμαι να ξαναπηγαίνω!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί κατάληξη έχουν;δεν το γνωρίζω. Αλλά από ότι είδα δεν μπορώ να τα μεταφέρω στον usb σκληρό που έχω συνδεδεμένο στο ps2. Eίναι και πολύ μικρά σε μέγεθος, 25-30kb οπότε μάλλον δεν παίζουν πουθενά αλλού.
-
Τότε δεν είναι αρχεία βίντεο αλλά κωδικοποιημένα αρχεία που λένε στο παιχνίδι που να τοποθετήσει την κάμερα και τα αυτοκίνητα δημιουργώντας επί τόπου το replay.
-
όταν γράφω ένα dvd και δεν το κλείνω τότε στο pc μου δεν διαβάζεται
γιατί?
Πως το κλείνω μετά χωρίς να γράψω κάτι άλλο μετά?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τότε δεν είναι αρχεία βίντεο αλλά κωδικοποιημένα αρχεία που λένε στο παιχνίδι που να τοποθετήσει την κάμερα και τα αυτοκίνητα δημιουργώντας επί τόπου το replay.Έτσι ακριβώς!!! Τα περισσότερα παιχνίδια με συντεταγμένες γράφουν τα replay τους. Αλλιώς θα ήταν τεράαααστια!!!
όταν γράφω ένα dvd και δεν το κλείνω τότε στο pc μου δεν διαβάζεται
γιατί?
Πως το κλείνω μετά χωρίς να γράψω κάτι άλλο μετά?
Κανένα δισκάκι αν δεν κλείσει δεν διαβάζεται έξω απ' το πρόγραμμα που το γράφει.
Στο Nero, αν πας Recorder - Disc Info και επιλέξεις το τελευταίο track ή session, αν είναι ανοιχτό θα σου δώσει ένα κουμπάκι που θα λέει Close, disc ή track ή session, δεν το θυμάμαι ακριβώς. Έτσι γίνεται πάντως.
Γιατί άφησες ανοιχτό δισκάκι; Απλή απορία, χωρίς παρεξήγηση... Από λάθος ή το επέλεξες;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]