-
Ψάχνω να βρω ένα παιχνίδι στρατηγικής που να μοιάζει με το Warrior Kings! (ξέρω ξέρω....παλιό, απλό κλπ κλπ....αλλά αυτό μου άρεσε)
Θέλω να μπορώ να παίζω σε δίκτυο με ένα άλλο PC (θα σκίσω τον γιό μου για όποιον δεν κατάλαβε! )
Τι προτείνετε που να είναι κοντά στο WK? Age of Empires? Αλλο?...
-
http://www.warriorkingsbattles.com/theG ... eens3.asp#
Αν κρίνω από τις εικόνες, τότε κοντά σ' αυτό που θες είναι τα Age of Empires III και κυρίως η σειρά Total War (Shogun, Rome, Medieval).
http://www.totalwar.com/ -
Ohhhh YES!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ohhhh YES!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ohhhh YES!!!
Τι έπαθες Adam Johann?!!
-
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ενδιαφέροντα νέαΕνναλακτικος τιτλος: ΝΕΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ
Μου ψιλοθυμισε λιγο την φαση με της Voodoo - Voodoo2..., μοδα ειναι (καλα δεν εγινε ακομα) και θα περασει. Σιγα μην τρεχουμε να αγοραζουμε και αλλες καρτουλες για παιχνιδια...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ενναλακτικος τιτλος: ΝΕΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ
Μου ψιλοθυμισε λιγο την φαση με της Voodoo - Voodoo2..., μοδα ειναι (καλα δεν εγινε ακομα) και θα περασει. Σιγα μην τρεχουμε να αγοραζουμε και αλλες καρτουλες για παιχνιδια...
ε, αυτο θα το φροντισουν οι εταιριες με τα επομενα παιχνιδια που θα βγαλουν...
-
Επειδή έχω δεί σε demo παιχνίδι ( ντάξει video ) που υποστηρίζει την εν λόγω κάρτα...δεν μπορω παρά να πώ ΟMG. Είναι απίστευτο το αποτέλεσμα
-
Ψάχνω να βρω ένα παιχνίδι στρατηγικής που να μοιάζει με το Warrior Kings! (ξέρω ξέρω....παλιό, απλό κλπ κλπ....αλλά αυτό μου άρεσε)
Θέλω να μπορώ να παίζω σε δίκτυο με ένα άλλο PC (θα σκίσω τον γιό μου για όποιον δεν κατάλαβε! )
Τι προτείνετε που να είναι κοντά στο WK? Age of Empires? Αλλο?..Εγω δεν ειμαι φαν τον παιχνιδιων στρατηγικης επειδη η ολη φαση me ta resources etc μου σπαει τα νευρα. Αλλα ενα μονο παιχνιδι με κερδισε το οποιο το εχω ακομη και το παιζω που και που. Praetorians. Ειναι ΚΑΘΑΡΟ παιχνιδι στρατηγικης με ολη τη εννοια της λεξης. Ωραια γραφικα, απλα, ευκολο στο να το παιζεις κλπ. Το συνιστω. Α ναι, δεν εχει resources
Ενδιαφέροντα νέα
2-3 σελιδες πιο πισω το ειχα ξαναποσταρει αυτο και μαλιστα ειχα δωσει και λινκ για να κατεβασετε και το αντιστοιχο βιντεο με τι μπορει να κανει η συγκεκριμενη καρτα γραφικων. Σας το ξαναδινω. Κατεβαστε εκεινο που λεει Cellfactor. Ειναι μεγαλο ομως αλλα αξιζει.
-
-
Εκτυπωτής EPSON C84.
Μελάνια οχι EPSON.Το μαύρο δουλεύει. Τα υπόλοιπα αρνούνται ακόμα και μετά από 2η αλλαγή.
Από το πολύ καθάρισμα κεφαλής, τελείωσε και το μαύρο!!!Καμιά πρόταση? Να πάρω 'μαμα' μελάνια μήπως?
-
Να πάρεις μαμά μελανοδοχείο και να το γεμίσεις με φθηνό χύμα μελάνι ΜΟΛΙΣ αδειάσει (ξεραίνεται γρήγορα και βουλώνουν οι οπές).
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
στο NOD32 όταν κάνει scan ένα αρχείο πρώτα προσπαθεί να κάνει και scan στα MBR σκληρών δίσκων που έχω αφαιρέσει! Πού τους βρίσκει δε μπορώ να καταλάβω..κανείς αυτό?
και κάτι άλλο: έχω ένα τραγούδι μεγάλου μήκους το οποίο συνοδεύεται από ένα αρχείο .cue το οποίο το σπάει σε τίτλους όταν πας να το γράψεις σε cd, θέλω όμως κάποιο πρόγραμμα να το κάνει αυτό στο σκληρό μου. Δυστυχώς το nero κάνει πολύ ώρα και το Alcohol λέει δεν το υποστηρίζει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
στο NOD32 όταν κάνει scan ένα αρχείο πρώτα προσπαθεί να κάνει και scan στα MBR σκληρών δίσκων που έχω αφαιρέσει! Πού τους βρίσκει δε μπορώ να καταλάβω..
κανείς αυτό?
και κάτι άλλο: έχω ένα τραγούδι μεγάλου μήκους το οποίο συνοδεύεται από ένα αρχείο .cue το οποίο το σπάει σε τίτλους όταν πας να το γράψεις σε cd, θέλω όμως κάποιο πρόγραμμα να το κάνει αυτό στο σκληρό μου. Δυστυχώς το nero κάνει πολύ ώρα και το Alcohol λέει δεν το υποστηρίζει
Cue Splitter
Mp3 Splitter and Joiner2 προγράμματα που κάνουν αυτό ακριβώς.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εκτυπωτής EPSON C84.
Μελάνια οχι EPSON.Το μαύρο δουλεύει. Τα υπόλοιπα αρνούνται ακόμα και μετά από 2η αλλαγή.
Από το πολύ καθάρισμα κεφαλής, τελείωσε και το μαύρο!!!Καμιά πρόταση? Να πάρω 'μαμα' μελάνια μήπως?
το μωβ δουλεύει;
-
Ο χρήστης maverick έγραψε:
στο NOD32 όταν κάνει scan ένα αρχείο πρώτα προσπαθεί να κάνει και scan στα MBR σκληρών δίσκων που έχω αφαιρέσει! Πού τους βρίσκει δε μπορώ να καταλάβω..
κανείς αυτό?
Cue Splitter
Mp3 Splitter and Joiner2 προγράμματα που κάνουν αυτό ακριβώς.
thanks, βρήκα το πρώτο και έκανα τη δουλειά μου
να 'σαι καλά -
Παραθέτω μια δημοσίευση που έκανα και σε άλλο thread γιατί δεν είμαι σίγουρος για το που ακριβώς ταιριάζει περισσότερο:
Να μια επένδυση που υπόσχεται μακροπρόθεσμα κέρδη αν έχει λεφτά κανείς:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
-
ξέρει κανείς σίγουρο τρόπο να μάθει το password σε pc που είναι κλειδωμένο για administrator?
-
..ή τρόπο να αλλάξω την ώρα σε pc που δεν ξέρω το admin. password?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]