-
Άκυρο το προηγούμενο για τη CPU! Mε 2 γύρους F1 στο LFS πήγε απευθείας στους 55 o C
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αθανάσιε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να βρεις τέτοια ποσότητα δισκετών 5,25' από ΜΙΑ μόνο πηγή, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Αν καταφέρεις να τις συγκεντρώσεις, θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ!Εγώ για να καταλάβεις, πριν κάτι είχα βρει 3-4 ολοκαίνουριες, με τις ετικέτες τους καθαρές, τα φακελάκια τους τέλεια κτλ και είχα χαρεί πάρα πολύ. Αλλά πρέπει να έμειναν στο σπίτι του πατέρα μου που σημαίνει ότι μάλλον χάθηκαν κι αυτές...
Έστειλα e-mails στην Verbatim – TDK – Maxell.
Η TDK μου απάντησε να στείλω e-mail στην TDK-Europe, μιας και είχα στείλει στην TDK Αμερικής… αλλά για το ζήτημα μου, ούτε κουβέντα… τουλάχιστον μου απάντησαν.
Αν δεν καταφέρω να βρω θα καταλήξω σε κάποια reblica τους, πράγμα που από την μία θα μου έρθει οικονομικότερα αλλά από την άλλη δεν είναι γνήσιο… θα δούμε.Υ.Γ.
Ευχαριστώ τον Charmak για την ιδέα των e-mails. -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω αν η θερμοκρασία της cpu μου και της μητρικής μου θεωρείται υψηλή; Εννοοώ, ξέρω τις τιμές της (52 και 53 αντίστοιχα), αλλά πώς ξέρω αν θεωρούνται φυσιολογικές ή όχι;
Μια χαρά είναι 52-53...Εγώ με P4 στα 3,2 το καλοκαίρι τώρα έχω σε νηνεμία (δηλ όχι έντονη λειτουργία CPU) με ανοιχτό συνέχεια το κουτί 61 περίπου...Αλλά σκέψου ότι λειτουργώ το PC άπειρες ώρες στους 78-79 λόγω σκακιστικών προγραμμάτων που κάνουν τη CPU να δουλεύει 100% και δεν έχει πάθει τίποτα επί 2 χρόνια...Είναι συχνότατο φαινόμενο να αφήνω το PC 3 μέρες ανοιχτό να αναλύει μια θέση , οπότε λειτουργεί 3 24ωρα στους 80 περίπου χωρίς ανάσα...Έχω χτυπήσει και βδομάδα ανοιχτό με full πίεση στη CPU (ούτε sec ξεκούραση) και ποτέ δεν έχει γίνει τίποτα...Είναι σκυλιά...
Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι βέβαια σίγουρος, ότι ο koutsan παίζει σκάκι... Ψευτοπαίζει μάλλον, θα διόρθωνα!
Τι λέτε, γίνεται να οργανώσουμε καμια παρτίδα όλοι μας και μόνος του; Αλλά να μας αφήσει λίγο να το ευχαριστηθούμε, έτσι;
Κάτι ψευτοπαίζω...
Αύριο πρωί πρωί φεύγω για Ερμιόνη στο Πόρτο Ύδρα που γίνονται τα πανελλήνια νενανικά σκακιστικά πρωταθλήματα να δω τους τελευταίους 3 γύρους (είναι και κάνα δυο πιτσιρίκια που κοουτσάρω κατά καιρούς)...Από τη Δευτέρα στη διάθεσή σου Νάσο μου -
To δικό μου Τοshiba με 1 ώρα ανοικτό:
45 case - 55 cpu - 36 hdd
[edit: τώρα μέσα στην ζέστη χωρίς Α/C 46-56-39]
δεινοπαθεί τώρα με τις πολλές ζέστες...φορητό γαρ.
-
Από που βλέπετε τις θερμοκρασίες βρε παιδιά;
-
Bios ενώ υπάρχουν και διάφορα Utilities που κάνουν αυτή την δουλειά Φράνκι! [/img]
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Από που βλέπετε τις θερμοκρασίες βρε παιδιά;εγώ έχω το speedfan.
-
Πρόβλημα το dsl πριν από λίγο,ίσως σε μερικούς ακόμα...δεν το κατάλαβε κανείς;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:hmmm:Πρόβλημα το dsl πριν από λίγο,ίσως σε μερικούς ακόμα...δεν το κατάλαβε κανείς;;
Περιοχή, πάροχος ;
κ.λ.π. κ.λ.π. .
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:hmmm:Πρόβλημα το dsl πριν από λίγο,ίσως σε μερικούς ακόμα...δεν το κατάλαβε κανείς;;
Εγω βλεπω να εχει προβλημα η 4net.Δεν μπορω να δω τα στατιστικα της συνδρομης μου.
-
Ακριβώς..είχε ένα πρόβλημα από όσο έμαθα η forthnet..Περιοχή Β.προάστεια και ίσως ανατολικά.. Η κλασσική λύση αποσύνδεσης του ρουτερ έπιασε μετά απο ώρα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ακριβώς..είχε ένα πρόβλημα από όσο έμαθα η forthnet..Περιοχή Β.προάστεια και ίσως ανατολικά.. Η κλασσική λύση αποσύνδεσης του ρουτερ έπιασε μετά απο ώρα...γενικο ηταν το προβλημα...δεν εγραψα τπτ για να μην αρχιζεις να φωναζεις...
ευτυχως μετα απο 10 λεπτα συνεχων τηλεφωνηματων μου απαντησε ενας ανθρωπος οτι υπηρχε γενικο προβλημα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ακριβώς..είχε ένα πρόβλημα από όσο έμαθα η forthnet..Περιοχή Β.προάστεια και ίσως ανατολικά.. Η κλασσική λύση αποσύνδεσης του ρουτερ έπιασε μετά απο ώρα...
γενικο ηταν το προβλημα...δεν εγραψα τπτ για να μην αρχιζεις να φωναζεις...
Ναι τώρα το έμαθα κι εγώ...Γιατί βρε Άδη να φωνάξω;; Είπαμε...
-
μπορώ να ηχογραφήσω κλήσεις μέσω της γραμμής τώρα που έχω ADSL?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
μπορώ να ηχογραφήσω κλήσεις μέσω της γραμμής τώρα που έχω ADSL?Για VoIP εννοείς έτσι;;
Ψάξε αν μπορείς εδώ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μπορώ να ηχογραφήσω κλήσεις μέσω της γραμμής τώρα που έχω ADSL?
Για VoIP εννοείς έτσι;;
Ψάξε αν μπορείς εδώ
όχι
να μιλάω κανονικά από το τηλέφωνο και να ηχογραφεί το pc.
όπως έκανα παλιά με το παλιό modem -
Ολοκληρώθηκε η 2η φάση αναβάθμισης του PC μου. Πέρασα τελικά κι εγώ στο στρατόπεδο του nforce4 και του PCI-Express.
Τσίμπισα μια DFI LanParty UT Nf4 SLI-DR Expert μητρική και μια GeForce 7600GT...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ έχω το speedfan.
Εγώ το Asus Prob (έρχεται μαζί με όλες τις μητρικές Asus νομίζω).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
εγώ έχω το speedfan.
Εγώ το Asus Prob (έρχεται μαζί με όλες τις μητρικές Asus νομίζω).
Και τα δύο είναι πολύ καλά. Το μόνο 'πρόβλημα' με το speedfan είναι (τουλαχιστον στην δική μου m/b που είναι asus) πως για να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία ρύθμισης των ταχυτήτων των ανεμιστήρων πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσεις από το bios μια σχετική παράμετρο.
-
Κατέβασα το speedfan και μου δείχνει 3 θερμοκρασίες.
1η 51 2η 42 και 3η 112!!!!!
Μόνο ο ανεμιστήρας της CPU δουλεύει. Ο ανεμιστήρας συστήματος δεν λειτουργεί καθόλου!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]