-
Φανταζομαι είναι HOME τα XP;;;
-
όοοοχι!
PRO
-
Εεεεεεμ, που πας ρε ........ !
Δύσκολη η περίπτωσή σου πρόεδρε !!!
-
απάντησε η creative
http://uk.europe.creative.com/support/k ... 3&sid=6516
τι να δοκιμάσω πρώτο
ΧΑΟΣ -
δοκιμασες υποθετω να 'σβησεις' την καρτα και να την ξαναεγκαταστησεις ε?
-
περίπου 100 φορές
με βάση το email της creative μυρίζομαι BIOS που δεν βλέπει την κάρτα..
ποιος την θέλει?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επειδή πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους... ..βάλε 2 αντιϊκά. (θα στο πουνε σε λίγο...όταν δεν τα καθαρίζει όλα το ένα)!
Ποτέ ομως να φορτωνονται ταυτοχρονα.Πολλα προβληματα.Μπορεις να βαλεις το ενα να φορτωνει και το αλλο να το χρησιμοποιεις on demand.
Εγώ που έχω στο φορητό το Norton Antivirus 2002 και το Antivir δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από το ταυτόχρονο φόρτωμά τους. Ίσα-ίσα που άλλες φορές εντοπίζει (runtime) ιό το ένα και άλλες το άλλο!
-
Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τους οδηγούς χωρίς να τους εγκαταστήσεις ξανά και να τρέξεις το windows update. Ίσως οι οδηγοί που θα βρεθούν για τη συσκευή να είναι εντάξει.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απο σημερα...
Προδότη...
Καλος ειναι ο FF ρε.
Τabs, extensions, ασφάλεια(διατηρω μερικες επιφυλαξεις ακομη ).
Το μονο προβλημα οτι καταλαθος ανοιγω χιλια tabs με την ροδελα...
-
Προφανώς ο Πασχάλης δεν τον έχει δοκιμάσει όπως έπρεπε. Γιατί εάν το είχε κάνει δεν θα υποστήριζε τώρα τον άκουσον άκουσον Internet Explorer.
-
Επίσης ισχύει ακόμα ότι είναι καλύτερα να χωρίζεις τον σκληρο σε C και D? (όσες φορές το έκανα ποτέ δεν είδα χρησιμότητα.)
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Καλος ειναι ο FF ρε.Τabs, extensions, ασφάλεια(διατηρω μερικες επιφυλαξεις ακομη ).
Το μονο προβλημα οτι καταλαθος ανοιγω χιλια tabs με την ροδελα...
Ο FF φταίει που έχεις το ίδιο ποντίκι από το... 1996 ρε? Πάρε ένα καινούριο, είναι πιο... σφιχτά
-
Σάββα τον έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα και δεν με βόλεψε... Τώρα δεν ξέρω,ίσως αν τον ξαναχρησιμοποιήσω να μ αρέσει..
Όχι πάντως ότι ο ΙΕ δεν με εξυπηρετεί επαρκώς... Απλά είμαι πιστός...SirGus
Ειναι χρήσιμο..Αλλά δεν είμαι σίγουρος..Έχω την εντύπωση ότι μπορείς να τον χωρίσεις μόνο μετά από φορμάτ.. Ή μήπως όχι;;
-
Εχω το W700i. Μέσα στο πακέτο έχει αυτά τα άθλια σε τοποθέτηση στο αυτί και σε ακουστική (μιλάμε για αίσχος) hfree. Γνωρίζει κανείς εάν πωλούνται αυτά του 750i και αν ναι από που μπορώ να τα αγοράσω online?
Νάσο(79)
έχω τόσες γιατί είμαι γκατζετάκιας μέχρι τελικής πτώσεως αλλά κι επειδή έχω 3 χρόνια εκεί μέσα. ...με έναν πρόχειρο υπολογισμό 7posts per day!
-
ΑΝΑΣΤΑΣΗ
αναρωτιέμαι πόσες ώρες μου πήρε για να ακούω ήχο!
κλασσικά το πρόβλημα βρέθηκε τυχαία μετά από συνεχή googlαρίσματα και τελικά : http://support.microsoft.com/?kbid=810509
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Επίσης ισχύει ακόμα ότι είναι καλύτερα να χωρίζεις τον σκληρο σε C και D? (όσες φορές το έκανα ποτέ δεν είδα χρησιμότητα.)Αξίζει αν θές να κάνεις πχ φορμάτ και επανεγκατάσταση στο ένα χωρίς να χάνεις τα δεδομένα του άλλου.
Το πρόβλημα είναι οτι αν γίνει χοντρή μλκία (πχ στο MBR) τα παίρνει και τα σηκώνει και τα δύο οπότε το back-up είναι μονόδρομος.
Και ίσως τα πολλά partition να χειροτερεύουν την ταχύτητα του δίσκου. -
elteo
Γιατί για ενα handsfree να αγοράσεις online;; Βρήκα αυτό
Aλλά με μια βόλτα στο πλαίσιο ή στο Γερμανό δεν θα τα βρείς;; [/list]
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.eshop.gr/images/TEL/TEL.003116.jpgΕχω το W700i. Μέσα στο πακέτο έχει αυτά τα άθλια σε τοποθέτηση στο αυτί και σε ακουστική (μιλάμε για αίσχος) hfree. Γνωρίζει κανείς εάν πωλούνται αυτά του 750i και αν ναι από που μπορώ να τα αγοράσω online?
Νάσο(79)
έχω τόσες γιατί είμαι γκατζετάκιας μέχρι τελικής πτώσεως αλλά κι επειδή έχω 3 χρόνια εκεί μέσα. ...με έναν πρόχειρο υπολογισμό 7posts per day!
To πρόβλημα λύθηκε ανέξοδα βάζοντας εκεί που είναι το βελάκι ένα σετάκι με απλά ακουστικά! Βγαίνει και έχει υποδοχή για απλό 'καρφί'. Επιτέλους γεμάτος ήχος! Πριν ήταν λες και άκουγα από το πηγάδι!
Τα σχεδιάσαν με πρωτοποριακό design αλλά από ουσία μηδέν. Α ρε ιαπωνοσουηδοί...
ΥΓ ναι Σπύρο το αντάλλαξα με το 6131 με την αδερφή μου. Ξαναθυμήθηκα την όμορφη συμβίωση μου με το 750.
-
Να ρωτησω κατι? Εχω firefox και ενω προσπαθω να βαλω κατι extentions ΔΕΝ τα παιρνει! Μου λεει οτι εχω βαλει να μην κατεβαζει και εγκαθιστα, ομως ειμαι σιγουρος οτι εχω αλλαξει την επιλογη αυτη!
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]