-
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μόνο αν είναι επώνυμο το μηχάνημα, αν το λέει στο υλικό.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το cd που υπήρχε με την m/b δεν το έχεις; Συνήθως έχει ένα προγραμματακι μέσα που βρίσκει όλο το hardware σου.Αλλιώς...Ξέρω γω...Το 3DMark ίσως να βοηθουσε
Πφφ, τρέχα γύρευε..
Απορία (εγκάθετη σαφώς) : Εσύ για να δεις τι έχει ένας ασθενής τον ανοίγεις? Όχι ε? Ε τότε εγώ γιατί να ανοίξω το κουτί?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το cd που υπήρχε με την m/b δεν το έχεις; Συνήθως έχει ένα προγραμματακι μέσα που βρίσκει όλο το hardware σου.
Αλλιώς...Ξέρω γω...Το 3DMark ίσως να βοηθουσε
Πφφ, τρέχα γύρευε..
Απορία (εγκάθετη σαφώς) : Εσύ για να δεις τι έχει ένας ασθενής τον ανοίγεις? Όχι ε? Ε τότε εγώ γιατί να ανοίξω το κουτί?
Ρε άχρηστε! Θα πας να κάνεις αξονική το pc, αν σου πω;
-
Μαγνητική καλύτερα ρε σεις!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το cd που υπήρχε με την m/b δεν το έχεις; Συνήθως έχει ένα προγραμματακι μέσα που βρίσκει όλο το hardware σου.
Αλλιώς...Ξέρω γω...Το 3DMark ίσως να βοηθουσε
Πφφ, τρέχα γύρευε..
Ρε άχρηστε! Θα πας να κάνεις αξονική το pc, αν σου πω;
Βαριέμαι ελλεεινά να τρέχω σε ιατρικά κέντρα...
-
Βασικά, και με τρίτο πρόγραμμα δεν 8α βρει τύπο μητρικής. Το πολύ πολύ τσιπ ελεγκτή να δει. Εγχείριση θα πρότεινα εγώ. Είναι έτοιμο σύστημα kid;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βασικά, και με τρίτο πρόγραμμα δεν 8α βρει τύπο μητρικής. Το πολύ πολύ τσιπ ελεγκτή να δει. Εγχείριση θα πρότεινα εγώ. Είναι έτοιμο σύστημα kid;Όχι, πρέπει να το ανοίξω γιατί ούτε τα χαρτιά του έχω ούτε το CD του.. Κρίμας, από αύριο ήχο, τώρα βαριέμαι.
-
Γνωρίζει κανείς που αποθηκεύει τα αρχεία τού cache του ο Firefox?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καμια ιδέα γι' αυτό;http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage. ... chant_Id=1
Ψαχνει κατι τοοοοσο φτηνο η αδερφή μου....
για αυτά που ζητά η αδερφή σου μια χαρά είναι...ΑΛΛΑ:
έχε κατά νου ότι τα Acer είναι αναξιόπιστα, παρουσιάζουν προβλήματα συναρμογής (ναι Σπύρο ξέρω δεκάδες περιπτώσεις) ενώ έχουν και το αθλιότερο σέρβις εν Ελλάδι. Θα μου πεις ποιός έχει καλύτερο ...αυτοί σίγουρα είναι στο πάτο.
για μένα Τoshiba και πάλι Τoshiba.
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Παιδια, εχω ένα προβλημα με τα Ελληνικα στον ΙΕ και στο Φαιρφοξ!
Δεν γυρίζει από Αγγλικά - Ελληνικα με το
Πρέπει να πάω με το ποντίκι και το επιλέξω από την μπάρα δυο-τρεις φορές για να γυρίσει.
Εγω απεγκαταστησει και επανεγκαταστησει τις γλωσσες 2-3 φορες και δεν εχει γίνει τίποτα. Οι τοπικες Ρυθμίσεις είναι επίσης εντάξει !Επιπλέον , σε Ολα τα άλλα προγραμματα μου λειτουργεί κανονικα !
ΤΙ #&(&^@$&@$&^$@ μπορεί να είναι !;;;
Εχετε καμμια ιδέα ;!
Εμένα κανένας, δεν θα με βοηθήσει; !
-
-
και η σκόνη;
edit: χαχα παίζεις και τουμπερλέκι;
-
Μεταξύ άλλων...
Η σκόνη είναι εκεί για ηχητικούς λόγους, κάνει απόσβεση των υψηλοχαμηλών από το κουτί.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Όχι, πρέπει να το ανοίξω γιατί ούτε τα χαρτιά του έχω ούτε το CD του.. Κρίμας, από αύριο ήχο, τώρα βαριέμαι.
Καλά βρε, είναι τόσο δύσκολο να ξεβιδώσεις 2 βίδες και να βγάλεις ένα καπάκι?
Εγώ το έχω επί μονίμου βάσεως ανοιχτό...
Είναι καινούργιο αυτό, στα Γιάννενα το έχω ανοιχτό από τον Οκτώβρη..
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Παιδια, εχω ένα προβλημα με τα Ελληνικα στον ΙΕ και στο Φαιρφοξ!
Δεν γυρίζει από Αγγλικά - Ελληνικα με το
Πρέπει να πάω με το ποντίκι και το επιλέξω από την μπάρα δυο-τρεις φορές για να γυρίσει.
Εγω απεγκαταστησει και επανεγκαταστησει τις γλωσσες 2-3 φορες και δεν εχει γίνει τίποτα. Οι τοπικες Ρυθμίσεις είναι επίσης εντάξει !Επιπλέον , σε Ολα τα άλλα προγραμματα μου λειτουργεί κανονικα !
ΤΙ #&(&^@$&@$&^$@ μπορεί να είναι !;;;
Εχετε καμμια ιδέα ;!
Εμένα κανένας, δεν θα με βοηθήσει; !
O πατέρας μου είχε το ίδιο πρόβλημα με τον IE. Τελικά του έβαλα FF και δουλεύει κανονικά. Κάνε κι εσύ το αντίστροφο!
Όχι, σοβαρά... προφανώς το πρόβλημα δεν είναι στις γλώσσες, αλλά στο πρόγραμμα. Βγάλτο, σβήσε όλες τις καταχωρήσεις του FF από registry και μετά ξαναπέρασέ τον! Λογικά θα δουλέψει!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καμια ιδέα γι' αυτό;
http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage. ... chant_Id=1
Ψαχνει κατι τοοοοσο φτηνο η αδερφή μου....
για αυτά που ζητά η αδερφή σου μια χαρά είναι...ΑΛΛΑ:
έχε κατά νου ότι τα Acer είναι αναξιόπιστα, **παρουσιάζουν προβλήματα συναρμογής (ναι Σπύρο ξέρω δεκάδες περιπτώσεις) ενώ έχουν και το αθλιότερο σέρβις εν Ελλάδι. **Θα μου πεις ποιός έχει καλύτερο ...αυτοί σίγουρα είναι στο πάτο.
για μένα Τoshiba και πάλι Τoshiba.
Aκριβώς αυτό..!Τα υπογραμμισμένα εννοούσα κι εγώ (Σπύρο,Χρήστο,Μάνο..) και αν το σερβις των Acer είναι άθλιο αυτό των Siemens είναι πραγματικά ανύπαρκτο.. Τώρα αν το βλέπετε εσείς εξωτερικά το θέμα..(αν έχει χαρακτεί πχ και μοιάζει σαν κασόνι β Παγκοσμίου πάω πάσο.. )..Απλά το δικό μου laptop (Qompaq Presario..) δουλεύει άψογα μετά από 3,5 χρόνια και το Hp Nx του αδερφού μου εδώ και δύο χρόνια..
Τώρα αν ο Χρήστος χρειάζεται laptop για το σπίτι ας πάρει Vaio...Στα επαγγελματικά όπως είπε και ο Σάββας πολύ καλή λύση είναι τα Toshiba τα οποία όμως έχουν ξεπεραστεί 1ον από την Ηp και 2ον από την IBM Lenovo..Aυτα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όχι, πρέπει να το ανοίξω γιατί ούτε τα χαρτιά του έχω ούτε το CD του.. Κρίμας, από αύριο ήχο, τώρα βαριέμαι.
cpu-z
free προγραμματακι -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
cpu-z
free προγραμματακιΕυχαριστώ αλλά τελικά το έφτιαξα το κωλόπισο και έχω πλέον ήχο!
-
γίνεται με 512 να πιάνω 62 kb/sec σταθερά σε download?
-
σχεδον απιθανο ειναι.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]