-
Kαλός είναι μέχρι στιγμής...αλλά μου λείπουν κάποια extensions...δύσκολα αλλάζεις.
Για 2ος και πολύ του είναι.
Πάντως είναι πιο γρήγορος από τον FF.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαλός είναι μέχρι στιγμής...αλλά μου λείπουν κάποια extensions...δύσκολα αλλάζεις.Για 2ος και πολύ του είναι.
Πάντως είναι πιο γρήγορος από τον FF.
Όλοι είναι πιο γρήγοροι από τον FF
-
Πιο ελαφρύς ίσως, πιο γρήγορος μπα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πιο ελαφρύς ίσως, πιο γρήγορος μπα.Εδώ είναι πιο γρήγορος ο 6 ρε συ Μάνο (όπως και ο Maxthon, που είνια πολύ πιο γρήγορος).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ιnternet Explorer 7.0 [ beta 3 ]από τα επίσημα στέκια
http://www.microsoft.com/windows/ie/default.mspx
αντικατέστησα τον 6. Καλός φαίνεται και αρκετά σταθερός. Εμ beta 3 ...στα τελειώματα δηλ.
Χωρίς SP2 δεν δουλεύει Σάββα; (να μην κατεβάζω τσάμπα)
-
Έχει κανείς εμπειρία απο flybook ?
Aξίζει σαν αγορά, τι πιστεύετε ?
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Έχει κανείς εμπειρία απο flybook ?Aξίζει σαν αγορά, τι πιστεύετε ?
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ...
εχω γινει κατανοητος η πρεπει να επεκταθω?
-
Ωραιο φαινεται το flybook ως ιδεα
-
Ως ιδέα μόνο, γιατι ως εκτέλεση...
-
Δεν μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω το Outlook 2003 και το Outlook express να δουλεύει το gmail στο γραφείο. Απ' το σπίτι, με τις ίδιες ρυθμίσεις ΑΚΡΙΒΩΣ (άλλος λογαριασμός βέβαια), δουλεύει. Καμια ιδέα; Έχω ενεργοποιήσει το pop απ' το gmail εννοείται...
Το πρόγραμμα του Mozilla είναι αξιόλογο; free;
Ευχαριστώ!
EDIT: Έλεος ρε παιδιά, και στο thunderbird δεν μπορώ να βρω πού να βάλω το password για τον server, είναι δυνατόν;;;
-
Για τα άλλα δεν ξέρω, αλλά γι'αυτό..
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Το πρόγραμμα του Mozilla είναι αξιόλογο; free;
Ναι. Ναι.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Για τα άλλα δεν ξέρω, αλλά γι'αυτό..Το πρόγραμμα του Mozilla είναι αξιόλογο; free;
Ναι. Ναι.
Ε για πες, πού πρέπει να βάλω και να αποθηκεύσω το password, γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ!!!
-
Τωρα να σου πω κι εγώ που έριξα μια ματια δεν το βρήκα Πάντως χρησιμοποιώ το POP για το Gmail (για λήψη επικεφαλίδων μόνο) χωρίς πρόβλημα. Δε θυμάμαι ομως πού το είχα βάλει το password. Ισως μου το ζήτησε μια φορά στην αρχή, το αποθήκευσα και τέλος.
Σορυ που δε βοηθάω... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Τωρα να σου πω κι εγώ που έριξα μια ματια δεν το βρήκα Πάντως χρησιμοποιώ το POP για το Gmail (για λήψη επικεφαλίδων μόνο) χωρίς πρόβλημα. Δε θυμάμαι ομως πού το είχα βάλει το password. Ισως μου το ζήτησε μια φορά στην αρχή, το αποθήκευσα και τέλος.
Σορυ που δε βοηθάω...Δεν πειράζει, απλά εμένα ΔΕΝ μου το έχει ζητήσει ρε παιδιά, είναι φοβερό αυτό που έχω πάθει!!! Χωρίς να υπάρχει λόγος, έχω πρόβλημα!!! Αν είναι δυνατόν με τα κωλοπρογράμματα δύο μέρες τώρα!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πιο ελαφρύς ίσως, πιο γρήγορος μπα.ΣΑΦΩΣ πιο ελαφρύς και ΣΙΓΟΥΡΑ πιο γρήγορος σε εμένα.
Χωρίς SP2 δεν δουλεύει Σάββα; (να μην κατεβάζω τσάμπα)
Νομίζω όχι. Αργησα να απαντήσω, sorry. Γιατί δεν έχεις SP2?
-
Μερικές ερωτήσεις για την λειτουργία των tabs του ΙΕ 7 εάν τον έχει δοκιμάσει κάποιος:
-
θέλω κάθε φορά που πατάω το link στα email ειδοποίησης που στέλνει το φόρουμ να ανοίγει σε καινούριο tab και όχι στο υπάρχον. Tι πρέπει να κάνω?
-
Οταν πατάω με αριστερο κλικ του mouse κάποιο link ή φωτό για να ανοίξουν μου τα ανοίγει σε καινούριο window (προσοχή όχι tab). Πως μπορώ να το κάνω να τα ανοίγει στην ίδια σελίδα (με αριστερό κλικ πάντα γιατί ξέρω ότι με μεσσαίο ανοίγει σε καινούριο tab).
-
-
Nassos79 δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά τα pass στο Thunderbird τα βλέπεις από Tools>Options>Privacy>Passwords
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Nassos79 δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά τα pass στο Thunderbird τα βλέπεις από Tools>Options>Privacy>PasswordsThanks, το ξέρω αυτό, αλλά εκεί βλέπεις τα αποθηκευμένα passwords. Εμένα όμως δεν μου έχει ζητήσει ποτέ να του δώσω password...
-
Nasos79 το mail σου δουλευεί?
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Nasos79 το mail σου δουλευεί?Εννοείται. Άστο, νομίζω το βρήκαμε. Πρέπει να είναι κλειστά κάποια ports από τον router.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]