-
wow!
έχεις να προτείνεις κάποιο μάστορα?
-
οχι, πλεον χρησιμοποιω μονο των XP & του Wi-fi router.
-
θα δοκιμάσω το Sygate...έχω ακούσει καλά λόγια από πολλούς.
thanks Σπύρο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οχι, πλεον χρησιμοποιω μονο των XP & του Wi-fi router.Υγ:Αντε πάλι με το άβαταρ Σάββα... Γυναικεία χέρια διακρίνω...
-
μαμησε τα...δεν μπορώ να κατασταλάξω...
-
kerio is the best αλλά θα σου βγάλει το Χριστό μέχρι να το σετάρεις.
το sygate σχετικά καλό και σαφώς πιο εύκολο. το έχω στο laptop. -
το Kerio έχω αλλά μάλλον δεν με βολεύει...και είναι λιγάκι βαρύ για το laptop μου...
-
Ποιο antivirus έχεις?
-
το Antivir...το οποίο δεν αλλάζω με τίποτα. Πανάλαφρο και αποτελεσματικό!
-
ρε γμτ ψάχνω ψάχνω και δε βρίσκω firmware update για pioneer dvrk15ra, έχει κανείς καμιά ιδέα? είναι firmware της Acer, αλλά η ίδια δε παρέχει καμια παρεταίρω πληροφορία
-
Πως κάνω import στο outlook τα contacts από το k750 και πως τα επαναφέρω στο k800?
SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε γμτ...μου βγάζει αυτό το ρημαδοπαράθυρο στο Antivir. Πώς γίνεται άλλοτε να το αφήνει το firewall να κατεβάσει τα updates και άλλοτε όχι?
Το firewall μου είναι το Kerio.
Τα ιδια προγραμματα εχω και εγω ,το παραθυρο το βγαζει που και που αλλα τα updates τα κατεβαζει χωρις προβλημα.
Το AV Notifier είναι άχρηστο... βγάζει εκείνο το διαφημιστικό παράθυρο πριν από τα updates. Μπλοκάρετέ το (μόνιμα) άφοβα στο Kerio.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα δοκιμάσω το Sygate...έχω ακούσει καλά λόγια από πολλούς.thanks Σπύρο.
zonealarm?
-
top πρόγραμμα για defragment? (εκτός των win)
-
O&O
-
Καλημέρα σε όλυς!
Παιδιά γνωρίζει κανείς για κάποια ενδεχόμενη αγορά της ΑΤΙ από την AMD?
Αν ναι ένα link θα βοηθούσε πολύ!Ευχαριστώ πολύ!
-
Η αγορα νομιζω οτι εγινε
-
Firefox extensions-->Embeded-video downloaders
Εκτός από το VideoDownloader υπάρχει και το UnPlug που προσωπικά με βόλεψε περισσότερο
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πως κάνω import στο outlook τα contacts από το k750 και πως τα επαναφέρω στο k800?SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS
Δημήτρη, λογικά θα πρέπει να κάνεις συγχρονισμό απ'το 750 στο outlook και στη συνέχεια απ'το outlook στο κ800. Μεγειές btw
`Αλλος τρόπος είναι να σώσεις τα contacts σου με κάποιο πρόγραμμα μέσω σύνδεσης bluetooth, και μετά να τα περάσεις στο καινούριο σου -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πως κάνω import στο outlook τα contacts από το k750 και πως τα επαναφέρω στο k800?
SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS
Δημήτρη, λογικά θα πρέπει να κάνεις συγχρονισμό απ'το 750 στο outlook και στη συνέχεια απ'το outlook στο κ800. Μεγειές btw
`Αλλος τρόπος είναι να σώσεις τα contacts σου με κάποιο πρόγραμμα μέσω σύνδεσης bluetooth, και μετά να τα περάσεις στο καινούριο σουΡε Μήτσε, θα μας τρελάνεις; Αποστολή όλων από το ένα κινητό στο άλλο, μέσω BT και τελείωσες!!!
Άντε, θα σε βάλω να το γράψεις 1000 φορές στον πίνακα!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]