-
Βεβαίως και έχει!
Και τα δύο..είναι γνωστά μεγέθη!!!
-
-
-
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το είχες βάλει κάποια φορά να κάνει και δεν το έχει ολοκληρώσει.
Άστο λοιπόν μια φορά να το τελειώσει και δεν θα σε ξαναενοχλήσει.Mπα δε νομίζω να είναι αυτή η λύση..
Μήπως έχεις πάνω κανένα flash-άκι; Συνήθως κάνει chkdsk στους αφαιρούμενους δίσκους πριν ξεκινήσει...
Με το δικό μου θέμα καμια ιδέα; Γιατί δεν δουλεύει το power button ως shut-down, αλλά κολλάει το σύμπαν όταν το πατάω;;;
-
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Με το δικό μου θέμα καμια ιδέα; Γιατί δεν δουλεύει το power button ως shut-down, αλλά κολλάει το σύμπαν όταν το πατάω;;;
Δεν ανοίγεις το κουτί να δεις τί φταίει με το κουμπί;; Αφού έχεις το παλιό μπορεί να χει κολλήσει..πχ...
-
Για τον AMD sempron 2800+ τι λέτε?
όπως καταλάβατε ψάχνω λύση για μια μέτρια αναβάθμιση
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ούτε αυτοκίνητο έχεις, αλλά δεν το έχουμε κάνει θέμα!!!
φυσικά, άλλο αυτοκίνητο, άλλο golf
ξεφεύγουν κι οι μοντς
-
προεδρε, εχεις ενα αμαξι που το χειμωνα δεν δουλευει και ενα pc που ολο το χρονο δεν δουλευει, απορω τι κανεις εδω μεσα?
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
προεδρε, εχεις ενα αμαξι που το χειμωνα δεν δουλευει και ενα pc που ολο το χρονο δεν δουλευει, απορω τι κανεις εδω μεσα?Προσπαθεί να τα κάνει να δουλέψουν!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
προεδρε, εχεις ενα αμαξι που το χειμωνα δεν δουλευει και ενα pc που ολο το χρονο δεν δουλευει, απορω τι κανεις εδω μεσα?
Προσπαθεί να τα κάνει να δουλέψουν!
αυτο δεν ειναι προσπαθεια, η Οδυσσεια ειναι!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν ανοίγεις το κουτί να δεις τί φταίει με το κουμπί;; Αφού έχεις το παλιό μπορεί να χει κολλήσει..πχ...
Αν έφταιγε το κουμπί, θα άνοιγε;;; Το μηχάνημα ανοίγει... Απλά δεν κάνει shutdown, αντ' αυτού, κολλάνε τα πάντα!
EDIT: Μόλις τσέκαρα κάτι ακόμα, το hibernation λειτουργεί με το κουμπί, όταν το ρυθμίσω. Το shutdown, ΟΧΙ!!!
-
Το προσέξατε ότι λέει user και όχι driver για το astra ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το προσέξατε ότι λέει user και όχι driver για το astra ε?
E ναι...αυτό το αμάξι δεν το οδηγάς.....το χρησιμοποιείς..
-
Πως σας φαίνεται?
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πως σας φαίνεται?
να το βάλω υπογραφή λέτε;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]