-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πάσχε σε βλέπω να σφουγγαρίζεις σήμερα!!!
Κουβά θα φέρει ο tazio η εσύ;
Ο Tazio φυσικά!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάσχε σε βλέπω να σφουγγαρίζεις σήμερα!!!
Κουβά θα φέρει ο tazio η εσύ;
Ο Tazio φυσικά!
Ιαπωνικό κουβά κιόλας..
-
Πάντα.... ...Ποιότης αξεπέραστη στους κουβαδες!!!
-
Για πείτε μου πως (αν) μπορώ να βγάλω από τον Task Manager, απο την επιλογή Networking μια επιλογή.
Μου εμφανίζεται μία για Εthernet, Μια για Bluetooth και μια για το Internet.Αν δεν μπορώ να βγάλω μία, πως μπορώ να κάνω να εμφανίζεται πρώτη αυτή του Internet?
-
Εγκάθετοι..πείτε κάτι ον τόπικ...πότε θα πάμε καμια βόλτα με το colt;Εχω και κάτι πατάτε να μαζέψω απ το χωράφι..
-
http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1&sku=59233
αποψεις???? (ειναι η τελευταια φορα που ρωταω).
-
Ακριβό και αργό θα έλεγα...
Κοίτα π.χ.:
LG L204WT-BF 20' WIDE TFT, 5ms Response time, Max. Resolution 1680x1050, Horizontal freq. 30-83KHz, Vertical freq. 56-75Hz, Contrast ratio: 2000:1, Brightness: 300cd/m2, Aspect Ratio: 16:10, Viewing Angle: 160/160, Analog & DVI input, Tilt, VESA Mounting, TCO-03, Silver-Black colour, Εγγύηση τρία (3) χρόνια on site - Zero pixel warranty
Περίπου στα 320-330 Ευρώ τελική τιμή. -
Την οποία αν δεν κάνω λάθος είδη την κοιτά
Στο τέλος θα αγοράσει καμιά 14αρα CRT και θα γελάμε -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Κοίτα π.χ.:
LG L204WT-BF 20' WIDE TFT, 5ms Response time, Max. Resolution 1680x1050, Horizontal freq. 30-83KHz, Vertical freq. 56-75Hz, Contrast ratio: 2000:1, Brightness: 300cd/m2, Aspect Ratio: 16:10, Viewing Angle: 160/160, Analog & DVI input, Tilt, VESA Mounting, TCO-03, Silver-Black colour, Εγγύηση τρία (3) χρόνια on site - Zero pixel warranty
Περίπου στα 320-330 Ευρώ τελική τιμή.ναι ναι την ξερω αυτην, εχει ομως το απλο Panel (ΤΝ)
και δεν εχει zero pixel warranty..... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Κοίτα π.χ.:
Περίπου στα 320-330 Ευρώ τελική τιμή.+1 για αυτη την Οθονη
το ΤΝ πανελ ειναι νεας γενιας και γενικα εχει καλες κριτηκες (αν δεν εχει dead pixel -που νομιζω εχει -μην την αγορασεις)
καλα λογια ακουγονται για τις NEC και Philips
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Οταν μιλάει ο Ολύμπιος, κάποιοι δεν ακούνε.
-
θελω να απεγκαταστησω τον ΦΦ και να τον ξαναβαλω...πως γινεται να μη χασω ολα τα λινκς που εχω ως αγαπημενα?
-
C:\Documents and Settings*insert_user's_name_here*\favorites ή αγαπημένα
Κάνεις copy όλο το φάκελο κάπου αλλού κι είσαι έτοιμος.
Υπάρχει κι άλλος τρόπος, είμαι σίγουρος...
Εχμ, άκυρο το προηγούμενο. Μέσα από τον FF πηγαίνεις Σελιδοδείκτες --> Διαχείρηση Σελιδοδεικτών ---> Αρχείο ----> Εξαγωγή (και τα αποθηκεύει σε αρχείο).
Με την ίδια διαδικασία κάνεις μετά εισαγωγή.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θελω να απεγκαταστησω τον ΦΦ και να τον ξαναβαλω...πως γινεται να μη χασω ολα τα λινκς που εχω ως αγαπημενα?κατεβάζεις το mozbackup (google it) και κάνεις ένα ασφαλές και σίγουρο backup στα πάντα που αφορούν τον FF και θα σου χρησιμέψει και στο μέλλον.
ερώτηση:
θέλω ένα πρόγραμμα που να διαβάζει κωδικούς που είναι κρυμμένοι στις φόρμες που συμπληρώνουμε, αυτά τα χχχ ή μπαλάκια που εμφανίζονται όταν γράφουμε τα passwords. υπάρχει?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θελω να απεγκαταστησω τον ΦΦΜέχρι εδώ.. Αλλος ενας στο σωστό δρόμο..
και να τον ξαναβαλω...
Εδω μου τα χάλασες.. Αλλά ρενάκιας δεν εισαι τί περιμένεις;Προκοπή;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τώρα μιλάει σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του, ο ουτιδανός.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τώρα μιλάει σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του, ο ουτιδανός.
αυτός και ο Καίσαρας!
-
ερώτηση:
θέλω ένα πρόγραμμα που να διαβάζει κωδικούς που είναι κρυμμένοι στις φόρμες που συμπληρώνουμε, αυτά τα χχχ ή μπαλάκια που εμφανίζονται όταν γράφουμε τα passwords. υπάρχει?
Για ie το asterie..
-
πως μπορώ στο excel να βάζω αριθμό σε δευτερόλεπτα πχ 200 και να μου βγάζει ότι είναι 3:20 λεπτά
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ερώτηση:
Revelation
http://www.snadboy.com/
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]