-
-
Εγώ έχω Τellas με γραμμή ΠΟΤΕ...Kανένα πρόβλημα ανταγωνιστικότατες τιμές και τισ 2 φορές που δεν είχα Internet έφταιγε ο ΠΟΤΕ.
Aπό φίλους με Otenet όλο παράπονα ακούω -
Σύνδεση έχω forthnet. Γραμμή όμως ΟΤΕ - όσες φορές έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα (ουκ ολίγες) με την ADSL έφταιγε ο ΟΤΕ.
Τώρα έχω κλείσει 3 24ωρα χωρίς internet και όπως μόλις έμαθα η αρμόδια υπηρεσία του ΟΤΕ δεν έχει προωθήσει ακόμα το αίτημα σε συνεργείο.
Μόνο ο Πούτιν θα μας σώσει! ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕΕΕΕΕ!!!! -
manosk
Υπάρχει συνδεση στο Internet μέσω φυσικού αερίου; -
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
manosk
Υπάρχει συνδεση στο Internet μέσω φυσικού αερίου;ΥΠΑΡΧΕΙ (η τουλαχιστον το μελετανε)
http://news.com.com/Gas+pipe+broadband/ ... 45204.html
-
Αμάν πια αυτή η πρόοδος! ούτε να αστειευτείς δεν μπορείς πλέον!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
manosk
Υπάρχει συνδεση στο Internet μέσω φυσικού αερίου;ΥΠΑΡΧΕΙ (η τουλαχιστον το μελετανε)
http://news.com.com/Gas+pipe+broadband/ ... 45204.html
Ξερόλα Ιταλόφιλε
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Νίκο (koyk) ποιο firewall χρησιμοποιείς;Των Windows...
-
-
Σε λίγες βδομάδες πάντως η Forthnet βάζει τις δικές της dslams κοντα στην περιοχή μου (στο Ν.Ηρακλειο θα μπουν) οπότε η σύνδεση των 8Μbps ειναι θεμα ημερών..
-
Έχει κανένας πρόβλημα με τη vivodi γιατί θέλει να βάλει ο ανηψιός μου φοιτητικό αλλά φοβάται μήπως χάνει τα (σημαντικά) ραντεβού για παιχνίδια.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει κανένας πρόβλημα με τη vivodi γιατί θέλει να βάλει ο ανηψιός μου φοιτητικό αλλά φοβάται μήπως χάνει τα (σημαντικά) ραντεβού για παιχνίδια.Στο σπίτι έχω vivodi full, δηλαδή internet και τηλεφωνία (voice over ip). Στην αρχή είχα σοβαρότατα προβλήματα, κυρίως με το τηλέφωνο. Επειδή ΔΕΝ είμαι ειδικός, θεωρώ απαράδεκτο το customer support τους, που αφενός 2 στις 3 φορές αδυνατούσε να δώσει λύση, τη δε 3η καθυστερούσε χαρακτηριστικά.
Όλα αυτά το πρώτο δίμηνο. Εδώ και αρκετό καιρό (κάνα 6μηνο+), πάντως, δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα, εκτός από ένα διήμερο που δεν είχα ούτε δίκτυο ούτε τηλέφωνο, λόγω προβλήματος του ΟΤΕ, όπως μου δήλωσαν. Παρ' όλα αυτά, η ταχύτητα του ίντερνετ είναι σταθερά ψηλά, και η χρέωση πολύ ανταγωνιστική.
Εντούτοις, δεν ξέρω αν θα τους συνιστούσα, κυρίως λόγω της ΑΘΛΙΑΣ τηλεφωνικής υποστήριξης.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει κανένας πρόβλημα με τη vivodi γιατί θέλει να βάλει ο ανηψιός μου φοιτητικό αλλά φοβάται μήπως χάνει τα (σημαντικά) ραντεβού για παιχνίδια.Ας βαλει τουλάχιστον Οτενετ.. όχι μόνο γι αυτο που λέει ο tazz..
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει κανένας πρόβλημα με τη vivodi γιατί θέλει να βάλει ο ανηψιός μου φοιτητικό αλλά φοβάται μήπως χάνει τα (σημαντικά) ραντεβού για παιχνίδια.εχω vivodi εδω και 2 χρονια και 5 μηνες και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα εκτος απο μια μερα που ειχε πεσει ενας server που εκανε verify τους κωδικους και δεν μπορουσα να μπω για 3-4 ωρες.
Το μονο προβλημα ειναι οτι αργουν να ερθουν να σε συνδεσουν κλπ μεσο ορος εινα κανα 1-2 μηνες
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Το μονο προβλημα ειναι οτι αργουν να ερθουν να σε συνδεσουν κλπ μεσο ορος εινα κανα 1-2 μηνες
Όταν έκανα τη σύνδεση, ζήτησα full dsl. Μου απάντησαν ότι επειδή δεν υπάρχει υποδομή από τον ΟΤΕ, θα έπρεπε να γίνει αίτηση, και αφού ο ΟΤΕ περάσει τη γραμμή, στη συνέχεια αυτοί θα μου παρείχαν τη σύνδεση, εργασία που, σύμφωνα με αυτούς, παίρνει γύρω στις 20 εργάσιμες.
Επειδή είχαν κάποιον γνωστό στον ΟΤΕ, προσφέρθηκε ο άνθρωπος να επισπεύσει τη διαδικασία, προκειμένου να περαστεί η γραμμή το συντομότερο δυνατό, όπερ και εγένετο: Μου τηλεφώνησε μετά από δύο μέρες και μου είπε ότι η δουλειά του ΟΤΕ είχε τελειώσει και ότι πλέον ήταν θέμα της Vivodi. Παίρνω τηλέφωνο τη Vivodi, και τους ρωτάω αν είχε γίνει τίποτα με το θέμα μου. Μου απαντούν το γνωστό ποίημα, ότι είναι θέμα ΟΤΕ μπλα, μπλα, μπλα. 'Για κοιτάξτε τα χαρτιά σας', τους λέω, 'γιατί με ενημέρωσαν από τον ΟΤΕ ότι έχει τακτοποιηθεί το θέμα'. Εννοείται ότι κατάλαβαν τη μλκία τους και μου ζήτησαν συγγνώμη.
Μετά από άλλες δύο μέρες, ήρθε συνεργείο στο σπίτι, με τον εξοπλισμό, για να γίνει η εγκατάσταση. Όταν μπήκε το modem στην 'πρίζα', δεν ερχόταν σήμα. Τηλεφώνησε ο τεχνικός στα κεντρικά, και του είπαν ότι είχαν πρόβλημα στις ρυθμίσεις, και έπρεπε να το ψάξουν. Για να μην τα πολυλογώ, η σύνδεση έγινε μια βδομάδα μετά την επίσκεψη του τεχνικού.
Και μετά μάς φταίει ο ΟΤΕ...
-
Nαι, μας φταίει ο ΟΤΕ.
Που τον καιρό που θα έπρεπε να είχαμε ADSL μας διαφήμιζε το γρήγορο internet της ISDN.Φυσικά εξακολουθώ να μην έχω ADSL. 'Υπήρξαν πολλές βλάβες στο DSLAM, ίσως μέχρι αύριο να σας το φτιάξουν'. 4η μέρα...
-
tazz
αμα αυτοι υπολογιζουν περιπου να 'στειλουν' τχνικο σε σενα 10-12 μερες μετα αφου εχεις κανει την αιτηση, και σε 2 μερες να στο εχει ετοιμο ο ΟΤΕ , η Vivodi θα τον στειλει στις 12
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
tazzαμα αυτοι υπολογιζουν περιπου να 'στειλουν' τχνικο σε σενα 10-12 μερες μετα αφου εχεις κανει την αιτηση, και σε 2 μερες να στο εχει ετοιμο ο ΟΤΕ , η Vivodi θα τον στειλει στις 12
Το ξέρω, γμτ, αυτό με διαολίζει. Είμαστε η χώρα της ήσσονος προσπάθειας και της ήσσονος συνέπειας, σε κάθε τομέα.
Nαι, μας φταίει ο ΟΤΕ.
Που τον καιρό που θα έπρεπε να είχαμε ADSL μας διαφήμιζε το γρήγορο internet της ISDN.Μάνο, είδαμε και την ιδιωτική πρωτοβουλία πόσο αξιόπιστη είναι. Αλλά τελικά για όλα φταίει η παντελώς απούσα συνείδηση του καταναλωτή. Για να τα έκαναν αυτά σε καμιά Αγγλία, και θα έβλεπες αν τέτοιες εταιρειούλες θα επιβίωναν
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μάνο, είδαμε και την ιδιωτική πρωτοβουλία πόσο αξιόπιστη είναι. Αλλά τελικά για όλα φταίει η παντελώς απούσα συνείδηση του καταναλωτή. Για να τα έκαναν αυτά σε καμιά Αγγλία, και θα έβλεπες αν τέτοιες εταιρειούλες θα επιβίωνανΣε ποιες εταιριούλες αναφέρεσαι,για να καταλάβω..Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Αν αναφέρεσαι σε καμια telepassport να συμφωνήσω..είναι λάθος όμως η διατύπωσή σου..πιθανόν να μη φανταζεσαι για τι ποσα μιλάμε ότι επενδυονται.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]