-
ναι αν και είναι για ...
-
-
και μένα δεν μου αρέσει το 'ψυγείο' σου αλλά το ανέχομαι!
καλά για τον ΙΕ...ούτε σχόλιο. Ούτε φυλακισμένος δεν τον χρησιμοποιώ! -
Κοιτάτε ρε περίπτωση....Να σου δίνουν την ελευθερία σου και να μην την θες...
-
τέτοια 'ελευθερία' να μου λείπει...
προτιμώ να πάρω τα βουνά να βρω 'αλεπούδες'...
-
έχω outlook express Αγγλικό.
Μετά από format αν βάλω το Ελληνικό και κάνω rename τους φακέλους (inbox->εισερχόμενα) θα τους βρει κανονικά λέτε? -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
εγκατέστησα ένα dvd rom στον υπολογιστή μου και ενώ παίζει κανονικά , δεν ακούγεται ήχος. Βάζοντας στην ίδια θήκη cd ακούγεται κανονικά . Ή ένταση του ήχου δείχνει στο μέγιστο .
Μπορεί να βοηθήσει κανείς?Καλά κανενας καμμιά ιδέα?
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
εγκατέστησα ένα dvd rom στον υπολογιστή μου και ενώ παίζει κανονικά , δεν ακούγεται ήχος. Βάζοντας στην ίδια θήκη cd ακούγεται κανονικά . Ή ένταση του ήχου δείχνει στο μέγιστο .
Μπορεί να βοηθήσει κανείς?Καλά κανενας καμμιά ιδέα?
τι εννοείς δεν ακούγεται ήχος ενώ βάζοντας cd ακούγεται κανονικά?
-
αν και δεν εχω καταλαβει ακριβως τι θες να πεις θα κανω ενα guestimate και θα ρωτησω αν συνδεσες την ψηφιακη εξοδο του cd στην καρτα ηχου
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αν και δεν εχω καταλαβει ακριβως τι θες να πεις θα κανω ενα guestimate και θα ρωτησω αν συνδεσες την ψηφιακη εξοδο του cd στην καρτα ηχουμόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ και εγώ
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αν και δεν εχω καταλαβει ακριβως τι θες να πεις θα κανω ενα guestimate και θα ρωτησω αν συνδεσες την ψηφιακη εξοδο του cd στην καρτα ηχου
μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ και εγώ
Πράγμα που δεν είναι απαραίτητο για τα XP βέβαια, έτσι; Εγώ δεν το έχω συνδέσει ποτέ μου αυτό το καλώδιο, έχω 4-5 πεταμένα κάπου, αλλά κανένα μέσα στον υπολογιστή...
Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ και εγώ
Πράγμα που δεν είναι απαραίτητο για τα XP βέβαια, έτσι; Εγώ δεν το έχω συνδέσει ποτέ μου αυτό το καλώδιο, έχω 4-5 πεταμένα κάπου, αλλά κανένα μέσα στον υπολογιστή...
Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει!
Βάζω στη συσκευή ταινία dvd και παίζει κανονικά αλλά δεν έχει ήχο.
Βάζοντας στη συσκευή δισκάκι cd ακούγεται κανονικά
Τα windows είναι xp -
Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να παίξεις το DVD? Μου φαίνεται σαν θέμα αποκωδικοποίησης...
-
Για αγορά φορητού υπολογιστή σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρω τι να αγοράσω. Ξέρω όμως την χρήση του υπολογιστή.
Θα χρησιμοποιείται για εφαρμογές γραφείου (κυρίως επεξεργασία κειμένου), internet, παιχνίδια χωρίς πολλές απαιτήσεις, για να βλέπω τις εικόνες και βίντεο που θα κατεβάζω από την ψηφιακή μηχανή και κάμερα (από επεξεργασία πολύ απλά και βασικά πράγματα). Eπίσης να βλέπω ταινίες σε DVD.
Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η φορητότητα, αρκεί να μην είναι υπερβολικά μεγάλος / βαρύς.
Τι προδιαγραφές (επεξεργαστής, μνήμη, κάρτα γραφικών κλπ) χρειάζονται για να καλύψω τις ανάγκες μου? Δεν με ενδιαφέρει να πάρω υπολογιστή με μεγαλύτερες απαιτήσεις, γιατί οι ανάγκες μου είναι συγκεκριμένες και δεν θα αλλάξουν στο μέλλον.
Ευχαριστώ.
Jacob
-
τα ασύρματα πληκτρολόγια πως δουλεύουν εκτός win?
ας πούμε στο bios δουλεύει?
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Για αγορά φορητού υπολογιστή σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρω τι να αγοράσω. Ξέρω όμως την χρήση του υπολογιστή.Θα χρησιμοποιείται για εφαρμογές γραφείου (κυρίως επεξεργασία κειμένου), internet, παιχνίδια χωρίς πολλές απαιτήσεις, για να βλέπω τις εικόνες και βίντεο που θα κατεβάζω από την ψηφιακή μηχανή και κάμερα (από επεξεργασία πολύ απλά και βασικά πράγματα). Eπίσης να βλέπω ταινίες σε DVD.
Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η φορητότητα, αρκεί να μην είναι υπερβολικά μεγάλος / βαρύς.
Τι προδιαγραφές (επεξεργαστής, μνήμη, κάρτα γραφικών κλπ) χρειάζονται για να καλύψω τις ανάγκες μου? Δεν με ενδιαφέρει να πάρω υπολογιστή με μεγαλύτερες απαιτήσεις, γιατί οι ανάγκες μου είναι συγκεκριμένες και δεν θα αλλάξουν στο μέλλον.
Ευχαριστώ.
Jacob
oι προτάσεις μου αφορούν αποκλειστικά τους Toshiba τους οποίους θεωρώ καλύτερους και πιο αξιόπιστους στην αγορά.
TOSHIBA SATELLITE M40X-183
TOSHIBA SATELLITE M70-192
TOSHIBA Satellite M100 -165
TOSHIBA Satellite A100-237γύρω στα 1000 με 1200 ευρώ να δώσεις, παραπάνω δεν χρειάζεται.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να παίξεις το DVD? Μου φαίνεται σαν θέμα αποκωδικοποίησης...Windows Media Player
-
Ε γι'αυτό δε δουλεύει.
-
πώς μπορώ ένα VCD να το κάνω να τρέχει ως mpeg? Θέλω επίσης να το κόψω σε κομμάτια.
έχει κατάληξη .dat το επίμαχο αρχείο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
oι προτάσεις μου αφορούν αποκλειστικά τους Toshiba τους οποίους θεωρώ καλύτερους και πιο αξιόπιστους στην αγορά.
TOSHIBA SATELLITE M40X-183
TOSHIBA SATELLITE M70-192
TOSHIBA Satellite M100 -165
TOSHIBA Satellite A100-237γύρω στα 1000 με 1200 ευρώ να δώσεις, παραπάνω δεν χρειάζεται.
Σάββααααααα......
Συνφωνώ....
Κάτι έχω εγώ σήμερα..περίεργο να συμφωνώ στα laptop με σένα..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]