-
- μπορεί να 'κατέβηκε' από τον tracker, είτε γιατί πέρασε ένα Χ χρονικό διάστημα (κάποιοι το κάνουν αυτό), είτε γιατί έγινε 'nuked' δηλαδή το σκότωσαν για κάποιο λόγο.
- μπορεί να έχει 'πέσει' προσωρινά ο tracker.
- αν είναι tracker με εγγραφή, μπορεί να χρειάζεται να κάνεις login ξανά στην ιστοσελίδα επειδή άλλαξε η ip σου και δεν σ'αναγνωρίζει πλέον.
Seeding γίνεται απλώς αφήνοντας το torrent να λειτουργεί και αφού τελειώσεις το κατέβασμα ανεβάζοντας μόνο. Τότε είσαι ένας seeder.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και γω τα αφήνω τα αρχεία να φτάνουν μέχρι 1-1.2 ratio.. Σε μερικά αρχεία όμως, παρόλο που υπάρχουν πολλοί leechers, δεν στέλνω καθόλου ενώ είμαι seeder.. Τι μπορεί να φταίει?μια που μιλατε για τορρεντς...
σε bitcomet..παω να κατεβασω ενα battlestar galactica επεισοδιο...φτανει στο 93% και μετα εξαφανιζονται ολοι αυτοι που μου το δινανε...και το ειχε πολυς κοσμος το συγκεκριμενο...
το χω αφησει μπας και γινει τπτ...
τωρα τα ιδια με το ff3...ειναι στο 95% και δε κατεβαζει...ενω μεχρι εκεινη τη στιγμη ολα πηγαιναν καλα...
ξερει κανεις τι σημαινει αυτο?
επισης, το seeding πως ακριβως γινεται?Αν χρησιμοποιείτε azureus οπωσδήποτε το safepeer στα plugins, αλλιώς να αρκεστείτε στο peerguardian. Κόβουν εκατομμύρια IP (P2P ή και HTTP αν επιλέξεις) από εταιρείες που πληρώνονται - είναι η δουλειά τους - να χαλάνε τα downloads.
-
-
Υπάρχει τρόπος εκτελώντας ένα αρχείο .cab από την κάρτα μνήμης ενός ppc να επιλέξουμε η εγκατάσταση να γίνει στην κάρτα μνήμης;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει τρόπος εκτελώντας ένα αρχείο .cab από την κάρτα μνήμης ενός ppc να επιλέξουμε η εγκατάσταση να γίνει στην κάρτα μνήμης;Συνηθως βγαζει επιλογη που σε ρωταει. Πολλα προγραμματα τρεχουν μονο εαν εγκατασταθουν στην εσωτερικη μνημη ομως.
-
Αυτό στο βγάζει αν κάνεις εγκατάσταση από τον υπολογιστή, όχι μέσα από το ppc.
Επίσης, τρέχω ένα βίντεο στο ppc, αλλά δεν παίζει ο ήχος. Μουσική παίζει κανονικά, το ίδιο βίντεο στον κανονικό υπολογιστή μου παίζει κανονικά.
-
Παιδια, θελει εξορκισμο το μηχανημα τελικα...
Πανω στην προσπαθεια να κανω update τους drivers, εχασα (!) και τα 2 DVD-ROM.. Στο Device Manager υπαρχουν αλλα οταν πηγαινω στα Properties τους γραφει και στα 2 'Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)'
Μην μου πειτε για format!
-
Κάνε κατάργηση, χτύπα και ένα ρισέτ και δοκίμασε.
-
Υπάρχει κάποιος video converter για να μετατρέψω ένα .avi σε .wmv με τον ήχο όμως σε .wma? Γιατί ο imtoo mpeg encoder κάνει τον ήχο μόνο σε mp3...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάνε κατάργηση, χτύπα και ένα ρισέτ και δοκίμασε.Τιποτα... Το ιδιο error βγαζει στα properties και για τα 2 drives.. Δεν μου εμφανιζει κανενα απο τα 2 στο My Computer. Η πλακα ειναι οτι μολις ανοιγω το PC, πριν το Welcome screen, και τα 2 DVD ανταποκρινονται (αναβουν κ κανουν loading κανονικα), αλλα οταν μπαινω στα windows ειναι σαν να μην υπαρχουν...
Μηπως πρεπει να κατεβασω drivers απο το internet? Αν ναι, που θα τους βρω? -
Εμένα τις προάλλες είχε κολλήσει με παρόμοιο τρόπο το cd-r μου. Μετά από ένα ρισετ, εμφανιζόταν μεν στο υλικό, αλλά όχι στο My computer. Το έκανα απεγκατάσταση, κλείσιμο του pc, άνοιγμα, μετά εγκατάσταση και έπιασε. Δοκίμασε να βάλεις και να βγάλεις τις φίσες του drive.
-
μην βγάλεις φισες, ο υπολογιστής τα βλέπει, τα windows οχι, κανε απεγκατάσταση και μετα βάλτο να ψάξει καινούργιες συσκευές.
ισως τα δεί ετσι.
-
επειδη δεν παει αλλο με την CRT οθονη που εχω.
λεω να την αλλαξω με μια TFT.
ακουω προτασεις σε 17αρες....
δεν θελω να παρω και την πιο φθηνη αλλα ουτε και την πιο ακριβη. προτασεις???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
επειδη δεν παει αλλο με την CRT οθονη που εχω.λεω να την αλλαξω με μια TFT.
LG...θα μάζευα λεφτα πάντως για ΕIZO...
-
να πάρεις την πιο φθηνή!!
Εγώ γενικώς ψηφίζω LG, τώρα από μοντέλα βγαίνουν σα μανιτάρια...Α και κάτι άλλο, να πας σε 19ρα σαφώς, δεν έχεις λόγο να πας σε 17ρα...Καλύτερα η φτηνότερη 19ρα παρά μια μέτρια 17ρα
SIZE DOES MATTER, άκου το θείο Γιάννη -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αχρηστος ο ΟΤΕ .........
ελεος επιτελους.....
υποτιθεται πρεπει να κατεβαζω με 75+
και με το ζορι κατεβαζω με 50.........απιστευτοοοο
Δεν εισαι ο μονος Βρουτε...
Υπαρχει προβλημα με το upgrade που μας κανανε. Ολοι αναφερουνε ασταθεια στις ταχυτητες, κατι ping στον θεο.... και μη χειροτερα.Νταξει, λιγη υπομονη θελει... θα στρωσει. Εγω μολις σημερα πετυχα σταθερο download με 73kb/s απο NTUA. Απο MS ειχα κατι διακυμανσεις απο 45 μεχρι 71kb/s.... διακυμανσεις... οχι αστεια
ναι αλλά σε μένα έπεσε σταθερά στο 60!
Αναβαθμίστηκα σε 1024/256 αλλά οι ταχύτητες (torrents) τσακίστηκαν. Είχα μέρες να ανοίξω το linux (εκεί κατεβάζω torrents) και τώρα με την αναβάθμιση το πολύ να πιάνω 5kB/s και αισχρά ping από 1200-7500!!!
Θα ζητήσω υποβάθμιση.
-
LG, Samsung, Sony, Eizo.
η πρώτη value for money.
-
κι εγώ με 512 κατεβάζω 40-45 από την αρχή που την έβαλα ~1 μήνας
-
widescreen (16:10) 20-21' θα προτινω εγω
μην κανεις λαθος και παρεις 4:3
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
κι εγώ με 512 κατεβάζω 40-45 από την αρχή που την έβαλα ~1 μήναςΜε πόσο ήθελες να κατεβάζεις δηλαδή?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]