-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
popol@ros
κάνε πρώτα έναν έλεγχο αν η κάρτα γραφικών σου υποστηρίζει την ανάλυση 1680 x 1050 που είναι η 'σωστή' γι' αυτή την οθόνη.
Πολύ καλή φαίνεται, ειδικά για ταινίες.πρεπει να αγορασω και καρτα γραφικων δηλαδη???
-
Αν δεν υποστηρίζει τέτοια ανάλυση, τότε καλό θα ήταν.
-
Κανένα πρόγραμμα αντίστοιχο του BitLord;
Το τελευταίο μου άρχισε τα κόλπα...
-
μTorrent (ή uTorrent, το ίδιο είναι).
popol@ros
ποια κάρτα γραφικών έχεις; -
Λοιπον εχω προβλημα. Προσπαθω να σεταρω τα mail μου.. Προσπαθησα με το Thunderbird.Εκει λαμβανω τα μειλ κανονικα αλλα δεν μπορω με τιποτα να στειλω.. Λεω θα εχω κανει καποια πατατα με τον Outgoing server.
Παω να σεταρω αλλο λογαριασμο mail και συμβαίνει πάλι το ίδιο.. Λαμβάνω αλλα δε στέλνω..
Δοκιμασα να σεταρω τα μειλ και στο Outlook και πάλι δεν καταφέρνω να στείλω.. Τι δεν κάνω καλά ρε παιδιά.;
-
Για δοκίμασε ν'απενεργοποιήσεις για λίγο το firewall (ποιο έχεις; ).
-
Kaspersky.. Aλλα δεν εχω καταφερει να βρω κάποιο rule για τους διαχειριστές αλληλογραφίας.
-
Κλείστο και δοκίμασε για να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει αυτό.
-
Με την καρτα γραφικων δεν θα εχει κανενα προβλημα εκτος και αμα εχει σκοπο να συνδεσει την οθονη με 486 PC.... Ολες σηκωνουν 1600χ1200 και παραπανω...
Απο εκει και περα.... νταξ, καλη η οθονη αλλα μην τρελενεστε κιολας. TN panel.... τα λεει ολα νομιζω. Παντως για τα λεφτα της, ειναι αστερι.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Λοιπον εχω προβλημα. Προσπαθω να σεταρω τα mail μου.. Προσπαθησα με το Thunderbird.Εκει λαμβανω τα μειλ κανονικα αλλα δεν μπορω με τιποτα να στειλω.. Λεω θα εχω κανει καποια πατατα με τον Outgoing server.Παω να σεταρω αλλο λογαριασμο mail και συμβαίνει πάλι το ίδιο.. Λαμβάνω αλλα δε στέλνω..
Δοκιμασα να σεταρω τα μειλ και στο Outlook και πάλι δεν καταφέρνω να στείλω.. Τι δεν κάνω καλά ρε παιδιά.;
-
Δεν διευκρινίζεις αν το πρόβλημα το έχεις με λογαριασμό κάποιου συνηθισμένου παρόχου (π.χ. ΟΤΕΝΕΤ, Tellas) ή με κάποιου άλλου φορέα (π.χ. πανεπιστήμιο, εταιρεία κλπ). Οι τελευταίοι συχνά σου επιτρέπουν, όταν βλέπεις το λογαριασμό σου από υπολογιστή που δεν βρίσκεται στο τοπικό τους δίκτυο, μόνο να λαμβάνεις τα μηνύματά σου και όχι να στέλνεις. Αυτό ισχύει, για παράδειγμα, με τον διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του τμήματός μου εδώ στο Πολυτεχνείο Κρήτης.
-
Oxi. To προβλημα το εχω και με την Παναφονετ αλλα και με το Πανεπιστημιο.. Και οι 2 φορεις εχουν μανιουαλ για το πως να σεταρεις το outlook το οποιο ακολουθω αλλα δεν καταφερνω τιποτα.
Για αυτο ειμαι σιγουρος οτι δεν κανω καλα...
-
Κάτσε, επειδή έχω κι εγώ Thunderbird, ίσως να μπορέσω να σε βοηθήσω. Δώσε μου λίγα λεπτά να κοιτάξω τι έχω κάνει στο δικό μου.
-
οκ θενξ!
-
Λοιπόν, έχουμε και λέμε...
(Εγώ έχω την αγγλική έκδοση του Thunderbird)
Πας στις επιλογές λογαριασμού (Account Options) αν έχεις δηλώσει λογαριασμό. Εκεί πέρα βάζεις τα σχετικά στοιχεία... user@company.gr ή κάτι τέτοιο. Server settings τώρα: τύπος server: POP mail server - κλασσικά - , βάζεις σωστά το όνομα του server και το user name. Port 110 (που είναι και default). Στο outgoing server... Θα δώσεις τα στοιχεία που σου έχουν δώσει. Για ασφαλή σύνδεση, δώσε 'use TLS, if available'. Port 25 (που είναι και το default). Εγώ αυτές τις ρυθμίσεις έχω και δουλεύουν μια χαρά.
-
Τιποτα.. τα ιδια εχω και εγω.. δεν ξερω.. ....
σε ευχαριστω παντως.
-
Μήπως κατά τύχη έχεις τίποτα περίεργους περιορισμούς στο firewall σου και σ'εμποδίζει να στείλεις μηνύματα;
-
το κοιταξα και αυτο αλλα δε βρηκα ακρη... αυριο παλι θα δοκιμασω με κανα αλλο προγραμμα και αν δεν τα καταφερω παλι θα περιοριστω μαλλον σε webmail...
-
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιοριστείς σε webmail ούτε να ψάχνεις άλλες εφαρμογές. Κάτι συμβαίνει και αποτρέπει την αποστολή μηνυμάτων. Εγώ υποψιάζομαι κάποιο χαρακτηριστικό ασφαλείας (firewall ή κάτι ανάλογο).
-
Χτες το βραδάκυ μου επιφύλασσε μια εκπληξούλα ο ΟΤΕ, διπλαστιάστηκε η γραμμή μου!
Βάζω κατι να κατεβάζει και ξάφνου βλέπω ταχύτητες 75-85! Ελέγχω το ADSL line status και με χαρά μου βλέπω 1mbit downstream/256kb upstream!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]