-
Kαταλαβαίνω τι εννοεις, αλλά μετα το φόρουμ θα είναι ποικίλης ύλης και όχι και τόσο αυτοκινιτηστικο...
Γνώμη μου πάντα..
Γράφτηκα στο insomnia.gr που είναι φόρουμ περι τεχνολογίας και έχει και πολύ καλό feedback!!
-
μια χαρά είναι έτσι.
-
citastak
Kαταλαβαίνω τι εννοεις, αλλά μετα το φόρουμ θα είναι ποικίλης ύλης και όχι και τόσο αυτοκινιτηστικο...Γνώμη μου πάντα..
Γράφτηκα στο insomnia.gr που είναι φόρουμ περι τεχνολογίας και έχει και πολύ καλό feedback!!
Όχι ότι θέλω να αντιδικίσω μαζί σου, αλλά ειδικά ο Αντίλογος, δεν αποτελεί βήμα για Threads ποικίλης ύλης έτσι κι αλλιώς; Με άλλα λόγια αποτελεί το μη (και καλά) αυτοκινητιστικό κομμάτι του 4ΤF. Κάνω λάθος;
-
Δεν κάνεις λάθος lazarefa, έτσι είναι... είμαι κι εγώ της άποψης ότι χρειάζεται μια διάσπαση (μια για Η/Υ και μια για όλα τα υπόλοιπα).
-
Χάρη, πως κάνω το Antivir να φορτώνει με την εκκίνηση?
Δεν βλέπω την ομπρελίτσα στα εικονίδια του task bar (στα δεξιά) -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν κάνεις λάθος lazarefa, έτσι είναι... είμαι κι εγώ της άποψης ότι χρειάζεται μια διάσπαση (μια για Η/Υ και μια για όλα τα υπόλοιπα).Στην επερχόμενη 100άρα (του τόπικ ) μπορεί να σπάσει
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν βλέπω την ομπρελίτσα στα εικονίδια του task bar (στα δεξιά)αυτό πρέπει να γίνεται αυτόματα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν βλέπω την ομπρελίτσα στα εικονίδια του task bar (στα δεξιά)αυτό πρέπει να γίνεται αυτόματα.
Δεν γίνεται Σάββα.
Μόνο οταν τρέξω εγω το πρόγραμμα και μετά το κλείσω, βλέπω το εικονίδιο! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν γίνεται Σάββα.
Μόνο οταν τρέξω εγω το πρόγραμμα και μετά το κλείσω, βλέπω το εικονίδιο!τσέκαρε από το msconfig* εάν το έχει επιλεγμένο στην εκκίνηση...
- Eναρξη -> Εκτέλεση -> γράφεις msconfig -> καρτέλα Εκκίνηση -> avgnt εάν είναι τικαρισμένο.
-
είναι τσεκαρισμένο!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
είναι τσεκαρισμένο!!Άρα, μάλλον τρέχει έτσι κι αλλιώς, απλά δεν τρέχει το tray agent. Δες μέσα στο μενού του προγράμματος αν έχει επιλογή για κάτι τέτοιο.
edit: άνοιξε και έναν task manager για να δεις αν τρέχει.
-
Θα το κάνω....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
είναι τσεκαρισμένο!!τρέχει τότε.
θα το δεις εάν το ανοίξεις και στο κεντρικό μενού το ΑΝΤΙVIR GUARD είναι ΑCTIVATED.
-
OK!
-
καλά το mycosmos.gr σήμερα έστελνε τα sms 10 φορές περίπου!
Τι καντίλια άκουσα σήμερα από φίλους
-
Νίκο (koyk) ποιο firewall χρησιμοποιείς;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι εμένα μου επιφύλαξε μια έκπληξη ο ΟΤΕ (για 6η-7η φορά σ'ένα χρόνο).
Έπεσε από την Παρασκευή το πρωί η γραμμή και Κυριακή μεσημέρι ακόμα να φτιαχτεί - ίσως λέει Δευτέρα/Τρίτη. Στο συμβόλαιο, λέει, που υπέγραψα (σύμβαση προσχώρησης ονομάζεται όπως γνωρίζω, δηλαδή άμα δεν γουστάρεις σε γράφουν κανονικά, αλλά στα δικαστήρια θα μπορούσα να τους τρέξω αφού δεν υπάρχει ουσιαστικά άλλος παροχέας ή υφίσταται ουσιαστικά μονοπώλιο ή στενότατο ολιγοπώλιο και τέτοιες συμβάσεις λειτουργούν καταχρηστικά) υπάρχει όρος ότι πρέπει εντός 2 εργάσιμων ημερών να μου το φτιάξουν.
Εγώ, τους απαντώ με τη σειρά μου, λέω να πάω στη Vivodi και να γλιτώσω τα κερατιάτικα του ΟΤΕδούλη. Θα το ψάξω γιατί τους σιχάθηκα.
Τώρα μπήκα με tellas-free (μη χ@@ω).1ον: δυστυχώς η Vivodi δεν έχει ακόμα κόμβο στην περιοχή μου ώστε να πετάξω στα σκουπίδια τον νταβατζή 100%.
2ον: ξέχασα ανοιχτή τη dial-up σύνδεση για 1,5 ώρα ξεσυνηθισμένος από την ADSL χωρίς να κάνω τίποτα. Τσίμπα λαμάκα πελάτη 3 ευρουλάκια για πλάκα. ΟΤΕεεεεε, έλα να με πάρεις τλφ όταν θα σου λακίσω για να γυρίσω σ΄εσένα. Δείξε μου και διαφημίσεις με μήλα κι αχλάδια για να με πείσεις.
3ον: η Vivodi είναι ξένων συμφερόντων; Δεν βγάζω άκρη από το site της. -
Η vivodi δεν υπαρχει.Ειναι ενα ψεμμα.Μεινε μακριά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
3ον: η Vivodi είναι ξένων συμφερόντων; Δεν βγάζω άκρη από το site της.
Απ' όσο γνωρίζω, είναι εξ ολοκλήρου ελληνική. Πάντως, μη νομίζεις ότι είναι αψεγάδιαστη κι αυτή (σου μιλάω εκ πείρας). Πάντως, σίγουρα είναι οικονομικά συμφέρουσα, σε σχέση με τον ΟΤΕ.
Η vivodi δεν υπαρχει.Ειναι ενα ψεμμα.Μεινε μακριά.
τι εννοείς 'δεν υπάρχει'; κι εγώ σε ποιον πληρώνω λογαριασμό τότε;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η vivodi δεν υπαρχει.Ειναι ενα ψεμμα.Μεινε μακριά.Κρυβε λόγια μη μας ακούσουν..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]