-
δεν ανοιγεις κανενα βιβλιο λεω εγω
(πρεπει να ειναι %f)
-
Καλά σου λέει ο j.marr ρε Μητσάρα... άνοιξε έστω το Help της C που χρησιμοποιείς στο Data Types και στην printf (ή format strings)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
**δεν ανοιγεις κανενα βιβλιο λεω εγω **:lol:(πρεπει να ειναι %f)
Μην ακούω αηδίες..
Με double και %f μου κάνει ότι ακριβώς και με int & %d, δηλαδή core..
-
%lf ή %e
ενα google μακρια ειναι ολες οι απαντησεις (αν δεν θες να ανοιξεις βιβλιο - που πρεπει)
-
Και πάλι μου χτυπάει core..
Τεσπα.. Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ερώτηση για ΙΡ: όταν γράφει 200.216/16 ποιό είναι το εύρος των διευθύνσεων;/16
χχχ.χχχ.ψψψ.ψψψτα ψ σε γενικες γραμμες ειναι hosts (εκτος απο broadcasts, net adresses κλπ)
(αν εννοεις αυτο που καταλαβα)
-
Άλλη ερώτηση: κατέβασα κάτι WMV9 codecs από τη Microsfot και όντως κάνει encoding σε αυτό το πρότυο με τη διαφορά ότι δνε με αφήνει να πειράξω τις ρυθμίσεις... δείτε το ss:
Που βρίσκεται αυτό το περίφημο complete VCM9 package? Γιατί ούτε εκεί που γράφει το ss βρίσκεται, ούτε με αυτά που βρήκα και κατέβασα εγώ διορθώνεται το πρόβλημα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ερώτηση για ΙΡ: όταν γράφει 200.216/16 ποιό είναι το εύρος των διευθύνσεων;Αυτό που γράφεις είναι ένα B-class και έχει 65534 hosts. Δηλαδή 2^16-2 = 65536-2. Οι δύο που εξαιρούνται είναι οι network (πρώτη) και broadcast (τελευταία) διευθύνσεις.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
/16
χχχ.χχχ.ψψψ.ψψψ
...ψ ... hosts ... broadcasts, net adresses ......float ... χτυπάει core..
...πίνακα ...Τις double με τι τις τυπώνω? (πχ τις int τις τυπώνω με %d)
... double... %f ... int & %d δηλαδή core..
%lf ή %e...
και κυρίως
...B-class... 65534 hosts. Δηλαδή 2^16-2 = 65536-2... network ... broadcast ...
, ή αν προτιμάτε
ή τέλος πάντων
-
-
-
υπάρχει ρέντα σήμερα...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Άλλη ερώτηση: κατέβασα κάτι WMV9 codecs από τη Microsfot και όντως κάνει encoding σε αυτό το πρότυο με τη διαφορά ότι δνε με αφήνει να πειράξω τις ρυθμίσεις... δείτε το ss:Που βρίσκεται αυτό το περίφημο complete VCM9 package? Γιατί ούτε εκεί που γράφει το ss βρίσκεται, ούτε με αυτά που βρήκα και κατέβασα εγώ διορθώνεται το πρόβλημα.
Εδώ κανείς;
-
http://www.microsoft.com/windows/window ... nload.aspx
Βοηθάει καθόλου το link? Μάλλον όχι όμως γιατί υποθέτω ότι το χεις ήδη googlάρει..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/forpros/format/codecdownload.aspxΒοηθάει καθόλου το link? Μάλλον όχι όμως γιατί υποθέτω ότι το χεις ήδη googlάρει..
Αυτά κατέβασα Δημήτρη
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στο e-bay εχει με το κιλο τετοια καλωδια.Αυτά όλα είναι για vag δυστυχώς...
-
και ναι διπλασιαστηκε η ταχυτητα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
και ναι διπλασιαστηκε η ταχυτηταπώς μετράτε διπλασιασμούς ταχυτήτων ρε παιδιά; από το speedtest ή έχετε κάποιο άλλο μετρητή; Εγώ γιατί παίρνω τον πούλο ακόμα;;;
-
το download Πηγε στο στα 75+ και το upload στα 19
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το download Πηγε στο στα 75+ και το upload στα 19ααα, σωστός! Κι εμένα έτσι γίνεται κάθε βράδυ, αλλά το πρωί πάλι ξυπνάω! Άντε να δούμε πότε θα φτάσει και σε εμάς ο πολιτισμός!
Καλορίζικα!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]