-
Ο χρήστης YiannisMark έγραψε:
Σωστός, και γω το ίδιο, αλλά κάποια στιγμή κατάλαβα ότι μερικοί άνθρωποι δεν κολλάνε από πίσω σου, αλλά κρατάνε μια απόσταση και περιμένουν 'σιωπηλά'. Όταν κάνεις όμως δεξιά, σε (με) περνάνε σφαίρα. Άλλωστε, με έφτασαν, έτσι; Άρα πήγαιναν πιο γρήγορα απο μενα και όταν με είδαν έκοψαν.Άλλος ένας λόγος για αναμμένα (μεσαία) φώτα στις εθνικές, ακόμα και τη μέρα.
Ναι, ξερω τι λες γιατι και εγω ετσι κανω δεν κολλαω ποτε πισω απο καποιον, αλλα αυτος ο πορσες ειτε στη μεσαια ημουνα ειτε προσπερνουσα, σταθερα απο πισω, και εαν να εχεις ενα αλλο αυτοκινητο, ποιο αργου τυπου απο πισω θα προλαβεις να το δεις αμα αναπτυξει ταχυτητα θα κανεις δεξια αμεσως μετα την προσπεραση να φυγει, αυτος δεν ειχε ορεξη να τρεξει για καποια ωρα προφανως
παντως γενικα δεν θελω αν εχω αυτοκινητα απο πισω μου ιδιαιτερα σε κατι δρομους οπου δεν τους ξερω και για αλλους ειναι η καθημερινοτητα τους και πηγαινουν σφαιρα προτιμω να σταματησω στην ακρη να περασουν παρα αυτο.
-
@dpurpler
+2 -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
:offtopicviii:
εγώ χτες που γύρναγα απο Βόλο, πέτυχα ένα **Πεζώ τύπου πολυμορφικό, **(πρώτη φορά το έβλεπα το μοντέλο), όπου στο ύψος της Λαμίας, με ελεύθερο το αντίθετο ρεύμα δεν πήγαινε λίγο δεξιά να τον προσπεράσω με ασφάλεια, κι ας του έπαιξα μια δύο φορές τα φώτα.
όταν τελικά αποφάσισα να βγώ αντίθετο ρεύμα και τον προσπέρασα μ'εβριζε και κόρναρε...Πέτυχες 1007;
Το θηλυκό του κοντράκια πως είναι;
Και εμενα το μυαλο μου στο 1007 παει. Μονο ανωμαλοι ανθρωποι μπορουν να αγορασουν αυτο το εκτρωμα. Γενικα ολα τα αυτοκινητα που βγαζει ΠΛΕΟΝ η peugeot ειναι Γ.Τ.Π (για τον πε@ )
-
για μενα το χειροτερο απο ολα ειναι να εισαι σε μια παντελως αδεια εθνικη μονο εσυ και ενας ακομα μπροστα σου και ο μπροστινος να πηγαινει στην αριστερη μονιμως και να αρνειται να παει δεξια μα καλα ποσο λαλακες ειναι μερικοι?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
για μενα το χειροτερο απο ολα ειναι να εισαι σε μια παντελως αδεια εθνικη μονο εσυ και ενας ακομα μπροστα σου και ο μπροστινος να πηγαινει στην αριστερη μονιμως και να αρνειται να παει δεξια μα καλα ποσο λαλακες ειναι μερικοι?Λεγεται βλαχοελληνας!
Το φωναζω οσο μπορω, η κατασταση δεν παει αλλο, χυνεται αιμα γαμωτο!!!!
Δυστυχως παιδια, τωρα στα γεραματα....., ο ανθρωπος δεν αλλαζει ετσι ευκολα.
Δυστυχως οι νεες γενιες θα βρουν ενα καλυτερο περιβαλλον, εμεις πρεπει να υποστουμε αυτους που εμαθαν να οδηγουν στα 40 και που δεν ειχαν δει αμαξι πριν 30 τους.
Απο τα χωραφια με τα γαιδουρια, καβαλα στο ''μπεεμβε'' και αριστερη λωριδα, και ''αμα θελεις αλητη περνα απο δεξια...'' -
Ο χρήστης After έγραψε:
''αμα θελεις αλητη περνα απο δεξια...'' -
Ο χρήστης YiannisMark έγραψε:
Άλλος ένας λόγος για αναμμένα (μεσαία) φώτα στις εθνικές, ακόμα και τη μέρα.Αυτο το εφαρμοζω συνεχεια τωρα τελευταια και εχω τα μικρα σε συνδιασμο με τα προβολακια την ημερα. Σε βλεπουν απο μακρυα και κανουν στην ακρη....
Αλλοι παλι σε γραφουν κανονικα στα @@ τους και σε πανε καροτσακι μεχρι την καβαλας και ξαφνικα κανουν στην ακρη, σου κανουν νοημα και η σε βριζουν γιατι νομιζουν οτι τους παιζεις φωτα η σου λενε το 8εϊκο...
'Φιλαρακι εχεις ξεχασει τα φωτα σου ανοιχτα'.Το καλυτερο το εχω ακουσει απο αρχιμ@@@κ@ που ενω αλλαξα λωριδα κανονικα με φλας και 200 μετρα μπροστα του(τελειωσα το προσπερασμα του και ξαναμπηκα στην μεσαια) πατησε γκαζι κολλησε προφυλακτηρα, τσαρουχοσε τα φρενα και ξαναπατησε γκαζι ερχομενος διπλα μου να μου λεει ενα καρο μλκιες και να με απειλει με τιμονιες και τα ρεστα...και μου ελεγε να σταματησω στο παρκινγ δεξια. Σταματησα κατεβηκε, αρχισε να με βριζει και εγω να γελαω... Μολις ομως ειπε κατι για την οικογενεια μου εφαγε την πρωτη σφαλιαρα(πολυ υποτιμητικο να ριξεις σε καποιον σφαλιαρα και οχι μπουνια) και ακξουγεται και τοτε η φωνη του κλαψουριζοντας....
'Τι βαρας ρε φιλε?' και να τον εχουν παρει τα ζουμια...
Εκει ηρθαν οι φιλοι του που ηταν στο αμαξι και τον βαλανε μεσα λεγοντας... Εμ εκανες την μαλακια εμ ζητας και τα ρεστα... Εγω μπηκα στο αμαξι και συνεχισα κανονικα..... -
Τς τς τς...
το ξυλο δεν ειναι λυση...
-
Kaseri na dw esy ti 8a ekanes...
-
Γειά σας,
Ο Ελληνάρας (οδηγός) και η ζωώδης λογική (του) να πηγαίνει μόνιμα στην αριστερή λουρίδα (όπου υπάρχει και αυτή) είναι το απόσταγμα ...της (ανύπαρκτης) οδηγικής και κυκλοφοριακής μας παιδείας ...!!
' ... είμαι μάγκας και πάω όπως γουστάρω !!' τόχω ακούσει και αυτό!!
Και φυσικά δεν είναι προνόμιο μόνο του παππού ...με το καναρίνι και τα άλλα μπαγκάζια, αλλά και του κάθε βλασταριού που παίρνει το αυτοκίνητο του μπαμπά ...και πουλάει μούρη !!
Δυστυχώς αυτοί είμαστε.
Όταν η πολιτεία αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα, όπως έχει γίνει αλλού, (όποιος έχει οδηγήσει στην κεντρική Ευρώπη θα καταλάβει τι εννοώ) ίσως ...τα εγγόνια μας να οδηγούν σε καλύτερες συνθήκες !!Φιλικά
Μάξιμος
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Kaseri na dw esy ti 8a ekanes...Αφού σου λέει ότι το ξύλο δεν είναι λύση. Γιατί πας να τον πείσεις ότι πρέπει να τσακώνεται; Έναν ήσυχο βρίσκετε και τον τσιγκλάτε εσείς οι βίαιοι.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
η σου λενε το 8εϊκο...
'Φιλαρακι εχεις ξεχασει τα φωτα σου ανοιχτα'.τελικά δεν είμαι ο μόνος που έχει ακούσει αυτή την θεϊκή έκφραση
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αφού σου λέει ότι το ξύλο δεν είναι λύση. Γιατί πας να τον πείσεις ότι πρέπει να τσακώνεται; Έναν ήσυχο βρίσκετε και τον τσιγκλάτε εσείς οι βίαιοι.
κοιτα, τωρα πια που (σε αλλο τοπικ) με ενημερωσαν οτι ειμαι και gay (πραγμα που δεν γνωριζα), θα εφαρμοζα την ρηση 'καντε ερωτα, οχι πολεμο' και θα του τον φοραγα...
καλα ρε συ, σφαλιαρα? πυροσβεστηρα δεν εχεις? Αν και συμφωνω, το bitch slapping ειναι πολυ υποτιμητικο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αφού σου λέει ότι το ξύλο δεν είναι λύση. Γιατί πας να τον πείσεις ότι πρέπει να τσακώνεται; Έναν ήσυχο βρίσκετε και τον τσιγκλάτε εσείς οι βίαιοι.
κοιτα, τωρα πια που (σε αλλο τοπικ) με ενημερωσαν οτι ειμαι και gay (πραγμα που δεν γνωριζα), θα εφαρμοζα την ρηση 'καντε ερωτα, οχι πολεμο' και θα του τον φοραγα...
ετσι
-
Πάντως διαβάζοντας τα post που έχετε κάνει οι περισσότεροι συμπέρανα κάποια πράγματα (με μια δώση humour):
-
Είστε ακριβώς όπως αυτοί που βρίζετε
-
Κάνετε ακριβώς τα ίδια πράγματα
-
Το ξύλο είναι τελικά και νόμιμο, και θεμιτό και σίγουρη λύση για τα προβλήματα ΚΑΙ στο δρόμο
-
Πρέπει να οπλοφορώ για να κυκλοφορώ
-
Στην Ελλάδα όλοι είναι οδηγοί Formula 1, αλλά κάποιοι άλλοι τους καθυστερούν πάντα
-
Στην Ελλάδα, κατηγορούμε τους άλλους για άχρηστους, για βλάκες, αλλά τελικά εμείς τους βρίζουμε, πλακωνόμαστε μαζί τους, τους παρακολουθούμε στον κατήφορο που έχουν πάρει
Λυπάμαι κύριοι, αλλά το μόνο που διαπίστωστα από τις 4 σελίδες που διάβασα είναι ότι ενώ οι περισσότεροι διαπιστώνουν ένα πρόβλημα (αργοί οδηγοί στην αριστερή λωρίδα) οι ίδιοι δημιουργούν προβλήματα στην κυκλοφορία δημιουργώντας ο καθένας τους δικούς του κανόνες κάθε φορά. Ο ένας ανάβει φώτα, ο άλλος χρησιμοποιεί κόρνα, άλλος έχει συναγερμό να παίζει, άλλος έχει μονίμως αναμένα φώτα, ένας άλλος πλακώνεται, κάποιος τρίτος κάνει κάτι άλλο (δεν τα θυμάμαι όλα). Ελάχιστοι έγραψαν ότι κάνουν υπομονή και ακόμα λιγότεροι έγραψαν ότι αντιμετωπίζουν τις περιπτώσεις αυτές ψύχραιμα.
Δε θέλω να προκαλέσω τον κόσμο, έκανα κι εγώ πολύ χειρότερα στο παρελθόν (ευτυχώς δεν έχω τρακάρει μέχρι τώρα σοβαρά, εκτός από 1-2 μικρά χτυπήματα στο φτερό που δεν έφταιγα), πήρα όμως την απόφαση σε κάποια φάση να αλλάξω γιατί παρόλο που σε αυτό το κράτος δύσκολα μπορεί να σε ακολουθήσει κάποιος στο καλό (ο καλός λέγεται και Μ... ή αδύναμος) σκέφτομαι ότι πρέπει κάποιος να δώσει το παράδειγμα, έστω και αν είναι ο κούκος που δε θα φέρει την άνοιξη. Η προσπάθεια μετράει και ακόμα και έναν άνθρωπο να φέρεις στο σωστό δρόμο είναι επιτυχία.
Θα παρακαλούσα, λοιπόν, να γράψετε όντως ότι συμβαίνουν αυτά (όλοι τα ξέρουμε), αλλά να πάρετε της απόφαση και από εδώ και στο εξής να μην αντιδράτε με νευρικό και ανεξέλεγκτο τρόπο.
Με συγκλόνισε η φράση ενός συγγενούς. Κάναμε ένα ταξίδι πριν λίγο καιρό και καταλάβαινα ότι με παρατηρούσε πώς οδηγώ. Σε κάποια φάση ένας επικίνδυνος και άσχετος από αυτούς που σχολιάζετε, μετο Saxo χτυπημένο μπρος και πίσω, έκανε προσπέρασμα ενώ ερχόταν άλλος από το αντίθετο ρεύμα. Σφηνώθηκε μπροστά μου και σωθήκαμε από θαύμα πριν συγκρουστούμε. Εκνευρισμένος εγώ από την βλακεία που έκανε (να μην δεις παπάκι εντάξει, αλλά νταλίκα πάει πολύ), τον προσπερνάω επιτόπου και ανοίγω τόσο το αυτοκίνητο που χάθηκα από τον τύπο. Ο συγγενής, λοιπόν, μου λέει. 'Σε όλη τη διαδρομή πας μία χαρά, βλέπεις το τι πρόκειται να γίνει στο δρόμο νωρίτερα από όλους τους άλλους, ξέρεις το δρόμο με κλειστά μάτια, έχεις μεγάλη οδηγική αντίληψη, αλλά αυτό που έκανες ήταν αντίδραση εκνευρισμού και πανικού, φαίνεται στο τρόπο συμπεριφοράς, στον τρόπο που κοιτάς, στον τρόπο που οδήγησες αυτά τα 2 λεπτά. Ένα ταξίδι ολόκληρο να κάνεις, ΜΙΑ τέτοια αντίδραση κάνει τον άλλο να χάσει κάθε ιδέα για σένα, φρόντισε να το αλλάξεις αυτό'. Από τότε, λοιπόν, πήρα την απόφαση και τίποτε δε με επηρεάζει στην οδήγηση. Άσε τον άλλο να κάνει βλακείες, άστον να είναι στο αντίθετο ρεύμα, να οδηγεί με 10 στην αριστερή λωρίδα. Κρατάμε την ψυχραιμία μας και όταν μας δοθεί η ευκαιρία, φεύγουμε από τον κίνδυνο και τον ξεχνάμε στο βάθος του μυαλού μας.
Αυτά είχα να πω, ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
-
-
Αν αυτά κατάλαβες... (Στο θέμα του εκνευρισμού θα συμφωνήσω πάντως ότι δεν πρέπει να υπάρχει, κι εγώ δυστυχώς εκνευρίζομαι... )
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Πάντως διαβάζοντας τα post που έχετε κάνει οι περισσότεροι συμπέρανα κάποια πράγματα (με μια δώση humour):-
Είστε ακριβώς όπως αυτοί που βρίζετε
-
Κάνετε ακριβώς τα ίδια πράγματα
-
Το ξύλο είναι τελικά και νόμιμο, και θεμιτό και σίγουρη λύση για τα προβλήματα ΚΑΙ στο δρόμο
-
Πρέπει να οπλοφορώ για να κυκλοφορώ
-
Στην Ελλάδα όλοι είναι οδηγοί Formula 1, αλλά κάποιοι άλλοι τους καθυστερούν πάντα
-
Στην Ελλάδα, κατηγορούμε τους άλλους για άχρηστους, για βλάκες, αλλά τελικά εμείς τους βρίζουμε, πλακωνόμαστε μαζί τους, τους παρακολουθούμε στον κατήφορο που έχουν πάρει
Λυπάμαι κύριοι, αλλά το μόνο που διαπίστωστα από τις 4 σελίδες που διάβασα είναι ότι ενώ οι περισσότεροι διαπιστώνουν ένα πρόβλημα (αργοί οδηγοί στην αριστερή λωρίδα) οι ίδιοι δημιουργούν προβλήματα στην κυκλοφορία δημιουργώντας ο καθένας τους δικούς του κανόνες κάθε φορά. Ο ένας ανάβει φώτα, ο άλλος χρησιμοποιεί κόρνα, άλλος έχει συναγερμό να παίζει, άλλος έχει μονίμως αναμένα φώτα, ένας άλλος πλακώνεται, κάποιος τρίτος κάνει κάτι άλλο (δεν τα θυμάμαι όλα). Ελάχιστοι έγραψαν ότι κάνουν υπομονή και ακόμα λιγότεροι έγραψαν ότι αντιμετωπίζουν τις περιπτώσεις αυτές ψύχραιμα.
Δε θέλω να προκαλέσω τον κόσμο, έκανα κι εγώ πολύ χειρότερα στο παρελθόν (ευτυχώς δεν έχω τρακάρει μέχρι τώρα σοβαρά, εκτός από 1-2 μικρά χτυπήματα στο φτερό που δεν έφταιγα), πήρα όμως την απόφαση σε κάποια φάση να αλλάξω γιατί παρόλο που σε αυτό το κράτος δύσκολα μπορεί να σε ακολουθήσει κάποιος στο καλό (ο καλός λέγεται και Μ... ή αδύναμος) σκέφτομαι ότι πρέπει κάποιος να δώσει το παράδειγμα, έστω και αν είναι ο κούκος που δε θα φέρει την άνοιξη. Η προσπάθεια μετράει και ακόμα και έναν άνθρωπο να φέρεις στο σωστό δρόμο είναι επιτυχία.
Θα παρακαλούσα, λοιπόν, να γράψετε όντως ότι συμβαίνουν αυτά (όλοι τα ξέρουμε), αλλά να πάρετε της απόφαση και από εδώ και στο εξής να μην αντιδράτε με νευρικό και ανεξέλεγκτο τρόπο.
Με συγκλόνισε η φράση ενός συγγενούς. Κάναμε ένα ταξίδι πριν λίγο καιρό και καταλάβαινα ότι με παρατηρούσε πώς οδηγώ. Σε κάποια φάση ένας επικίνδυνος και άσχετος από αυτούς που σχολιάζετε, μετο Saxo χτυπημένο μπρος και πίσω, έκανε προσπέρασμα ενώ ερχόταν άλλος από το αντίθετο ρεύμα. Σφηνώθηκε μπροστά μου και σωθήκαμε από θαύμα πριν συγκρουστούμε. Εκνευρισμένος εγώ από την βλακεία που έκανε (να μην δεις παπάκι εντάξει, αλλά νταλίκα πάει πολύ), τον προσπερνάω επιτόπου και ανοίγω τόσο το αυτοκίνητο που χάθηκα από τον τύπο. Ο συγγενής, λοιπόν, μου λέει. 'Σε όλη τη διαδρομή πας μία χαρά, βλέπεις το τι πρόκειται να γίνει στο δρόμο νωρίτερα από όλους τους άλλους, ξέρεις το δρόμο με κλειστά μάτια, έχεις μεγάλη οδηγική αντίληψη, αλλά αυτό που έκανες ήταν αντίδραση εκνευρισμού και πανικού, φαίνεται στο τρόπο συμπεριφοράς, στον τρόπο που κοιτάς, στον τρόπο που οδήγησες αυτά τα 2 λεπτά. Ένα ταξίδι ολόκληρο να κάνεις, ΜΙΑ τέτοια αντίδραση κάνει τον άλλο να χάσει κάθε ιδέα για σένα, φρόντισε να το αλλάξεις αυτό'. Από τότε, λοιπόν, πήρα την απόφαση και τίποτε δε με επηρεάζει στην οδήγηση. Άσε τον άλλο να κάνει βλακείες, άστον να είναι στο αντίθετο ρεύμα, να οδηγεί με 10 στην αριστερή λωρίδα. Κρατάμε την ψυχραιμία μας και όταν μας δοθεί η ευκαιρία, φεύγουμε από τον κίνδυνο και τον ξεχνάμε στο βάθος του μυαλού μας.
Αυτά είχα να πω, ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
+1000
-
-
και εγω συμφωνω με τον pipino
-
-9 +4 /40 *30% -12 +32
-
Το κυρηγμα θα κατσω να το ακουσω απο τον τελειο. Και επειδη δεν υπαρχει τετοιος, κρατα το για τον εαυτο σου
Το να κανει καποιος μλκιες στον δρομο και εσυ απλα να μην ασχοληθεις και να φευγεις μακρυα, το καταλαβαινω. Το να κανει μλκια ΣΕ ΕΣΕΝΑ και μετα να ερθει να σου κανει και τσαμπουκαδες ενω εχει αδικο, και εσυ να τον αφησεις, ε αυτο δεν το καταλαβαινω.
Ασε που κατι τετοιοι, παιρνουν πατημα απο καποιους σαν εσενα που 'δινουν τοπο στην οργη' και τα κανουν αυτα. Αυτος που εφαγε την σφαλιαρα, θα ξανακανει μλκια στον δρομο? Και αν ναι, θα το παιξει τσαμπουκας μετα κιολας, ή θα κανει μοκο και θα ζητησει συγνωμη?
Αντε γιατι αυτη την χωρα την εχουν γαμησει α) οι μαλακες σαν αυτον που εφαγε την σφαλιαρα που κανουν μλκια και πανε να βγουν και απο πανω, β) ολοι οι αλλοι οι 'σιγα μωρε τωρα' οι ωχαδερφιστες που δεν τους κανουν τιποτα, και τελος γ) οι 'politicaly correct' σαν και εσενα που κοιτανε τους παραπανω 2 τυπους και 'κανουν υπομονη', 'κρατανε τους τυπους/την ψυχραιμια τους', και παει λεγοντας. Να μου λειπει...
Ο Ελληναρας και η Ζωωδης Λογικη της Αριστερης Λωριδας