-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
TRAVELLER
Εκείνο που ξέρω, είναι ότι έτσι όπως είναι το σύστημα σε λίγο θα πατώσει.
Άρα, πρέπει ν' αλλάξει.
Και δεν βλέπω κανέναν να κάνει πρόταση για το τι να γίνει, μόνο ευχολόγια και 'απεργία' για να **μην **γίνει.
Αν το ασφαλιστικό σύστημα βουλιάξει, ο φίλος 88888 ελπίζει ότι θα μείνει στον αφρό. Αυτό ΔΕΝ θα γίνει. Αν πάμε πάτο, θα πάμε όλοι μαζί.Τελικά, ένα είναι το σύνθημα: Βγάλτε τα γράσα από τ΄αυτιά σας.
Και τους πολιτικάντηδες απ' το μυαλό σας, λέω εγώ.
Καληνύχτα...Κανένα σύστημα δε θα κινδύνευε να πατώσει , εάν έστω και μια φορά , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ, πλήρωναν αυτοί που πρέπει να πληρώσουν το 'λογαριασμό'.
Ε, τώρα που κινδυνεύει *(μούφα είναι αυτό δηλαδή, η λέξη κινδυνεύει δεν είναι η κατάλληλη) *ας πληρώσουν αυτοί που το κατάντησαν έτσι.
Απλό δεν είναι;;Κατά τα λοιπά : Ασχολείστε με το δέντρο και χάνετε το δάσος
Λισσαβόνα (2000), Στοκχόλμη (2001) και κυρίως Βαρκελώνη (2002) αποφασίστηκε η Ευρώπη να κινηθεί ταχύτερα προς τις εξής κατευθύνσεις:
-Ανταγωνιστικότητα *(πόσο μου αρέσει αυτή η λεξούλα...)*οικονομιών
-Μείωση δημόσιου χρέους
-Αυξηση κερδοφορίας επιχειρήσεωνΕιδικά στη Βαρκελώνη έγινε λόγος για 'μερική απασχόληση' και 'μερική συνταξιοδότηση' και για αύξηση των ορίων ηλικίας σύμφωνα με το προσδόκιμο ζωής.
Ήδη οι σκανδιναβικές χώρες αλλά και το Βέλγιο , Ολλανδία και Γερμανία βάζουν χέρι σε επιδόματα ασθένειας, ανεργίας και αναπηρίας.
Κατάλαβες τώρα που παίζεται το έργο;; Μέχρι το 2010 πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο .
Ο στόχος είναι να πλησιάσουμε όλο και πιο κοντά στο αμερικάνικο ασφαλιστικό σύστημα *(αφού αυτήν την οικονομία θέλουν να ανταγωνιστούν) *με τους 47.000.000 εκατομμύρια ανασφάλιστους , (χώρια αυτούς που δεν έχουν πλήρη ασφάλιση και είναι κάμποσες δεκάδες εκατομμύρια) και τους 6,8 θανάτους παιδιών/1000 γεννήσεις.
Και μετά μου λες 'όλοι μαζί'... Ποιοι όλοι μαζί ρε Ηλία;; Πλάκα κάνεις;;
Εγώ (παράδειγμα ) , με αυτόν που θέλει να μου πιεί το αίμα;; Σοβαρά μιλάς;;Καληνύχτα *(και χωρίς αποσιωπητικά) *
-
manosk
εσύ τι θα κανες αν αύριο η ασφάλειά σου μεταφεροταν στο ΙΚΑ;Η δική μου (τεβε) μεταφέρθηκε στο ΙΚΑ και ... ανάσανα!
Τι προτείνεις;Το να ενταχθεί κάποιος στο ΙΚΑ σημαίνει ότι παύει να έχει ιατρική κάλυψη και χρειάζεται να πληρώνει ιδιωτική ασφάλεια για κάθε μέλος της οικογένειάς του. Ας φτιάξουν πρώτα το μπουρδέλο-ΙΚΑ και μετά να εντάξουν εργαζόμενους εκεί.
(δηλαδή ποτέ )Εσύ από το ΤΕΒΕ που ήσουν δεν είχες διαφορά αλλά πχ το ΤΣΜΕΔΕ έχει πολύ καλό κλάδο υγείας και ξοδεύει λιγότερα λεφτά ανά εργαζόμενο από το ΙΚΑ.
Τα κεκτημένα όμως των εργαζόμενων (πχ ΔΕΗ και άλλων) πρέπει να συζητηθούν και ίσως μερικά να πρέπει να χαθούν. Δυστυχώς ούτε η κυβέρνηση ούτε τα συνδικάτα δέχονται να συζητήσουν. Η λύση είναι μια και μοναδική. ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΙΚΑ, ας καθυστερήσει το ασφαλιστικό 2,3,5 χρόνια. Αφού μας αποδείξουν (οι άχρηστοι) ότι μπορούν να διαχειριστούν σημαντικά θέματα, μετά να προχωρήσουν οι ενοποιήσεις.
-
TRAVELLER
Η καληνύχτα μου ήταν ουσιαστική (πήγαινα για ύπνο).
'Όλοι μαζί' ... εμείς, οι πολλοί που θιγόμαστε! Λες, πχ, >Κανένα σύστημα δε θα κινδύνευε να πατώσει , εάν έστω και μια φορά , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ, πλήρωναν αυτοί που πρέπει να πληρώσουν το 'λογαριασμό'.Κανείς δεν θα μπορούσε να συμφωνεί σ' αυτό περισσότερο από εμένα! Αλλά εμείς (οι πολλοί, που θιγόμαστε) έχουμε 100άδες φορές υποστηρίξει αυτούς τους 'κακόμοιρους' για τους οποίους γίνονται οι κάθε λογής ρυθμίσεις. Επίσης έχουμε δουλέψει υπερωρίες για το δικαίωμα πρόσληψης υπεράριθμων (τους οποίους πληρώνει, φυσικά, το ταμείο 'μας') σε κάθε γωνιά του Δημόσιου τομέα.
Εγώ έχω την ιδιαιτερότητα, ίσως, να έχω δει ότι το ΙΚΑ (ΝΑΙ, ΤΟ ΙΚΑ) έχει τελευταία προσλάβει νέους υπαλλήλους όοοοοοοχι σαν υπαλλήλους αλλά σαν ... εργολάβους, που δουλεύουν σε κάποιο πόστο υπαλλήλου και κόβουν τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. Το έχω επίσης δει (το ΙΚΑ λέμε) να έχει τόσα άτομα με στέιτζ σε καταστήματά του, που δεν έχουν ούτε καθίσματα να καθίσουν πίσω από γραφεία και κάθονται σε πλαστικές καρέκλες στους διαδρόμους.
Τελικά, να πάρει και να σηκώσει, πρέπει να αποφασίσουν μερικοί τι είναι το Ελληνικό Δημόσιο. Αυτή η τακτική (το θέλω / δεν το θέλω) είναι για τα μπάζα και (δυστυχώς) μας επηρεάζει όλους.888888
'Εσείς' όταν κληθήκατε να συζητήσετε δεν πήγατε! Και τώρα λέτε διάφορα, για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Και κάνατε τους μαλάκες μάγκες, αν με καταλαβαίνεις.
Και, για να τελειώνουμε με τις καραμέλες, τα πλέον ενεργοβόρα κτήνη του σήμερα είναι τα κάθε λογής μολ. Εκεί που πάνε οι απεργοί να πιούν τον καφέ τους... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το να ενταχθεί κάποιος στο ΙΚΑ σημαίνει ότι παύει να έχει ιατρική κάλυψη και χρειάζεται να πληρώνει ιδιωτική ασφάλεια για κάθε μέλος της οικογένειάς του. Ας φτιάξουν πρώτα το μπουρδέλο-ΙΚΑ και μετά να εντάξουν εργαζόμενους εκεί.
(δηλαδή ποτέ )Ακριβώς: Με αυτή τη λογική δεν θα γίνει τπτ ποτέ.
Εσύ από το ΤΕΒΕ που ήσουν δεν είχες διαφορά αλλά πχ το ΤΣΜΕΔΕ έχει πολύ καλό κλάδο υγείας και ξοδεύει λιγότερα λεφτά ανά εργαζόμενο από το ΙΚΑ.
Η διαφορά είναι τεράστια! Το ΙΚΑ είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από το ΤΕΒΕ. Και να μη σου πω πόσα ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ πληρώνω στο ΤΕΒΕ!
Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσα, ας πούμε, να ασφαλιστώ κι εγώ στο ΤΣΜΕΔΕ; Ή στο ταμείο της ΔΕΗ; Ή σε όποιο, τεσπα, μου γέμιζε το μάτι;;;
Γιατί δλδ το Κράτος να με υποχρεώνει να ασφαλιστώ σε ένα συγκεκριμένο ταμείο και μετά να ρίχνει μέσα του όποιον θέλει και να χρησιμοποιεί τα αποθεματικά του όπως θέλει; Το ΙΚΑ, μια και το πιάσαμε στο στόμα μας, θα μπορούσε να είναι ένα υγιέστατο ταμείο, αν...Τα κεκτημένα όμως των εργαζόμενων (πχ ΔΕΗ και άλλων) πρέπει να συζητηθούν και ίσως μερικά να πρέπει να χαθούν. Δυστυχώς ούτε η κυβέρνηση ούτε τα συνδικάτα δέχονται να συζητήσουν. Η λύση είναι μια και μοναδική. ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΙΚΑ, ας καθυστερήσει το ασφαλιστικό 2,3,5 χρόνια. Αφού μας αποδείξουν (οι άχρηστοι) ότι μπορούν να διαχειριστούν σημαντικά θέματα, μετά να προχωρήσουν οι ενοποιήσεις.
Δεν υπάρχουν 'κεκτημένα' για μένα Λεωνίδα, κι εκεί ίσως είναι το πρόβλημα (μου). Υπάρχουν παροχές που δίδονται στους Πολίτες, ανάλογα με την κατάσταση της κοινωνίας. Η Ιστορία, τουλάχιστον, αυτά λέει.
Η ΔΕΗ (ή οι μηχανικοί ή όποιος άλλος), στηρίχτηκε στο Δημόσιο για να φτιάξει αυτό που έφτιαξε, είτε είναι Ταμείο είτε είναι μονάδα παραγωγής ενέργειας. Και το λογαριασμό τον έχει πληρώσει η Κοινωνία. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
...
Το Δημόσιο χρωστάει γύρω στα 8 δις στα Ταμεία...
...
Ο συμφορουμίτης **'pro' **διατύπωσε την εξής επιφύλαξη: Ναι μεν χρωστάει το κράτος στα Ταμεία αλλά τα δίνει αλλού και χαρακτηριστικά αναφέρθηκε σε Παιδεία , Υγεία και ...δρόμους.
....Συμφορουμιτη 'TRAVELLER', δεν αναφερθηκα στην ποιοτητα Παιδειας, Υγειας και ... δρομων. Ειπα απλα, οτι το 'κρατος' εχει να διαχειριστει καποιο συγκεκριμενο και πεπερασμενο budget. Αν 'επιστρεψει τα κλεμμενα', οπως πολλοι φωστηρες υποστηριζουν, θα πρεπει να μας πουνε και απο που θα κοπουνε τα 8 δις - απο τα ηδη κακα Νοσοκομεια / Σχολεια / Οδικα δικτυα / κλπ; Γιατι απο καπου πρεπει να κοπουνε. Το να ζηταμε να πατησουμε ενα μαγικο κουμπι και το ελληνικο κρατος να γινει τελειο και να λειτουργει σαν την Ελβετια ειναι μαλλον δυσκολο. Ειδικα αν καθε φορα που παει να γινει οτιδηποτε σε οποιονδηποτε τομεα, η συνηθης αντιδραση ειναι 'να φτιαχτουν ολα τα αλλα και μετα αυτο'.
Σημειωνω οτι ειμαι μισθωτος, παλιος ασφαλισμενος, οι εισφορες μου εχουν αυξηθει κατακορυφα (βλ. case christos.dimou) και με το νεο ασφαλιστικο μαλλον θα χρειαστει να δουλεψω 5-7 χρονια παραπανω. Θεωρω επισης οτι δεν ειμαι μαζοχιστης για να μου αρεσουν ολα αυτα, απλα προτιμω να βλεπω ρεαλιστικα τα πραγματα και να μην καταφευγω σε ευκολους λαικισμους (επιστροφη κλεμενων, μειωση μισθου Αθανασοπουλου και αλλα γραφικα).
Τελος, οι χαρακτηρισμοι λαικισμοι, γραφικα, κλπ δεν αναφερονται σε σενα για να σε προλαβω. Αφορμη πηρα μονο απο τα γραφομενα σου.
-
888888
'Εσείς' όταν κληθήκατε να συζητήσετε δεν πήγατε! Και τώρα λέτε διάφορα, για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Και κάνατε τους μαλάκες μάγκες, αν με καταλαβαίνεις.Aυτο ειναι τουλαχιστον αναληθες ililias.
Kανεις ποτε δε μας καλεσε οπως και δεν κληθηκε σε διαλογος κανενας.Η κυβερνηση καλεσε για ενημερωση σε στενες κομματικες μαζωξεις συνδικαλιστες και συνταξιουχους προσκειμενους σε αυτην, επιχειρωντας να στησει απεργοσπαστικους μηχανισμους.
Το τι ακουσε ο γγ κοινωνικης ασφαλισης κ.Μαμμωνας (πιο ταιριαστο ονομα δε θα μπορουσε να εχει) ακομα και απο τους ΔΑΚΙΤΕΣ δε μπορει να περιγραφει εδω γιατι θα μας μπαναρουν.
Το ευτυχημα ειναι οτι απ'οτι λενε εγκυροι νομικοι κυκλοι το νομοσχεδιο ειναι διατρητο οσον αφορα αφενος μεν τη συνταγματικοτητα του, αφετερου δε τη συμβατοτητα του προς το Ευρωπαϊκο δικαιο.
Ηδη το πρωτο χαστουκι ηρθε απο την Ευρωπαϊκη Κεντρικη Τραπεζα με τη μορφη γνωμοδοτησης που αφορα το ταμειο των υπαλληλων της Τραπεζας της Ελλαδος. -
Ο χρήστης pro έγραψε:
Ειπα απλα, οτι το 'κρατος' εχει να διαχειριστει καποιο συγκεκριμενο και πεπερασμενο budget. Αν 'επιστρεψει τα κλεμμενα', οπως πολλοι φωστηρες υποστηριζουν, θα πρεπει να μας πουνε και απο που θα κοπουνε τα 8 δις - απο τα ηδη κακα Νοσοκομεια / Σχολεια / Οδικα δικτυα / κλπ; Γιατι απο καπου πρεπει να κοπουνε. Το να ζηταμε να πατησουμε ενα μαγικο κουμπι και το ελληνικο κρατος να γινει τελειο και να λειτουργει σαν την Ελβετια ειναι μαλλον δυσκολο. Ειδικα αν καθε φορα που παει να γινει οτιδηποτε σε οποιονδηποτε τομεα, η συνηθης αντιδραση ειναι 'να φτιαχτουν ολα τα αλλα και μετα αυτο'.Σοβαρα μιλας τωρα??
Αν το κρατος ειναι ο πρωτος φεσαδορος επειδη 'δεν εχει', δικαιουται κατα τη γνωμη σου να προβαινει σε χαριστικες ρυθμισεις προς αλλους φεσαδορους που 'εχουν' οπως π.χ. η alpha bank της οποιας χαριστηκε μεσω μιας τετοιας ρυθμισης 1.2 δις ευρω, κ;αι δικαιουται πολυ περισσοτερο να προβαινει σε 'μεταρρυθμισεις' εις βαρος αυτων που αν μη τι αλλο ειναι συνεποεις προς τις υποχρωσεις τους??
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ειπα απλα, οτι το 'κρατος' εχει να διαχειριστει καποιο συγκεκριμενο και πεπερασμενο budget. Αν 'επιστρεψει τα κλεμμενα', οπως πολλοι φωστηρες υποστηριζουν, θα πρεπει να μας πουνε και απο που θα κοπουνε τα 8 δις - απο τα ηδη κακα Νοσοκομεια / Σχολεια / Οδικα δικτυα / κλπ; Γιατι απο καπου πρεπει να κοπουνε. Το να ζηταμε να πατησουμε ενα μαγικο κουμπι και το ελληνικο κρατος να γινει τελειο και να λειτουργει σαν την Ελβετια ειναι μαλλον δυσκολο. Ειδικα αν καθε φορα που παει να γινει οτιδηποτε σε οποιονδηποτε τομεα, η συνηθης αντιδραση ειναι 'να φτιαχτουν ολα τα αλλα και μετα αυτο'.
Σοβαρα μιλας τωρα??
Αν το κρατος ειναι ο πρωτος φεσαδορος επειδη 'δεν εχει', δικαιουται κατα τη γνωμη σου να προβαινει σε χαριστικες ρυθμισεις προς αλλους φεσαδορους που 'εχουν' οπως π.χ. η alpha bank της οποιας χαριστηκε μεσω μιας τετοιας ρυθμισης 1.2 δις ευρω, κ;αι δικαιουται πολυ περισσοτερο να προβαινει σε 'μεταρρυθμισεις' εις βαρος αυτων που αν μη τι αλλο ειναι συνεποεις προς τις υποχρωσεις τους??
Ακριβως αυτο που ελεγα. Να φτιαχτουν ολα τα αλλα (αλφα στην συγκεκριμενη περιπτωση) και μετα τα δικα μας.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Ειπα απλα, οτι το 'κρατος' εχει να διαχειριστει καποιο συγκεκριμενο και πεπερασμενο budget. Αν 'επιστρεψει τα κλεμμενα', οπως πολλοι φωστηρες υποστηριζουν, θα πρεπει να μας πουνε και απο που θα κοπουνε τα 8 δις - απο τα ηδη κακα Νοσοκομεια / Σχολεια / Οδικα δικτυα / κλπ; Γιατι απο καπου πρεπει να κοπουνε. Το να ζηταμε να πατησουμε ενα μαγικο κουμπι και το ελληνικο κρατος να γινει τελειο και να λειτουργει σαν την Ελβετια ειναι μαλλον δυσκολο. Ειδικα αν καθε φορα που παει να γινει οτιδηποτε σε οποιονδηποτε τομεα, η συνηθης αντιδραση ειναι 'να φτιαχτουν ολα τα αλλα και μετα αυτο'.
Σοβαρα μιλας τωρα??
Ακριβως αυτο που ελεγα. Να φτιαχτουν ολα τα αλλα (αλφα στην συγκεκριμενη περιπτωση) και μετα τα δικα μας.
Βρε συ pro μη κανεις τον Αμερικανο....
Αυτο καταλαβες??Αντε να στο κανω ακομα πιο λιανα.
Δε μπορει η κυβερνηση να λεει οτι το ασφαλιστικο νοσει και την ιδια ωρα να αποδεχεται την εισφοροδιαφυγη σαν κατι οχι μονο δεδομενο αλλα και αναγκαιο και να κανει χαριστικες ρυθμισεις δισεκατομμυριων, μιλωντας για ρετιρε και ζητωντας για αλλη μια φορα απο τους ιδιους να πληρωσουν.... -
H κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο...τις προάλλες έμεινα στον γιατρό με λιπου στο χέρι από διακοπή.
Κόντεψα να τρακάρω από κλειστά φανάρια λόγω διακοπής.Υπομονή υπομονή ε αϊ σιχτιρ πια...
-
νταξ σημερα εχουμε τιμητικη...5 ωρες συνολο...
και επειδη δεν ειναι μονο η δεη και ενα μεγαλο μπραβο στο σκουπιδαριο που εχει μαζευτει...ειναι μερη που μεχρι και το αμαξι λυπαμαι που τα παταει.....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
νταξ σημερα εχουμε τιμητικη...5 ωρες συνολο...και επειδη δεν ειναι μονο η δεη και ενα μεγαλο μπραβο στο σκουπιδαριο που εχει μαζευτει...ειναι μερη που μεχρι και το αμαξι λυπαμαι που τα παταει.....
Ναι, με το ρεύμα σφίγγουν κι άλλο τα πράγματα.
Τα σκουπίδια πρέπει να χουν καμιά βδομάδα να τα μαζέψουν. Πλέον ούτε βόλτα δε μπορείς να βγεις, βρωμάει ο τόπος. Φυσικά ο Έλληνας δεν έκανε υπομονή ούτε 1-2-3 μέρες να κρατήσει καμιά σακούλα στο σπίτι του.Η κυβέρνηση τα χει πάρει χαμπάρι αυτά;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
νταξ σημερα εχουμε τιμητικη...5 ωρες συνολο...
και επειδη δεν ειναι μονο η δεη και ενα μεγαλο μπραβο στο σκουπιδαριο που εχει μαζευτει...ειναι μερη που μεχρι και το αμαξι λυπαμαι που τα παταει.....
Ναι, με το ρεύμα σφίγγουν κι άλλο τα πράγματα.
Τα σκουπίδια πρέπει να χουν καμιά βδομάδα να τα μαζέψουν. Πλέον ούτε βόλτα δε μπορείς να βγεις, βρωμάει ο τόπος. Φυσικά ο Έλληνας δεν έκανε υπομονή ούτε 1-2-3 μέρες να κρατήσει καμιά σακούλα στο σπίτι του.Η κυβέρνηση τα χει πάρει χαμπάρι αυτά;
Όχι αλλά έχει άνθρωπο που διαβάζει το forum και θα της μεταφέρει την ιερή αγανάκτηση των συμπολιτών μας
-
3 ώρες διακοπή το μεσημέρι (12:00-15:10) ενώ η πρωινή ανακοίνωση έλεγε 13:00-14:30, εν αναμονή και δεύτερης διακοπής 22:30-23:30 (αν δεν αλλάξει πάλι).
Τις προάλλες όμως τους έσκασα στην ώρα μου 7.500€ για τους λογαριασμούς, άσχετα που δεν τα είχαν διαθέσιμα τα μαγαζιά - λόγω μειωμένης κίνησης από τις διακοπές - καθώς αν τα καθυστερούσα θα μου χρέωναν τόκους.
Αν αυτό δεν είναι οξύμωρο, τότε τι είναι?
-
εγω δινω συγχαρητηρια μονο για να μη με λενε οτι δεν αναγνωριζω τη προσπαθεια που γινεται....
φυσικα δεν ειναι μονο η δεη και οι καθαριστες... ευτυχως που δεν εχουμε και διαχειριστες αερα ακομα...θα κοβανε και το οξυγονο...
χαρουλη τι να σε κανει και η κυβερνηση...οτι ηταν να κανει το κανε...η φαση μου θυμιζει εντονα φοιτητικες διαδηλωσεις προπερσι πριν το καλοκαιρι...
-
Αν πάθει ζημιά κάποιο μηχάνημα στο σπίτι από τις διακοπές της ΔΕΗ,υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσει κάποιος μετά αποζημίωση ή τρέχα γύρευε θα είναι η κατάσταση;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
3 ώρες διακοπή το μεσημέρι (12:00-15:10) ενώ η πρωινή ανακοίνωση έλεγε 13:00-14:30, εν αναμονή και δεύτερης διακοπής 22:30-23:30 (αν δεν αλλάξει πάλι).Τις προάλλες όμως τους έσκασα στην ώρα μου 7.500€ για τους λογαριασμούς, άσχετα που δεν τα είχαν διαθέσιμα τα μαγαζιά - λόγω μειωμένης κίνησης από τις διακοπές - καθώς αν τα καθυστερούσα θα μου χρέωναν τόκους.
Αν αυτό δεν είναι οξύμωρο, τότε τι είναι?
ίδια ώρα είχαμε Νικόλα...ωχ τι; έχει και το βράδι;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Αν πάθει ζημιά κάποιο μηχάνημα στο σπίτι από τις διακοπές της ΔΕΗ,υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσει κάποιος μετά αποζημίωση ή τρέχα γύρευε θα είναι η κατάσταση;Δες εδώ για κάτι σχετικό αλλά όχι εντελώς όμοιο...
viewtopic.php?f=13&t=19744&st=0&sk=t&sd=a&start=75'
-
Ευχαριστώ koutsan.
Το μηχάνημα που μας ενδιαφέρει,το χρησιμοποιεί ο πατέρας μου,είναι νεφροπαθής και κάθε βράδυ του κάνει καθαρισμό στα νεφρά,δουλεύει περίπου 8 ώρες(21:30-06:30)Καλού κακού,πήρα ένα πολύμπριζο ασφαλείας,για να μην πάθει ζημιά και τρέχουμε μετά. -
εισαι υπερβολικος...ειμαι σιγουρος οτι η δεη εχει προβλεψει για ανθρωπους που εχουν προβλημα απο ελλειψη ρευματος...
Περί ΔΕΗ