-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
GTSi με τη λογική τη δική σου, γιατί εγώ να πληρώνω τη σύνταξη τόσων στρατιωτικών που βγαίνουν νωρίτερα από τους υπόλοιπους εργαζομένους; Τα φθηνότερα τρόφιμα, τη τζάμπα διαμονή μερικών, τις διακοπές τους σε ΚΕΔΑ κλπ; Όταν διορίστηκες τα ήξερες ότι θα έχεις αυτές τις παροχές. Αν κάποια μέρα στα πάρουν πίσω όλα αυτά τι θα πείς; Καλώς;
σκεψου μονο με την λογικη της ΔΕΗ να κανω απεργια εγω κ ολοι οι συναδελφοι μου...τι θα γινει τοτε;
ειμαι κατα γενικοτερα σε καθε ειδους απεργιας που ειναι εις βαρος του κοινωνικου συνολου.
Δεν απαντάς όμως στο δια ταύτα. Αν σου καταργήσουν όλα αυτά τα προνόμια δε θα διαμρτυρηθείς;; Εσύ δεν μπορείς να κάνεις απεργία εν γνώση σου από τη μέρα που διορίστηκες. Το δέχτηκες και κατατάχτηκες. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο αντιδρούν οι στρατιωτικοί.. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να τους αναφέρεις.
στο δια ταυτα όχι δεν θα διαμαρτυρηθω επειδη ακριβως το δεχτηκα οταν καταταχτηκα.
-
Υπάρχει το δικαίωμα της παραίτησης νομίζω.... ή το έχασαν και αυτό το προνόμιο ;
-
O Πρετεντέρης (γνωστός δημοκράτης δημοσιογράφος) είναι υπέρ των απεργών.
-
οχι υπαρχει αλλα δεν βγαζει πουθενα... μενεις χωρις εργασια ξεκρεμαστος.
-
Ο χρήστης GTSi έγραψε:
[ειμαι κατα γενικοτερα σε καθε ειδους απεργιας που ειναι εις βαρος του κοινωνικου συνολου.+άπειρο
και ΤΕΛΟΣ. -
ΔΕΗ = ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
ΟΤΕ = ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΧΕΙΣ
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
GTSi με τη λογική τη δική σου, γιατί εγώ να πληρώνω τη σύνταξη τόσων στρατιωτικών που βγαίνουν νωρίτερα από τους υπόλοιπους εργαζομένους; Τα φθηνότερα τρόφιμα, τη τζάμπα διαμονή μερικών, τις διακοπές τους σε ΚΕΔΑ κλπ; Όταν διορίστηκες τα ήξερες ότι θα έχεις αυτές τις παροχές. Αν κάποια μέρα στα πάρουν πίσω όλα αυτά τι θα πείς; Καλώς;
σκεψου μονο με την λογικη της ΔΕΗ να κανω απεργια εγω κ ολοι οι συναδελφοι μου...τι θα γινει τοτε;
ειμαι κατα γενικοτερα σε καθε ειδους απεργιας που ειναι εις βαρος του κοινωνικου συνολου.
Δεν απαντάς όμως στο δια ταύτα. Αν σου καταργήσουν όλα αυτά τα προνόμια δε θα διαμρτυρηθείς;; Εσύ δεν μπορείς να κάνεις απεργία εν γνώση σου από τη μέρα που διορίστηκες. Το δέχτηκες και κατατάχτηκες. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο αντιδρούν οι στρατιωτικοί.. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να τους αναφέρεις.
Στους στρατιωτικούς ποτέ καμιά κυβέρνηση δεν πρόκειται να το παρατραβήξει...δεν τους θέλει δυσαρρεστημένους. Γιατί Σύνταγμα σήμερα υπάρχει...αύριο δεν υπάρχει. Έτσι μπαμ-μπαμ. Το πιάσατε ε;
Εγω προσωπικά δεν γουστάρω να μου κλείνουν το ρεύμα επειδή θίγονται τα δικά τους συμφέροντα. Από την άλλη αν ήμουν υπάλληλος της ΔΕΗ, θα συμμετείχα στην απεργία. Ψυχάκιας λέτε; Ανισόρροπος; Βλαμμένος; Παρτάκιας; Ή μήπως βασικός κανόνας επιβίωσης σε μια ούτως ή άλλως ανώριμη κοινωνία;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Υ.Σ. Από 1469 ευρώ το Α εξάμηνο του 2007 στο ΤΣΜΕΔΕ η δόση αυξήθηκε στα 2119 Ευρώ. (αύξηση 44%). Θα μπορούσαμε άνετα να στείλουμε τη χώρα καλοκαιριάτικα στη λίθινη εποχή με μίας εβδομάδας αποχή (χωρίς Μηχανικούς Ασφαλείας θα λειτουργούσε η ΔΕΗ???). Δεν το έπραξαν οι μηχανικοί όμως καθώς έχουμε μάθει να σεβόμαστε λίγο και αυτούς που περιμένουν να ζήσουν από εμάς αλλά και το ευρήτερο κοινωνικό σύνολο. Έχουμε προσφύγει στα Δικαστήρια για το θέμα αυτό και τελικά ελπίζουμε να το κερδίσουμε.
Δεκαετία 80 στη πρώτη απόπειρα της κυβέρνησης για ανωτατοποίηση των ΤΕΙ το ΤΕΕ απείλησε ότι αν δεν παρθεί πίσω ο νόμος(που είχε ψηφιστεί) τότε θα σταματήσουν όλα τα έργα σε όλη τη χώρα.. Εννοείται ότι το πήραν πίσω και δεν τέθηκε σε ισχύ... Την ίδια δεκαετία που διπλασιάστηκαν σε μια νύχτα οι δαπάνες για την έκδοση αδειών κατοικίας... Εκεί σαν ΤΕΕ δεν κανατε το ίδιο πράγμα;;;
Την δεκαετία του '80 τις ίδιες βλακείες έκαναν οι συνδικαλιστές και ξεσήκωναν τον κοσμάκη (παρωπίδες είπαμε) να κάνει απεργίες ακόμα και κατάληψη εργοστασίων σε κρίσιμες εποχές για οικονομία και παραγωγικές μονάδες.
Τα αποτελέσματα τα γνωρίζετε. Τους άρεσε καλύτερα μετά που έκλεισαν τα εργοστάσια και έμειναν στο δρόμο...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
**Απαράδεκτη δε η ενέργειά τους να μπουκάρουν στα δικαστήρια την ώρα που εκδικαζόταν η αίτηση ασφ. μέτρων παρεμποδίζοντας την συνέχιση μιας νόμιμης διαδικασίας και να πετάνε αυγά και γιαούρτια. **Πολιτισμός γαρ... Εκτός και αν δεν υπακούουν και δεν σέβονται ούτε τα δικαστήρια όπως δήλωσε σχτικά συνδικαλιστής τους που μίλησε για κατευθυνόμενους εισαγγελείς . Βεβαίως οι δικαστές τα μάζεψαν και έφυγαν δηλώνοντας ότι υπ'αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να εργαστούν.Ε;;;;
Πότε έγινε αυτό;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
**Απαράδεκτη δε η ενέργειά τους να μπουκάρουν στα δικαστήρια την ώρα που εκδικαζόταν η αίτηση ασφ. μέτρων παρεμποδίζοντας την συνέχιση μιας νόμιμης διαδικασίας και να πετάνε αυγά και γιαούρτια. **Πολιτισμός γαρ... Εκτός και αν δεν υπακούουν και δεν σέβονται ούτε τα δικαστήρια όπως δήλωσε σχτικά συνδικαλιστής τους που μίλησε για κατευθυνόμενους εισαγγελείς . Βεβαίως οι δικαστές τα μάζεψαν και έφυγαν δηλώνοντας ότι υπ'αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να εργαστούν.
Ε;;;;
Πότε έγινε αυτό;
ΧΑΟΣ.......
-
Ο χρήστης Alessandro έγραψε:
Στους στρατιωτικούς ποτέ καμιά κυβέρνηση δεν πρόκειται να το παρατραβήξει...δεν τους θέλει δυσαρρεστημένους. Γιατί Σύνταγμα σήμερα υπάρχει...αύριο δεν υπάρχει. Έτσι μπαμ-μπαμ. Το πιάσατε ε;
ναι τα χρηματα τρεχουν από τα μπατζακια μου...να ναι καλα ...
-
Τον εν λόγω συνδικαλιστή μπορούσε ο εισαγγελέας να τον πάει αυτεπάγγελτα μέσα για περιύβριση αρχής...
-
manosk
Σήμερα το πρωϊ στα δικαστήρια. Στις ειδήσεις το δείχνουν. -
**ΧΑΟΣ....
ΧΑΟΣ......ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!**
-
- Ένταση σημειώθηκε έξω από κεντρικό υποσταθμό της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη, μεταξύ απεργών και συναδέλφων τους, οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν από την κεντρική είσοδο στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.
Οι υπάλληλοι στον υποσταθμό που βρίσκεται στην περιοχή των «40 Εκκλησιών» πίσω από το Καυταντζόγλειο στάδιο, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία συναδέλφων τους οι οποίοι δεν απεργούν, αντέδρασαν έντονα και ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους.
Τελικά, οι απεργοί κλείδωσαν την κεντρική είσοδο και η κατάσταση εκτονώθηκε, ενώ στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί για κάθε ενδεχόμενο.
Η τέλεια παρανομία. Ο όρος 'τραμπούκος' είναι πολύ λίγος για να χαρακτηρίσει την αλητεία που εκτυλίσσεται σε μια ΔΕΚΟ.
Κατά τα λοιπά......Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επιχείρηση συκοφάντησης και τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της ΝΔ κατά των απεργών εργατών της ΔΕΗ που αγωνίζονται για τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Η κυβέρνηση εφόσον απέτυχε με απειλές και συκοφαντίες να κάμψει την απεργιακή κινητοποίηση, αξιοποιώντας τη διοίκηση της ΔΕΗ, επιχειρεί τώρα μέσω των δικαστηρίων να απαγορεύσει την απεργία ως παράνομη και καταχρηστική.
Άμα κυβερνήσουν, ας αφήσουν όποιον τραμπούκο δεν γουστάρει τις κυβερνητικές τους επιθυμίες να διαλύσει κάθε έννοια νομιμότητας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- Ένταση σημειώθηκε έξω από κεντρικό υποσταθμό της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη, μεταξύ απεργών και συναδέλφων τους, οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν από την κεντρική είσοδο στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.
Οι υπάλληλοι στον υποσταθμό που βρίσκεται στην περιοχή των «40 Εκκλησιών» πίσω από το Καυταντζόγλειο στάδιο, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία συναδέλφων τους οι οποίοι δεν απεργούν, αντέδρασαν έντονα και ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους.
Τελικά, οι απεργοί κλείδωσαν την κεντρική είσοδο και η κατάσταση εκτονώθηκε, ενώ στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί για κάθε ενδεχόμενο.
Η τέλεια παρανομία. Ο όρος 'τραμπούκος' είναι πολύ λίγος για να χαρακτηρίσει την αλητεία που εκτυλίσσεται σε μια ΔΕΚΟ.
Κατά τα λοιπά......Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επιχείρηση συκοφάντησης και τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της ΝΔ κατά των απεργών εργατών της ΔΕΗ που αγωνίζονται για τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Η κυβέρνηση εφόσον απέτυχε με απειλές και συκοφαντίες να κάμψει την απεργιακή κινητοποίηση, αξιοποιώντας τη διοίκηση της ΔΕΗ, επιχειρεί τώρα μέσω των δικαστηρίων να απαγορεύσει την απεργία ως παράνομη και καταχρηστική.
Άμα κυβερνήσουν, ας αφήσουν όποιον τραμπούκο δεν γουστάρει τις κυβερνητικές τους επιθυμίες να διαλύσει κάθε έννοια νομιμότητας.
Τελικά τραμπούκοι είναι οι απεργοί ? οι απεργοσπάστες ? ή οι κυβερνώντες ?
-
Βγήκε και το πρόγραμμα των διακοπών ρεύματος. Για τα πανηγύρια είναι βέβαια, αφού αναφέρει γενικά δήμους, αλλά ας φροντίσουμε να μην αρρωστήσουμε, χτυπήσουμε, μαγειρέψουμε, στήσουμε καρέ για πόκα κλπ εκείνες τις ώρες.
Μπορούμε να ερωτοτροπήσουμε χωρίς πρόβλημα (λύση για την υπογεννητικότητα, μια κοινωνική προσφορά της ΔΕΗ), αρκεί να μην κάνουμε το άλμα του τίγρη και άλλα περίεργα. -
Να ανέβει πάραυτα το τοπικό που έκλεισε με τραμπουκικές διαδικασίες
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βγήκε και το πρόγραμμα των διακοπών ρεύματος. Για τα πανηγύρια είναι βέβαια, αφού αναφέρει γενικά δήμους, αλλά ας φροντίσουμε να μην αρρωστήσουμε, χτυπήσουμε, μαγειρέψουμε, στήσουμε καρέ για πόκα κλπ εκείνες τις ώρες.
Μπορούμε να ερωτοτροπήσουμε χωρίς πρόβλημα (λύση για την υπογεννητικότητα, μια κοινωνική προσφορά της ΔΕΗ), αρκεί να μην κάνουμε το άλμα του τίγρη και άλλα περίεργα.υπάρχουν και τα κεριά της εκκλησίας........
καλό είναι να προμηθευτείτε........ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπορούμε να ερωτοτροπήσουμε χωρίς πρόβλημα (λύση για την υπογεννητικότητα, μια κοινωνική προσφορά της ΔΕΗ), αρκεί να μην κάνουμε το άλμα του τίγρη και άλλα περίεργα.Ελόγου μου γραμμένους τους έχω. Εδώ στο Πολυτεχνείο η πρίζα στην οποίαν έχω τον Η/Υ μου, τον εκτυπωτή μου, τον εξωτερικό μου σκληρό και το πορτατίφ είναι συνδεδεμένη με το Η/Ζ και δεν πα'να κάνουν διακοπή για δυο μέρες.
Περί ΔΕΗ