-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ετοιμαστειτε για χοντρα κερδοσκοπικα παιχνιδια στην μετοχη της, οι πλεον τολμηροι (στους οποιους δεν ανηκω) λαβετε θεσεις, θα πουληθουν φύκια για μεταξωτες κορδέλες...** 27/09/06 11:55:48 **
Με αυτά που ακούω περι ΔΕΗ..... να τα πάρω τα κεριά να είμαι σίγουρος???????? Έτσι όπως τα κατάφεραν έχουν πάρει πολύ άσχημα την κάτω βόλτα... θα τρίβουν τα μάτια τους, εκει πέρα!!! Τώρα είδαν κατάλαβαν στην ΔΕΗ τι υποχρεώσεις έχουν από την συνθήκη του Κιότο.... και βγήκε ένας της ΔΕΗ και είπε αυτό μας στοίχησε 100 εκ. Euro .
Φίλε μου αφου δουλεύεις με νοοτροπία ξεπερασμένου δημοσίου υπαλληλου και αρκείσαι να πέρνεις τον μισθό σου στο τέλος κάθε μήνα χωρίς να νοιάζεσαι για το μέλλον και να κοιτάς τις εξελίξεις καλά να πάθεις!!!! Ευτυχώς που είστε μονοπώλιο!!!!!! Και να μας πείτε πάλι τα γνωστά της ΔΕΗ ότι έχουμε το φθηνότερο ρεύμα στην Ευρώπη!!!!Μη μου λες τέτοια και το τελευταίο διάστημα φορτώνω ΔΕΗ (μετοχές εννοώ) σιγά σιγά με προοπτική 3ετίας περίπου ...Λες να καταστραφώ?
-
Nα ποιοι είναι οι κερδοσκόποι που καταστρέφουν τον κοσμάκη.
-
Φταίει η ΝΔ που τον κουκούλωσε.
-
Βεβαια με μια 5κομματικη βουλη ξερετε που θα τις βαλει τις μετοχες του
-
Θα τις παίξει στο φόρουμ.
'10.000 ΔΕΗ για νίκη της Τουρκίας σε ελληνοτουρκικό πόλεμο προς 1000 ευρώ'
-
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΕΡΙΑ!!!!!!!
Πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ από Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. στην ΔΕΗ - 'Ουδέν σχόλιον' από την Επιχείρηση
Την πρόθεση της κυβέρνησης να εμφανιστεί περισσότερο ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβάλλοντος επιβεβαιώνει η επιβολή προστίμου ύψους 1 εκατ. ευρώ στην ΔΕΗ, για ατμοσφαιρική ρύπανση, από το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ, δύο μέρες μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ηλεία, όπου ο κ. Καραμανλής επανέλαβε την προεκλογική του δέσμευση για πλήρη αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών. Ερωτηθείσα σχετικά από το ''R'', η διοίκηση της ΔΕΗ, απέφυγε να σχολιάσει την κίνηση του υπουργείου με τη φράση 'ουδέν σχόλιο', ενώ επίσης αρνήθηκε να τοποθετηθεί επί του ύψους του προστίμου, δηλώνοντας ότι το μελετά.Το πρόστιμο προς τη ΔΕΗ, που αφορά στις αέριες εκπομπές ρύπων Ατμοηλεκτρικών Σταθμών το 2006, επιμερίζεται σε 600.000 ευρώ, για τους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς Καρδιάς (200.000), Πτολεμαΐδας (150.000) και Αγίου Δημητρίου (250.000) του Ν. Κοζάνης και σε 400.000 ευρώ, για τους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς Μεγαλόπολης. (207.000 για τις μονάδες Ι, ΙΙ, ΙΙΙ και 193.000 για τη μονάδα IV).
Για το θέμα αυτό ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Οι κλιματικές αλλαγές είναι ένα μεγάλο παγκόσμιο πρόβλημα. Η Ελλάδα οφείλει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει απέναντι στο Πρωτόκολλο του Κιότο.
Σε μετρήσεις που έχουν γίνει, έχει βρεθεί ότι το 40% της εκπομπής αερίων θερμοκηπίου στη χώρα μας προέρχονται από την ΔΕΗ. Επίσης είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή της ΔΕΗ και στα προβλήματα ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Γι αυτό το λόγο έδωσα εντολή στους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος του ΥΠΕΧΩΔΕ να προχωρήσουνσε ενδελεχείς ελέγχους σε όλες τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τα πορίσματα αυτών των ελέγχων επιβάλλω σήμερα πρόστιμο ύψους 1.000.000 ευρώ στη ΔΕΗ Α.Ε. για μη τήρηση περιβαλλοντικών όρων που αφορούν τη λειτουργία Ατμοηλεκτρικών Σταθμών στη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ και στην ΚΟΖΑΝΗ.
Συγκεκριμένα:
Πρώτον, 400.000 ευρώ για τους ατμοηλεκτρικούς σταθμούς ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, για τις ακόλουθες παραβάσεις:
Οι εκπομπές διοξειδίου του θείου των ΑΗΣ και ΑΗΣ Β της Μεγαλόπολης, είχαν υπερβεί πολλές φορές τόσο το ωριαίο όσο και το ημερήσιο όριο που είναι επιτρεπτό για την προστασία της υγείας.
Το σύστημα αποθείωσης των απαερίων της Μονάδας ΑΗΣ Β΄ Μεγαλόπολης δεν λειτουργούσε για σημαντικό αριθμό ωρών λειτουργίας (31,1% επί του συνόλου των ωρών λειτουργίας του Σταθμού) το 2006, με αποτέλεσμα την εκπομπή σημαντικών ποσοτήτων διοξειδίου του θείου και την υπέρβαση των θεσμοθετημένων οριακών τιμών εκπομπής.
Δεν πραγματοποιούνταν μετρήσεις σε συνεχή βάση (μέτρηση / καταγραφή) των συγκεντρώσεων διοξειδίου του θείου (SO2), σωματιδίων, οξειδίων του αζώτου (ΝΟx) και O2 στα απαέρια των Μονάδων Ι και ΙΙ, του ΑΗΣ Μεγαλόπολης, κατά παράβαση των προβλεπομένων στη σχετική Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων.
Δεύτερον, 600.000 ευρώ για τους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς Καρδιάς, Πτολεμαΐδας και Αγίου Δημητρίου του Ν. Κοζάνης, για τις ακόλουθες παραβάσεις:
Κατά τη διάρκεια του έτους 2006, σύμφωνα με τις μετρήσεις εκπομπής αιωρούμενων σωματιδίων, είχαν υπερβεί πολλές φορές το ημερήσιο όριο που είναι επιτρεπτό για την προστασία της υγείας.
Για τηνπαραγωγή ενέργειας στη χώρα μας θα πρέπει να λαμβάνονται όλα εκείνα τα μέτρα που ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και προστατεύουν την υγεία του πληθυσμού.
Είμαι αποφασισμένος να εξαντλήσω κάθε περιθώριο αυστηρότητας προκειμένου να τηρούνται οι όροι που έχουν καθορισθεί για την λειτουργία των σταθμών της ΔΕΗ. Έδωσα επίσης εντολή να συνεχισθούν οι έλεγχοι των Επιθεωρητών σε όλους τους σταθμούς.
Στα πλαίσια αυτά οι σχετικοί φάκελοι διαβιβάζονται άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
-
Επιτελους καναν το αυτονοητο.!!!
Να τις αλλαξουν τα φωτα της καριολας, και ας βγαλει 500 εκ. ζημιες, ετσι και ετσι τοσα νταβατζιλικια πληρωνουμε (βλεπε ΟΑ) ενα ακομη για 2-3 χρονια δεν χαλασε ο κοσμος , εξαλλου τα οφελοι μακροπροθεσμα θα ειναι πολλα και για ολους.
-
Το κοστος ειναι μαλλον αστειο,ακου 1 εκατομμύριο,τοσο κανουν τα χαρτια υγειας για τους υπαλληλους της ΔΕΗ!
-
Μιλάμε για την ιδιωτική 'Δ'ΕΗ;;;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το κοστος ειναι μαλλον αστειο,ακου 1 εκατομμύριο,τοσο κανουν τα χαρτια υγειας για τους υπαλληλους της ΔΕΗ!Εγώ θα έλεγα οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ είναι και αυτοί από τα μεγαλύτερα θύματα!!!! 8 ώρες στο εργοστάσιο και 16 ώρες στο σπίτι σε απόσταση αναπνοής από το εργοστάσιο!!!!!
Τα ρουφάνε όλα!!! Πεθαίνουν απο καρκίνο!!!!! Και όποτε αρχίζει η γκρίνια γίνονται 100 τοπικιστικές προσλήψεις και όλοι μοκο!!! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Βεβαια με μια 5κομματικη βουλη ξερετε που θα τις βαλει τις μετοχες τουΜιας και το φέρατε στην επιφάνεια και μιας και έχουμε 5κομματική Βουλή που ακριβώς θα τις βάλω τις μετοχές μου?
-
Μη χαίρεσαι, τις έχουν καταγράψει και από βδομάδα θα σου τις πάρουν τα 3 μικρά κόμματα.
Αγόρασες eurobank (δικαιώματα)?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μη χαίρεσαι, τις έχουν καταγράψει και από βδομάδα θα σου τις πάρουν τα 3 μικρά κόμματα.Αγόρασες eurobank (δικαιώματα)?
Όχι, ψώνισες εσύ ?
Γενικώς μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης σπανίως αγγίζω. (κακώς βέβαια γιατί το 2004 πχ είχα απόδοση χαρτοφυλακίου -20% με το ΓΔ να σημειώνει απόδοση +20%...Η χειρότερη καταστροφή στην καριέρα μου -
Μόνο αυτά που αναλογούσαν στις μετοχές μου γιατί στη Marfin τη φάγανε άσχημα.
-
Έτσι, έτσι. Πολύ μου αρέσει η κουβέντα για μετοχές μεταξύ ενός 'αριστερού' και ενός 'δεξιού'.
Για πείτε τπτ για τη marfin παιδιά. Τί παίζει;
-
Ποιος είναι ο δεξιός που ψηφίζει ΝΔ και ποιος ο αριστερός;
Για το χρηματιστήριο έγκυρο είναι μόνο το παρελθόν.
Τις προάλλες μου ήρθε ένα χαρτί και μου λένε ότι οι μετοχές της STABILTON που είχα αποσύρονται οριστικά και αν θέλω μπορούν να μου δώσουν μια βεβαίωση για όσες είχα.
(θέλεις να σου πω τι να αγοράσεις; ) -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μιας και το φέρατε στην επιφάνεια και μιας και έχουμε 5κομματική Βουλή που ακριβώς θα τις βάλω τις μετοχές μου?
Θα δουμε που,οταν ερθουν τα αποτελεσματα 9μηνου και φανει για αλλη μια φορα τι εταιρειάκλα ειναι Placement παντως δεν προβλέπεται...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μιας και το φέρατε στην επιφάνεια και μιας και έχουμε 5κομματική Βουλή που ακριβώς θα τις βάλω τις μετοχές μου?
Θα δουμε που,οταν ερθουν τα αποτελεσματα 9μηνου και φανει για αλλη μια φορα τι εταιρειάκλα ειναι Placement παντως δεν προβλέπεται...
Α οκ άρα δεν επετεύχθη κέρδος
Επίσης σε μερικά χρόνια θα πεθάνω και τότε να δω τι θα τα κάνω μιας και τα σάβανα δεν έχουν τσέπεςΚανείς δεν είπε ότι η ΔΕΗ είναι καλή εταιρεία και ούτε μας ενδιαφέρει τι είναι από χρηματιστηριακής απόψεως...Χρηματιστηριακά καλές είναι μόνο οι μετοχές που δίνουν κέρδη και όχι αυτές που έχουν καλούς ισολογισμούς...
-
Ετσι ειναι, με την διαφορα οτι αγοραζοντας πριν τις εκλογες και πουλωντας τωρα εχεις αμεσα κερδος,ενω διακρατωντας εναν οικο ανοχης δεν ξερεις τι σου ξημερώνει.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ετσι ειναι, με την διαφορα οτι αγοραζοντας πριν τις εκλογες και πουλωντας τωρα εχεις αμεσα κερδος,ενω διακρατωντας εναν οικο ανοχης δεν ξερεις τι σου ξημερώνει.Προ ολίγου έδωσα το 1/3 της θέσης μου στη ΔΕΗ (+38 %)
Ίδωμεν
Περί ΔΕΗ