-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
17-19 εμείς....έχει γούστο να συμπέσει αύριο την ώρα της F1...Σου πουλαω ρευμα για να δεις την F1
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
17-19 εμείς....έχει γούστο να συμπέσει αύριο την ώρα της F1...
Σου πουλαω ρευμα για να δεις την F1
Θωμάς Ταριφοσκοταδόπουλος;
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σου πουλαω ρευμα για να δεις την F1
έχω σηματάκι ΤΚ 2012 ...
-
Αύριο ίσως η κατάσταση να είναι λίγο καλύτερη. Αυτό γιατί η θερμοκρασία μειώνεται κατά 5 με 6 βαθμούς και είναι και Κυριακή.
Από Δευτέρα τα πράγματα θα είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σου πουλαω ρευμα για να δεις την F1 :
έχω σηματάκι ΤΚ 2012 ...
-
Ευχομαι ολοψυχα σε ολους αυτους που αποφασισαν για δευτερη φορα σημερα να μας αφησουν χωρις ρευμα, οτι λεφτα εχουν βγαλει στη ζωη τους να τα φανε στους γιατρους!
Ευχαριστω
-
Noμίζουν ότι θα κάνουν πίσω οι πασόκοι; Εδω οι ΦΔΧηδες και φάγανε πόρτα. Σε ποια εποχή ζούνε οι ΔΕΗτζηδες πια; Στην χρυσή δεκαετία του 80;
-
stef δεν πιστεύω να είσαι ασφαλίτης και να υπονομεύεις τον αγώνα της εργατειάς...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
stef δεν πιστεύω να είσαι ασφαλίτης και να υπονομεύεις τον αγώνα της εργατειάς...Ασφαλιτης δεν ειμαι αλλα υπονομευω ξεκαθαρα τον 'αγωνα' των χαραμοφαηδων που με αφησαν με τον κιμα ψισοτελειωμενο στην κατσαρολα!!
-
Τελικα το γκαντεμιασα και κοπηκε το ρευμα στο μισο Γαλατσι (να το εκαναν στο Α.Γαλατσι ) στις 19:00, τωρα ποσο κρατησε δεν ξερω γιατι βγηκα εξω
-
εγω 4/4 στην γειτονια μου 2 σπιτια εχουν ρευμα σε ολες τις διακοπες
εγω και μια πολωνεζα -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγω και μια πολωνεζαΚαλή;
Σκέφτηκες να ενώσετε τις τύχες σας; -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
εγω και μια πολωνεζαΚαλή;
Σκέφτηκες να ενώσετε τις τύχες σας;μωρε καλη ειναι εχει και diesel alfa romeo αλλα δεν ειναι για τα δοντια μου
-
Ηρθε με τον υδραυλικό γκόμενό της ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ηρθε με τον υδραυλικό γκόμενό της ;εχει μαγαζι με εσωρουχα στην καλλιθεα
-
Τα κομματόσκυλα δεν έχουν αναρτήσει ακόμα τις σημερινές προγραμματισμένες διακοπές.
Πάλι θα μας έρθει κατακέφαλα καμιά διακοπή ρεύματος όπως χθες. Είχα ανοιχτό υπολογιστή, dac και ενεργά ηχεία. Βέβαια, επειδή συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, και να πάθουν ζημιά οι συσκευές, δεν αποζημιώνεσαι.
-
Στην Πυλαία χθες είχαμε διακοπή από τις 16:00 μέχρι τις 23:00. Καλό ε;
-
Για την Κυριακή δεν αναμένονται διακοπές καθώς λόγω της περιορισμένης κατανάλωσης οι ανάγκες θα καλυφτούν από εισαγωγές. Τώρα για αύριο δεν ξέρω όπως είπα...
-
Thanks για την ενημέρωση, Χρήστο.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Για την Κυριακή δεν αναμένονται διακοπές καθώς λόγω της περιορισμένης κατανάλωσης οι ανάγκες θα καλυφτούν από εισαγωγές. Τώρα για αύριο δεν ξέρω όπως είπα...χρηστο , ειλικρινα τωρα, πες μου γιατι στη Γλυφαδα δε μας το κοβουν ποτε?
οχι οτι με χαλαει (μαζι με το βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα αλλωστε ), αλλα ειναι πολυ υποπτο ολο αυτο
Περί ΔΕΗ