-
Μια πιο ραλυ εκδοχή δεν θα ήταν προτιμότερη ;
Ας είχε τα βασικά a/c abs .... και είχε κανα 16άρι ; -
Ο εξοπλισμός είναι εξοργιστικά πλούσιος!
Εγώ που δεν θέλω αυτόματο άναμα προβολέων και ξύσιμο κεφαλιού, γίνεται να έχω έκπτωση; Έλεος!
Πάντως η VW μοιάζει να τους βάζει όλους σε ένα ωραίο παιχνίδι!
Περιμένω και την Fiat!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ας είχε τα βασικά a/c abs .... και είχε κανα 16άρι ;Πάνε αυτά κυρ Βασίλη
-
Υποτίθεται αυτό τον ρόλο θα αναλαβεί το RC που αναμένεται στο άμεσο μέλλον.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ας είχε τα βασικά a/c abs .... και είχε κανα 16άρι ;Πάνε αυτά κυρ Βασίλη
Ονειρο Πεζαίου
207 race
κινητήρας στα 175 hp (ρύθμιση ΜΙΝΙ)
6αρι κιβώτιο
abs
4 airbags (ασφάλεια είναι αυτή)
2 σταθερά μπάκετ μπροστά
Ηλ. παρ. κλ.
16 forged wheels
Ανάλογη ρύθμιση ανάρτησηςΕξτρα εξοπλισμός
a/c
rcd/mp3Αυτά
-
Με βάρος?
-
Υπάρχει πιθανότητα να βγεί ΚΑΙ GTi με 175 άλογα....
Πάντως ο εξοπλισμός θα είναι σε κάθε περίπτωση πλήρης...επιταγές της αγοράς.... -
Οσο νάνε ... κάποιο βάρος θα φύγει από τα παχιά σαλόνια-μοκέτες , ηλιοροφές , φώτα ,καθρέπτες που στρίβουν και φώτα που διπλώνουν
-
Βασικά γιατί όχι, αλλά σταθερά μπάκετ,...ειδικά αυτό το θεωρώ αδύνατο σε αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής. Όλα τα άλλα λιγο πολύ γίνονται.
Άσχετο αλλά τα turning lights τα θεωρώ εξοπλισμό ασφάλειας και όχι πολυτέλειας πραγματικά πολύ εξυπηρετικά σε βραδινό στροφιλίκι αν ήταν και xenon ακόμα καλύτερα -
Το θεμα ειναι:
το ESP απενεγοποιειται πληρως???????????????????
-
Mη κολλάς στο σταθερό .... ένα μπάκετ-μπάκετ χωρίς πολλές ρυθμίσεις .. και βάρος.
Ανετα έβγαινε μια έκδοση rally - race στη γκάμα και το RC θα είχε το ρόλο του GTi
-
Ο χρήστης jim01 έγραψε:
Το θεμα ειναι:το ESP απενεγοποιειται πληρως???????????????????
Αμφιβάλλο, μάλλον μόνο μέχρι τα 50 κμ./ωρα. Μάλλον στο rc θα γίνεται κάτι τέτοιο.
Πάντως ρε γμτ, χαλαρά κόβωντας εξτρα θα μπορούσαν να κόψουν τουλάχιστον ενάμιση χιλιάρικο από την τιμή.
Αλλά ρε γμτ, 6,8 εκ. για super-σούπερ-μίνι; Έχουμε χάσει λίγο την μπάλα...
-
ένα λευκό με ραλλοζάντες παρακαλώ...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ας είχε τα βασικά a/c abs .... και είχε κανα 16άρι ;Αμ η πανοραμική ηλιοροφή? Εγώ που δεν θέλω δηλαδή, θα πάρω με το ζόρι?
-
Σαν το 2λιτρο c4 vts, που στην αρχή το έφερναν φουλ έξτρα. Ίσως σε κανένα δίμηνο φέρουν και καμιά πιό απλή...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σαν το 2λιτρο c4 vts, που στην αρχή το έφερναν φουλ έξτρα. Ίσως σε κανένα δίμηνο φέρουν και καμιά πιό απλή...Οι απλές εκδόσεις υπήρχαν στα χαρτιά, όμως. Απλά ερχονταν κατόπιν παραγγελίας μετά από κάμποσο καιρό.
Εδώ, απ' ότι κατάλαβα, δεν έχει επίπεδα εξοπλισμού. Με το ζόρι παίρνεις τις χαζομάρες τις Peugeot!
-
Α, οκ, δική μου βλακεία τότε.
Είναι δυνατόν όμως να μην μπορείς να κάνεις ειδική παραγγελία;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αλλά ρε γμτ, 6,8 εκ. για super-σούπερ-μίνι; Έχουμε χάσει λίγο την μπάλα...Για 150 άλογα από 1.600 κυβικά και λίγα πρέπει να σου φαίνονται, ειδικά με την εξέλιξη που έχει έρθει.
Μη γκρινιάζετε ρε παιδιά για τον πολύ εξοπλισμό. Σκεφθείτε, πλην του TSi+GT, τι άλλα αυτοκίνητα παίρνετε με 20Κ ακριβώς;
-
Fiesta ST.
-
Και αυτό σούπερμίνι και μάλιστα 'παλιότερο', χωρίς ροπή, στα 2000 κυβικά (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ελληνική αγορά). Από εξοπλισμό έχει εξίσου καλό;
Αν και εγώ, kid, το πήγαινα προς τα μικρομεσαία, στα οποία άκουσα 20.000 πριν λίγο καιρό για ένα Astra 1.6. Ή 21,5Κ για ένα Golf 1.6. Και εμείς γκρινιάζουμε για ένα αυτοκίνητο που δεν έχει και πολλά να ζηλέψει σε θέματα ασφαλείας, με 150 άλογα και 20δεν ξέρω πόσα κιλά ροπή, με ωραία εμφάνιση και φουλ εξοπλισμό;
Peugeot 207 1.6T GT