-
Αν ανέβεις. σφύρα πρώτα!
-
Will do, although highly unlikely...
Οχι τίποτα άλλο, με περιμένει σπίτι στην Ποτίδαια...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Χαιρετώ τους θαμώνες του καταστήματος.Για όσους πήραν τη συνταγή και σκοπεύουν να τη δοκιμάσουν, αυτό πρέπει να είναι το αποτέλεσμα που θα πάρουν.
Οτιδήποτε λιγότερο τους αφήνει στην ίδια τάξη!
Η McFarland εννοείται, δεν χρειάζεται να την αναφέρουμε, έτσι; Αν και ταιριάζει ιδιαίτερα η sangria.
Τι είναι αυτό σεφ79;
-
1 μικρό και μοναχικό buritto chili con carne... Συνήθως συνοδεύεται από ένα ακόμα, αλλά τώρα τα έφαγε ο αδερφός μου και εγώ έφαγα το τελευταίο.
-
παλι με goodys τη βγαλαμε..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παλι με goodys τη βγαλαμε..Ασχημα είναι?
-
Πήγα χθες Goodys (με έπιασε πείνα με τα Jagermeister) και όσο περίμενα την παραγγελία έριξα μια ματιά σε ένα έντυπο που γράφει και τις θερμίδες των φαγητών τους.
Έχει πλάκα που νόμιζα πως η Ceasar's, ως σαλάτα, ήταν ελαφρια!
-
E Ceasar's κι εσύ βρε? Αφού έχει και κοτόπουλο μέσα...
-
Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι, οτιδήποτε κάτω απο 2000 θερμίδες ελαφριό γεύμα είναι για εμάς....
-
Πόσο έχει η του καίσαρα charmak; 2 χτύπησα σήμερα...κάτσε να κάτσω πρώτα...
Και μετά θέλω και ζέβρα ο φούστης...έτσι θα με κοιτάξει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο έχει η του καίσαρα charmak; 2 χτύπησα σήμερα...κάτσε να κάτσω πρώτα...Και μετά θέλω και ζέβρα ο φούστης...έτσι θα με κοιτάξει;
Καμιά 900άρα έκαστη!
Με τέτοιο αμάξι που να σε κοιτάξει ρεεεε; Πάρε Χιουντάι να βριες την υγειά σου!
-
Ε καλά, δεν έφαγα και τπτ άλλο, οπότε καλά είμαι...
Δίκιο έχεις, ένα αξάν (με γαλλική προφορά παρακαλώ) είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή μου...
πρέπει να κανονίσουμε κάτι για χαλκιδική...πολλές ζέβρες εκεί...
-
και θες να πας με τον charmak?
εδω και ζεβρα να περασει απο μπροστα του....
-
Έλα και εσύ, να χω αποδείξεις για μετά!
Φαντάζομαι ανακοινωθέν όταν γυρίσουμε:
-------ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 4Τ--------
Στην εκδρομή που έγινε στην Χαλκιδική, ο χρήστης charmak66, κατά κόσμον Χάρης, κατάφερε το απίστευτο: να αγνοήσει 17 κορίτσια, όλες εξαιρετικού παρουσιαστικού, με την δικαιολογία ότι δεν τα πρόσεξε επείδή ο drdino του έκρυβε την θέα. Ο τελευταίος, έφαγε χυλόπιτα τεραστίων διαστάσεων από κοπέλα η οποία φέρεται να του είπε πως 'τρώει πολλές σαλάτες του καίσαρα'. Ο δε adisgr ήταν σε μια γωνιά και .
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλα και εσύ, να χω αποδείξεις για μετά!Φαντάζομαι ανακοινωθέν όταν γυρίσουμε:
Στην εκδρομή που έγινε στην Χαλκιδική, ο χρήστης charmak66, κατά κόσμον Χάρης, κατάφερε το απίστευτο: να αγνοήσει 17 κορίτσια, όλες εξαιρετικού παρουσιαστικού, με την δικαιολογία ότι δεν τα πρόσεξε επείδή ο drdino του έκρυβε την θέα. Ο τελευταίος, έφαγε χυλόπιτα τεραστίων διαστάσεων από κοπέλα η οποία φέρεται να του είπε πως 'τρώει πολλές σαλάτες του καίσαρα'. Ο δε adisgr ήταν σε μια γωνιά και .
Βασικά τα κάνω κάτι τέτοια και μάλιστα χωρίς drdinους να μου κρύβουν τη θέα...
-
Δεν πειράζει, αν δεν γινόταν αυτό, μετά θα γελούσαν μόνο μαζί μου!
-
Πειναω
-
Έχουμε και restaurant, με σεφ τον Νάσο! Μισό να δούμε τι έχει μείνει...
Νάαααασοοοοοο, πού είσαι αγόρι μου;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έλα και εσύ, να χω αποδείξεις για μετά!
Φαντάζομαι ανακοινωθέν όταν γυρίσουμε:
Βασικά τα κάνω κάτι τέτοια και μάλιστα χωρίς drdinους να μου κρύβουν τη θέα...
-
Κλείνει το μαγαζί μάγκες...άντε καλημέρα!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]