-
για οσους προκειται να κινηθουν προς χαλκιδικη απογευμα, θα μπορουσα να τους υποδειξω ενα βενζιναδικο στα μουδανια με τιμες κατω του ενος ευρω και κατι αλλο ( )....δε προκειται να χασετε...............
κατα τυχη εβαλα βενζινη απο κει και εμεινα αφωνος...
-
Νοθευμένη με το αμίλητο νερό θα τήν είχε
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
:hmmm:
Νοθευμένη με το αμίλητο νερό θα τήν είχετετοια βενζινου δεν εχω ξαναδει..
-
Τί το ξεχωριστό είχε η βενζίνου;Παραπάνου ουκτάνιου;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τί το ξεχωριστό είχε η βενζίνου;Παραπάνου ουκτάνιου;αστα να πανε....που να αρχισεις και που να τελειωσεις...(τη περιγραφη ε..)
λεφτα μου πεσανε κατω...πηγα να ξεκινησω με χειροφρενο....καταστροφη!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
λεφτα μου πεσανε κατω...
Γι'αυτό πουλάει
-
Ισχύει και σε αυτή την περίπτωση το πανάρχαιο αξίωμα ότι ομορφιά + εξυπνάδα = ct ?
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
λεφτα μου πεσανε κατω...
Γι'αυτό πουλάει
-
Τί καθεστε και λέτε για την βενζινού ρε... Εγώ ένα κατάλαβα...Διακοπές χωρίς την γκόμενα ή έστω την εν δυνάμει γκόμενα είναι Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Η.. .- Πάλι 7:30 το πρωί γύρισα αφού έκανα μια βόλτα την παραλιακή του Ναυπλίου...Η μια barwoman στις 'Γεφυρες' ήταν απίστευτη...έπρεπε να την βλέπατε πως κούναγε το φιδ-ίσιο της κορμάκι... Πήγε να μου φύγει το ποτό απ τα χέρια... Ξύπνησα πριν λίγο και πονάω ολόκληρος γαμώ το φελέκι μου..Δεν είχα κοιμηθεί και καλά το μεσημέρι ο μ@λ@κας...
-
adis4gr, γμτ, πήγα χαλκιδική και γύρισα κιόλας...πού ήταν το βενζινάδικο; Εξάλλου δεν κάνεις διαφήμιση σε αυτό, στην βενζινού κάνεις!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τί καθεστε και λέτε για την βενζινού ρε... Εγώ ένα κατάλαβα...Διακοπές χωρίς την γκόμενα ή έστω την εν δυνάμει γκόμενα είναι Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Η.. .- Πάλι 7:30 το πρωί γύρισα αφού έκανα μια βόλτα την παραλιακή του Ναυπλίου...Η μια barwoman στις 'Γεφυρες' ήταν απίστευτη...έπρεπε να την βλέπατε πως κούναγε το φιδ-ίσιο της κορμάκι... Πήγε να μου φύγει το ποτό απ τα χέρια... Ξύπνησα πριν λίγο και πονάω ολόκληρος γαμώ το φελέκι μου..Δεν είχα κοιμηθεί και καλά το μεσημέρι ο μ@λ@κας...Ρε ελεεινά, ποταπά και κατάπτυστα ΡΕΜΑΛΙΑ, θα αφήσετε κανέναν άνθρωπο να δουλέψει, το κέρατό μου μέσα;;;
-
επ, διπλό ποστ!
-
Όχι...
Μόνο για ενήλικες (για τον Νάσο ειδικά)---->εδώ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι...Μόνο για ενήλικες (για τον Νάσο ειδικά)---->εδώ...
Δεν με πιάνουν εμένα αυτά ρεεεεε... Εγώ έχω ανώτερες, πνευματικές αξίες!!!
-
drdino, περίμενε τώρα καμιά απάντηση από τον Νάσο του στυλ 'θέλω να σας θυμίσω πως ό,τι λάμπει, δεν είναι πάντα χρυσός, μπορεί κάλλιστα να είναι ένα σπασμένο μπουκάλι ή ένα κομμένο κουτάκι από μπύρα!' ή 'η τέλεια γυναίκα μπορεί να έχει τοοοοοση διαφορά απ' την πανέμορφη γυναίκα, όση το νόστιμο φαγητό απ' το όμορφο φαγητό! Ας μη σκεπτόμαστε τόσο ανώριμα!' κλπ.
Edit: Με πρόλαβε!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
drdino, περίμενε τώρα καμιά απάντηση από τον Νάσο του στυλ 'θέλω να σας θυμίσω πως ό,τι λάμπει, δεν είναι πάντα χρυσός, μπορεί κάλλιστα να είναι ένα σπασμένο μπουκάλι ή ένα κομμένο κουτάκι από μπύρα!' ή 'η τέλεια γυναίκα μπορεί να έχει τοοοοοση διαφορά απ' την πανέμορφη γυναίκα, όση το νόστιμο φαγητό απ' το όμορφο φαγητό! Ας μη σκεπτόμαστε τόσο ανώριμα!' κλπ.Edit: Με πρόλαβε!
Ρε συ, αυτό το έχω όντως πει... Πού το ξέθαψες;;;
-
Vasilakis εσύ δεν θα έπρεπε να βγάζεις κάτι αποτελέσματα τώρα;:hmmm: Ε; ΕΕΕ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
adis4gr, γμτ, πήγα χαλκιδική και γύρισα κιόλας...πού ήταν το βενζινάδικο; Εξάλλου δεν κάνεις διαφήμιση σε αυτό, στην βενζινού κάνεις!στον περιφερειακο των μουδανιων...του μελισσανιδη βενζιναδικο ( )....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Vasilakis εσύ δεν θα έπρεπε να βγάζεις κάτι αποτελέσματα τώρα;:hmmm: Ε; ΕΕΕ;Πες τα ρε Χάρη, υποστήριξέ με! Να βρουν οι πραγματικές αξίες της ζωής άλλον ένα εκφραστή τους σ' αυτό το ποταπό και ξεφτιλισμένο forum... (πώς το έλεγε ο άλλος;;; )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Όχι...
Μόνο για ενήλικες (για τον Νάσο ειδικά)---->εδώ...
Δεν με πιάνουν εμένα αυτά ρεεεεε... Εγώ έχω ανώτερες, πνευματικές αξίες!!!
Α, ωραία, χαίρομαι για σένα! Πάρε μια ακόμα ανώτερη αξία λοιπόν!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]