-
Η μέρα έρχεται... Το Johnnie Walker φεύγει?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχουμε και restaurant, με σεφ τον Νάσο! Μισό να δούμε τι έχει μείνει...Νάαααασοοοοοο, πού είσαι αγόρι μου;
Εδώωωωω... Sorry αφεντικό, είχα λιώσει το Σ/Κ. Έχει μείνει φαΐ βρε, μια κατσαρόλα θα έτρωγα σε 2 μέρες μόνος μου; Ο αδερφός ένα πιάτο έφαγε μόνο.
Σε ποιον να σερβίρω;
-
Εδώ εδώ κύριε Νασο...
Αν και δεν ξέρω...να φάω και να πάω για μπάνιο Καραθώνα...δε λέει...
Ενα τσιλι περ κε καρνέ θα το τρωγα πάντως...
Πολύ ζέστη ρε παιδιά το Αργος..
Πάλι καλά που έχει και το ψυγείο το Punto ο αδερφός και τη βγάζουμε καθαρή...
ΜακΦαρλαντ πάντως εννοείται ότι έχω καβάτζα για το μπάνιο...
Σας ζηλεύω ρε σεις...ποιός τρέχει τώρα για μπάνιο,τάβλι,γκόμενες (μέχρι την πέμπτη γιατί μετά δε θα μπορώ.. ) και γαρίδα σαγανάκι στο καπάκι μετά το μπάνιο..
Μπααα...λέω να κάτσω εδώ.. -
Γκόμενες? Πάλι ονειροπολείς?
-
Καλά μικρέ.... Κάτσε εσύ και λιώσε....φεύγω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σας ζηλεύω ρε σεις...ποιός τρέχει τώρα για μπάνιο,τάβλι,γκόμενες (μέχρι την πέμπτη γιατί μετά δε θα μπορώ.. ) και γαρίδα σαγανάκι στο καπάκι μετά το μπάνιο..
Μπααα...λέω να κάτσω εδώ.. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπααα...λέω να κάτσω εδώ..Mην κάνεις έτσι ρε.. Μπορείς να το προσομοιώσεις..Λοιπόν:
άναψε το θερμοσίφωνα,μπες στο tavli.gr,sto gkomenes.gr και στο τέλος παράγγειλε από το oceanfood.gr... -
pasxos, θα κανονίσω ένα shock and awe στην αυλή σου, έτσι; Άντε!
Να προσέχεις τους καρχαρίες εκεί που θα είσαι, δαγκώνουν καμιά φορά, γίνονται ατυχήματα...
Καλά να περάσεις ρε, εμείς πήγαμε διακοπές και δεν μασάμε!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Χαίρεται από το Βασιλικό Ευβοίαςαυταααααααααααααα ειναι
λιγο πιο κατω ημουν και σε λιγες ωρες θα ξαναπαω
αν δεις ενα κυπαρισσι μιατα 1ης γενιας... εγω θα ειμαι
ενα yooooooooo για την ευβοια
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σας ζηλεύω ρε σεις...ποιός τρέχει τώρα για μπάνιο,τάβλι,γκόμενες (**μέχρι την πέμπτη γιατί μετά δε θα μπορώ.. **:lol: ) και γαρίδα σαγανάκι στο καπάκι μετά το μπάνιο..Γιατί, τι είναι την Πέμπτη, σου έρχεται περίοδος;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σας ζηλεύω ρε σεις...ποιός τρέχει τώρα για μπάνιο,τάβλι,γκόμενες (**μέχρι την πέμπτη γιατί μετά δε θα μπορώ.. **:lol: ) και γαρίδα σαγανάκι στο καπάκι μετά το μπάνιο..
Γιατί, τι είναι την Πέμπτη, σου έρχεται περίοδος;
-
-
Πες του ρε Νασο γιατι νομιζει οτι ζηλευουμε!!!!
-
adis4gr, με αντιγράφεις ή μου φαίνεται;
-
'made in china'....
-
Ντινο σε αντιγραφει!!!
Το ειδα και εγω!!! -
Θάρρος πήραμε; Καλάααααα.....
Περίοδο ρε πστ μου; Έλεος ρε pasxo! Να δούμε ποιοί θα μπαίνουν στο μαγαζί μετά!
-
Μονο κοπελες για να παρουν σερβιετες!!!!
Αραγε ο pasxos τι να φοραει??
Με φτερα ή χωρις??? -
Άσε μην τα πάρει, και μετά μας έρθει κανένα ψυγείο στην κεφάλα... θα μου την πει και για τον δικό μου τον κουβά, και ποιός τρέχει μετά...
-
Γιατι ποσα λιτρα νερο χωραει ο δικος σου???
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]